always on my mind

har varit en sliten helg måste jag medge, sena nätter och frukostar som varit närmare middagar.  jag tänker inte klaga för just nu orkar jag inte vara negativ. det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut! sitter och kikar på lägenheter! JA, JAG VILL FLYTTTA! helst imorrrn. och jag är bara jävligt less på alla som är så jävla negativa och bara förväntar sig att det ska gå åt h-vete. då känner ni mig inte tillräckligt väl, för har jag bestämt mig för nåt så ser jag till så att det funkar! visst, det kommer bli sjukt tight med att få ihop ekonomin men det GÅR. och i värsta fall får jag väl leva på vatten och hårdbröd men jag lovar att det äre värt! och då kommer jag in på ämnet pengar och då vill jag bara säga att jag inte fått och inte heller kommer att få (ta emot) EN krona av min pappa. visst, jag får julklappar och födelsedagspresenter som alla andra men mer är det inte. han har kanske betalat bussen åt mig nån gång jag varit och hälsat på och inte haft kontanter lösa. jag tar inte emot pengar av honom av många anledningar och därför blir jag bara arg när folk kommer med sina dumma kommentarer såsom att "det är bara du ringer pappsen så betalar han åt dig". så håll er till ämnen som ni faktiskt vet något om och resten kan ni bara låta bli.

börjar inte förrän klockan 11;35 imorgon vilket känns väldigt välbehövligt! en fekB lektion och sen 1h idrott, beachvolleyboll peppar som bara den.

nä ni, ska leta mig härifrån! pusss

when you say nothing at all

och hur konstigt saker och ting faktiskt kan bli. jag förstår helt ärligt ingenting alls. frågan är ju om det verkligen inte finns känslor eller om jag bara grävt ner dom så djupt att jag bara tror att dom inte längre existerar. tror aldrig jag varit så förvirrad, kan inte sluta tänka på det. betyder det att det finns känslor då? eller bara att jag är rädd för hur jag ska kunna berätta att det inte finns känslor? känner att jag bara trasslar in mig i ännu jobbigare tankar ju mer jag tänker. men jag kan inte låta bli att tänka. guuud, vad jobbigt det här blev. egentligen så är det nog såhär; jag har inga känslor men är rädd för att jag ska börja känna nåt igen och sedan sluta med ett hjärta i tusen bitar, ännnu en gång. ARGH, orkar bara inte. för tänk om det skulle kunna bli bra.....


hämtade ut gratis biobiljetter till patrik 1,5 igår. känner redan att jag kommer att älska den filmen. samma stuk som kopps! känns som att det var igår vi mysade ihop oss alla fyra och såg den i lillebrors rum. ÅÅÅh, filmen är så störtskön! och benny tha koppp ( torkel petterson heter han på riktigt va?) gör ju hela filmen. så på torsdag blire gratis bio, känns ju rätt najs.

skulle egentligen ut och ränna med elin ikväll men vi få se hur det blir med det. känner mig bara allmänt less. både psykiskt och fysiskt. vill bara bädda ner mig i sängen och se på nån mysig grinfilm eller nåt.

nerå, nu ska jag rycka upp mig och leta mig in i duschen, kanske tar ett bad. det kändes jävligt skönt. så blir det.
pusss


soulmate

älskar låten så sjukt mkt så att det inte finns. så härlig och tänkvärd:) haft en superbra helg med massa nattbad och bara allmänt mys. väldigt otaggad på jobb imorrnbittti vill jag lova men pengarna kommer sitta finfint!

smygkär

RSS 2.0