gives you hell

Nu har skolan verkligen på riktigt börjat. Svenska C imorse, skriver om massa folk. Rätt så drygt men bara beta av. På matten jobbade jag och Hanna på flitigt så det känns riktigt bra. Gruvar mig inför Matte C men det ska nog gå vägen. Hade skriftligt förhör på religionen också, gick fint! Kom äntligen igång med religionsarbetet också, ska snart vara inne och jag lovade mig själv att sluta göra allt i sista sekund, hm.... Ska ta tag i det! Måste även ta tag i lägenheten, det går inte att ha folk drickandes öl utan att nån ska lyckas fippla ikull en burk. På riktigt, det går INTE. Blir skurning och sen ska jag väl försöka ta mig i kragen och kasta ihop nån middag.



Tar tag i allt nu, det här håller inte längre. Blickar framåt och slutar snegla bakåt. Livet är för kort för att have regrets. På riktigt, det är fan nu vi ska leva, göra nåt åt det vi vill ändra, göra det vi vill! Sen kommer allt med vuxenliv, arbete, familj och äckligt mkt ansvar. Ibland så avundas jag de som fortfarande bor kvar hemma. Inte behöva planera inköp, ställa sig framför spisen direkt man kommer hem från skolan, få tvättider att passa ihop med ett fullt skolschema, vända på varenda krona, jobba efter skolan och avvara helger till jobb. MEN, jag klagar inte! Jag vill inget hellre, jag tar gärna baksidorna för den frihet som det faktiskt innebär att bo hemifrån, för det är värt ansvaret som kommer på köpet. OCH nej, det där med frihet betydde inte "jag tar gärna städning, matlagning, lite penger och slita häcken av sig för att kunna ha fest varenda helg bara för att det inte bor några föräldrar här". Att köpa hem den maten JAG vill äta, alltid kunna se på det tv-program som JAG vill se på, lyssna på musik högt utan att någon klagar, komma hem till total tystnad och bara sätta sig och andas i MIN säng, i MITT rum, i MIN lägenhet. Självklart finns det nackdelar men jag skulle aldrig byta det här mot någonting annat.

Jag och David får snart ett nytillskott i vår lilla familj, let you know later ;)

i gotta feeling

..att igårnatt skulle bli en bra natt! Jag tror inte ens att jag har förklarat riktigt för mig själv vad som egentligen hände. 1. Jag är en vek människa som behöver bekräftelse? 2. Jag vill tro att den kärlek som fanns fortfarande finns kvar? 3. Jag är bara allmänt dum i huvudet och tänker inte alls när jag druckit? Det vi hade var länge sen och jag har alltid jämfört allt med det för det var så förbaskat bra. Allt med dig, och oss, har jag alltid tittat tillbaka på som något som var så bra som nåt kunde bli. Jag inser att jag bara rensat ut allt det dåliga, för helt seriöst så äckligt bra var "oss"/du inte. Vi var egentligten katstrof hälften av tiden. Gårdagen fick mig iaf att inse att den här historian är färdigskriven. Sista kapitlet är redan tryckt och det finns inte en chans att det kommer komma en uppföljare. Jag har alltid trott att jag behöver någon som dig, jag har insett att så är det inte alls. People change, så är det bara. Jag vill bara andas och ta ett break ifrån allt vad komplicerat (känslor&tankar) heter, stå på mina egna ben och känna att de faktiskt bär; för det vet jag att de gör.

you better die young

Hostar som bara den och svettas och fryser om vartannat, det går tungt med sovandet. Har feber nu också, grattis! Kan lova att jag har bästa helgen på länge inplanerad, hur ska jag lyckas bli frisk?

Ska sluta tänka nu och försöka få mig nå sömn så jag blir av med det här h-vetet nån gång!

last resort

Sjuk som bara den, trodde att det var på väg att ge med sig men ack så fel man kan ha. Måste se till att vara på benen innan helgen! På fredag blir det förfest hos Johan och sedan letar vi oss till droskan och på lördag blire b-day för broder och rikard;) Så då går det inte för sig att vara sjuk!

Ligger i sängen och tittar på how i met your mother, så jäkla kul:)

Slösar varken tid eller energi på folk som inte förtjänat det, ser fram emot helg och vet att det kommer att skrattas mer än nånsin! cant you see that i'm happy without you? fuck liars!

last resort

Sthlm var underbart bra, trevligt som bara den. Fixade bonusen så extra cash till mig, sitter fint efter alla gapande hål sen sthlm. Lever efter "det som inte dödar only makes you stronger" lite swenglish men vafuck. I'm fine, inte längre ledsen/besviken utan nu är det bara förbannelse som strömmar genom min kropp. Det är lättare att ta itu med och jag har insett att du inte är värd ens att jag ödslar tid att tänka på dig så jag låtsas helt enkelt bara att du inte längre finns.

Vj har taggat igång mig på partaj, den pojken är förbaskat bra. Borde kanske tackat ja till frieriet när vi gick i 6års. Jag hade kanske haft villa, volvo och snorungar redan nu då;) Hur som haver, Vj är en utav de vettigaste killarna jag känner. Har kännt honom så länge jag kan minnas och vi kommer alltid att vara tajta. Håller varandras jackor/hår när vi spyr, pratar lika fort så bara vi förstår varandra, tar hand om våra småbröder och har lika dålig humor. Han är mkt bra och jag är glad att han är ärlig och inte tassar på tå runt saker som jag kanske tycker är besvärliga att prata om. Han frågar och jag svarar. Det finns inget som är awkward mellan oss och vi vet vart vi har varandra. Snackar framtid idag och det fick mig att inse att jag inte har nån aning om vart jag ser mig själv om ett/två år. Jag vet inte vad jag vill, inte alls. Det skrämmer mig.

Jag ska ut för en sista andning innan det är dags att leta sig i säng. Alarmet är ställt på 09.00.. Blandade känslor inför skolstarten men som jag sagt hela dagen "man måste ju börja för att kunna gå ut", jag håller mig till det och ska göra mitt bästa för att mitt sista skolår ska bli det bästa! Always look on the bright side of life!

pussen

scars

Det var inte igår inte, har hänt mkt på sistone och det känns som att jag hela tiden hittar en ny botten att nå. Det känns mest bara drygt för less orkar jag inte längre bli, jag vet att det löser sig och jag vet att det bara ät att acceptera och tänka framåt. Där lät jag ovanligt vuxen men så är det, ingenting blir bättre av att man gräver ner sig, faktiskt!

Jobbet flyter på bra, behöver bara sälja 3 imorgon så har jag min bonus och fixar jag inte tre imorrn så ska jag tammefan skämmas! Åker till sthlm på lördagmorgon (ingen får berätta för Elin för hon tror vi ska till mormor;) och blir där tills på tisdag. Kommer ha hur roligt som helst, det vet jag. Förra sommarens höjdpunkt var lätt vår husvagnssemester så jag gissar på att den här blir minst lika bra! :) Sen är det jobb ons och tors som gäller och sen äre skola på fredag. Crazyshit! Lillebror fyller år också så skulle gissa på kalas av något slag, nån present skulle man ju ha hittat också. Smart där, kanske kan hitta nåt i sthlm;) Just det, ska ju ha vår personalfest nästa helg också, fre eller lör. Blir båt och sånt mys sedan blire grillning och "nån" öl enligt chefen. HAHAA! ;D

Kärat ner mig i papa roach - scars, den går nonstop hemma hos mig. Det går bara inte att bli less, naw! Ska springa och snöra in nästa tvätt i maskinen och sedan ska jag sätta mig i solen och le åt livet. pusss


someday

Känns som att jag är femtioelva kilo lättare och ett leende smyger sig på lite nu som då. Kan inte avslöja riktigt varför eftersom att 4;e part inte vet what's going on. Kan iaf säga så mkt som att det rör sig om en roadtrip, slippa allt här hemma. Få koppla bort jobbet i en sekund och jag kan lova att mobilen kommer att vara avstängd. Kan ju säga så mkt som att mannen som kom på denna idé är min savior! i love, love!

Jobbet fungerar utmärkt, måste bara se till att jobba ikapp så att jag inte stressar över det medan vi är borta. ÅH, kan inte bärga mig, kan bara jämföra mig med ett litet barn på julafton. IIIH :) Så glad att det finns människor som jag bara kan skratta så fort jag är i närheten av. Det spelar ingen roll om världen håller på att gå under, i wont worry as long as you're there!

Ska kasta mig i duschen och sen ska jag faktiskt vara så tråkig att jag ska sova! Jag är trött och jag måste vara tiptop imorrn för jag ska sälja sönder;) pussar på alla som tycks förtjänat det.

if today was your last day

Veckan har gått fort med en hel massa jobb! Pengar har det blivit så det räcker och blir över och skratt har jag fått så jag klarar mig i flera veckor fram över. Jobbet är verkligen kanon och det ska bli spännande när det kommer nya nästa vecka, jag är redan gamling! Jobbat 1 månad nu, doesn't feel like that! David och Emanuel gör mig sällskap, kom och skrämde livet ur mig igår. Ska jobba på nolia så det passa ju bra.

Det är ändå sickt, de 2 som ställt upp för mig absolut mest är dina två bästa vänner. Det känns super och helkasst på en och samma gång. Är så psykiskt less att jag mest bara sover nu förtiden, måste ta igen all missad sömn senaste tiden. Alla lögner för mitt huvud att överarbeta och kommer snart att explodera. HHHUUUUR KAN DU? Kommer aldrig att förstå, aldrig någonsin. Det är som Simon säger, lika bra att inse redan nu vilka som är riktiga vänner och inte. He has a point.

Ska kika ut genom fönstret nu och hoppas på att det är sol jag ser ;) pusss

RSS 2.0