wake me up

Det finns inte alls ord som kan förklara vad jag känner. Min bror är bäst i hela världen och den enda som ens kan föreställa sig hur pissigt allt känns. Sen har jag en pojkvän som jag inte skulle klara mig en sekund utan, han räddade min kväll och är förbannat underbar. Sen så har jag ju vänner som är sanslöst bra! Ankan och Linnet är grymma och sen så har oväntat folk varit underbara, t och b ska också ha en eloge.

Nu ska jag försöka tänka på roligare saker (hur nu det ska gå, fråga mig inte) och förhoppningsvis få mig lite sömn för imorrn äre matteprov äckligt tidigt. bleeee.

over my head

Jag mår bra nu, all tyska är bortgjord, samällskunskapen är inskickad! Äntligen:) Vårt grupparbete i nk&fek är inskickat. Har "bara" matteprov på måndag, inlämning av ekonomiuppgiften i sam på onsdag och opponeringen på det stora samarbetet på fre. Det är iaf inget som tar massa pluggtid. Matten funkar, ekonomiuppgiften ska vara ca 1 A4 bara och opponeringen blir chill. Så länge jag inte får nån som skrivit tusen sidors arbete!

Helgen ser riktigt lovande ut och jag klagar inte alls;) (och om jag skulle klaga skulle det isf vara att det blir lite för lite André, men det är mitt fel) Imorgon blir det Linnéa och yran. Ska in och se Björn Rosenström och Alcazar också, part hela natten lång;D Sedan på  lördag morgon åker jag med faster + familj till bjurholm för att gratta pappa som fyller år imorgon. Efter "kalaset" så åker jag tillbaka till Umeå med faster och sen blir det robinsonfinal med Linnet och sedan blir det utgång igen:] Lite busigt men det behöver vi för att orka med sista veckan! Det är faktiskt bara yran en gång om året. Känner att jag kommer vara ganska död på söndag, ska upp till mamma och fika + att Julia har nån avslutning på miniorerna som jag egentligen vill fara på. Vi får se hur jag mår när jag vaknar på söndag. Sedan har André paxat mig, "ser jag dig inte fre och lör kan du väl vara min på sön?" Jag är hans varje dag, hela veckan! Hinner bli en vecka ifrån varandra, sånt känns inte bra. Visst kan det vara mysigt att hinna sakna men det finns ju gränser. Får se om jag känner igen honom på söndag;)

Tror väl att jag ska börja leta mig i säng nu, och ja ANKI det är ditt fel att jag fortfarande är vaken! pusssss

anything but ordinary

Helvetet vad jag stressar men får ändå inget alls gjort känns det som. Tyska nationella imorse, vg på hörförståelsen kändes najs men läs var fan svårare. Brukar inte vara det då man kan gå tillbaka och läsa om hur många gånger som helst men det var svårare tyckte vi då allihopen. Sylvan rättade hör medan vi gjorde läs så läs är fortfarande orättad.

Sedan svenska som jag inte har några uppgifter kvar i så jag och Jess jobbade med våran grupp-gruva;) Fick bort lite så det kändes väl rätt bra iaf. Stan med Ankan efter. Hittade ett par söt-skor på stadium för 79;-, det har ju till och med jag råd med så var tvungen att slå till. Sen blev det bara fönstershopping för min del, blir till att hålla hårt i varenda krona. Kom hem, tvättade, diskade och grejade runt överallt och ingenstans. Försöka komma igång med samhällen men det gick bara inte. Slet på mig springskorna och for ut en sväng, gick ovanligt lätt idag. Sånt känns alltid så bra. Mat sedan och har sedan dess mest bara suttit och stirrat på feminist texten på dataskärmen. Inget som rinner ut i fingrarna från hjärnkontoret och då är det svårt. När man måste skriva blir det så konstgjort och det blir inte alls bra men har bara mig själv att skylla så tänker inte skrika på nån annan.

På två dygn skulle jag väl uppskatta min sömn till ca 2h, det är inte bra men jag känner mig inte ens trött än. Nånting är riktigt galet iaf. Skulle dödat för att få sova i Holmsund imorrn men det går bara inte. Jag måste göra sam och att fara till a för att göra läxa kommer inte på tanken. Jag får överleva helt enkelt, för bli nån nödlösning på torsdag i värsta fall. Att bara få snöra sig i hans soffa, se nåt av hans skit, typ family guy och bara skratta åt hur värdelöst det är med pojken bredvid. Stöta bort all stress och jäkt gällande ALLT annat för några timmar. Jag ska sluta nu för jag börjar fan grina snart. HAHAH, ne så illa är det inte men nog fan blir man taggad alltid.

Helgen har jag fan ingen koll på och just nu orkar jag inte försöka planera något alls, jag vill veta vad som händer när, vem som sover vart, vilken buss jag ska ta när och vart och när jag ska träffa vem men det får jag klara mig utan nu. För jag orkar inte försöka organisera mina oorganiserade vänner. Det kommer sluta med att jag bara är ännu mer förvirrad.

Middag hos mamma imorrn iaf, en mindre sak att tänka på. Det känns iaf förjävla bra! Jag hade tänkt försöka skriva lite mer på min sam men jag känner att jag kommer bryta ihop om jag öppnar upp dokumentet ännu en gång så ska faktiskt ta och se ett criminal istället. Allt har sin tid, och samhällskunskapens tid börjar fan imorgon! drömsöttt!

give it all

Det går bara inte, finns inget i mig som känner för att sova. Hur ska det här kunna gå ihop? Det känns inte allt för bra, måste verkligen vara fit for fight imorrn. Massa tyskaprov som för en gångs skull faktiskt är viktiga. Det går bara inte.

Inser att jag aldrig stänger av, oroar mig hela tiden för allt och inget. Fått ganska svart på vitt att det är därför min mage börjat lägga av, sen all stress över allt annat har väl inte gjort något bättre. Och nu sömnen som inte alls vill samarbeta, jag orkar inte det här nu. Kan jag inte bara få sommarlov och släppa ALLT. Eller iaf det mesta försvinner ju, eller egentligen är det bara skoldelen som försvinner och den är fan inte det värsta heller. Men det blir iaf lite bättre. Jag måste orka dom här sista skolveckorna, måste få bort allt. Blir klar med allt, fixa allt. Jag måste.

here in your arms

Kändes som att det skulle komma regn men fick bara några enstaka droppar på mig. Benen känns lite halvdöda sen springningen igår och kutandet i sanden idag på beachvolleyn men så roligt det var! Måste spela massor i sommar som förra sommarn, helvetet så roligt det är. Blev en snabb promenad till maxi iaf och det kändes riktigt bra vill jag lova. Väntar på att Ankan ska komma hem från jobbe för då vill säkert hon gå en sväng också.

Just det, fick gjort lite sam efter idrotten också. Satt med datorn och feminism-boken på baksidan i solen. Det var mysigt som bara den och det känns som att lite lyfts från mina axlar. Nationella i tyska imorgon kan ju bara gå åt helvete men jag orkar inte tänka på det just nu. Så länge jag kan fixa ett g. Lite surt, Sylvan sa att jag ligger mellan vg och mvg så borde kanske egentligen anstränga mig lite men det är för sent att börja plugga nu. Vafan, det får gå precis som det går. Pallar inte ens tänka på skiten.

Och jag känner mig själv och vet att mitt utbrott/ihopfall igår/idag bara är obefogat. Jag mår bra och tänker genast sluta klaga/grina/gnälla.

Nu är Ankan hemma, ska ut nu.
pusss gott folk!

the pretender

Inte sovit en endaste minut i natt, det börjar kännas. Ska ut i friska luften en sväng, är så less på allt att jag inte ens orkar försöka få ord på det. Blir musik i öronen och bara försöka reda ut trasslet i mitt huvud.

Ska gå nu direkt innan jag hinner trassla till det mer.

the way i are

Det märks direkt när allt inte är riktigt hundra. Magen säger ifrån direkt och sömn är ju bara att drömma om (svårt att drömma om det när jag inte kan sova men ja, ni fattar). Det tyngsta är att jag inte riktigt kan sätta fingret på vart problemet ligger, eller jag vet ju att det är jag som ställer till med problem för mig själv genom att bara tänka och överanalysera allt så inåt helvete. Men det kan jag inte göra så mkt åt, insett också att jag tar åt mig så mkt mer än jag faktiskt trodde att jag gör. Vissa saker ligger kvar och grubblas över alldeles för länge. Ta åt mig kanske är fel formulering, bara det att jag inte kan släppa vissa grejer bara och självklart är det lätt att det är jobbiga och negativa saker som stannar alldeles för länge.
Börjar inse att jag nog aldrig kommer låta mig själv bli lycklig på riktigt. För ska jag vara ärlig kan jag inte tänka mig att jag kan ha det så mkt bättre just nu. Men jag tänker fortfarande likadant. Är jag lycklig kan det bara bli sämre och det tror jag inte att jag orkar med. Lever på mittemellan och får vara nöjd med det för jag vill inte ha det på något annat vis. Jag måste ta itu med allt gammalt och börja trassa upp knutar jag knutit fast mig själv i för år sedan. För jag tänker inte ner i mörkret nå mer, tänker absolut inte dra med mig nån annan dit.

Så, nu har jag fått ut det och kan förhoppningsvis släppa det, bloggen är bra på det sättet. Får man ut det så blir det ändå mer "avklarat". Ska försöka få mig nå sömn nu, försöka. Lovar inget. Matten imorrn kan ju ta sig nånstans. Jag vill ha sommar nu, sommarlov!

saving all my love for you

Springning och nu är man nyduschad:) Haft en tung dag idag, mer bakis än jag vart på väldans länge och massa skit som jag vet att jag bara borde släppa men det är lättare sagt än gjort. Det jag vill komma fram till är att allt känns så mkt bättre nu! Mår alltid perfa efter en löprunda, funderar på om jag ska plåga mage lite innan sänggång. Nåra sit ups och min älsklingsövning. Då tror jag att jag kommer sova gott sen:)

Upptäckte att mitt vänstra knä är alldeles blått/svart. Hur stort blåmärke som helst som ömmar som bara den så fort jag tittar på det, nästan. Jag har iaf inget minne av hur det hamnade där. Har antagligen lyckats springa in i något skulle jag gissa på.

Har en ny älskling som jag inte kan sluta lyssna på! rise against - savior! <3

So tell me now
If this ain't love then how do we get out?
Because I don't know

That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer to the questions that you still have

Kom på nu också att henkebenk skulle vara med i söndagsparty men det får bli att se det på webben imorrn eller nåt istället. Är sjukt sugen på ett criminal nu så ska ta och kika ett (kanske två:]) innan jag leter mig mot sömn.

pussssss


i don't hate you












mina a;n! probably the best beer in the world, kanske inte öl då utan bara bäst men jaa ni fattar ju.
ska ut med det övre a:et nu, pusss

savior

Har varit ett bra "kort-lov"! Fredagen i vännäs var grejt! Linnet för hela slanten med grillning pch kubbspel:) Norrmalm på lördagmorgon och titta på Jess, trevligt även om vädret levde ett helt eget liv och växlade rätt frekvent mellan hagel, åska och strålande sol. Tog bussen hem på lörkväll och när vi öppnar lägenhetsdörren äre fullt med fullt folk:) Det var ganska så trevligt faktiskt! Jag och Linnéa tog fort ikapp och vi letade oss mot stan allihopen vid halv 10 tiden. Kvällens höjdpunkt måste ha varit att träffa Linn, galet så glad jag blev! :) Träffade självklart massa annat trevligt folk också men där efter 11 var jag bara less och ville bara få vara ifred och slippa allt liv och folk. Blev alldeles för mkt känslor/tankar/skit så ville mest av allt bara få sova och rå om min pojke. André var inte så taggad på att stanna på stan heller så Tobbe var söt och skjutsade hem oss så vi var väl hemma där vid halv 12. André som är världens snällaste for sedan tillbaka till stan för att möta sin bror och det slutade med att han fick ta hand om min söta men otroligt aspackade flicka så han hittade väl till sängen där efter 2 nån gång och då hade jag sovit länge. Måste sovit nåt så jävulskt för jag brukar alltid vakna när André lägger sig min icket. Vaknade vid 8 imorse och ville skrika "släck lampan för i helvete" men då var det bara lite ljus från fönstret som störde mig nå så mkt jävulskt. Och har jag inte världens bästa pojkvän så säg? Hade precis tagit mig för att sätta upp mig och skulle rangla till köket för vattenpåfyllning och så ser jag en colaflaska som står på skrivbordet precis bredvid sängen. Antog att det var Andrés så tattade och mådde genast mkt bättre. Sen berättar jag att jag tattat och får till svar att jag köpte den ju till dig som bakiscola. Det måste väl ändå vara så nära äkta kärlek man kan komma?;)

Blir spring me ankan ikväll också, behövligt efter helgens alla gosaker:) Ska prata ikapp me Johan nu, han flyttar ju snart;D puss på alla

suspicious minds

Det händer inge roligt, massa löpning senaste dagarna! Hade glömt hur underbart det är, lätt käääär:) Pojke sov över här i tisdags ändå, alarmet ställt på 4. Det var lite tungt på morgonen men det funka, värt varenda minut. Umgicks med syster igår, spela wii fit och grilla.

Ska nog titta lite criminal och sen blir det en tidig kväll ikväll, sånt är alltid lika skönt dagen efter. (Känner jag mig själv rätt finns dock chansen att "lite" criminal resulterar i fler serier och avsnitt och sedan är jag uppe halva natten ändå;)

Åker till Linnet imorrn för övernattning och sen på lördag ska vi på norrmalm, där var det länge sedan jag var, och titta på när Jess tävlar. Tror att det kommer bli awesome. Hoppas på underbart vädeeer! Sedan följer Linnéa mig tillbaka till stan på lördagkväll och så blir det kulturnatta för hela slanten. Gissar på massa övernattare, vilket nog blir myspys.

Nä, vad sa vi. criminal nu :) puss



only you

andré       <3


kan inte se nåt som skulle kunna vara bättre.

you're everything

klev upp vid 8 imorse, tvättning för fulla muggar och sedan en springrunda med Ankan! Galet soligt var det och varmt s in i bomben men skönt som attans när det var över. Kalas hos faster och sedan så ringde André och han hade hittat hem!:) Han och Simon var övertaggade på bio så då blev det så. Trodde a skämtade när han sa att vi sku se "17 again" men icket. För er som känner a förstår ni hur chockad jag blev och för de som inte känner honom orkar jag inte försöka förklara för;) Filmen var väl småmysig men inte nåt att hänga i julgranen.

Fick lite kvalitetstid med pojkvän och har planerat helgen, bara tre dagar skola nu sen långhelg. Jag kan verkligen inte klaga, det kommer bli underbart. Sovit utan pojken ända sen i lördags, lördags som i 8 dagar sedan. Det har inte hänt sen vi blev tsm så det tar emot litegrann men det blir skönt med ledighet nu. Det går inte att göra på så många andra sätt när a börjar 6 på morgonen. Han kan inte sova här för då hinner han inte till jobbe och jag vill helst inte sova där då jag bara tycker att det känns som att jag bara håller honom vaken. Nerå, det funkar bra. Jag är lyckligare än jag vart på länge, för bra för att vara sant. Väntar bara på att det ska vända och fukka upp sig.


dubbelgreys! halva kvar som jag ska se nu. pusssss


panic

Dopet idag var lovely, började nästan grina när Frida sjöng men lyckades hålla det tillbaka. Massa trevligt folk och världens bästa smörgåstårta och gokakor:) Efter dopet letade jag mig hem till lägenheten och slet på mig träningskläderna och begav mig ut för att kuta en sväng. Det var tungt men kändes så bra, det kommer att bli fler rundor vill jag lova! Robinson och lite ESC som blev supernatural ist:)


Ska se grey nu sen blir det sängen, upp tidigt och tvätta imorrn. Kalas hos faster också, lillkusin blir tonåring! Tiden går fort när man har roligt. Sen så dyker André upp, hemkommen från skogen och Simon. Jag saknar honom, vilket jag gör så fort jag inte har honom i närheten.


godnattpuss!


don't cry your heart out

Mamma är bäst, gjort klart svenskan istället för sam. Känns bra iaf;) Vill helst av allt bara sova nu, trötter som bara den. pusss på nosen

busy day

Var i tid till tyskan imorse! Kors i taket;) Då kom Sylvan aldrig så vi antog att hon var sjuk. For ner på stan och mötte upp mamma som barnvaktade Henning. Jag fick bli förste vagnstyrare och H-vete vad folk ska snacka när man går med bebbe. ;O Blev förvånad som bara den, var säkert 10 pers på en halvtimme som hade kommenterat hur söt eller lik någon han var. CRAZYYY! "Han är väldigt lik dig" Tack, men det är inte min unge, IDIOT! Hade jag lust att skrika.

När Sara hade klippt sig så lunchade vi och tiden flyg fram. En halvtimme efter att NK;n egentligen började så letade jag mig mot skolan. Kom 45 min sent men då hade vi ingen lärare;O Så jag hade inte ens behövt komma dit;) Satt där och lallade på, Linnet jobbade iaf med vårt grupparbete. Så inga lektioner alls idag, hahah.

Blev stan med kusin sedan, sen dök äldre kusin, Johan, Robban och Robbans syster Angelica upp. Mysigt hade vi det. Letade doppresent och Johan tryckte några burgare på mcdonalds. Sedan hem, mötte Ankan. Pressade och snackade massa strunt i solen på min "baksida". Middag på scharinska med mor och bror sen. Mord till bords, var hur trevligt, gott och underhållande som helst:) Galet roligt faktiskt! Nu ska jag sova, typ direkt. Bara eng imorrn sen ska jag nog upp på Tomtebo och leta mig till systers skolas Öppet Hus för att jag är världens bästa storasyster!

puss på alla

i'd come for you

Haft en bra kväll med grillning med favoritdelen av släkten och min pojke. Träffade på Ankan när jag följde André till bussen så blev en hel del surrning med henne innan jag letade mig hem och i säng. Varit alldels för mkt ex ikväl också, galet bara. Ankan är bästis med mitt och jag vet att jag ger henne ett helvete för det men jag hoppas och tror att hon innerst inne vet att det faktiskt inte spelar någon roll. Så länge jag hålls utanför det så kunde jag faktiskt inte bry mig mindre. Sen att Andrés ex faktiskt orkar ödsla tid på att försöka luska ut massa skit om mig borde egentligen bara göra mig flattered (vafan heter det på svenska?). Jag vet att inget sånt här kommer sabba nåt för oss men jag tycker bara att det är otroligt att det finns så många som försöker sabba. De jag inte känner bryr jag mig inte om, de skrattar jag mest åt. Men sen finns det ju en viss person som jag faktiskt verkligen trodde var min vän som visat att det verkligen inte är fallet. Såna klarar jag mig bättre utan. André säger iaf alltid precis det jag behöver höra och med honom är jag tryggare än nånsin.

Jag ska försöka leta mig i säng nu så jag är pigg och kry inför tyskan imorgon! pussas


wherever i go

Inte sovit mkt inatt men pallrade mig upp till sammen ändå imorse, var några minuter sen men det är sånt man får ta. Gjorde inget vettigt och lektionen segade på i vad som kändes en evighet. Åt nå äckelpäckel till lunch men det dög. Vandrade på stan med mina två bästa och hitta massvis som jag vill ha men det funkar inte när det står 157;- på kontot. Snart så, snart så. Kan jag snälla bara få jobbet, ÅÅÅH! Vet inte vad jag ska ta mig till om jag inte får det. Hoppa från en bro känns som den enklaste lösningen men det vet vi alla att jag inte kommer att göra. Blir tungt i sommar med hyran också utan inackorderingsbidragen. Blir sisådär 2600 dyrare per månad. JIPPPIE!

Feken var värdelös. Jag älskar ämnet men lärarn, mjaa. Fick iaf sluta en timma tidigare. Eller ja, det hette jobba under eget ansvar och det brukar skuta med att alla drar hem. Jag, Jess och Linnet hade då jobbat klart båda kapitlen så jag har iaf inte dåligt samvete över att vi stack. Fanns inte mkt att göra alls så;) Då känns det bra, SOMMAR KOM HIT! Mulet som bara den nu, imorse var det ju sol och inga moln alls men det vänder fort;/ Hade vart mys med sol på balkongen när vi grilla.

Ska säga hej till Peder som just släntrade in genom dörren och invänta den äldre versionen.
puss

circus

Min mage har iaf börjat ge upp och jag orkar inte ens spekulera i vad det kan vara för fel. David och Peder köpte pizza till middag och försökte länge och väl övertala mig till en slibbig och fet pizza men jag stod emot. Åt mina fiskpinnar och potatismos och stal bara en tugga pizza av broder. Det var godare än min mat, jag lovar! Det är sommar snart vilket innebär alldeles för mkt tid vistandes i bikini så det får bli mindre av det goda. Jag vet, värt att börja tänka på det typ 1 sek innan sommaren men JA, det här är jag!;) Jag är efter för det mesta, hahaha.

Efter middagen så dök iaf storebror upp, Peders alltså. (För dom som är efter eller inte bjurholmare så var det alltså André som kom.) Hann iaf få se honom och prata/pussa ikapp de dagarna som missats. Trodde båda att vi inte skulle hinna ses förrän på lördag men blir redan imorrn så jag överlever:) Sett nyaste oth också och nu orkar jag inte vänta på nästa!

Ska kasta mig i duschen nu och sedan blir det sängen! pusss

fallen leaves

Städat och stått i hela kvällen men fint det blire. Slutar i vanliga fall 13:40 på tisdagar men dom har hittat på att vi som ska göra nationella i moderna språk steg4 ska få "extraundervisning" 2h på tisdagsem. MEN JÄTTTEKUL! Så vi har tyska en timme imorgonbitti och sen har vi tyska från 14;15 till 16;10! Kan ju fetglömma att jag ska sitta och plugga tyska två timmar i sträck när jag redan pluggat EN timme på morgonen som är nog plågsamt. Jag hoppas att Jess är på bra humör imorrn för helvete vad jag kommer behöva peppning.

a hade lovat bort sig själv som datatekniker imorgon men bad snällt om att få komma förbi här innan en sväng och såna erbjudanden tackar jag inte nej till. Jag skyller faktiskt på att han så gott som bott här i flera veckor gör att det är förbaskat lätt att börja sakna pojken efter bara nån dag.


Det är galet hur snabbt tiden rinner iväg, det är mindre än en månad till sommarlov;D Det tänker jag definitivt inte klaga över! Nu blir det pb innan jag ska leta mitt huvud mot kudden. gonattpuss!

sunshine in the rain

Solsken gör mig alltid på lika bra humör! Matten imorse var faktiskt nästan rolig plus att jag hann klart med allt vilket inte alls satt fel, ingen stödäckeltid här inte. Åt lunch på skolan, eller lunch och lunch. Var nå leverhelvete så det blev fil och flingor för min del men det dug fint det med. Jag, Linnet, Jess, Emil och Astor drog hem till mig och det blev kubb i solskenet. Galet så varmt det var, pojkarna sprang tröjlösa iaf och jag var fan nära på att börja klä av mig jag med. Efter kubbandet så bar det av till gammlia för idrottslektion me brännboll. Vårt lag vann både poängmässigt och peppmässigt. Fick klubbor som pris men jag och Linnet har ju slutat med sånt elände så inget sånt i min mage int. Jag och Linnéa tog oss en mysig skogspromenad också i gammliaskogen, ingen hagaman stötte vi på heller. Pratade om allt mellan himmel och jord och hade allmänt jävligt trevligt bara. Sen vare bara hem och börja med tvätten! har dammsugat, diskat och hunnit laga mat medans också, huvva så duktig jag är ibland. Blev även en walk number 2 med Mimmi;) Vi hade en hel del att ta igen så det var mysigt, blev över en timme den promenixen också, känner mig duktig.

Nu ska jag fixa hem tvätten och sen ska jag se om min pojke lever och höra om han har ledigt i sin kalender imorgon;) Skulle inte vara helt fel med ett besök ute i surholmsund som jag så vackert döpt hålan till. Nerå, det är faktiskt ganska så mys där borta med även om jag föredrar hemma!

pussss (nyaste prison sen!)

use somebody

Varit en riktigt bra helg iaf. I fredags var det nationella, arbetsintervju, godaste middagen på lobbyn, kubb med underbart folk och andré, tommy och linnéa övernattade:) Lördagen blev lugn, pojkarna åt på stan och jag och Linnet letade oss till statoil. Blev både lucky number slevin med Linnéa och sen wilderness med a. Åt middag hemma och letade oss till Simon för robinson. Såg robinson och sen blev det the perfect storm, mkt bra film! Gick hem i kylan från hedlunda och kastade oss i sängen så fort vi kom innanför dörren hemma. För första gången nånsin (nästan) så var André uppe före mig imorse, jag hade nog kunnat sova hela dagen. Pallrade mig iaf upp, kastade mig i duschen och a for på cykeltur. Tog det väldigt lugnt och sedan letade vi oss upp till tomtebo för grillning. Vi blev utskickade på balkongen för att kocka och det gjorde vi faktiskt otroligt bra. Hur gott som helst:) Följde pojken till bussen sen också, det håller inte att han ska sova här när han ska vara på jobbet klockan 7 i Holmsund. Hälsade på Ankan sen och vi vandrade lite överallt och ingenstans, har även sett veckans oth och nu funderar jag på att blunda och vänta på john blund.

puss så länge

free fallin

Den här dagen har varit helt underbart braaa! Jag bara ler mest hela tiden. Började med att jag vaknade upp bredvid min alldeles egna pojke, då kan jag säga att jag inte brydde mig om att klockan var halv6. Klev upp med honom (alla vet att om lillemor anna holmberg kliver upp klockan 6 när hon inte måste så äre nåt speciellt) och skickade iväg honom till praktiken hur gärna jag än hade velat ha kvar honom i lägenheten. Strosade runt i lägenheten alldeles ensam sedan och tog bussen med Linnet i tid till tyskan. Gjorde en kul övning på tyskan och kände mig som en tysk, nästan iaf. Sedan promenerade vi i solen, sol gör en på så himla bra humör! Hade nk och fick jättemkt gjort på grupparbetet vilket också fick mig på jättebra humör, fick också äntligen mejl på de frågor som vi skickat! For hem sedan och satte mig ute i solen, ÅÅÅH! Sedan ringde morbror och skulle fara och handla innan han skulle grilla hos min mamms. Så jag hakade på, fick köpt viktiga saker;) Tvättmedel och schampoo, det kan ju behövas! Grillade gokött men mamma brände ju skiten men det dög väl iaf, bättre än köttbullar och makaroner som jag och bror hade planerat. Nu njuter jag bara av livet och ska leta mig i duschen och sen ska jag försöka somna. Nationella imorgonbitti måste jag vara pigg till!

Blir myspys med massa folk imorrn också! Kubbspel och chillning. Just det, jag och Linnéa ska ju på anställningsintervju imorrn också, nervööööös! Har bestämt att vi ska äta ute också efteråt för att fira att vi överlevde intervjun (om vi nu överlever)! Hör duschen ropa mitt namn nu så ska kila, pussss!


can you turn my black roses red?

Matteprovet idag gick vägen, missade en fråga för att jag är blind men annars är jag nöjd. Hatar sånt slarv men är man så klantig kan man bara skylla sig själv. var väl klar med matten halv10 och hade inget förrän idrotten klockan halv2, sånt är alltid lika peppande. Tog mig iaf i kragen och påbörjade svenska arbetet som ska vara inne IMORGON, har försökt färdigställa det nu på kvällskvisten men det har blivit mer fekhjälp åt ankan och datasittande. Så svenskan får snällt vänta på att bli färdigskrivet på lektionen imorgon istället.

Ska göra mig klar för sängen, jag som kom i säng i bra tid igår och dessutom tog jag mig otroligt nog upp imorse (mkt tack vare Linnéa, men ändå). Så nu ska vi fortsätta i samma stil. Ska pallra mig i säng alldeles strax, snaaart;)

Upptäckte precis också att sötangelica hade bytt mitt "andré :*" till "angelica :*" ! Trodde du verkligen att jag inte skulle märka det hun? ;)

jag ville också

1. Tre namn jag lyssnar till:
lillemor, lill och lillan!

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
mina naglaaaar.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
att jag är otroligt duktig på att fukka upp bra saker.

4. Detta är jag rädd för:
spindlar, svek och anki som bankar på toalettdörren.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
jordgubbar, sommarlov och gonattpuss.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
vissla, stå på händer och leva utan mobil.

7. Detta tycker jag om att göra:
umgås med folk jag tycker om!

8. Detta vill jag göra just nu:
lägga mig och sova nån timme eller två.

9. Bästa känslan:
lycka!

10. Värsta känslan:
ångest

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
omtänksam, ärlig, förstående, rolig och sen göre ju inget om han ser bra ut.

12. Är jag kär just nu?
jag tänkte skriva nja men då skulle Anki skratta tills hon dog så jag säger väl; JA!

13. Jag vill gifta mig...
möjligtvis nån gång i framtiden

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
resa till Australien, hoppa fallskärm och bebis!

15. Min käraste ägodel:
kan jag säga annat än datorn?

16. Något jag vill ha i present:
Nu är det ju länge kvar tills jag fyller år igen men bju på lite cash!

17. Detta har jag på mig just nu:
puma mjukisarna och blekinge sr tröjan ;)

18. Favoritkläder:
måste nog bli mjukisar

19. Favoritdjur:
häst

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
lyssnar på typ allt

21. Favoritlåtar just nu:
losing you ligger högt upp på listan och far away är jag åter igen kär i.

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
fek är klart bäst - peter! / nk måste vara det tråkigaste

23. Stjärntecken:
vädur

24. En bok jag älskar:
alla hp

25. En film jag älskar:
kopps!!!! <3

26. Tv-program jag gillar:
allt och inget

27. Favoritdoft:
måste ju säga min björnborg

28. Detta äter jag gärna:
makaroner

29. Dricker helst:
vatten

30. Favoritgodis:
allt med choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
australien, tjeckien, egypten, jamaica, nya zeeland, USA

32. Färg på mina ögon:
grön typ

33. Min längd:
166?

34. Jag tror på:
det när jag ser det.

35. Jag spelar:
tetris

36. Person jag beundrar:
mamma,morbror och mormor

37. Så här bor jag:
lägenhet med broder

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
har inga levande växter alls

39. Det här tänder mig:
muskleeeer

40. Det här gör mig avtänd:
överdriven självsäkerhet

41. Favoritfärg:
LILA

42. Favoritcitat:
"hur svårt kan det va?"
musiken i högstadiet

43. En hemlighet jag vet:
men då äre ju ingen hemlighet längre!

44. Bästa present jag fått:
ojsan, moppen kanske.

45. Senast köpta skiva:
ingen som helst aning.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
jag säger naglarna igen;)

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
orkar inte ens börja

48. Udda förmåga/egenskap:
sitta med knäna som ett T

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
nån fågel

50. Vad lyssnar du på just nu?
davids ringsignal

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
skola/äta pizza snart, plugga me anki

52. Var är dina föräldrar födda?
båda i Umeå tror jag då

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
oj, lassemaja til Julia tror jag

54. Vilken är din favoritrestaurang?
SUBWAY

55. När badade du i en pool senast?
måste vart simhallen med Linnet för nån månad sen

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
absolut

57. Hur många barn vill du ha?
två-tre

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
det som är för mkt skrik

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
nje, faktiskt inte

60. Vad har du för TV-kanaler?
1,2,3,4,5,6, mtv, 4sport, eurosport, svtbarnkanalen, och nå mer kanske.

61. Har du åkt moped någon gång?
självklart!

62. Har du busringt någon gång?
haha, faktiskt

63. Har du fått felparkeringsböter?
nepp

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
ja vill!

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
måste väl bli egypten!

66. Har du en egen trädgård?
njep

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
oj, starla framkallar ju massa minnen iaf

68. Kan du alla orden i nationalsången?
det tror jag att jag kan, annars skäms jag.

69. Badkar eller duschkabin?
badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
fast and furious, typ den enda också

71. Favoritpizza?
davids special

72. Chips eller popcorn?
popcorn

73. Vilken färg på läppstift använder du?
läppstift är skit

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
varje dag, störd fråga?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
nje

76. Apelsin- eller äppeljuice?
apelsinjuice

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
haha, vj och andré. bakismat på mcdonalds.

78. Favoritchoklad?
mörk

79. När röstade du senast?
inte vart 18 än i nåt val, pucko

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
somras, götta

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
faktiskt, skytte nån gång för 100 år sedan, STOLT

82. Är du bra på matlagning?
hahaha, NEJ

83. Klarar du att tanka själv?
jarå,

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
nix, vart sugen ibland bara för att se hur mkt skit det är

85. Pepsi eller Coca Cola?
coca

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
nej

87. Vad var det senaste du handlade?
korvbröd och glass

88. Har du kräkts offentligt?
nån gång hare väl hänt

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
kärlek i guess

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
ja

91. Har du ringt något betalnummer?
njepp

92. Kan man vara vän med sitt ex?
beror på vilket ex man pratar om, kan ju inte påstå att jag är vän med nåt ex.
så måste väl nästan svara nej, andra kanske kan.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
andré

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
nja, sådär

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
när nån ringer får dom lyssna på "3 is the magic number, oh yes it is" hahah

96. Vad har du i din väska?
använd aldri väska, bara dataväskan. Har allt i fickorna;)

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
borstar tänderna?

98. Vad är du tacksam för idag?
att alla nära & kära mår bra

99. Var hittade du den här listan?
ankan

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
helst ingen för jag kommer inte palla läsa alla svar!

nothing at all

Jag vet att jag suger, orkar inte ge recap på hela mitt liv så istället berättar jag att jag snaggat pojken idag. Nu är han ännu snyggare än tidigare (förstår att ni frågar er "är det möjligt?" och ja, det äre!) Linnéa har hittat hit och Ankan kom också över och vi har haft mattestuga runt mitt köksbord. Nu har iaf jag och Linnet letat oss i säng så vi tar oss upp imorrn. Ma-prov på morgonen och sedan inget förrns halv2 då vi har idrott. GRATTIS den som lagt vårt schema! Ska försöka komma igång med svenskan iaf på hålet.

sängen kallar, gonatt!

RSS 2.0