anything but ordinary

bara sur, länge sagt att jag bara ska ge upp och nu gör jag det. du gör det omöjligt att vara vän med dig. i brist på samtalsämnen så slutar det med att det blir en massa skit bara för att du inte har nåt bättre att säga. känner inte att jag pallar sånt just nu. fått huvudvärk som fan dessutom. jävligt jobbigt. ska se csi nu och bara vara lyckli. låt mig bara va.

pussssn

poprocks and coke

frekväll kom mimz, vart lite let's dance och sen fika go'bullar. sen blidde de OTH, hatar lucas! peyton for life ;) somnade väl mellan 1-2 och sen klev vi upp halv7 för att ta bussen 22 över 7 ner på stan och sen bussen som gick 8 från busstationen till övik. hann sitta och snacka på bussen, myspys. <3 känns så mkt bättre när jag får lätta lite grann på mitt hjärta och sen så vet jag ju att mims är den att snacka med. planerat som fan också. hon flyttar ju snart hit ;D då blire partaj everyday! så då böev de bad för fullt, vi vart väl less ganska så fort men de va kul ändå. buss hem. mim drog hem och jag hoppade på 8an till tomteland. hann med subway innan ;) insåg hur trött jag var så var på väg i säng direkt jag kom hem men då sku julia ha hjälp med att installera sims så gjorde det åt henne och sen la jag mig som jag var i sängen, klockan halv 8 sov jag. och sen vaknar jag och kollar på klockan då är klockan 9, inte 21 utan NIO. så jag har alltså sovit hela natten. känner att jeansen är mindre fräscha och sminket är kleggat som fan. hade ju tänkt mig att jag sku vakna där vid 10-11 på kvällen men inte det. så imorse klev jag upp där vid 9, helt utvilad och piggg :) att jag lyckas. känner mig som en jättebebis. sett AA nu iaf, börja bli lite wieerd men vafan, måste ju ändå se vad som händer. ska diska nu och sen blire nog tidig sänggång. gym imorrrn. tyska ;'( slutar kvart i 4 ;/


pusssar

it's only life

slapp dag, klev ur sängen där vid 12. såg hur fint väder de va ute så slet på mig springskorna och traskade ut. försökte mig på några löpsteg men knäet är fukkat, ber för att det bara är lite överansträngt för jag orkar inte om det fukkar sönder sig igen. vart runt nydalasjön, kände mig ganska så hurtig. :) hämtade syster på fritids sen och nu ska hon och moa på disco på skolan, småsöttt. sen ska moa sova över så har lånat ut min säng till barnen. soffan dug för mig! mimmi kommer väl vid 9 ungefär, då får jag änteligen se OTH. ändå kul för att oftast så bruka jag ju hunnit se de redan ;p såg att biln me reklamen var här ute nästan alldeles nyss så ska gå ut och kika om jag blir nå rik.


puss så längee.

keep holding on

började 12, steg upp 9 och pallrade mig till skolan. linnea, gym, lunch och chill i italienskan. 2h historia. var och fixade bok på bibblan men pappret är fortfarnde tomt, ska nog ner på skolan och föröka få nåt gjort på det imorrn. sen samhäll, sjukt tråkigt. massa instuderingsfrågor som vi inte hann klart med, suttit och gjort dom nu men vissa svar finns inte i boken och hittare inte på internet heller så har halvt gett upp. bara sista kapitlet kvar på följetongen också, det känns sjuukt bra iaf. träffade linus, kände inte igen honom. skäms. insåg hur mkt jag saknar han! om det inte vore för klassen vet jag inte om jag skulla palla skolan. det är sån avslappnad stämning och man kan snacka seriöst med folk men man kan vara oseriös me folk också. de flesta har iaf humor också. dom gör mig glaaa. känns lite tragiskt att sitta och plugga på alla<3dag men det dug. har så mkt nu så måste börja få undan.


pusss, hoppas att ni alla har en riktigt bra alla <3 dag! :)

we belong together

Okejs, vad har hänt sen sist? Jo, jag har både hittat igen mitt gymkort och lyckats slarva bort det igen (eller jag trodde att jag slarvat bort det igen men det visade sig att det bara hamnat under massa annat bråte i min ryggsäck.) så jag är ett gymkort rikare, eller nej. ett gymkort mindre fattig. Imorgon är det alla<3dag och jag orkar inte se det som det. det är en torsdag precis som alla andra torsdagar och jag tänker inte fråga och vill inte veta vad för sött alla andra ska hitta på. det är liksom en av de få nackdelar med att vara singel. en dag om året är man bitter vare sig man vill eller inte. känns som att det skulle vara jävligt skönt att träna men vette fan om jag pallar det efter idag. ähfan, de ger sig. börjar 12 imorrn vilket känns om en oerhörd lättnad, jag kan äntligen få sova ut! behöver de, och ska försöka att inte sitta uppe allt för länge, försöka.


pusssss

stop and stare

biljetterna till london är bokade. kan lova att jag är lycklig! tror att det kommer bli grejt. mimz o paradisbad i helgen, kan de bli mkt bättre? NÄEJ! och annars så vet jag inte vad som händer riktigt. pojker kommer alltid att vara pojkar det är då iaf en sak som e säker. jag försöker bara att stänga allt ute för jag orkar inte me nå massa tjafs. på tal om tjafs så har jag lyckats tappa bort mitt gymkort idag, surt sa räven.



puss på alla bra iaf! :*

heartbeats

helgen har gått alldeles för fort som vanligt. fått reda på saker som jag helst inte velat veta, som ger mig skuldkänslor (fast det inte är mitt fel!) men ändå får mig att känna mig så, glad känns inte som rätt ord men åt det hålllet iaf. och att jag tycker om det gör det bara ännu mer fel och jag jobbar på att släppa det.... men tänk om. börjar tidigt imorrn och ska gymma sen, hur fan ska jag orka det. måste sova men kan inte, vad händer? ännu en "avlämning" av julia som slutade precis som alla andra, satt i telefon med mimz och är så tacksam över att hon förstod och själv avslutade med ett " men du, vi hörs". och jag har inte tidigare insett hur mkt jag förändrats sen sommaren. och att tiden gått så fort. jag kommer ihåg skolavslutningsmorgonen som igår, vissa tänker var det så kul att gå ut nian? andra vet att det var så hemskt att inse att inget längre skulle bli som förut. att hela ens bild av verkligheten kan rämna så fort. det är helt galet sjukt. skilsmässan gick igenom för nån helg sen, förstår nog ändå inte. (för folk som inte vet så får man 6månaders betänketid så fort det finns barn med i bilden) men nu äre iaf över, helt och slut. jag är glad på något konstigt sätt, för jag har insett hur mycket bättre vi alla egentligen mår. eller mamma mår bättre för pappa är ett svin, ännu mer nu än då. och mår mamma bättre mår jag bättre! börjat fundera, har gett upp pappa helt, han är inte min pappa. rent tekniskt så är han det men han är inte längre den person som uppfostrat mig, som jag levt under samma tak med i 16år. han är inte han, och jag hatar att folk säger åt mig att han saknar mig och att jag borde fara dit. han förtjänar det bara inte. och det värsta är att han inte insett hur mkt han tagit ifrån osss. förlåt, ännu ett inlägg som spårat ur totalt. ikväll är bara en sån kväll när jag tänker för mkt. i'm fine.


blir nog london över påsklovet, missar nåra skoldagar men det ska nog fungera ändå. känns väldans roligt och jag tror att det kommer att bli bra! lillebror följer med, kanske julia  också beror på om pappa kan ta henne. (och det är inte särskilt stor chans eftersom att han aldrig har tid för någon annan än sig själv längre!) fast hon lär nog vilja följa med och det känns som att hon borde det :) julia undrade om inte pappa skulle följa med, jag sa att han inte bor med osss och fick till svar att han fortfarande tillhör vår familj. kunde inte låte bli att fälla nån tår. jag älskar min syster och så länge inte hon tar skada, åh det är så jobbigt. för hon förstår så mkt mer än man tror. det är nog det jag hatar honom mest för, för att han sårar alla andra. det är så mkt lättare om han gör nåt som jag blir ledsen av för det drabbar bara mig. men jag orkar inte se mamma, julia och bror så arga, ledsna, besvikna. det gör tusen gånger ondare. spårade ur ännu en gång.


take care people!

bed of lies

och frågan är ju om du är störd eller om du bara inte förstår bättre ;o ska se pb och lite gossip girl och sedan börja pallra mig i säng. blir upp tidigt imorrnbitti trots att jag inte börjar förrän 10, blir gym. behövligt. är egentligen lite för förkyld men så länge det blir styrka ist för kondition så ska nog även jag överleva. julia skriker och ska ha hjälp  med sims nu, ska hjälpa.har plugg också, fukk. pussss pårej

kindly unspoken

och jag är bara sjukt nöjd med livet! dagen började mindre bra men har nu på slutet bara blitt bättre och bättre. stressade till bussen imorse. tyska en timme, fick examinationsuppgiften och den verkar drygare än drygast. bara suur. tur att iaf eric joinat oss på tyskan, är så mkt mer humor! :) sen hade jag hål fram till lunch så blev gymmet. tog det ganska lugnt, börjat bli förkyld :( sen lunch, nå äckel korvstroganoff. sen hade vi engelska. camilla hade hittat på att vi sku ha muntligt idag. ändå ganska kul. sku beskriva olika kändisar och resten av klassen sku gissa och sen sku vi försvara oss själva och beskylla andra för mord. lite humor! sen företagsekonomi provet, trodde att jag pluggat för lite me provet var lätt. hämtade julia på fritids efter skolan och sen gick hon, jag och mamma och hämtade ett paket på OK på carslid. sen så hade ju per redan rättat företagsekonomin, LILLLA chocken. ofta nån är så snabb på att rätta. fick iaf mitt mvg så är sjukt nöjd. ska äta semlor nu och sen blire csi :)


PUSSS

RSS 2.0