i'll follow you home

Dagen började med promenad i kylan, var mysigt men himla kallt. Nu ropar mormor att det är mat så det är väl bäst jag pallrar mig in i köket. Kommer ett inlägg när jag har tid sen;) pusshej

yesterday

jag ska sova, snart:)

ÅRET
Hur har året nollåtta varit för dig? Berg och dalbana, både ups and downs. Ett bra år trots allt.
Bättre än förra året? Jappp
Har du träffat några nya vänner? JA:)
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? Flytta hemifrån, London (kommer precis ihåg att jag gjorde nån sän här fråge grej tidigare och sa att jag inte varit utomlands i år. Jag är cp)
Har du flyttat under år nollåtta? Flera gångeer.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Massvis med låtar!
Isånnafall vilken? Just nu äre only hope som går varmast:)

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollåtta? Kunde vart bättre.
Har du strulat med någon? Mest troligt, ja.
Har du varit kär? Jag har åtminstone trott att jag varit det.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Inte av kärleksskäl, bara till vänner och familj:)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Japps
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej (och även om jag hade haft hade det väl varit hemligt av en anledning och då hade jag nog inte erkänt det här, dumma frågor!)

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Nej, jag slåss aldrig;)
Har du varit i slagsmål? Nepp

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Ja;/
Isånnafall vad? Sårat någon som betyder mycket helt i onödan.
Har du skämt ut dig? Haha, på ett helt år? Massvis med gånger:) Ja bjuu
Har du ljugit för en vän? Jaa, mest vita lögner men nog har det förekommit.
Har du gjort något dumt mot en vän? Räknas pojkvän in på vän?
Har en vän gjort något dumt mot dig? Jorå

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? JA:)
Har du många killkompisar? Ja, kommer alltid tycka att pojkar är mindre komplicerade än tjejer.
Har du förlorat en vän? Säkert nån
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän ? Ja:)
Har du gått bakom ryggen på en vän? Näe
Har du ljugit för en bästavän? - Nejnej!


Så ovärt men ändå så roligt, hahaha. Ska börja leta mig i säng nu:)
Kan vara kul att kolla om man gör nåt liknande nästa år innan det blir nytt år.


pussar alla igen då!

too little, too late

Jag är sjukt besviken och lite förbannad. Var först bara förbannad men har lugnat mig nu och är mest bara besviken. Jag har alltid trott det bästa om folk och känner att (nästan) alla är värd åtminstone en andra chans. Jag undrar när jag ska lära mig att folk aldrig någonsin kommer sluta att förvåna en, men samtidigt vill jag inte lära mig att sluta lita på att folk kan ändra sig. Jag vill tro att alla kan ändra sig bara de vill och så länge det finns någon som tror på dem.

Är hos mamma och har sett film och bara tagit det  hur lugnt som helst, verkligen välbehövligt. Imorgon är det nyår och all stress som det kommer att innebära men det blir nog bra:) Blir nog mysigt.

Ska skrapa aplott och sedan sova, puss på alla :)

paper planes

Har nästan nyss för första gången idag klivit ur sängen. Ringde och hörde med mormor när de var på väg och det var dem! Så jag ska gå och slita upp min söta broder alldeles strax och hoppas på att jag får frukost sällskap. Huset är tomt, gissar på att Fredrik och barnen är på kyrkogatan. För om jag inte minns alldeles fel så jobbar Ingela idag. Pappa var nyss hem på lunch men försvann lika fort:)

Nu får broder inte sova längre om vi ska hinna med nån frukost och kanske även ett eli stone. Eftersom att jag ser det med broder så ligger vi lite efter, eller ja 2 avsnitt. Inte allt för farligt. Så vi brukar passa på att se när det bara är vi som äter tillsammans. Såg ett när vi åt middag igår;)  Sliter upp honom nu och ses sen ikväll:)

puss

only hope

Vaknad ÅTTA(!) imorse. Letade mig in i duschen, åt FRUKOST(!) och sedan begav vi oss mot staden. Ingela skulle hjälpa Fredrik att städa lägenheten och jag och Mimmi fyndade på staden. Är missnöjd med shoppingen, blev hårsnoddar, lila självklart, och ett par leggings och sen blidde de inget mer. ;O Vet inte vad som hände riktigt;) Blev lägenheten sedan och invänta skjuts. Och behöver jag ens berätta att det blev lunch på subway? Rätt väntat näre gäller oss två. Åkte hem med Mimmsans mor och far. Vart lite chill och sedan promenad med Mim. Snackade massa skit och gick väldans långt till och med. Händerna och bena var väl lite halvfrusna när vi väl kom in i värmen igen;) Det som inte dödar härdar.

Har sett film nu och grinat, jag måste ju söka hjälp!:) Tycker jag sitter mest bara och lipar till allt jag ser. Det värsta är att jag blir typ ledsen på riktigt över en FILM. Tycker synd om dom osv, men va fan? Helt sjukt är det iaf. Jag är ganska småsjuk också;) Och på tal om sjuk, nu är Fredrik kry men pappsen ligger i sängen mindre kry. Tur att jag lämnar pest-huset imorgon. Blir upphämtad av mormor och morbror, tror att natten blir hos mamma. Ska leta mig i säng nu, hade tänkt hinna vakna och vandra innan mormor kommer vid 12 imorgon. wish me luck!

pusssas

(var tvungen att lägga till texten också! kärlek i allra högsta grad.
hade alldeles rätt att den var från "a walk to remember")

There's a song that's inside of my soul
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But You sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
And I lift my hands
and pray to be only Yours
I pray to be only Yours
I know now you're my only hope

Sing to me the song of the stars
Of Your galaxy dancing and laughing
and laughing again
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that You have for me over again

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
To be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

I give You my destiny
I'm giving You all of me
I want Your symphony
Singing in all that I am
At the top of my lungs I'm giving it back

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
To be only yours
I pray to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

broken

Pappa väckte mig för bara en liten stund sedan, nån timme eller så. Har ätit frukost och sett på anja som lyckades med en 4e plats. Måste vara det värsta man kan bli, eller ja. Det är ju en bra placering men så surt att hamna precis utanför pallen. Ska slå på nån film och ligga under mitt varma täcke en stund innan jag ger mig ut i minusgraderna för promenad. Tycker att det låter som en mkt bra idé. Fredrik har fått magsjuka också, Ingela var sjuk vid jul och nu är det hans tur. Tycker så synd om, hoppas att småbarnen klarar sig. peppar, peppar.

Film nu, ska fixa över ljudboken på mp4an först bara. Det här blir bra:)

pusss

it's tears that's falling

Allt känns som ett enda stort minus, ver verkligen inte varför. Bara allmänt heldeppp. Imorgon blir det dunderfrukost med familj och en lång jävla promenad med sjöjungrun i hörlurarna. Har bara positiva saker att se fram emot så orkar verkligen inte deppa, förstår inte varför det blev så mkt just nu;/

Nej ni, så här ser den närmaste tidens planer ut just nu, bara plus!
Måndag - mellandagsrea med mimzan!
Onsdag - Nyårsmiddag hos mamma, får förhoppningsvis träffa Morbrors nya flickvän;) Senare flickorna och fyrverkerier.
Och till helgen kommer förhoppningsvis världens bästa pojke. Nä, till och med världens bästa bästa! Saknar den pojken så att det nästan gör ont, kommer aldrig släppa ut honom ur lägenheten när han väl kommit. Det är då ett som är säkert. Han får stanna föralltid tycker jag. Tänker inte tänka på det nu, nu längtar jag bara tills han dyker upp!


Nu måste jag sova, annars blir det jobbigt imorgonbitti. puss på er!

it's my life

Jag vet inte vart jag ska börja riktigt. Säger att julen har varit bra. poker, massa annat spel, dator (sönder och nu iaf fungerande, inte lagad) promenader, älgar, bingo och massvis med god mat och KNÄCK<3

Orkar inte med nån mer utförlig beskrivning av tidigare dagar utan börjar här och nu. Idag med andra ord. Vaknade och åt lunch, duschade och sedan skjutsade morbror oss från mormor och till Bjur. Jag och syskonen for till pappsen och mamma for hem till stan. Hade julklappsöppning. Fick min vanliga slant som jag tackar för. Sedan en puma-tröja som jag redan älskar! (Förstår att Ingela varit inblandad i inköpet av den!) Sedan även ett par mjukisbyxor eftersom att jag stulit Ingelas men hon ville inte ha tbx dom heller så;) Sedan fick alla holmbergbarn + Kevin likadana handdukar! Mer än så kul blev det inte;) Mkt mkt nöjd är jag iaf över presenterna. Och nu när pappa fått sin present kan jag ju få offfentliggöra rimmet som jag älskar mer än allt på denna jord. NI kan ju klura på vad han fick för något!

Sitt nu inte och snurra själv, Stig.
Vänta till mars och ring mig.

Ungefär så var det iaf!;) Jag är rätt lurig av mig. Efter julklappsöppningen så blev det pizza. JUSTE! mitt rum är fixat och nytt och sjuuukt snyggt! Därav pizzan, pappa hade jobbat me mitt rum hela kvällen så det blev lättast att slippa laga mat;) Åt pizza och sedan skulle pappa fälta 7-8 så jag följde med och vandrade med honom. Extra steg på stegräknarn;) Kom hem i lagom tid till körslaget och sedan var det fältning igen 10-11. Var lite kallt sista svängen men jag hade ju min alldeles nya tröja som fick värma mig. myspys! Nu kom vi hem för en stund sedan. Sett lite MI2 med bror och Umme (fråga mig inte vem som hittat på hans smeknamn, Emanuel iaf) Nu ska jag se nya pb och sedan leta mig i säng. Älghistorien kommer när jag har idétorka nån dag framöver orkar inte nu. Kan också berätta att jag stunkit hela julhelgen i poker. Det är jag ju inte van att göra så det är lite jobbigt ;) Vet inte vad som hänt, surt är det då iaf. Måste rycka upp mig innan finbesöke, han lär aldrig få komma!

nejnej, prison var det nu! Ha ett fortsatt trevligt lov allesammans eller nåt.

puss på nosn

julen är här

Fortfarande hos mormor, lever och mår bra:) Kommer en riktigt uppdatering när jag anländer till far min imorgon. Hoppas att alla haft en underbar jul;) Ikväll har Julia röstat för körslaget, snyggerik! <3 Och just nu så ska jag börja räkna och dela upp marker för nu är det poker.


PUSS PÅ ALLLA!

silent night

Nu sitter jag i mormors vardagsrum bredvid granen med tända ljus på bordet och julmusiken hörs från köket. Det här är nog årets höjdpunkt!:) Fått alldeles underbar middag och mormor har bakat knäck, jag och Julia blev anförtrodda att ställa ut formarna och vara provsmakare. Vi klagade inte.

Jag vill se "yes man", filmen verkar klockren;) Har den snart här hemma så jag och bror lär väl se senare. Känns inte som att jag har så mycket mer att komma med. Fick till världens bästa rim på pappas julklapp iaf;) Annars har jag väl inte gjort några andra stordåd, väntar på att få skrapa min aplottt. Det är typ dagens/nattens höjdpunkt. Synd bara att 99% av alla mina är nit! Åtta minuter kvar, vad ska jag skriva som kan fördriva åtta hela minuter?

Kan skriva lite om morgondagens planer, vilket inte är så mkt eftersom att det är lov och det är "ta det som det kommer" livvstilen som gäller;) Ska iaf promera till karlsbäck (5-6km enkel väg) för att kika på deras julbelysning. Det är alltid helt sinnessjukt mycket där, det går inte att beskriva med ord hur mycket det är! Väldigt mysigt iaf. Tror också att det blir lite lek och bus i snön. Jag blir fortfarande facinerad över att det kan skilja så mkt på snömängd om man jämför här och i Ume. Så långt bort är det ju inte men glad är jag då för det. Skulle aldrig kunna fira jul i Umeå.

Fortfarande fyra minuter kvar, jag börjar ha slut på idéer helt. Kan säga att jag träffade Sara (från castor-klassen) också, snäll-sara för att alla ska veta vem jag menar;) Hon skulle också med bussen till Bjur. Hon såg ut ungefär som vanligt. Saknar många från gamla klassen. Vi som sa att vi skulle hålla kontakt och träffas massor osv. Inte blev det så inte, lite tråkigt faktiskt. Nu fyller ju alla 18 också, vilka planer vi hade inför det när vi gick i nian och nu är det verklighet. Det är galet vad fort tiden har gått. Jag tycker att det var igår vi gick ut nian. Sinnes!

Bara en minut kvar nu så ska börja avsluta här. Önskar alla en god jul iaf om jag inte uppdaterar nå mer, men det tror jag nog att jag kommer att göra;)

julpussar i massor

living on a prayer

Hej och godnatt:) Ska alldeles snart lägga mig och sova nu, syster sover sött i min säng redan. Är väldigt peppad på att fara till mormor imorgon och bara njuta av livet. Känns väldigt skönt att få komma bort ifrån "stadslivet" en stund och vad är då bättre än mormor och abborrtjärn? ABSOLUT INGET!

Ska slå in julklappar imorgon också så jag kan lämna pappa och ingelas till dom imorgon. Det måste jag verkligen komma ihåg, måste också komma ihåg att packa allt som ska med till mormor. Kommer antagligen glömma något, precis som vanligt. Måste skriva en lista, det är säkrast;) Nej ni, nu ska jag sussa.


pusss

that's what you get

Letade mig som sagt till mamma igår för middag. Mamma började med maten och jag och Julia gick på handlingspromenad. Det var mysigt och det snöade massvis. Skulle köpa glögg också och när jag är i affären börjar jag fundera om jag ens får köpa det? Var 2,2% och man får väl köpa 2,25;or när mn är under arton? Jag har verkligen ingen koll, måste fan kolla upp det där. Köpte iaf och hon i kassan sa då inget. Tacos hos mamma och massa gh med syster;) Sedan skulle vi se "farlig film" det slutade med nå kärleksdravel. Kärlek på menyn tror jag den heter på svenska, no reservations på eng iaf. Övernattning hos mor.

Idag vaknade vi sent och jag ringde bror och han hade fixat rockband 2 så jag började fundera på att röra mig hemåt. Syster ville följa med så det blir övernattning hos oss för henne. Så jag och syster GICK från tomte hem till oss. Det var grymt skönt. Nu spelar vi rockband för fullt så jag har inte tid att skriva mer här. Mormor imorgon!:)

puusss

umbrella

Natten igår blev väl inte riktigt så som jag hade tänkt mig. Hade lagt mig men var fortfarande vaken då jag hör att det knackar på dörren. David satt med datorn i köket så han gick och öppnade, klockan var alltså TRE! Jag tänkte det, vafan äre för fyllon nudå. Sen kommer någon inspringande i mitt rum och hela mitt rum börjar lukta alkohol. Kan lova att de var allt annat än nyktra;) Var iaf Jonas och Linus som var på väg hem från puben som ville säga hej. Slutade med att vi spelade rockband och Linus kokade makaroner åt sig själv. De for iaf lite efter FEM. Så då fick jag äntligen gå och sova, då var jag trött kan jag lova.

Vaknade nu klockan TVÅ! Jag tycker inte om det här, inte alls. Man ska inte sova bort precis heeela dagen. Ska se nå csi nu och sen ska jag ta tag i lite städning när jag samlat krafter. Blir tacos hos mamma ikväll, spela gh med lillasyster och sen ville mamma se nån farlig film som hon inte vågar se själv. Känns som att risken är stor för att det blir övernattning där. Sen får vi se om jag tar bussen till Bjurholm imorgon eller om vi åker med Stefan direkt till mormor på måndag. Den som lever får se:)

pusss

when i grow up

Vaknade ju som sagt runt halv1 imorse (läs: idag) Och tvättiden var till klockan två, men bra jobbat Lillemor. Kändes inte värt att köra en tvätt och sen måsta hänga upp den här inne i lägenheten så blev inget av. Bara chillat och tagit det lugnt idag, blev inge stan heller då mitt huvud håller på att explodera. Suttit och spelat csi på datorn, så himla bra spel:) Känner mig lite barn men det är verkligen jätteroligt;) Blev korv och makaroner till middag, såg på according to Jim med broder. Har inte sett det nå mkt tidigare men det var iaf väldigt mkt humor. Och när jag gick för att duscha så ser jag ju att kvälls-tvättiden är ledig. Så jag hämtar tvättkorgen och tvättar så nu har jag  just gjort bort det också:) Imorgon blir det buss till Bjurholm, var ju tänkt att vi skulle till mormor men mamma har gått och blivit sjuk så om inte hon far imorgon så far vi barn till pappa och är där tills på måndag. Skulle ju vara ganska kul att hinna vara där ett tag också. Har fortfarande ingen tejp och jag måste fixa julklappar. Det är dagens absolut största problem! Eller mitt nästa problem är att jag typ bara suttit på arslet hemma idag och det råkar ju stegräknaren påminna mig om HELA tiden så natten slutar nog med att jag går runt runt i lägenheten och gör min broder galen;) Hade tänkt gå ut och gå men jag är alldeles för rädd för att gå själv. MES!

Ska spela lite csi nu iaf och sen ska jag försöka komma i säng något sånär tidigt ikväll:)

pusss

i'm outta love

Vaknade för inte allt för länge sedan. Ska rycka upp mig och sedan hade jag tänkt vandra på staden en stund. Bara få gå själv och bara kolla det man själv vill, det är ganska så skönt ibland:) Nu ska jag vila lite så jag orkar med staden. Stegräknaren åker självklart på:)

one day in your life

Klockan är jättemycket och jag hade tänkt skriva om dagen men den får komma imorgon för nu ska jag banne mig sova. Det är lillebrors fel att jag är vaken. Taklampan är tänd och den släcker man i hans rum (våra rum har varit ett rum förut) och jag orkar inte stiga ur sängen och han går ju aldrig och lägger sig så han kan släcka. Stora probleeem.

Ångrar mig, skriver visst om dagen nu för det kommer vara jobbigt att komma ihåg allt till imorrn. Inte för att jag har så värst mycket att säga om mitt über intressanta liv. Var på skolan vid halv 12 skulle jag gissa. Pappa ringde och väckte mig vid åtta, då var jag inte så glad. Skulle ju egentligen ha träff med mentorerna + projektträff men de hade de gjort bort innan lunch istället så där satt jag och gjorde inget tills kl 1 då det blev prov. Eller jag år lunch och hämtade min stegräknare;D Vi har fått stegräknare till vår "hälsogrej" Typ min bästa julklapp i år;) Det enda som suger är att det är jättelätt att råka nollställa den då det endas krävs att man råkar komma åt en knapp. På min förra var man tvungen att hålla in två knappar samtidigt för att nollställa, det var bättre. Fek-provet gick över alla förväntningar och tyskan dög. Ett G iaf:) Efter proven blev det julklapps-shopping med Jess och Emil:) Råkade även bli stripsmeny på frasses, det skyller vi på Emil som TVINGADE oss. Har varit hemma sen och fixat med datorn oså. Sett lite criminal minds och private practice. Håller även på med systers julklappar för fullt. Det är nästan så att dom är lika mkt till mig;) Samma sak med pappas, moahah;) Är iaf nog den jag är allra nöjdast med. Det som kändes allra bäst var att efter jag köpt den såg jag den på ett annat ställe och där var den HELA 70kr dyrare, så det gjorde jag bra:) Ska tvätta imorgon på morgonen, har tid fram till 2 så måste ändå upp i hederlig tid. Sängen nu, ska skrika på bror så jag slipper sova i sommarljuse.

pusssas

sweet dreams

Skulle lägga in ett vackert självporträtt som John gjorde av mig på msn men det försvann så nu är jag lite ledsen. Ska sova nu iaf, pusss

I just called to say: i love you

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag flyttade hemifrån!
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag hade inga nyårsläften förra året men jag har redan klarat av mitt för nästa år;)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Min kusin blev det, hon är min vän:)
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, och det är vi glada för.
5. Vilka länder besökte du? - Jag har bara varit i Sverige i år! :O
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? - Jag skulle vilja ha en mobil, eftersom att min blev STULEN!
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? -  1okt då vi flyttade in i lägenheten.
8. Vad var din största framgång 2008? - OJ!
9. Största misstaget? - Kommer jag ihåg allt för väl.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? -Jodå, magsjuka bara nyss.
11. Bästa köpet? - vår micro;)
12. Vad spenderade du mest pengar på? - min mobil som inte längre lever!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Att få flytta!:)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? - I'm yours, curly sue, I kissed a girl, dopeboy, disturbia. Jag kan hålla på i evigheter!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Jag har varit gladare i år:)
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Oj, jag hade nog önskat att jag uppskattat alla mer. Att jag tagit mig tid att umgås med de jag verkligen tycker om mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Alla dumheter. 
18. Hur tillbringar du nyår? - Mamma, syskon, morbröder (-Benny) och mormor till middag och sedan blir det nog vänner:)
19. Blev du kär i år? - Jag blev kär, är inte längre kär.
20. Favoritprogram på TV? - Ser typ inte på tv, ser alla serier på datorn. Följer verkligen inget på tv, ska vara idol isf. Inte för att jag följt det särskilt slaviskt men men, säger idol.
21. Bästa boken du läste? - Måste vara tyskungen, Läckberg är braaa!
22. Största musikaliska upptäckten? - Nickelback och Pink har jag upptäckt. Bättre sent än aldrig, eller hur?
23. Något du önskade dig och fick? - lägenhet?:)
24. Något du önskade dig men inte fick? - vovve
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008? - Jag firade i London! Åt massa chokladtårtor och shoppade mer än nånsin.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Skulle gäran sluppit bada med första mobilen och gärna sluppit att den andra blev stulen.
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? - mig själv?
28. Vad fick dig att må bra? - vännerna och familjen.
29. Vem saknade du? Alla gamla kompisar från bjur, Simon, Miwa och släkten långt bort.
30. De bästa nya människorna du träffade år 2008? Emmy, bara för att hon är så grymt skön! Viktor, för att han har fått mig att öppna ögonen och jag ser så mkt mer nu.


Hade inte så väldigt mycket för mig och sen kändes det ganska så kul:)


that's what you get

Ja, gott folk. Klev upp halvsent imorse så det blev att stressa till duschen och mjukisbyxor blev det till och med. Det var mysigt. Fick höra massvis med gånger att jag hade klippt håret också, folk är tokiga:) Nämen, det blidde snebena när jag torkade det och det fanns ingen ork till att göra om något så det blev snett idag. Ganska kul me litevariation faktiskt. Gjorde sv-provet och det gick vägen. Ett säkrat G iaf så det behöver jag inte fundera över längre. Stannade kvar på sam och gjorde klart projektet. Vi lyssnade på julmusik och hade det mysigt. Stannade kvar på skolan sedan för att hålla Linnéa sällskap tills dess att hennes buss gick. Såg att någon glömt en laddare också, vet hur det är så jag plockade ner den i väskan och lämnar igen den imorgon tänkte jag. Hellre att den ligger hemma hos mig än att den är kvar på skolan och gud vet vem känner för att "låna" den. Den låg bredvid där Eric suttit så antog att det var hans men nu vet jag att det är Johns så han blir en laddare rikare imorgon:)

När jag kom hem från skolan så var jag och bror till handlarn och pantade lite och sedan blev det middag. Såg de två nyaste heroes och sedan gjorde vi en gemensam kraftansträngning. Jag diskade bort allt (hunnit samla på sig en del medans diskmaskinen legat och spytt) och broder dammsugade HELA lägenheten. Så nu har vi det julstädat;) Ska tvätta igen på fredag så att det är fräscht här när vi far till mormor. Kommer kännas skönt att komma hem sen efter jul. Ska komma ihåg att ta med mat till mormor också så att det inte bara ligger och blir dåligt här. Jag känner mig väldigt gammal när det är såna tankar som börjar vara viktigast. Jag kan gå hela dagen och fundera över vad för gott vi ska laga till middag. Igårkväll renbäddade jag min säng och städade i garderoben:) Jag måste ändå ha någon sorts ordning annars så fungerar inte jag riktigt som jag ska. Är det stökigt och bökigt runt omkring blir jag stökig och bökig på insidan. Låter lite märkligt, men så äre. Nu ska jag försöka njuta av lugnet, att det snart är lov. Fek-provet kan jag inte göra någonting åt och tyskan borde jag kunna vid det här laget så jag orkar faktiskt inte ta tag i det nå mer:) Ska bara chilla!

Och just det, min dator är som ny:) Jon fixade den idag och nu är den spejsad och går väldigt fort då den i stort sett är helt tom. Ska flytta tillbaka musiken från hårddisken och sen ska jag leta rätt på nån bra film. Förslag?

puss

tattoo

Har skrivit klart filosofin nu. Ska läsa igenom den en sväng till och se så att det går att förstå något, sen ska jag även låta min kära mor läsa igenom den för lite respons. Det är väldigt bra att ha och jag vet att hon läser inte bara igenom den och säger att den är bra utan att läsa på "riktigt". Hon läser och kommer att kommentera det allra minsta fel och det är så det ska vara! En mycket mycket kritiskt korrektur läsare:) Och just det:) Hittade Björns "livsverk", ni förstår inte hur glad jag blev. Så det ska jag se ikväll. Nu eftersom att jag varit duktig och gjort bort allt (SVENSKAPROVET KVAR) så ska jag se på prison break. Behöver lite vila från plugg nu och sen blir det att läsa igenom svenskan en gång till ikväll. Just det, ska gå och plocka ur tvätten och kasta in en ny omgång. Känner mig som värsta hemmafrun, höhö. Disken däremot har jag inte orkat ta tag i, jag är ju sjuk för helvete!

pusss

you make it real

Förstår inte hur jag lyckas sova så förbannat mycket. Verkligen inte kry! Tänk om jag hade varit tvungen att göra proven idag, jag hade ju däckat. Ska ta tag i tvätten alldeles strax och sedan måste jag ta tag i filosofin. Får inte till någon bra början men nu får det bli som det blir. Det går ju faktiskt att ändra i efterhand:) Ska skriva om existentialismen, förklara Sartres olika nyckelbegrepp. Har rätt bra koll ändå, rätt:) Ska ta tag i tvätten nu och sen ska jag försöka få i mig nå mat, det blir fil. Vill bli frisk så jag kan få äta riktig mat!

pusss


Ska försöka leta reda på denna sedan också, måste ses:)
risken är väl att den inte kommit ut än, måste undersökas.

the man who can't be moved

Har läst igenom både filosofin och svenskan. Ska försöka göra klart filosofi-uppgiften imorgon och kolla igenom det sista inför svenska-provet. Det känns faktiskt som att jag har ganska så bra koll på svenskan. Förstår ni att det snart är jullov?;) Jag är väldigt lycklig för tillfället och vill bara få vara frisk. Jag längtar efter att få fara och bara vara hos mormor. En ljudbok och bara vandra runt i vinterlandskapet och njuta av kylan på kinderna. Världens godaste julmat. Spela roliga sällskapsspel. Skratta med (läs:åt) morbröderna. Bara sitta och se en bra film. Leka i nån stor snöhög med syskonen och bara få vara barn för ett tag. Åh, det här kommer att bli ett alldeles utmärkt jullov. Jag tror verkligen att det blir det. Känner verkligen att jag behöver tid där jag slipper tänka på skolarbeten och stressa sönder. Vad ska alla göra på nyår? Jag vet inte riktigt hur det blir, blir nog middag hos mamma med släkten men vad händer på kvällen, fått lite förslag men är fortfarande inte riktigt säker. Inget som jag kännt direkt att "Det vill jag göra!". Jessica är i Östersund vilket känns tråkigt men jag klarar mig väl, somehow;)

Jag är pigg, har ju sovit hela dagen och nu kan jag inte sova. Ska slå på någon film som förhoppningsvis inte är så bra så att den får mig att slumra. Vi gör ett försök!

puss

make it go away

Mår apa! Har skickat in tyskan och läst igenom filosofi uppgiften och sidorna i boken till. Förstår så nu ska det bara skrivas;) Ska läsa igenom svenskan en gång innan jag låter ögonlocken falla igen. Jag är hur trött som helst även fast jag sovit i stort sett hela dagen. Kan vara för att det inte blivit något istoppat i min mage, väntar på bror som kommer med fil. Det finns inget bättre när man är magsjuk. Orkar inte äta för jag vet att det kommer upp så det känns bara onödigt. Så roligt tycker jag inte att det är att spy, faktiskt. Ringde Peter också idag, det är nästan värt applåder. Han lovade att jag skulle få göra provet tors eller fre, fick till och med välja själv. Tror inte att Sylvia är omöjlig heller med ty-provet så det löser sig nog. Ska iaf fara på onsdag, hur jag än mår! Svenska prov då så nu ska jag läsa lite i väntan på mitt fil;)



pusss

sicko

Blev bio med pappa och bror igårkväll. Såg "Vi hade iaf tur med vädret, igen!" Den var väl humor:) Sedan blev det tacos till "middag" hemma hos oss. Pappa var här till tio då han for och hämtade Ingela på flygplatsen och jag såg nå parlamentet och letade mig sedan i säng. Vaknade i tid imorse och var på väg upp ur sängen då allting bara snurrade, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag varit onykter. Det var riktigt äckligt, låg en stund till och när jag hörde att David for fick jag halvpanik och tänkte att nu har antagligen skolan börjat snart. Klev upp och hann inte mer än ställa mig på bena så var det bara att kuta till toan. Vet inte om jag behöver vara så detaljrik. Magsjuka verkar jag ju ha drabbats av. Har sovit från tio tills typ alldels nyss. Så förbannad. Var det tvunget att hända NU? Jag har två prov imorgon som jag verkligen inte vill göra efter jul. Så det blir till att le och se glad ut och gå och göra de där förbannade proven imorgon. Jag måste! Nu ska jag iaf göra sista tyska uppgiften och kika lite på filosofin.

puss

don't look back in anger

Hade ju tänkt att jag skulle vara duktig igårkväll och försöka att inte vara uppe så fruktansvärt länge men nåt litet fyllo gjorde mig sällskap i mobilen så klockan blev massor innan jag letade mig i säng. Han är oftast ganska så söt, men bara oftast. Vaknade av att pappa såg skidskytte i deras sovrum så jag masade mig ur min säng och kröp in och slängde mig i fars säng. Var Ferry som åkte när jag kom, var massvis efter och det sa sig ju själv när far berättade att det var Brinken som hade kört första sträckan. Ferry gjorde det bra och Bergman höll ju nästan hela vägen. Varit nere och fikat, Madde och Tommy är här och nu håller pappa på med lunch till allihopen. Såg nyss Anja också, lite vekt. Väntar på damstafetten, kommer missa lite för vi ska ju självklart fara hem där mitt i allt men förväntar mig inte att det ska gå så bra.

Ikväll blir det bara lugnt hemma, kanske nån film och andra avenyn såklart:) Ska även flytta över allt viktigt från datorn till hårddisken eftersom att Jon ska fixa min dator imorgon. Office programmet ska uppdateras och nå mer;S Är inte så insatt utan överlämnar det till de som kan.


puss

pokerface

Det har bara blivit väldigt lugnt sen vi kom hem från faster. Jag är död i båda huvud och kropp! Var verkligen peppad på att fara ut och springa i snön också. För en gångs skull kom jag ju på att jag skulle packa ner springisarna. För är det nån stans jag är pepp på att springa så är det i bjur. Kom sedan på att jag bara tagit med mig EN jacka, tog ju kappan för jag skulle ju ha klickisarna. Fan vad jobbigt det är! Kan ju inte gå med mitt bruna slas till klickisar och kan ju som inte springa i kappan. ÅÅÅÅH! Letade runt för att hitta något jag kunde stjäla av fader. Hamnade i soffan och då var det Harry Potter och sen var jag inte alls taggad på att fara ut i kylan längre. Det var bäcksvart dessutom... Så blev inget alls av, ska ut imorgonbitti istället hade jag tänkt;)

Och jag är fine, redan glömt gårdagsnatten och från och med nu låtsas jag att den aldrig hände så jag slipper tänka:) Julia hostar som bara den från sitt rum, huvvaligen. Blir inge mys med den ungen för jag tänker inte gå och bli sjuk nu såhär inför juul!

Shlomi frågade idag när jag satt med lill-Alfred och mådde som en prinsessa om jag inte själv funderat på bebbbe. Var ju tvungen att så ansvarsfullt säga att det är nog lite för tidigt än. Vilket det är! Ett tag ville jag aldrig någonsin skaffa barn och nu väntar jag bara på att få bli vuxen och ha en alldeles egen liten plutt. Har även sagt att jag aldrig någonsing ska gifta mig, där har jag fortfarande inte ändrat mig helt. För vad gör det för skillnad om jag älskar någon med eller utan en ring på mitt finger? Men ett litet mysigt utebröllop på sommaren eller ännu hellre våren skulle ju inte vara fyskam. Nu ska jag återgå till att vara 17 och liten. Jag ska se slutet på wall-e!:) Utan några som helst förhoppningar, om nåt.

JAG HAR INTE SETT NÅGOT LUCIATÅG IDAG! Galet, såg ju ett igår iaf:) Det får duga. Pappa skrämde upp oss igår med att han skulle komma och sjunga där vid halv sju. Den konversationen slutade med att Fredrik sa "Då är du död kvart i åtta".

luciapuss

family portrait

Pappa väckte mig sent imorse, hade inte blivit många timmars sömn men pallrade mig upp och drog på mig finkläderna för att åka till Innertavle och älsklings kusin:) Blev först jättegod lunch och sedan massvis med fika. Varfasters familj minus Benn som är i Tärna och tävlar, han ringde hem och pratade med Shlomi. Då hade han ramlat i 8m hoppet och gjort sig halvt illa men han hade inte tid att prata för han skulle och träna. Den pojken är galen, bara galen:) Men otroligt söt. Sedan var ju Susanne där med karl och lillbebis! Jag blev iaf kär. 7v är han nu, lill Alfred och sötare än någonsin. Världens sötaste kusinbarn (just för tillfället, dom andra är söta också! men de var ju inte där idag). Farmor var där men det är mest bara jobbigt då alla måste skrika för att hon ska höra någonting, blir bara besvärligt. Micke och Maria kom också. Barnen lekte som bara den. Kevin och Daniel går hur bra som helst ihop och de var ute säkert 3-4 timmar. Julia och Hannah funkar ju alltid tillsammans. Just de, Janne och Karin var ju också där. en himla massa folk. Plus att Alon (ingen aning hur han stavar) och Daniela kom med sina tre ursöta flickor. Det var rätt livat men ändå väldigt mysigt. Kicki har bokat upp mig som barnvakt i April. Jag sa det till henne att hon hade lite väl god framförhållning. Då skrattade hon bara och jag sa att vi lär nog hinna ses innan dess, då skrattade hon lite mer:)

Hemma nu iaf och jag är helt död i huvudet. Skulle helst av allt bara vilja lägga mig och sova och inte vakna förrän imorgonbitti men det känns lite väl tufft. Nu blir det prison som jag aldrig orkade se igår.

pusss


four in the morning

Och jag är trött men kan inte sova. Ibland hatar jag mig själv för att jag lyckas! Lyckats ta reda på en massa som jag verkligen inte ville veta. Jag kan inte sluta tänka på det och lyckas inte somna. Att jag då dessutom redan innan hade en huvudvärk värre än nånsin gjorde ju ingenting bättre. Det känns verkligen som att jag så fort jag äntligen lyckas förlåta så kommer det fram något nytt och hela förlåtandeprocessen måste börja om. Vet inte hur många mer "dark secrets" jag ska behöva förlåta och ännu värre acceptera. Det suger bara, hur mkt som helst. Det är iaf mysigt ute, snön vräker ner och det är äckligt mörkt. Vinter och jul snart, tiden går overkligt fort ibland. Jag ska försöka få ur all skit ur mitt huvud nu och sova. Blir kvar i Bjur imorrn. Ska bara chilla och sen blir det barnkalas. Skulle uppskatta att bli lämnad ifred och slippa dra upp all skit imorgon också. Lördagar är roliga, söndagar suger. Vi tar allt det jobbiga på söndag.


pusss och gonattt

_
<3 saknaaa

with every bit of me

Luciafesten var bra och pizzan var god:) Angelicas broder var grym och mkt rolig! Fikat var gott, fikade med bror, Peder och Rikard. Smet in i kön med dom så jag slapp vänta i år och dar. Ibland är jag ganska så smart. Såg Idol hos Sandströms efter. Mkt glad att Kevin vann, han förtjänar det. Tycker att vinnarlåten var lite väl mesig men annars inget att klaga på. Pappa och Fredrik såg film när jag kom hem men den var inge bra så jag hamnade vid datorn en stund och nyss har jag suttit och sett Scrubs med dom där nere. Jag och pappa har suttit och roat Fredrik med alla skämt vi typ kan vilket inte bara är ett. Det slutade iaf med väldigt många skratt:) Nu hade jag tänkt se nåt avsnitt serie. Tror att det lutar mot prison break faktiskt. Har ju bara fått se serier som Anki också ser nu när hon har bott hos mig. Just det, sagt hejdå till henne också. Förstå hur länge hon är borta, kommer sakna massvis. Har lovat att hålla henne uppdaterad också om allt som händer och det ska jag:)

Och jag har jättemkt ångest för allt runt julfirandet. Vet inte hur det ska fungera. VIll helst vara överallt på en och samma gång. Tuffffft läge, ska självklart vara hos mormor på julafton men vet inte hur det blir sen. Med allt? Antar att det löser sig, det brukar göra det.


pusss

in the city

Sov imorse, länge och hårt! (INGEN berättar det för Simon för då tror han att jag är skyldig honom två öl vilket jag verkligen inte är!) Vaknade när broder kom hem från skolan och klev upp och diskade bort efter middagen igår och städade lite, hatar att komma hem på söndagkväll och det ser ut som satan. Så nu längtar jag efter att få komma hem:) Pappa hämtade mig och broder och vi for och hämtade upp lillasyster sjukling på Tomtebo. For förbi och sade grattis till kusin Hannah som fyllt nio alldeles nyss. Fick pepparkakor och lussebullar av faster och det blev massor med prat. Faster är mkt mkt söt:) Nu sitter vi holmbergbarn hemma hos pappa och Ingela och spelar nå streckgubbespel, det är väldigt mysigt. Ingela är hos Johanna i Sthlm och  Mattias bor ju också där för tillfället. Pappa är och handlar och hämtar pizza så så fort Fredrik och Kevin dyker upp så blir det att vräka mat:)

Ska snart kasta mig i duschen och byta om till finkläder och sen kan det ju vara trevligt om jag hinner sminka mig innan jag ska ut och träffa halva världen. Tror luciafesten kommer bli mkt mkt bra:) Nu svänger biln in på uppfarten så nu är det nog middag skulle jag tro.

pusss

godmorgon världen (?)

Jag klev upp i tid imorse och letade mig till tyskan. Guldstjärna till mig;) Vi gjorde inte allt för mkt, tränade dialoger. Jag och Jess satt i ett grupprum och övade och jag hade väldigt mkt kul åt "jetzt müsst ich" när man ska läsa det fort så fuckar alla olika "che" ljud ihop sig och det var ganska mycket roligt:) Gick igenom vad som skulle komma på provet och sen var det inte så mkt mer. Sen var det ju det där naturprovet, det var inte så svårt som jag trodde så ett G har jag nog kirrat;) Blev simning med Linnet efteråt och träffade Eva-Lena på simhallen;) (min gamla bildlärare för de som inte hänger med) Det var ganska så kul, hon är ganska så kul! Simmade närmare 2km innan jag blev oseriös och Linnéa fick skämmas för mig. Nej, så farligt var det faktiskt inte! Jag behärskade mig... faktiskt. Blev lite själv påhittade simstilar och lite flum men jag hade kul, Linnéa skrattade iaf med (läs: ÅT) mig!;) Har stulit idag också, även fast jag vet hur det känns att bli av med saker! Huvvvaligen Lilllemor Anna Holmberg, det var verkligen inte så farligt som det låter:)

Hem och äta middag med flickorna sedan, var hur mys som helst. Alla utom Anki (som pluggade; duktig kicka!) for till skolan sen för att kika (fika) på öppet hus. Var öppet på stan till nio så gick en sväng där. Johan lovade mig att hålla sällskap när jag skulle vandra hem själv i mörkret och Jessica skulle vänta på Emil så vi gick tillbaka till skolan efter staden för att vänta på våra pojkar:) Pojkarna fick sluta och jag och Johan följde turturdovorna till vasaplan. Sedan gick vi hem till mig och chillade lite innan Johans buss gick hem, teoriplugg för hela slanten! Stackars pojke men värt kommer det vara när han står där med körkortet!:)

Jag och Anki har sett private practice och nu ska vi se criminal minds och sen ska vi kanske möjligtvis leta oss i säng!
pussss! <3

walking on sunshine

Jag mår bra trots huvudvärken. Ska försöka få gjort lite mer plugg och sedan blir det raka spåret,  bums i sängen:) Ska upp vid nio imorgon så egentligen är det ingan brådska att hoppa i sängen ännu. Angelica säger att jag suger och det enda jag kan är protein bryts ner till aminosyror, kolhydrater till sockerkedjor och fetter till fettsyror och glycerol! Det är typ det enda jag kan också, + liiite mer;) Så som ni ser så behöver jag nog plugga mer än vad jag "behöver" skriva här. Dålig prioritering skulle man kanske kunna säga.

Tummen upp för ärligt folk och för Linus alldeles underbara blogg som jag älskar mer än allt annat i världen. Skrattade så att jag grät tidigare idag, sötpojken!

Just ja! Kanske har fixat mig en mobil också! Johan ville tydligen sälja sin så kan hända att den hamnar i mitt hus, skulle inte vara alltför dumt men känns lite jobbigt att kasta ut massa pengar på sånt såhär före jul men men. Vad gör man? Jag klarar mig verkligen inte många timmar till utan mobil! Ligger och myser med Ankis lite nu och då när hon inte är vaken, galet vad jag saknar min! Bland det drygaste är ju att man inte kan stoppa ner handen, plocka upp mobilen och bara se vad klockan är  när man känner för det.  

Och imorgon är jag en öl rikare. Jag och Simon har slagit vad att den utav oss som försvoer sig imorgon bjuder den andre på en öl. Jag är nästan 100% säker på att han kommer att försvoa sig, för det kommer verkligen inte jag!:)

pusss

happy face

Är väldigt arg, sur och lättirriterad för tillfället så jag ber om ursäkt för alla som måste stå ut med mig de närmsta dagarna. Hoppas verkligen att det släpper snart, galet så dum man kan vara! Jessica har iaf stått ut bra idag och John har jag fått bråka av mig med. Tur att han ställer upp;p Fick också världens äckligaste typ juiceaktiga drickan av Johniieboy som smakade apa, alla hann vara och dricka men den slutade i papperskorgen. Trodde jag allvarligt skulle spy, så den tackar vi för:) Var nog John som drack mest ändå innan slutet, dum pojk de där men ack så bra :)

Inte gjort mkt vettigt alls idag, filosofin och svenskan bara flög förbi och vi hann klart med översättningen på sam-projektet! Så det känns som en bra skoldag, måste ta mig upp till tyskan imorgon och sen äre nk-provet. Så länge jag får G så kommer jag vara lycklig. Simning med linnet sen (hon kommer hata mig för all framtid när hon väl hittar min blogg, berätta inte!) plus att det blir mat med Jess, Ankan, Frida och Hanna sen, kommer bli mys:) Vi ska ju fira att Ankan lämnar oss ifred ett tag! Närå, vi kommer nog allt att sakna henne (liiiiitegrann).

Och ex har gått och skaffat sig flickvän, trodde att jag skulle bry mig mer men icket!:) Hade aldrig trott att jag skulle säga det här men konstigt nog så hoppas jag att allt går bra för honom. Jag har ett hjärta långt där inne ändå.

Sitter och snackar med Simp och han är ganska kul så får mig nåra skratt:) Ska gå och hänga nästa tvätt nu! Sen blir det att plugga NK så fort som lillAnki tar och vaknar efter sin dagliga middagslur;)

pussss

he makes me smile

Sov länge som bara den imorse, förlåt Sylvan och förlåt tyskan:) Men det kändes alldes för drygt! Sov och letade mig till skolan i tid till feken med världens sötaste Peter. Han kan verkligen ingenting. Så fort vi ber han förklara så ger han oss bara facit. Grattis, du blev precis lärare of the year! Dumma gubbbbe.

Mitt huvud är iaf ihopfukkat och jag inser att jag har mkt som måste sägas till många. Måste bara försöka formulera ord till mina trassliga tankar och sen se till att dessa ord hoppar ut ur min mun innan jag tappat dem igen. Och först måste jag trassla ut alla tankar. Det kommer bli mkt tänkning, det känns redan jobbigt.

Ska också hinna med att säga att Jessica är sjukt bra och att jag är så oerhört glad för hennes skull!! Hon har fått ta mkt skit för sånt hon inte alls borde behövt försvara sig mot. Och om det är möjligt så är jag ännu mer förbannad på pojken som tror att han är bättre än alla andra och därför har rätt att behandla folk precis som han vill! BARA FÖRBANNNNAD! Hur som helst, Jesss är lycklig nu och de är allt som betyder något:)

pussssas


don't hide

Har sett film med Ankit och nu ska vi väl äntligen försöka leta oss i säng! Har faktiskt sovmorgon imorgon, eller ja börjar kvart i tio. Bättre än halv nio iaf;) Sista affärseng imorrn (förutom mvg presentationen i januari) så vi ska bara fylla i nån utvärdering och sen äre bara att skutta hemåt:) Känns ganska så mkt braaaa!

Ganska less, önksar att det bara kunde få vara tomt. Varken känna bra eller dåligt, åtminstone bara för en stund. Saknar Linus, han bruka alltid få mig på bättre humör! Vi har absolut lika värdelös humor! Nu ska jag sova och tänka på bara roliga saker;) Kanske kan få drömma att jag dödar Eric också för han har ju tydligen dödat mig i sina drömmar!

pusss

always love

Mkt bra kväll igår, pratade med världens bästa Simon. Tror inte att någon kan förstå hur mkt jag älskar den pojken! Det kan vara flera månader sedan vi senast pratat men ändå spelar det ingen roll. Vi vet vart vi har varandra och jag skulle inte byta det mot något i världen. Ibland funderar jag på varför vi ändå har våra upphåll på flera månader och ska jag vara ärlig så tror jag att det ibland känns lättare. Hålla det lite på avstånd för jag vet att jag inte skulle klara av att sakna honom så som jag brukade göra. Jag hoppas verkligen att han förstår det, han kommer alltid ha en lika stor plats i mitt hjärta. Vare sig vi pratar varje dag eller en gång om året. Känns lite halvjobbigt att det blev så mkt prat, nu önskar jag bara att han var här så att jag kunde få prata på riktigt. Nu kommer jag ju sakna honom mer än nånsin!         _          <3


Dagen idag har annars varit riktigt bra. Skrev klart frågorna till David Gale idag, blev mycket intressanta tankar om dödstraff. Peter krånglade till fek;en lite extra också, han kan ju inte det han lär ut! Jag och Jess kämpade oss iaf igenom det och lyckades väl lösa det mesta på egen hand. Simningen var riktigt kul, inser hur mkt jag saknar dykningen! aw, måste utomlands snart igen juuu. Lillasyster är här och har tagit med sig lussebullar, NU är det julstämning:) Lyssnar på sober och halvsover, blir lite vila nu:)

pussss





circus

Skulle ju åka buss hem till stan där vid ett men det slutade med att vi fick åka med (Maddes) Tommy för de skulle inte till stan för att hämta massa grejer i Fredriks lägenhet för att ta till vårt gammhus. För de som inte vet så är det alltså Fredrik (Ingelas son) som köpt vårt gamla hus i Bjurholm. Känns jätteroligt att huset som ändå blir kvar, ingen främling som flyttar in direkt. Plus att Fredrik har massa bra planer på hur han ska göra så det kommer nog bli hur bra som helst! Kevin ska få mitt rum och det kommer nog bli perfa!

Min mobil är verkligen borta på riktigt också, suger men vill helst inte tänka på det. Har sett fnl och ska snart väcka Anki som sover sin dagliga middagslur. Vi ska fara och köpa lite ingredienser för Eva har skickat med köttfärs så ikväll blir det spaghetti och köttfärssås till middag, mumma:) Så ska slita henne ur sängen och pallra oss ut i minusgraderna.

pusssas

light years away

Har vaknat för bara en liten stund sedan. Såg nån intervju med Darin och både jag och Fredrik skrattade och det slutade med att vi bytte kanal för vi klarade inte av det;) Ätit omelett till frukost, världens godaste:) Igår blev det lite badminton och volleyboll sedan hjälpa Anki med feken, det gick bra blir fortsättning idag. Ska väl hem om inte alltför länge också, blir mys.

Nu ska jag se ett csi och bara chilla. Laddade hem en dokumentär om 9/11 också för att Eric sa att den var bra så den hade jag också tänkt hinna se nån gång idag/ikväll.

pusss, snart jul:)

lost without you

Pratar naturligtvis om min mobil, jag vill verkligen (hur otroligt den än skulle vara) att någon bara lyckats få med sig min mobil och att den tagit slut på ström och inte att nån snott den och stängt av den.

Var en trevlig kväll med folket från klassen och hade mkt mkt roligt fram till dess att jag insåg att min mobil inte längre existerade. Fick mig några övernattare men det är ganska så mysigt. Astor lyckades sova i fåtöljen och det försår jag verkligen inte hur han lyckades med. Vaknade vid halv8 imorse när jag hörde att Johan var vid liv, hade lite svårt att sova i natt. Gick och kollade så att han andades lite nu och då så när jag hörde att han var uppe och pratade med Emil blev jag lättad som bara den och gick upp och pratade med dem. Lite roligt hur uvecklingen går, i vanliga fall hade det varit jag som legat ute i snön och spytt men nu förtiden känns det som att jag alltid är den som sitter med dem som spyr. Antagligen för att jag vet hure känns att spy och det enda man vill är att få vara ifred men ändå slippa vara ensam. Annars så gjorde verkligen Sebbe, Benjamin och Tärna min kväll väldigt full av humor, galet vad härliga de är! Mycket missförstånd med John och det var nog nästan så att jag hade velat slå honom men allt löste sig, han är egentligen väldigt bra den pojken.Nu ska vi försöka att ta oss till bjur med bussen som går halv3 för att äta julgröt hos Karin&Bjarne, jag ska självklart inte äta gröt! Huvva, bevare mig väl. Det blir mackor och annat smått och gottt.

(skrev det här lördag mitt på dagen!)

near you

Vaknade tiiiidigt imorse av att "fjortislåten" fyllde hela lägenheten. Insåg efter ett tag att det var Angelica Sandströms alarm. Somnade iaf om lika fort och vaknade av att mitt alarm ringde klockan halv10. Var helt död och visste att jag inte skulle hinna i tid till tyskan så jag råkade lixsom ligga kvar i sängen. Tyckte det var märkligt att mit alarm hade gått igång eftersom att jag inte ställt det igår men tänkte att jag lyckats sätta på "upprepning" eller vad det nu heter. Anki kom hem och väckte mig och berättade att det var hon som ställt det för att få upp mig ur sängen vilket tydligt hon misslyckades med. Jag letade mig iaf tillslut till skolan för att få i mig fisk (som faktiskt var god) och sedan ha NK som var totalt meningslöst. Vi skulle bara träna på provet men det pallade jag absolut inte. Blev lite catcorner och tower bloxx ist;)

Stan med Linnet sedan (tur att hon inte läser min blogg, för hon hatar när jag kallar henne för linnet;) för shopping. Blev massvis med bra grejor!:) Så nu har jag iaf något att ha på mig imorgon. Efter att jag spenderat många kronor så letade jag mig hem för att plocka upp bror och Anki och hoppa på bussen till tomtelandet. Fick julmatn och gofikat. Mummma, största delen av kvällen gick ut på att lista ut vad det var för smaker på pollysarna. Mamma hade köpt en julpåse med typ kanel, marsipan, glögg, lussebullar och en massa andra märkliga smaker:) Det varlite halvkul. Blev ett snabbspel poker också men det gick åt h-vete och jag blev jävligt sur som vanligt. Jag tycker inte om att förlora och kommer nog aldrig heller att göra! Att man kan bli sur över något så meningslöst. Märkligt kan man tycka men njääääe,

Nu ska vi skriva våra källkritik-uppgifter och sedan leta oss i säng. Imorgon blir det eng och supersize me. Sedan är det badhuset med linnet och sedan göra iordning inför kvällen. Kommer bli trevligt, trevligt:)

pusssss:)

walk this way

Såg the life of David Gale på filosofin idag och fick se klart den på svenskan för snälljennie är snäll:) Den var faktiskt riktigt braa:) Svarade på frågorna till frankenstein sen och sen hade vi sam och böjade lektionen med nån avslappningsövning. Det hade nog gått bätte om inte Pontus lyckats tippa ikull sig själv och stolen. Det var svårt att inte skratta och tappa fokus. Sedan jobbade vi i grupperna och började fundera på vad vi ska skicka till de andra länderna. Har varit duktig och lagt in min presentation på etwinning också, sidan som vi använder inom projektet. Till och med en bild bjöd jag på, inte dåligt.

Det regnade och jävlades på vägen hem och när jag och Ankan gick förbi fiket bredvid mig sa jag att vi måste ju fika där nån gång. Hon svarade "Vi gör det nu" och så blev det. Honåt nån goo macka och jag åt chokladmuffins:) HIHI, gott var det som bara den och kalaset gick inte på mer än 30kr för mig. Det var ju så gott som inget alls! Letade oss hem sedan och jag gjorde bort tyskan och Angelica sov;) Sedan kom jag på att jag hade tvätt idag så Anki fick göra mat och jag sprang till tvättstugen. Maten blev god och tvätten förhoppningsvis ren.

Följde Anki till duschen nu och skulle ta ut tvätten. NÄÄÄ, då har dumjäveln som tvättade igår stängt av vattnet så maskinen gick ju inte klart så nu är inte första tvätten klar förrän kvart i 9 så jag kommer inte att hinna tvätta allt! Tack kära granne för den! Nu ska jag ställa mig och diska och sedan blir det kanske lite supernatural blandat med fekB innan vi letar oss i säng.

pussshej

smile like you mean it

Gör inte mkt alls, sett gossip och snart blir det prison och heroes. Hittade en mkt sann text så var bara tvungen. Annars var det inte så mkt mer jag ville.

pusss






As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time. You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You'll fight with your best friend. You'll blame a new love for things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.

Don't be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin!

whatever you like

Somnade inte så tidigt som det var tänkt igår. Somnade väl där runt 1 men vaknade inte förrän vid halv9. Bror for till tandläkaren och mamma fick lov att ta hand om honom. Ofta han klarar av att hitta (särskilt inte utan linser) Vaknade med ett sms om att mamma träffat sin favorit ex-svärson. Hahah, lite småkul:)

Tyskan idag var najs, blev inga glosor vilket känns bra eftersom att jag inte ens tittat på dem. Företagsekonomin är fortfarande bara skadat men jag och Jess jobbade på för fullt så nu har vi typ gjort allt vi ska göra innan provet;) PÅ affärseng skulle vi ju ha det där vocabulary quiz men servern klappade ihop totalt. Jag kunde inte göra testet och jag kunde verkligen VARTENDA ord, så surt. Slutade med att alla som var på lektionen fick G på det och det fanns väl inte så mkt annat att göra. Nu har jag fått hem gossip så skulle kanske ta och se det istället för att sitta och fördriva tiden med det här!

Just ja, måste bara berätta! Jessica har överlistat godisautomaten eller vad du nu vill kalla den för! Jag köpte en chokladboll och sa att tänk om man skulle lyckas få flera stycken! Vi skrattar bara för det lär ju inte hända. Sen köper Jess en dammsugare och ned ramlar även en chokladboll! Vi skrattade rätt mkt och jag fick halva hennes fusk-chokladboll;) Också insett att Jessssan känner mig så mkt bättre än jag trodde. Hon har kommit fram till två st som är "lillemorpojkar" som hon själv kallar det för. Hon lyckades riktigt bra måste jag få säga. Hon är söt den flickan.

Taggar helgen med klassen som bara den och tror att det kommer bli riktigt lyckat. Nu blidde det gossip!

pysss

pokerface

Filosofi och diskussion om dödstraff. Fek som var totalt ovärt, fick massa störda skrattattacker. Fråga mig inte vad som hände, trött eller nåt:) Sedan dans på gammlia. Var fem tjejer och tre killar. HAHAH:) Var väl ganska så trevligt ändå! Ska snart bege mig mot tomteland och middagen. Väntar bara på att bror ska sluta så att jag får lite sällskap. Blir till att träna affärseng så gott som hela kvällen! Ska fan kunna det helt flytande till imorrn, så det så. Ska köra igenom en sväng i väntan på broder.

pusss

RSS 2.0