maybe i'm amazed

Ikväll taggar vi poker. Jag och Anki sitter i brors säng vid varsin dator och gör så lite som möjligt. Vem är förvånad? Precis sett vårat schema också, det ser inte så kul ut om jag säger såå. fukkken



Och kanske kan du fölåta mig men jag kan inte förlåta mig själv, inte än iaf. 

money for nothing

Pappa kom precis och hämtade David som ska tillbringa största delen av lovet i surbjur. Jag måste också ta och pallra mig dit men inte än. Måste ta tag i all läxa nu men jag orkar verkligen inte, surt. NK och Eng är båda gigantiska arbeten och sen är det praktikuppgiften som inte är lika farlig. Men ett antal tiosiffriga timmar kommer att behövas, HUVVA. Pappa kom äntligen med lite grejer till lägenheten så det kändes lite peppat iaf. Vi fick vårt element så nu kommer vi då aldrig att behöva frysa, gud så skönt:) Nu ska jag iaf ta och kolla igenom naturkunskapen innan jag beger mig in i duschen, I'll be back:)  puusss


moonson

Middag hos mamma, bara gott:) Jag och Elin var och handlade på ålidhem på vägen till mamma och hade lika roligt som vanligt när vi handlar! Skulle egentligen handla åt mamma men blev en massa till oss också när man väl är i affären så hittar man mycket som man behöver så nu är både våran kyl och frys inte lika tomma längre;) Efter tomtebo så blev det hem och titta på oth. Det är såååå BRA! Lånade även en film av mamma men den blir det att se nån annan gång;p Alla tre pojkar kom förbi där efter tolv. Blev lite rockband och sen var jag så trött så att jag nästan bara skickade hem alla. Nej, de skulle sova också! Såg dokumentären om Pia mest bara för att jag trodde att den skulle vara helt sjuk men ack vad fel man kan ha. Fördomar säger jag bara. Fick sig lite förståelse och insåg att det måste vara fruktansvärt. Blir övernattning här för hela högen imorrnkväll för på tisdag morgon ska vi upp tidigt för att bege oss mot Luleå, taggar massvis! Robban och Viktor har hittat på att vi ska fara på teknikens hus, kommer bli hur bra som helst!:)

Nu börjar mina ögon att säga ifrån så det är väl bäst att göra kudden sällskap! pusss

don't speak

Elin kom förbi igårkväll och vi gick och hyrde film på nanna och köpte oss lite godis:) For hem och bara myste, filmen var söt och sedan blev det lite oth:) Pojkarna kom när Robbanslutade där vid 12 snåret och hade även plockat upp Johan som var ute i stormvädret. Johan var rolig igår och jag och Elin skrattade sönder när vi försökte spela kort med honom. Sedan började Johan tjata om sin french så jag erbjöd mig att följa till statoil. Vi började gå och när vi skulle gå över vägen till statoil börjar jag prata om pizzan förra helgen och Johan halvt skriker "men vafan, jag vill ha pizza istället" Så vi gick och köpte en korv åt mig. Träffade bror, Alex och Kalle på statoil också;) Gick till pizzerian sen och Johan fick sig en kebabrullle, Klockan var väl då runt halv3 så vi gick (blåste) hem. Blev sängen sen ganska direkt. Robban och Elin skjutsade hem lillfyllot.

Nu har jag typ nyss vaknat och ska väl ta och äta nå frukost. Sen blir det upp till mamma! Jag, Elin och David ska äta där och sen ska jag väl försöka göra bort nå läxa också. Känns som att det börjar bli lite stressigt nu;/ Nä, frukost nu innan Viktor svälter ihjäl.

puess

do you love me

Bar slappat idag, sett massa på datorn och tagit det bara lugnt. Har varit hur skönt som helst. Har försökt trassla ut lite tankar också men det har väl gått mindre bra.

Kommit fram till en del iaf och bestämt mig för att jag måste sluta tänka så förbannat mkt. Det känns bra och då är det bra, så enkelt är det(?) Är en mästare på att överanalysera allt och se varenda liten detalj ur tusentals synvinklar (då oftast hur allt kan gå åt h-vete på massvis med olika sätt).

Jag ska ställa mig och diska bort resten nu, är bara tallrikar och bestick (för middagen bara) så det lär ju inte ta många minuter. Sett hur många oth som helst idag, galet bra det är. Jag kommer då aldrig någonsin att lessna. Vill bara att bröllopet ska vara nu så jag kan få grina lite. Nej, disken var det nu och sedan bara mys.

puss


the winner takes it all

Linus ringde för ett tag sedan och det var han som knackade på vår dörr. FAN! Så då kändes det ju väldigt surt att man inte pallade sig upp och öppnade men men. Ska pallra mig ur sängen och gå och duscha snart. Sett pb och criminal minds och det var spännande värre:) Funderar på om jag ska våga ringa Elin men dumt att väcka henne när jag ändå inte är klar för stan så det får vänta. Vill att bror ska vakna så att vi kan se lite mer oth. Har snart sett hela 3e säsongen också, GALET. Mamma undrade om jag inte skulle med henne och Jullan till Sara och bebisen i magen men jag kände att det inte fanns tid till det, lite surt för det skulle ha varit hur mysigt som helst! Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag försöka få igång så att jag kan se AA på svt.se. Vi får hoppas på att internet håller!


puuss

bubbly

Har precis vaknat, ligger i sängen mad datorn i knät. Tror att det var någon som var och knackade på våran dörr men jag orkade verkligen inte kliva ur sängen och personen i fråga gav upp så det kan inte ha varit alltför viktigt, hoppas jag? Nu får jag dåligt samvete och blir sjukt nyfiken. Undra vem det var som kom och störde min sköna första-lovdagen-sömn! Somnade efter 2.17 min på prison break så ska ta och göra ett nytt försök nu.


puss

let it rain

Var ju tänkt att jag skulle se klart grey och sedan sova men nää. David kom hem när jag nyss börjat kolla så vi tog en kvälls(natt)fika och såg ett oth avsnitt. Nu har jag precis sett klart grey och funderar på om jag ska orka med att se prison också, kanske bara börja och se om jag klarar det och somnar jag, ja då somnar jag. Det senare lät som en bra idé, det är ju faktiskt trots allt lov nu!

pussss

hero


Våran grilldag förra helgen, älskar bilden och pojkarna på den!

hot'n cold

Ibland blir det bara fel och jag vill bara att du litar på mig, everything's gonna be allright.

 Jag är egentligen bara lycklig. Blev erbjuden extra jobb på praktiken och allt är bara perfa:) Virrre for typ nyss hem, sett film med Elin&Robban, blev nån skojsig komedi:) Ja, vad har vi gjort de senaste dagarna? Vad tror ni? Kört bil typ dygnet runt;p Skulle baka igår. Jag föreslog att vi skulle gå en promenad till statoil, det är ju inte direkt långt. Men vad tror ni kom då? "Vi kan väl ta bilen":] hahah, sen ringde mamma och hon sa att om vi orkade köra så kunde vi få hämta ägg hos henne istället för att fara och handla. Jag svarade bara att det säkert inte var några problem för han vill bara köra helst hela tiden men frågade honom och ja, det blev tomtebo ist för statoil.

Natten skulle ha slutat bra om det inte var för dessa telefonsamtal, vet inte hur länge jag kommer orka innan jag helt enkelt tar död på henne. It's killing me. Självklart så äre sjukt jobbigt men det värsta är att se hur jobbigt det är för han! Förstår inte vad hon tänker meeed! Förhoppningsvis så tare väl slut snaart, annars vet jag inte vad jag gör.

Älskar min mamma mest i hela världen också, insett att jag inte behöver nån pappa för min mamma räknas som minst tre föräldrar. Jag har gjort mkt som jag är mindre stolt över men inte nånsin har hon gett upp hoppet om mig, jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte haft henne. Utan henne vet jag inte vart jag hade varit idag och jag har nog aldrig riktigt visat den uppskattningen jag borde och det är fullt ut mitt fel. Jag hoppas och tror att hon vet det ändå.

Ska se grey's nu om jag inte somnar och försöka att inte tänka så mkt. Stan med Elin imorrn känns mkt bra:)
pusss


fast car

Måste bara börja med att få säga gratttis! För vet ni vad? Världens bästa pojke har tagit körkortet idag! Och tror ni han berättade något för mig? Självklart inte, hann bli himla rädd vill jag lova. Hade lämnat mobilen i jackan när jag joobbade så på rasten ser jag att Robban ringt mig typ tusen gånger och Elin skickar massa sms om att jag MÅSTE ringa Robban. Undrade vad fan som hade hänt. Ringde Robban och han sa; det är för sent nu, du får veta sen ikv.  Accepterade det svaret och tänkte inte på det något mer. For hem och passade syster, mor och bror kom hem med linser och det blev mat. Sen ringer Robban, DU måste komma ut och möta mig nu är utanför om 2 min. Jaha, förstod fortfarande inte alls vad som hände. Jag gick ut och Robban kom med bilen men ingen Elin. Han klev ur bilen och ställde sig framför mig men tittade inte på mig, blev livrädd och hann tänka hur mycket som helst. Sen kommer Viktor med sin bil och Elin i framsäten och jag förstod ingeet. HAHA, skulle vilja ha sett min min. Är iaf sjukt glad för hans skull, pojken kunde inte sluta le!

Tvättat allt nu ikväll men inte torrt än så bror får nog plocka ihop det innan han far på megazone imorgon för jag lär inte vakna i tid;p Ska på det där förbannade mötet med skolverket som jag tog på mig, varfööör? Det kan ju inte vara så farligt men hade nog hellre suttit på praktiken och myst.

Nej ni, annars är det bara bra med mig. Hade inte gjort något om jag sluppit sova ensam men förutom det kunde inget varit mkt bättre. Eller jo, om nån hade gjort bort mina skolarbeten åt mig hade det varit bättre. Måste fan ta tag i det där, ÅÅÅH! Sjukt jävla less på h-vetet! NU ska jag däremot se till att pallra mig i säng. FUKKEN.

pusss

all that she wants

Har hittat hem och syster sitter snällt och tittar på tv. Jag har precis varit och snört in första omgången tvätt i tvättmaskinen och den krånglade lite med mig men fick det att fungera tillslut iaf! Efter lunchen på skolan så blev det ica och godisköp med Erik. HAHA, den pojken är allltid lika mkt humor. Praktik sedan som gick mkt mkt bra, fixade till deras budget och kontoplan för -09. Känns bra att jag gör något "riktigt" när jag är där. Att jag känner att jag underlättar för de andra och inte bara sitter och får påhittade uppgifter för att jag ska ha något att göra så det känns mkt mkt braa:)

Väntar på att mamma och bror ska komma hem så att vi får äta, de är som sagt hos optikern och fixar broders ögon. Höll på dö av skratt när han visade mig sin nya snygga mössa och sedan visade vad det stod på den, "blind" alltså på eng. Det var ganska så mkt humor. Nu ska jag se klart brothers and sisters innan jag ska ta och börja med maten!

puusss

run the show

Sitter på skolan nu och väntar på mat, haft eu-projekt mötet och det gick bara bra. Så nu blir det antingen Spanien eller Italien. Vet faktiskt itne riktigt vart jag hellre vill. Mysko lunch idag vill jag lova, currydoftande korv? Låter ju.... gottt?

Ska tillbaka till praktiken sedan och sen bara hem och passa syster, försöka se gossip då. Anki sa att det här var bästa avsnittet nånsin så jag är ju inte bara liiite nyfiken. SKA börja med nåt utav mina skolarbeten också, SKA! Är så sjukt dålig på att göra bort saker i tid och sparar alltid till sista stunden. Kan tänka mig att det är många andra som gör likadant. Brukar säga åt mig själv att jag inte får göra något annat innan jag är klar med skolarbetet men det brukar bli så ändå. Jag lyssnar inte så noga på mig själv, med andra ord. Nu dör snart Merrans dator så ska ta och spara!

puusss

total eclipse of the heart

Praktik till kvat i fyra och sedan plockade morbror upp mig och bror så vi fick skjuts till mamma. Åt middag där, kyckling som var mkt gottt. Passade på att duscha där medan mamma ändå lagade maten och sedan tog jag bussen hem och hann inte mkt mer än hem så fick jag besök. Bara bra saker. Har egentligen inget att klaga över, bara mig själv. Insett först nu att jag redan börjat bygga murar för att inte fukkka upp mitt hjärta, det suger. Känns iaf bra att jag insett det och kan göra något åt det. Jag försöker, och det hoppas jag att du ser. Sett nya oth och heroes. Spännande värre men nu måste jag leta mig i säng för annars kommer det bli tufft imorn bitti. Ska vara på skolan halv9 för att snacka om projektet och träffa lärarna från de andra länderna, spännande!:) Sedan blir det praktik och barnvaktning. Det duger:) Bror ska äntligen kolla synen också så snart kanske vi kan backa soffan en bit från tv;n! Nej, sängeeen NU!


pusss

take my heart

Sitter hemma och har nyss ätit lunch och hunnit kika på grey's, mysigt värre:) Ska snart tillbaka till praktiken och jobbba jävel!:) Håller fortfarande på att reda ut allt med konfirmationsbetalningarna men det börjar lösa sig;) Blir nog en lugn kväll ikväll, middag hos mamma kanske lite läxor sedan hem och tare lugnt. Kan ju alltid hoppas på att jag får sällskap av "någon". Nej ni, nu ska jag börja bege mig mot församlingsgården igen. Upp och hopppa! (legat i sängen och sett på datorn)

<3

i won't cry

Vart såklart inte alls sängen som det var tänkt, började läsa bloggar och det ser ni ju hur det slutade.

Vet inte hur länge jag kommer att orka höra/se hur mkt hon älskar honom. Jag vill inte veta, och just nu så spelar det ingen roll hur lycklig du säger att du är med mig. För det känns bara som att vi delar dig och det känns ingee bra. Är bara helt fukkad på insidan och tror att det här är för sjukt för att vara sant? Är det för mkt begärt att be om något lite mindre komplicerat? Ska sova nu och drömma om nåt bättre.

when the stars go blue

Ska lägga mig och sova nu, jag måste börja få tillräckligt med sömn om nätterna nu! Är bara helt död i huvudet och det måste ändras på! Blir mest troligt middag hos mamma imorrn vilket känns himla bra:) Ligger efter som bara den i alla serier också men det får tas igen en annan gång för just nu finns det så mkt viktigare saker att lägga min energi och tid på:* Ska försöka plugga lite hos mamma imorrn också så att jag får det ur världen nån gång, pallar inte att sitta och göra det på lovet;/ Nej, sängen nurå. Måste ta ikapp i lite andra bloggar också innan jag somnar så är väl lika bra att jag säger gonatt.

puusss

behind these hazel eyes

Praktiken går finfint och det är braaa. Bara tagit det lugnt resten av helgen och myst, kunde inte varit mkt bättre.


Jag mår bra och blir ibland lite rädd när allt helt plötsligt är så verkligt och jag kan nästan till och med önska att jag inte tyckte om dig så som jag gör. Och även fast det är jobbigt så är jag så lycklig så att det väger över allt det där lite mörkare. Jag vet att det här kommer att bli bra, eller bättttre:)

Jag ska bli bättre på att skriva, men internet har varit så fukkkat. Nu kmr snart Elin från duschen och då ska ve se oth, puss på er!

back in black

Haft en helt underbar kväll, sjukt så härligt folk det finns. Snackat ikapp en massa med linus och den pojken skulle jag aldrig överleva utan.  Han snackade om att flytta nåra år och det kändes så hemskt och jag sa att han aldrig fick fara men sen insåg jag att jag vill att han ska göra det han vill. Är han gla är jag gla!:) ÄLSKAR flickorna från klassen också, bästa brudarna nånsin! Alltid lika trevligt med jonsson pojkarna också, sötnosar bägge två(Peder räknas dit, ser honom som en jonsson också). Peder och Rikard ligger och sover i brors säng och bror fick ta soffan men lika glad är han för det. Jag fick min säng alldeles för mig själv och det känns ju braaa! Robban&Elin är ju också alltid bra, eller ja BÄST. Ska upp tidigt imorrn och har fullt planerat hela dagen, baaara mys!

Och jag måste nypa mig själv för att förstå att den här pojken finns på riktigt, det är bara galet. Jag är bara lycklig.

staring at the sun

ler bara, men måste sova om jag ska ta mig upp halv8. FAN

puss


stuck on you

Bion var jättebra och det var mysigt att få rå om kusin en stund. Vi insåg att vi aldrig gått på bio bara vi, inte vad vi kan komma ihåg iaf. Köpte godis och chips och satt där med varsin stor cola och tjockade. Har ont i magen min nu vill jag lova! Vi löste piercing problemet också, tog bussen hem till Elin och fixade det, plus att Elin hämtade sin tandborste så det blir övernattning här. Myspys kan jag ju lova. Tog bussen hem från bion, det regna ju som fan och kallt är det också. Huvvaligen, nu kommer snart Robban och Viktor och håller oss sällskap, Elin gick precis och duschade så jag har tid för datorn en liten sväng:) Ska tända ljus nu och sen myser vi ihop oss i soffan och tittar på nå bra på tv. Kan det bli mkt bättre? NEJ! Ska se heroes med bror också, när nu det finns tid till det men det löser sig, det ordnar sig nog.

puusss

baby love

Praktiken gick finfint idag, pappa kom trots allt. Målade köksluckorna. Elin har lyckats bita sönder sin tungpiercing så ska hjälpa henne nu. Rallybrudar ikväll och korv på stan först. Det var allt. Det här gick fort. Kommer ett bättre ikvälll, kan jag nästan lova. PUUSS


just a minute

Är hemma, har precis ätit lunch. Var fiskbullar på skolan så det kändes bättre att gå hem och kasta i sig lite mat istället. Blev mackor, alldeles för seg för att orka ställa mig vid spisen kände jag. Jobbat effektivt så efter lunch blir det lugnt, hunnit göra bort nästan allt. Elin kommer förbi senare och kanske nån fler me. Bion börjar kl 7 och jag och Elin har bestämt att det blir frensch på stan innan, mums. Godis till bion också kanske;)


Och pappa är inte här, varför är jag inte förvånad? ÅÅÅÅÅH! Bara förbannad, som vanligt.

SKa börja fara nu, puuusss

nothing compares to you

Målningen är färdig. Jag, Robban och Johan for det rätt fort ändå:) Har suttit och sett ikapp lite serier nu och ska väl snart sova, snaaart.


Börjat fundera alldeles för mkt och är rädd att jag gett mig in i något för första gången utan att tänka ut alla konsekvenser som möjligtvis kan uppstå innan jag börjar känna nåt. Det känns på något sätt befriande att jag klarat att skippa hjärnan en stund och låta hjärtat få vara med men det skrämmer mig som fan och nu har min hjärna vaknat och börjat tänka. Jag hoppas att jag har rätt och att det här blir perfa!  PUUSS

pictures of you


Den vackra solen i mittt rum som snart är övermålad!







Trädet i Davids rum;p HAHAH









Vardagsrumsväggen som nu är helgrå men visst vare lite konstnärligt, Robban som är målarn!
Jag gjorde ett hjärta på en annan vägg men det tog jag aldrig kort på:)

disturbia

Har internet igen, livet leker:) Borde egentligen plugga men det finns det inte tid till;p Igår så var det praktik, det är typ höjdpunkten på min dag. Har hur roligt som helst, älskar de som arbetar där och älskar mina arbetsuppgifter! Elin åt middag här och Johan fast Johan var och köpte sig en kebabrulle;) Senare så kom Viktor och Robban och det blev målning för hela slanten, ikv blir det varv2 och sen äre klart! Fan, måste fixa färg bara, hmm. Målade och hade trevligt. Kvällsfika och så:) Gick i säng rätt tidigt, såg friday night lights först bara. Vaknade halvtidigt imorse och pallrade mig hela väägen till praktiken. (Det tar typ 3 minuter att gå, MAX) Satt och ankomstbokade fakturor fram till lunch. Gick till skolan och hittade mig en lunchkompis. Erik satt och åt så jag joinade honom och vi hade kul, ovanligt att man skrattar med Erik? NEJ!:D Sedan tillbaka till praktik och fick uppdrag av Jonas;) Skulle göra kontoanalys åt honom på massa konton dom det hade blivit fel på. Kollade upp kontona och bokförde om det som var fel. Satt och höll på med det där när Cissi som sitter bredvid mig undrade vad jag gjorde kvar. Då var kl redan 4 så jag gjorde klart och pallrade mig hem. Ska bara ta det lugnt nu och inte anstränga mig alltför mkt! Nån serie innan maten och sen kommer ju folket ikv.

PUUUSSs

my life

Jag är bara glad för tillfället. Det sätt som han lyssnar på och förstår, jag orkar inte att det ska vara så komplicerat för tillfället. För första gången på länge känns det som att jag skulle kunna satsa, verkligen öppna mitt hjärta igen. Måste lösa all min skit först och låta han lösa sin. Och kanske efter det så är det inte lika svårt? Hoppet finns iaf än.


Har haft en bra kväll, målning imorrn. Praktiken är bäst och jag trivs så in i helveete! Ska leta mig i säng, PUSSS

I can't say I'm sorry

Har inte haft internet i lägenheten sen förra inlägget, för det som vi snodde tidigare är numera låst. Orkar inte återberätta de senaste dagarna men kan ta igårkväll för den är värd att berätta om!;) Började med att Viktor kom cyklande och fick mig att skratta sedan kom Elin och hennes pojkar. Myste bara i lägenheten och drack nån öl:) Anki kom och skrämde oss också;p Spelade rockband och lyssnade på bra musik. Satt runt bordet allihop och åt chips och skrattade åt missförstånd och varandra. Hade hur roligt som helst och en mycket söt pojke sa det jag behövde höra och satt och strök mitt hår när jag skulle sova. Sånt är alltid mys! Somnade i soffan med kusin så fort Johan ringt och sagt att han hade tagit sig hem. Hade iaf en helt perfekt kväll och gjorde inget som jag måste ångra.

Jag och Elin klev upp imorse och pantade massa och köpte götta för pengarna;) Städade lite och diskade innan Robban och Viktor kom förbi och sa hej! Elin har lärt mig att tvätta, eller Robban egentligen;p Sitter hos mamma nu och har fått tacos, mumma! Ska väl snart börja leta oss hemåt och plocka ihop tvätten.

Antar att jag sakta men säkert hittar tillbaka till mig själv igen och det känns sååå bra! Vill bara att allt ska gå tillbaka till det normala men det är väl kanske för mkt att begära! Ska iaf se bio med älsklingskusin nån gång i veckan vilket känns behövligt! Pussar i massor på den flickan. Håller just nu på att ladda hem Green Street Hooligans som Anki (& Pytte) säger ska vara så himla bra så jag måste väl tro på henne, räknar på att tårar kommer att fällas!

Även insett att jag älskar folk som klarar av att öppna sig, kanske för att jag beundrar dessa för att jag själv är så oerhört kass på det. Det är svårt det där, skulle så gärna vilja men spärren sitter där och det tar nog en stund att jobba bort. Hatar det! Angelica sa (för ovanlighetens skull) något smart igår men det kan ha blivit lite förvrängt av lite halvsuddigt minne men det var iaf något i stil med att "känslorna kommer när de kommer och då är frågan om man är redo för dem" eller nåt liknande. Det fick mig att tänka lite men jag slutade ganska fort för det var lite jobbigt att tänka så mkt.


Håller tummarna för äkthet för annars är du precis som alla andra, och det vill jag inte tro! Vart tog alla bra vägen?

she will be loved

Det är bara tomt, smyggrinar till oth och ska snart sova. Det är allt nu får av mig idag, för mer finns det inte. Orkar inte börja skriva, orkar inte röra upp det som ligger dolt.

bara pusss

pretty women

HAHAHHAHAH, kollade på en länk på en annan blogg, nån som lagt ut "bjurholms fjortisar" på youtube. Tänkte att det sku va kul att kika för man lär ju känna igen folk och troru inte på fan att jag hittade mig själv? Skrattar så jag har ont i magen!:) Vad tror personen som har gjort den? Att folk ska ta illa upp och grina till mammsen? Jag fick mig då ett gott skratt så bugar och bockar;)

tired of being sorry

Är bara arg och less. Det absolut värsta är att det går ut över helt fel personer. Jag är ledsen för det och jag ber om ursäkt. Börjar kännas väldigt tjatigt men sant är det då lik förbannat. Men det är såhär det blir när personen som ilskan egentligen borde riktas till inte finns i närheten. De snälla söta som finns där blir lidande och det suger och jag ska verkligen försöka skärpa mig! Eller nej, jag ska inte försöka. Jag SKA.

Dagen har bestått av sovmorgon, fekB prov som gick bra och nk i typ 20min. Tandläkaren sedan och det gick bra, mina tänder är fortfarande lika mysko som förut men det går inte att göra så mkt åt. Är operera isf men jag lider ju inte av det så det tyckte dom bara var onödigt och jag med för den delen. Inte tänker jag låta nån skära i mig om dom inte måste! Fått lite mer saker i lägenheten nu och det är bara mys. Blev en jäkla massa oth avsnitt vilket gör att jag hamnar efter i alla andra serier. Inte är det lätt inte att hinna med ett liv samtidigt som det går så mkt bra serier. Det är då man måste börja prioritera! Och det gör jag, serierna finns där när ingen annan gör det.

Jag är kär i Lucas, eller egentligen i Lucas och Peyton. Genom alla säsonger och nu är det dom ändå där tillslut, tänk om det var så på riktigt? Att folk var menade för varandra och liksom bara var tvungna att vara tsm, vare sig de ville eller ej. Sånt existerar inte i min värld, allt jag vet är värdelösa breakups och skilsmässor. Vart är mitt Lucas&Peyton? Insett att jag inte längre här nåt sänt där verkligt par som jag bara kan leva på deras kärlek. Vart tog kärleken vägen egentligen, när blev alla så ensamma?

what if tomorrow never comes

Vakande tidigt imorse när bror började röra på sig i vardagsrummet, eller vaknade nog av att pappa ringe. Minns att bror kom in i mitt rum och åt på en macka vi fått av Robban frågade om den var god och det var den tudligen. När jag sedan vaknade för att kliva upp där vid 10 så låg slutet av mackan på mitt skrivbord. Är han inte söt min broder så säg?

Pallrade mig till skolan för företagsekonomi som gick bara bra och sedan blev det idrott. Simning som jag av goda skäl inte kunde vara med på. Jag och Frida fick gå promenix istället och vi lyckades gå vilse. Egentligen bara för att Pontus lurade oss. VI hittade iaf tillslut men det visade sig att vi hade gått mkt mkt längre än vad vi hade behövt. Det gjorde inte oss så mkt, vi hade rätt trevligt ändå! Sedan satte vi oss och tittade på barnen som lekte i vattnet. Jessica var ensam tjej vilket kändes lite taskigt så vi höll henne iaf sällskap från poolkanten;) Pojkarna lekte och hade trevligt.

Har insett hur mkt mindre attraktiva pojkar som tycker att dom är så jävla snygga blir. Jag klarar verkligen inte av sånt, blir bara förbannad på såna där "titta på mig!" Jag förstår mig inte på sånt och tycker bara att det är så barnsligt så att jag vill kräkas på dom! För i slutändan så är utsidan inte värt ett skit.

Tacos hos Maggan vilket var bara mys, plockade upp oth hos Anki och vi har tittat hela kvällen. Hade nästan glömt bort hur sjukt bra avsnitten från början är:) Ska försöka sova nu så att jag orkar med morgondagen. tyska, fekprov och nk, och självklart så ska jag till tandläkarn på nk;n! Jag ligger efter som fan med det arbetet och ahde verkligen behövt vara där men vad gör man? Blir plugg hos mamma imorrn, ska passa syster medan mor ska på brors föräldramöte! SÄNGEN NU!

puss

when you were young

Här är det lugnt, lillebror har somnat. Han börjar tidigt imorrn han! Jag börde egentligen också sova men börjar inte förrän halv 12 så väckaren står på 09:30. Jag hinner sova mina timmar. Kusin har vart här, blev tv och rockband som vanligt. Johan kom förbi och for sedan till Robban på statoil. Har sett alla 3 andra avenyn också, det var spännande. Jag och Elin satt och gapade ikapp. Allt händer ju hela tiden!

Robban kom och hämtade Elin efter jobbet också, hade med sig nå färdigmackor till mig och bror! "Här har ni kvällsfika. Nehe, ni sitter och fikar redan. Här har ni frukost!" Han är nog en utav de absolut bästa människorna på jorden. Jag är så seriös jag någonsin har vart! Elin pratade med Robban i tele och sen hälsade hon en massa som han villle säga, jag höll tamme fan på börja grina. Det var inte långt ifrån. Jag kommer att bli bra, det vet jag nu! Jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara hur lättad den pojken gör mig, lyfter bort allt jobbigt från mina axlar bara genom att finnas till! Han är guld värd.

Kalas hos Elin&Alex mor imorgon som fyller år. Har bjudit över mig och bror på tacos. Det säger man ju aldrig nej till. SÅ det blir till att köpa present imorrn, måste ju ändå handla vilket aldrig blev av idag pga regnet. Det hinns imorrn, slutar relativt tidigt både jag och bror så det blir bra. Nu gäspar jag massvis så ska stänga av den här och sussa.

pusss


hier kommt alex

Orkade inte se klart uglt betty igår utan stängde av datorn och somnade istället. Vaknade av mammas sms imorse. Julia ville komma och kolla på lägeheten så dom tog med sig lunch pch kom förbi en sväng, Patrik kom också förbi och kikade på lägenheten en sväng. Jag och bror var på väg ut och skulle handla men regnet öser bara ner så vi skjuter det framför oss till vädret lugnat ner sig. Elin skulle komma förbi senare ikväll också så det blir mys. Lär väl bli tv och rockband som alla andra kvällar;) Det har jag ingenting emot, livet leker. Imorgon kommer pappa men varken med möbler eller för att måla så det känns lite surt men aja, vi har väl ingen brådska i guess.

Fick sms av kusin att hon var på väg så ska skynda mig att se klart ugly betty nu så jag kan vara social med henne när hon kommer!

puusss

dani california

Vaknade sent imorse, klev upp mellan 12 och 1 skulle jag gissa på. Åt frukost med bror som inte hunnit äta han heller och sedan blev det duschen. Mamma och Sara var här när jag kom tbx från duschen. Planerade lite och fick sedan skjuts av Sara till stan. Gick och mötte mimmi för lunch/middag på subway och sedan for vi förbi lägenheten en sväng och sedan upp till universum och aula nordica. Özz, Soran, Måns och Björn blidde det och det var värt vartenda öre:) Hur kul som helst!

Kom hem senare än vad jag trott sliten nanting och magen gör ontont! Elin var här när jag kom hem, surprise! Bara sett på tv och tagit det lugnt Robban och Johan kom förbi när Robban slutade, alltså där strax efter 12. Robban hade med sig gobullar från statoil. Det är tydligen kanelbullens dag idag, eller ja igår är det ju nu. Blev lite mer rockband och nu ska jag väl se ugly betty innan jag somnar, om jag orkar hålla mig vaken i 40minuter till. Det är inte så säkert att jag kommer att klara av det! Jag gör ett försök!

PUSS

home

Känns som att jag har så mkt att skriva så jag vet faktiskt inte vart jag ska börja. Ska försöka ta det i nån sorts ordning!;P
På Torsdag var det tyskaprov som jag tror gick bra och sedan sam som var rätt slappt. Efter skolan mötte jag upp elin på stan och vi gick och hämtade färgprover och sedan gick vi till lägenheten och väntade på pojkarna med släpvagnen. Dom lastade ut och vi hjälptes åt att bära in, dom fick bära allt tungt;) Fick hit alla möbler från mamma så nu saknar vi bara det som är i Bjur. Elin, Robban och Johan stannade och såg idol med oss och jag och elin gjorde iordning i skåp oså. Såg film med bror sen när dom farit också. Han som inte skulle upp till skolan dagen efter gjorde det ju inget men jag tyckte att det kunde ju vara värt det. GISSA vem som somnade under filmen? Självklart min söta lillebror!

Lyckades ta mig upp imorse för engelskalektionen. Elin kom förbi en sväng innan hon gick til östra och jag gick till thorén! Var kallt ute som bara den! Såg film på eng, Shakespeare in love, var ganska bra. Sorglig nanting! Lunch på skolan då hade även bror tagit sig upp ur sängen. Staden med honom sedan och kom hem med rockband till lägenheten efteråt. Hur gick det till? Spelade och väntade på att mamma skulle leta sig till stan så vi kunde få göra bort banken sm vi inte hann i torsdags. Hon kom och vi gjorde bort det, mötte Elin och Anki på stan och kollade tyger sedan blev det frasses. Götta! Tillbaka till lägenheten, jag och Anki myste och såg på csi och criminal minds. Senare droppade Elin och Robban in och det blev rockband för hela slanten, idol också där emellan åt. Viktor kom förbi senare vilket bara var trevligt, den pojken får mig att skratta! Hade hur kul som helst. Sedan upptäckte jag att vårt handfat läckte, så Robban och Viktor började va och greja där men nog är dom mycket dom där pojkarna, och mycket kan dom. Men fixa rör var lite överkurs! Blir att prata med hyresvärden imorrn då, KUL! Viktor fixade iordning lampan i mitt rum så nu klarar jag nästan av resten själv. Robban lyfte lite hyllor också. Jag kommer aldrig kunna leva utan händiga män! De gör ju vardagen så himla mycket enklare och när jag inte har nån egen så får man ju passa på att låna de som finns!:) Det var iaf mkt trevligt att ha dom här och jag tror att dom vet hur mkt vi uppskattar all hjälp! Robban var iaf som ett litet barn på julafton när han fick spela rockband, han har tjatat om det där spelet i årtionden känns det som (inte för att jag tror att spelet varit påtänkt så länge men nästan), han är söt han.

Nöjd med att Jenny åkte ut, gör mig inget. Skulle väldigt gärna vilja veta vem den andra som hängde löst var? Någon som vill dela lite information?:)

Nu ska jag börja leta mig i säng hade jag tänkt skriva men jag ligger ju här! Leta mig från datorn passade väl bättre. Imorgon blir en städdag och sen björn gustavsson med mimmi. Hur bra som helst!

PUSSS

fame

Ska egentligen gå till bussen nu men hinner litegrann:) Packat ner allt viktigt nu härifrån (typ tandborste) och nu bär det av. Ska hämta färgprover efter skolan så vi kanske äntligen kan bestämma oss för hur det ska se ut! Såg en massa igårkväll så jag är ganska trött vill jag lova. Men bra var det!;) brothers and sisters är alltid lika pluttenuttigt. Criminal minds började jag att se men insåg att jag var för trött och jag blev lite smårädd också om jag ska vara ärlig. NU, måste jag gå!


pusss

living to love you

Blivit lite dåligt med updates idag, har haft hur mkt som helst för mig! Vaknade iaf rätt sent imorse och begav mig till skolan för svenska, det var väldigt chill! Sedan väntade jag på bror tills han skulle sluta, blev ingen affärsengelska idag. När han slutade så mötte vi Robban och Johan i trappen och dom ville med till lägenheten så vi plockade upp Elin på stan och begav oss till lägenheten! Kikade runt och bara njöt, blev mat på berghems pizzeria, nachotallrik för min del! Hur gott som helst!:) Sedan ner på stan för bio, den dög. Några som skrattade och skrek som fan så vi var ganska sura där ett tag! Hur orkar man sånt, bara drygt? Dagens ris till er, lätt.

Efter bion for vi upp till tomtebo allihopa och tittade på IDOL:) gissar på att jenny åker ikväll, inte lika säker som sist men jag tror hon ryker. Imorgon blir det bara flytt och flytt och flytt så kommer nog vara lite off här. Kommer bara springa runt och vara lycklig hela dagen. Jag har inte fattat än att vi flyttar imorgon, det känns overkligt!

Imorgon har jag ty-prov på morgonen och sedan sam till 13:40. Ska ner på stan sedan och fixa bankkort med mor och bror. Sen far dom hem till mamma på tomtebo och jag möter upp elin och far till lägenheten. Vi ska bara mysa och vänta på att pojkarna kommer med första lasset som dom får bära in och sedan fara och hämta nästa medan vi börjar packa upp och ställa iordning. Ska äta middag sen, lär bli på golvet eftersom att vårt köksbord är i Bjur men inte lider vi för det. Blir nog till att köpa hem pizza;) Sen blire bara chill och stöka iordning!:) Känns bra att vi gör det en torsdag. Lillebror är ledig sen ända fram till måndag och jag har EN lektion på fre bara så vi kan få göra iordning allt i lugn och ro. Gott om tid på oss!:)

Ska se brothers and sisters, pusss

RSS 2.0