tattoo

Ja, låten tattoo är bra men vad som är ännu bättre är att det sitter en av äkta vara på min kropp nu förtiden. Jag har nog fortfarande inte riktigt fattat det själv än. Hur som helst, gjorde den igårmorse med bästavän vis min sida, habibi! Och om jag inte älskade min egen alltför mkt skulle jag säga att hennes var snyggare men det kan jag ju inte göra. De är snygga på helt olika sätt;) Julia var iaf missnöjd!

J - "Du kunde väl ha gjort nåt finare".
L - "Typ ett rosa hjärta eller vad?"
J -"Ja, eller en häst eller nåt"
L -"Men den är väl lite cool iaf?"
J - "Mm, cool men inte fin."

Jag älskar min syster:)

Har tagit bort plasten idag och smörjer för fullt. Finfin ska den bli:) Igår var mamma och Julia här på middag, Johan bjöd in sig själv också:) Blev nuggets och ris. Fick chilla en del då Johan var söt och skötte maten till största delen. Åt och sedan begav vi oss mot Elin och Robban. Hade planerat att ta bussen eftersom att Johan inte skulle vara i körbart skick när vi skulle hem men men, det är jobbigt att slita sig från bilen tydligen;) Så blev bil upp till Marieberg och sedan fick den sova över där. Vi letade oss hemåt med sista bussen, ringde och väckte Anki som faktiskt var vaken och mötte henne en sväng innan jag vandrade hem sista biten i kylan. Trodde det skulle vara jobbigt att sova med tatueringen men det fungerade finfint:)

Vaknade runt 14 idag av att Anki ringde, har varit på stan och köpt lite mat och annat gott:) Nu ska jag lägga mig i sängen en stund och se nå mys. Blir bara lugnt ikväll men vet inte ritkigt vart det blir, har några förslag som tål att tänkas på:) Bild på tatueringen kommer så småningom:)

pusss

pain

Just nu vill mitt huvud helst bara sprängas. Huvudvärk som heter duga och nervositeten för imorgon gör ju absolut ingenting bättre. Bion var bra men hade ett lite märkligt slut, Linus är lika bra som vanligt:) Sedan kladdkaka hos Anki. Söt Frida var där också! Sedan hem hit med Anki, Johan kom också förbi. Vi har haft trolleri och bara varit allmänt barn. Johan har lekt med min hårtork och blåst ner allt som inte väger särskilt mkt från mitt skrivbord. Jätteroligt, verkligen.

Sett criminal med Ankan och nu har jag vandrat henne hem. Ska försöka sova nu, är jättetrött men ögonen vill inte riktigt slockna. Ska göra ett försök iaf, blir nog att påbörja nån serie och förhoppningsvis får det mig att slumra in.

pusss

be mine

Vaknade alldeles för sent imorse och hade tänkt strunta helt i tyskan och provet som hörde till men jag slet mig ur sängen och snabbade så att jag inte var många minuter sen:) Provet kändes rätt bra och har redan hunnit se att det slutade med ett VG så jag är glad. Mest bara planering inför resan på engelskan. Slutade vid halv2. Stan med Jess och Emil, har köpt Linnets 18års present och nu taggar vi bara kalas. Nu chillar jag bara och ska snart ta mig lite middag medans jag väntar på att Linus ska sluta jobba. Bio ikväll, snäll som jag är så har Linus fått välja. Blir the wrestler, säkert bra. Jag känner mig inte så kräsen idag.

Imorgon är det fullt upp och jag vet inte hur jag ska kunna stå på benen imorrnkväll. Skola, smärta, tvättning, mor och syster på middag och sedan kommer Johan och vi beger oss till Elin och Robban för partaj:) Kommer bli en mkt bra dag men det kommer kännas skönt när manär på väg till E&R och man kan stressa av lite. Spännande, spännande.

puss

don't worry, be happy

Höll på försova mig imorse men Anki sköter sitt jobb, jag letade mig till henne och vi var i tid till projekt och företagande lektionen. INGET prov, inte mig emot:) Hade typ muntligt förhör/genomgång bara, sista lektionen också. En kurs mindre;) Jag och Anki har mest bara sprungit gjort och haft massa hemligheter för oss, på fredag smäller det och jag tänker inte säga mer innan dess, bildbevis lär väl komma så småningom:)

Middag hos mamma med mörbröderna. Myspys:) Blev fajitas och morotskaka till efterrätt, satt fint i magen kan jag lova. Måste bara få berätta hur söt min morbror är också. Jag och Patrik sitter vid matbordet mit emot varandra när han helt plötsligt med sitt halvfulla glas med vatten frågar hur mkt jag ska ha för att han ska få kasta på mig. Jag skrattar och säger att en tia räcker. Han skrattar och säger att det var ju synd att han inte hade nån tia. Jag skrattar och sedan helt utan förvarning är jag dyngsur. Jag vet inte om jag eller min bror skrattade mest men det var väldigt kul:) Jag måste ha sett väldigt chockas ut. Det slutade med att jag blev 15kr rikare och Patrik torkade mammas köksgolv:) Jag älskar min familj/släkt!

Patrik skjutsade hem oss (jag hoppade av hos Ankipank) och vi har pluggat tyska/franska. Eller jag har lekt och Anki har varit jätteduktig och pluggat. Jag skulle plugga "ordentligt" nu när jag kom hem. Ni behöver inte ens fråga om jag har gjort det. Svaret skulle iaf varit ett NEJ. Borde ta mig i kragen och göra det, det är ju för fan lov snart det är ju bara till att bita ihop men tyskan kan ta sig nån stans. Jag orkar inte bry mig för ett G måste jag lyckas skrapa ihop, eller? Kanske är bäst att jag tar tag i helvetet ändå. Imorgon är det Linus som gäller, blir bio och mys:) Tydligen så har jag lyckats bli övertalad till partaj på fredag också, jag som skulle hålla mig till födelsedagen. Det blir inte alltid som man har tänkt sig är allt jag har att tillägga. Johan har lovat att göra mig sällskap så det kan väl inte bli annat än bra? ;) Taggar lite i smyg.

Nu vill tyskan ha min uppmärksamhet, pussss

och även när du blir stor, så är du ändå min lillebror

Nu faller allt, hårt och fort rakt åt helvete. Jag är överlycklig över att jag bor med min bror iaf, han är bäst! För just nu är det ingen annan som ens kan försöka förstå. Tänker bespara er mina tankar tills jag själv förstår vad jag tänker.

gonatt

a drop in the ocean

Hm, snabb sammanfattning av gårdagen. Matte som gick tyngre än tyngst från början men sen vaknade jag och poletten trillade ner och sen gick det av bara farten, kanske åter är på väg att få återfall som matteneerd;) Innebandy som var myspys, läääänge sen sist vill jag lova men kul vare. fek-prov som gick bra. Upp till tomtebo och barnvakta syster medan mor for på middag med en väninna (kompis eller vän låter ju bara fuckat även om väninna låter förbannat gej). Jag och Julia åt spaghetti och köttbullar och sedan såg vi nån film men nån tjej som hade gristryne. Jag somnade i soffan och vaknade när mamma kom hem. Då hade syster stängt filmen och gått och lagt sig i sin säng utan att väcka mig. Sötnos det där:) Blev lite fikning med mammsen och såg lite tv sedan blev det soffan för min del. Vaknade till Julia som klev upp och halv skrek "MAMMA! Lillemor borstade inte tänderna på mig igår!" HAH, så länge var den ungen söt.

Pallrade mig ur sängen och gick till nydala för att möta upp Jess och Linnéa (friluftsdag), dom komoch det var bara att traska tillbaka mot tomtebo för att sedan gå runt sjön. Fick korv m bröd vid dödmansudden och myste med sötklassisar. Letade oss till busshållplats sen och jag for till mor för att hämta min dator. Har varit på stan en sväng med Elin och shoppat bebiskort, alltså ett grattiskort till Elle och Nickes lilla Nova:) Söt flicka det där. Nu pluggar jag och Anki på projekt och företagande provet som vi tydligen har imorgon som vi båda lyckats missa. Hoppsan. Det blir mer musik, apa, msn och blogg än plugg. Ajabaaaja.

Och nu ska vi se "den rätta för Rosing" eller vad fuck det heter, det är säkert JÄTTEBRA. Haha, måste se det bsra för att jag tror att det kommer vara galeet humor. Det börjar tydligen NU! pusss


be yourself

Har följt lillplutt hem, eller en bit på vägen iaf:) Kladdkakan var god (som alltid när jag är bagarn) och beck var bra. Tror och hoppas att lillAnk blivit lite klokare och har smält hennes otroliga svek som vän. Hon vill ju bara vara mig, och det kan jag ju inte klandra henne för?;) HAHAHAHAHA. Borde kanske bli smickrad ist för förbannad? Tror jag håller mig mer åt det förbannade hållet men det kommer bli någon hämnd, jag måste bara komma på vad först(!)

Jag ska leta mig i säng så jag tar mig upp imorrnbitti. Har tuuuunga mattelektionen direkt på morgonen och ska hinna duscha innan, att jag aldrig lär mig att jag ska göra bort det på kvällen ist, arg. Mycket mer får ni inte av mig.

tschüss (nånting har jag lärt mig under mina..vänta. 7an,8an,9an,1an och snart hela 2an. Nästan 5års tyska!)
(det blir ett vanligt u för mig när jag kikar på det här, jag suger inte. datorn suger! vet att det är tvåpricks u!)


Så här trött är jag när väckarn ringer imorrn! Kunde inte låta bli, bilden är snajs.

i'm the worlds greatest

Nu har jag och Ank gjort bort första kapitlet (av två), ätit middag och varit ute och gått i det vackra vintervädret. Det snöar och är smygmysigt. Nu ligger Anki och sover så sött bredvid mig, hihi:) Vi ska börja plugga 7 igen så hon har några minuter kvar av sin sömn, sen blire nog krig när jag väcker henne, eviil. Blir plugg fram till nio för då blir det beck och Ankit har övertalat mig att göra kladdkaka (jag är inte så svårövertalad)

Det är mycket i veckan men nu äre snart lov så det är väl bara att bita ihop och ta tag i allt. Det kommer kännas grymt lättat på torsdag när ty-provet är avklarat och eng slut. NK;n slipper vi för då äre omprovstid så slutar vid 2 på torsdag och sen äre bara projektlektionen (1h) på fredag och den räknas inte ens;)

Nu slår klockan om till 19.00, dags att väcka lillplutten! Jag kommer inte märka nån skillnad när jag skaffar barn, är redan van! HAHAH, känner redan att jag kommer att få igen för det där men det vare värt!

Och nu äre spikat med tattoon, jag är räddd. Vågar inte backa nu, då lär Anki gå i taket och det vill vi ju inte.

puuss

i'll fight for you

Somnade efter fyra igår men var uppe med tuppen....klockan tio iaf:) Slet på mig en massa kläder och packade skridskorna och sedan bar det av till hockeyplan. Inte tillbringat så mkt nykter tid där alls faktiskt, förutom skridskolektionerna på skolan. Besöket grävde fram lite gamla minnen som jag hade förträngt långt inne men det är sånt man bara kan skratta åt idag. Lillasyster är iaf grym på att åka så nu blire hårdträning för annars är hon snart om mig;) Syster skällde för att jag inte hade hjälm, föredömet nummer ett är jag kanske inte riktigt alltid.



Är i stan redan iaf, tvättiden börjar två så då får jag bort det ännu tidigare sedan blir det mest bara plugg hela dagen. SKITKUL! Har prov i fek imorrn så det ser vi fram emot... NOT! Ska slumra en stund nu innan det blir plugg, trötter vill jag lova.


Ska berätta för sötAnki som tappat bort sin övningsbok att en ny kostar 310 kronor.

i fell in love with you tonight

Skridskor imorgon, änteligen får jag testköra mina nya skönheter till skiller;) Ska sova nu så jag tar mig upp nån gång! Och pojkar är överskattade, Zacke är enda kärleken just nu!

puss


torn

Bra kalasdag, bra Ankidag. Konversation med pojke som fick mig att skratta lite. Dagen och kvällen borde slutat i en bra natt. Jag skulle somna haappy face.

Nu är jag bara less, jag orkar inte låtsas längre.
FAN VAD STÖRD NÅN KAN VA!

never say never

Schemat idag blev inte alls som planerat, ajabaja. Jag vaknade vid 11 och såg skidskyttet med pappsen i deras säng. Myspysig. Skidskyttet får ni ingen uppdate kring för jag blir förbannad så fort jag tänker på h-vetet. FEM bom i LIGGG!

Kastade mig i duschen och hjälpte pappa med förberedelser och sedan ramlade folket in. Har ätit tacos, sedan tårta med farmor, faster + familj och Micke&Maria. Min släkt är inte som alla andra. På mammas sida skrattar vi alltid sönder för där är alla oseriösa, medan på pappas sida så slutar det alltid i duskussioner som leder till väldigt höga röster och det bildas ofta två läger som på riktigt BRÅKAR med varandra. Det är lite jobbigt och näst intill otäckt. De är allihopa för lika och det finns inte en chans att någon viker ner sig. Det slutade iaf med att jag, bror, Fredrik, Mattias (som är hemma!!) och Shlomi (ingift farbror) satt i soffan och såg nå skit på tv och bara hade roligt åt resten som levde om.

Jonssons + Elias är på väg hem nu, hör skotrarna starta;) Så nu är det bara farbror Åke och kusin Emanuel som är kvar. Måste vara hundra år sen jag såg Emanuel sist, galet. Ska ringa Ankipank nu och se om hon kan förlåta mig. Wish me luck;)

puusssa

always love

Bara projekttid idag, precis som vanligt. Fått mig ett par skridskor också. Julia fyller åtta imorgon, fråga mig inte vart tiden tog vägen. Det är sanslöst.

Morgondagensscema ser ut ungefär såhär:
vakna, hinna promenix och plugg me Ank, faster och farbror m familjer kommer vid 1 och stannar tills middag. Efter middag är det fika med familjen Jonsson och sen ska jag gärna hinna med Mimsan och även mer plugg med Anki. Sen skulle det inte göra nåt om jag hann se melodifestivalen. Dygnets 24h kommer bli knappa. Vill åka skridskor också! Och se en bra lördagsfilm. Hinner jag hälften får jag väl vara nöjd, typ.

Jag vill se Pink när hon kommer till Sverige också, det skulle inte vara alldeles för fel:) Nu ska jag sova så jag kan kliva upp tidigt = hinna med mer imorrn. Ska bara se criminal före, ska bara alfons åberg;)

pusss

savin' me

Jag har ont i magen, en stor knut börjar träda fram. Pratar med en pojke som hjälpte mig igenom mycket och som jag i min tur hjälpte. Antar att vi var väldigt lika och kunde hitta tillbaka med hjälp av varandra. Inser nu att han gått vilse igen, inte pratat på väldigt länge och ändå söker han sig till mig. Jag vill säga att allt kommer att bli bra och ge honom de positiva orden som jag vet att han behöver. Men jag funderar ändå på om det verkligen är tillräckligt? Han räddade mig, räddade jag inte honom tillräckligt bra? Hade jag kunnat förhindra det här om jag ansträngt mig mer förut? Är det rent ut sagt mitt fel? Det som känns mest läskigt är att jag inte tänkt på honom på många månader och sen ser jag honom på stan idag (han såg inte mig) och när jag kommer hem och loggar in på msn så skriver han och berättar att han drömde om mig igår. Bara ett helt sjukt galet sammanträffande eller försöker ödet säga mig nånting?

i'd come for you

Elin bor här för tillfället, det är väldigt mysigt och vi tar det mest bara lugnt. Inte haft tid att fördriva tiden framför datorn och än mindre framför bloggen. Vi ska leta oss i säng snart och jag antar att det blir någon film att somna till. Myst hos Anki ikväll, det är som på den gamla goda tiden, kanske till och med bättre!:) Ska kolla skridskor imorgon och fika med Jessica och Linnéa, perfa dag! Anki och Elin har tvingat mig att skolka tyskan också, annars skulle jag ju ha farit (a) Ska sms:a Jess så att hon inte är så snäll som hon brukar vara och ringer och får mig ur sängen.

puss och gonatt



tror att det är denna skönhet som bor på vår tv-bänk;)


fell in love



<3


Ska gå och möta älsklings-Elin nu. Just det, vi har en ny tv! Ska kasta in en bild på den sedan men nu måste jag springa så Elin inte behöver vänta på mig. PUUSSS

dreams just aren't enough

Tog mig upp imorse och pallrade mig till Anki. Matte som funkade och sedan lunch och skridskor. Hade galet roligt på isen vill jag lova:) Det var lite bambi där i början men det kommer tillbaka rätt fort. Har ont i fötterna nu och funderar seriöst på om jag ska måsta ta och köpa mig ett par skridskor. Vi hade tänkt ta bussen hem från nolia men solen sken så fint när vi hittade ut därifrån så vi GICK hem, kom på att jag kunde passa på att hämta ut mitt pass när vi ändå var i närheten, så gjorde det. Gick hela vägen hem och det slutade med glass och meldifestivals-reprisen i Ankis soffa. Söt som jag är så har jag tagit med Ankans dator hem till mig för att hon ska få sno lite internet;) All denna skit som hon ska ladda ner, ni vet hur det är:) HAH, ska lägga in ny musik på mp4an och sen ska jag ut en sväng i kylan innan det är dags för middag.

pussen

i can't say i'm sorry

Vilka serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x]CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[ ] Dawson's Creek
[x] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x ] Southpark
[ x] Stargate Atlantis
[ x] The 4400
[ x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[ ] Lilla huset på prärien
[x] Dallas (morbror har tvingat mig)
[ ] Shark
[ x] Tredje klotet från solen
[ x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ x Entourage
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home
[x] King of Queens
[x] Psyched

TOTALT: jag tänker inte ens räkna, varsågoda att upplysa mig om hur nära 86 jag var! OCH jag tycker det hade varit mer rättvist om det var vilka serier man faktiskt följer! Nej, ska inte vara sån. Jag bju, vassego! NUU är det sängen.


0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Tänk dig för
70-86 Inget liv

how the hell did we wind up like this?

Smet över till Anki och väckte henne, vi kom därifrån levande:) Jag och Anki tryckte i oss pizza sedan och började se seven pounds (Anki sov mest hela tiden!) Sedan har jag hunnit med tvätt och middag hos mamma på tomteland. Pluggat matte med Anki, ätit glass, sett beck och bara chillat. Ankit har mailat sin pojke;) Spännande värre.

Jag har ställt en massa alarm inför morgondagen och Anki har hotat med att hon kommer och väcker mig om jag inte hittat till henne innan tio över åtta, eller som hon så vackert sa ;inte visat några livstecken innan dess. Sötnosigt:)

Nu ska jag bara vänta på att få skrapa aplott och sedan ska jag sova så att det inte blir allt för tufft imorgonbitti. Skridskor imorrn, är faktiskt lite taggad, i smyg. Tror att det kan bli riktigt kul om jag ska vara ärlig. Känns som att vi gjort en massa tokigt idag som skulle kunna vara roligt att få ta del av men jag kommer inte på. Jag har skurat golv, det är lite kul. Vi har sett en cykelsadel, ja. Det var det enda som stack upp, resten var överplogat. Det var också ganska kul, det såg väldigt kul ut iaf. Känner att alla behövde få ta del av detta;p HAHAHAH

Skrapning nu, puss och gonatt:)

smile like you mean it

Sliten krigare har vaknat, hejhå. Ligger och pratar med Linnéa mellan väggen, haha. Upptäckt att min mobil måste ha blivit kvar på Ankis köksbord, minns att jag sa att den måste jag komma ihåg. Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig. Så snart blir det att vandra och väcka upp lillstackarn. Linnet hade tydligen glömt sin neccesär där också och den måste hon ju ha innan hon ska hem. Vi får hoppas att Anki inte sover allt för mysigt och blir alltför förbannad. Krille loggade nyss in på msn så då lever då han iaf:) Jag ska slita mig ur sängen och klä på mig nu!

pusss

remember the name

Trodde att jag skulle somna så fort jag hittade hem från Anki men nejdå. Har iaf haft en helt förträfflig kväll med söta människor:) Och nog hann det bli lite jobbigt där nån stund men jag kan redan skratta åt det så så farligt kan det väl inte ha vart? Eller?;) Haha, Linnéa sover i rummet bredvid och jag måste också sova.

Blev en hel del snack med Krille ikväll, det är en bra pojk det där! Och finns det nåt jag kan säga för att göra det lättare för honom så spelar det ingen roll om det tar emot att erkänna. Det är vid sådana tillfällen som det är värt det.

Jag har insett ikväll att hur mkt jag än vill och låtsas så kommer det aldrig att försvinna. Insett att nånstans långt där inne så måste jag acceptera och bara släppa det. Ibland måste man sluta se till alla andras bästa och faktiskt tänka efter vad man borde göra för att man själv ska må bättre.

Nejnej, tillräckligt många natt-tankar från mig. Jag måste sova NU!
 pusssas

where were you?

Dagen har varit lugn. Mammsen ligger sjuk så blev bjuden på lunch hos Anki istället. Det var mycket gott och sedan blev det promenad. Anki hittar ju ingenstans så jag har fått leka guide;) Riktigt härligt ute i solen vill jag lova. Pratat med Mimsan massa också, det går bra för henne. Och jag tycker det är roligt att höra hur det går så jag får updates mellan matcherna:) Skidskyttet tänker jag inte ens prata om!

Ska snart leta mig in i duschen och därefter börja göra mig iordning inför kvällen. Känner på mig redan nu att det kommer att bli jobbigt att välja kläder. Jag måste nog börja fundera nu om jag ska vara klar innan 6 då jag ska gå för att möta Linnet på staden. Vi ska köpa grönsaker till middagen och sedan letar vi oss till Anki och börjar kvällen med middag. Har höga förhoppningar på den här kvällen så nu fan hoppas jag att alla andra börjat tagga till. Har lovat Elin att jag ska ringa henne också, hon är söt. Den storasystern som mam och pap glömde bort att ge mig.

duschen nästa, pusss

happy valentine

Vaknade redan runt nio imorse, Anki sussade sött och jag somnade om. Ska pallra mig ur sängen och titta på skidskyttet hade jag tänkt vi får se om jag tar mig från govärmen. Solen lyser och det går bara inte att låta bli att tycka att det är mysigt. Det blir promenad senare, for sure.

Pratar med mormor på msn, hon är för gullig. <3 Är väldigt stolt över att hon för det första har det men allra mest stolt över at hon faktiskt använder det! Det går väl inte snabbast för henne att svara men hon är grym. Min mormor!

puss

heartbeat

Flickorna kom och bankade på dörren (antar att dom saknade mig alldeles för mkt) så jag blev medtvingad tbx till Ankit. Såg let's dance och åt lite glass:) Trevligt värre kan jag lova. Nu ser Anki grey så att jag kan få se private med henne sen. Vi är i mitt hus nu, jag vet att vi springer fram och tillbaka en hel del;p Lill mes vågar inte hem i mörkret så blir övernattning här. APLOTT! Bananer blidde det. Inte allt för oväntat.

Inget mer livsviktigt som hänt, gonatt gott folk:)
pussen

see me

En snabbis på staden, blidde lite smink. Fastnade hos grannen på hemvägen och sen dök Hanna och Frida up:) Mycket trevliga flickor, fick smaka Ankis superdupergoda muffins och sedan letade jag mig hemåt för att se om kusin hunnit riva lägenheten. Den stod kvar, hel:) Nu har jag sett grey's, fredagens höjdpunkt!

Imorgon blir det lunch med mammsen på Lobbyn och sedan blir det tacos med Anki och Linnéa hemma hos Ankan. Kanske en cider eller två till maten, tror att det kommer bli hur mysigt som helst. Sen vet man aldrig vad kvällen har att erbjuda;) Hihi, det ser ljust ut nu.

pussa
(äre bara jag som har problem med bloggkoll?)

nothing's broken

Vaknade av att Linnéa ringde och sa att hon var vid Östra om 25min. Klev upp och packade nödvändigheter inför badet såsom handuk, smink, borst och sånt. Byltar på mig massa kläder och stoppar hörlurarna i öronen. Börjar gå och hinner inte många meter innan jag inser att det kanske hade varit bra att ha med sig bikinin? Haha, gick tillbaka och hämtade den:) Blev en hel del längder och sedan bastu. Bra början på dagen. Maten var mer soppa men det var gott ändå om än konsistensen hade kunnat vara mysigare. Projekttid och jag är less på folk som inte engagerar sig. Vi får fara utomlands på skoltid, lite engagemang tycker jag att man kan vänta sig från alla! Tydligen inte.

Stan sedan, hittade jeans på rean. Linnéa blav arg på mig och säger att jag alltid lyckas hitta bra saker på rea som passar perfekt. "Allt du tar i passar ju" Haha, hon är söt den flickan. Jess, den enda med pojke köpte alla<3dag present också. SÖTNOSIGT:) Jag och Linnéa hamnade konstigt nog på lobbyn efter det att Jessica tagit bussen till stallet. JAG ÄLSKAR LOBBYN! Lätt stans bästa fika, sen gör det ju inget att vi har 20% där från skolan;) Imorgon så ska vi prova att äta mat där (inte chokladbollar som mat) och det tror jag kan bli riktigt lyckat. Bror ska till bjur och jag har erbjudit mig att jag ska följa honom till stan iaf. Kan ju behöva gå en hel del metrar för att bli av med fikat!

puuss

scotty doesn't know

Skulle skriva igårkväll men sidan bara fukkade hela tiden så det blev inget av. Gårdagen bestod av skola och sedan igårkväll var det middag och semlor hos mor och sedan plugg tills natten. Blev övernattning hos mamma, syster tjatade och sen lyckades jag missa bussen så det var nog meningen att jag skulle vara kvar där. Bussade till skolan imorse efter en ballerina choko till frukost. Det är mitt nya beroende, måste handla såna nästa gång jag handlar! Tyska där vi egentligen inte gjorde något vettigt. Lektionen som är en timme kändes som max tio min. Sedan prov som bara den. Engelskan kan jag väl inte ens kalla prov egentligen men det gick iaf bra, var bara massa prepositioner och grejer. Såg nyss att jag fick vg, najs:) Naturkunskapen vet jag inte, sa innan att jag hoppas verkligen att det inte kommer att man ska sätta ut vad massa olika delar heter. Var två såna uppgifter men ett G ska jag väl iaf rott i land med och det skulle jag bli mer än nöjd över. Skulle plugga med Ankan ikväll men det slutade med att vi gjorde allt annat än att plugga, hoppsan:)

Nu ska jag snart leta mig i säng, ska upp vid åtta imorgon för att leta mig mot simhallen med favorit Linnéa;) pusss

mercy

Väntar på att få skrapa min aplott:) Blev promenad med Mimmi och sedan fick jag vänta länge på bussen som aldrig kom. Stod i över en halvtimme innan nästa buss kom. Kallt vill jag lova. Hittade till kusin där det blev bullar och o'boy till AA. Hur mysigt som helst:) Hann träffa Robban innan jag smet iväg mot bussen. Blev 69an och kom på att jag lika gärna kunde hoppa av  nedanför Mimmi ocg gå förbi östra istället för att åka ända till vasaplan och sedan gå därifrån. Så även fast det blev några meter längre att gå så var jag hemma mycket tidigare. Tid är penger;) På tal om pengar fick åka gratis till Elin för att bussen var så sen och sen när jag skulle hem så fungerade inte "trycka-busskort-grejen". Så mina bussresor kostade mig inte ett öre, inte illa pinkat:)

Imorgon blir det middag hos mamma, nuggets:) Måste verkligen ta tag i naturen imorgon också, inte alls peppad men det får gå. Just det, vi fick mvg på våran sam/sv vilket gjorde min dag ändå bättre. Känns skönt att få bra på en så stor uppgift, kan tänka mig att den kommer väga in rätt mkt i slutbetyget.

Och jag lurar mig själv mest bara, jag vill inte ha dig. Jag vill bara ha den där tryggheten som jag känner när du finns nära. Du och jag kommer aldrig bli nåt vi. Det skulle vara alldeles för egoistiskt av mig och du ska veta, jag kommer aldrig någonsin låta mig såra dig nå mer. Det är du för bra för!

Nu är klockan över tolv! Ska skrapa min lott och sedann blir det sömn för hela slanten. Puss!

no women, no cry

Inte mkt sömn inatt heller, pallrade mig till tyskan. Löste klart våra mysterier och sedan lunch:) Sen var det bara projekt och företagande innan dagen slutade. Hade tänkt göra matten jag missade igår men när jag är halvvägs hemma inser jag att jag inte tog med mig boken hem, sånt är lyckat. Så har sett Kyle istället och ska leta mig in i duschen nu innan det är dags för att börja med middagen. Blir nog promenad med mimsan och sen kan det hända att det blir andra avenyn hos kusin. Det blir nog bra, borde egentligen börja plugga på naturkunskapen men det känns alldeles för jobbigt. Provet är på torsdag(!), huvvaligen.

Duschen nu, pusshej!

don't cry your heart out

Blev inte många timmars sömn inatt så imorse när alarmet ringde hade jag lust att snöra mobilen åt helvete. Tänkte snabbt igenom dagens schema och insåg att både matten och feken kan jag lika gärna göra hemma senare i veckan så blev kvar i sängen. Jag som hade börjat få ordning på sömnen igen men nu har det fuckat ihop sig totalt igen, orkar verkligen inte. Om jag kan få sova bra inatt så ska jag upp tidigt imorgon och träna innan tyskan. Skulle vara så skönt att hinna träna för då lär jag vara trötter imorgonkväll när jag ska sova. Den som lever får se, hoppas.

Middag hos Sara och bebismagen. Jag har satsat mina slantar på att det blir en liten pojk. Hon är beräknad sista februari så nu är det inte alls länge kvar! Blir ju lite sugen på en skrutt själv men så fort det börjar pratas förlossningar, sprutor och sjukhus känns det som att jag aldrig nånsin vill trycka ut nån unge. Det får allt vänta några år till.

Elin har varit här en sväng också, hjälpte henne med matten och det gick riktigt bra i slutet. Hon är absolut det allra bästa! Jag har även kapat ner bägge tumnaglarna idag. Det känns ovant och ledsamt. Ena började spricka ända nere vid fingerspetsen eller vad man ska säga så då tog jag bort båda för annars såg det bara jättedumt ut:) Ska ta mig en kvällsmacka nu och sedan hoppas jag på att jag somnar på momangen!

puss

ironman

Sov middag mellan fem och sju så nu är jag inte det minsta trött. Det var ju förbannat smart Lillemor, eller inte. Ska borsta tänder och göra mig klar för sängen och sen får jag helt enkelt ligga och vänta på att sömnen infinner sig.

Blir middag hos Sara imorgon. Hon är beräknad sista februari så nu är det snart dags. Längtar som bara den, hon lär vara riktigt stor nu. Inte träffat henne sen innan jul. Blir spännande:)


puss!


a drop in the ocean

Nu är jag nöjd och glad! Har tvättat, diskat, dammsugat och stökat bort. Lägenheten är bebolig igen. Ska leta mig in i duschen alldeles strax och sen blir det till att bara ta det lugnt och fundera vad man ska stoppa i sig till middag. Eller det vet jag ju redan, stekte alldeles för mycket korv igår så ska bara koka upp makaroner och värma på korvarna så har jag mig min middag. Undrar om bror ska äta hemma eller inte? Det är ju faktiskt inte alltför svårt att skicka sms. Hrmpf.

Johan var inne på msn också, så jag fick prata med honom:) 35 grader hade dom det tydligen där, ÅÅH. Jag är inte alls avundsjuk, nejnej. Alkoholen så billig så att det var närmare gratis och massa go'mat och glass. Här snöar det och blåser och är bara kallt och jävligt. Dumma Sverige.


broken strings

Vaknade ovanligt tidigt imorse, klockan var väl runt tio. Patrik hämtade mig här hemma och vi drog en raggarsväng. Körde vilse lite så fick leka kartläsare men det gick bra:) Har hittat in från snöstormen och sitter/ligger och gör absolut ingenting. Ska ta och titta satc, måste se klart så att jag kan få se filmen nån gång! Har inte så mkt mer att säga tror jag, ska ta tag i disk och städning sedan. En typisk söndag med andra ord.

puss


sommarbild så här i kylan, najsigt.

confused

Såg precis att rangers förlorade sin senaste match med TIO-TVÅ. Bad till gud att det inte var Henke som stod för då skulle jag gråta, självklart så var det inte han. Men att släppa in tvåsiffrigt, stackars jäkel.

Vet inte vad jag gör uppe fortfarande, har hittat min nya kärlek. Denna har gått på repeat i snart en timme.  Fått reda på idag att min allra första kärlek inte längre finns, älskade Attan. Var väl nåt år sen jag ens såg henne men reagerade mkt mer än jag kunnat föreställa mig.  Sen har jag grinat åt att Big stack från Carrie också i sex and the city. Jag är blödig som fan, det är bara att erkänna. Och ja, ni som inte lyssnat på the fray-you found me! GÖR DET :)

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait? Where were you? Where were you?
Just a little late, you found me, you found me.

But in the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not and who I wanna to be
No way to know how long she will be next to me

Bror har då inte hittat hem ännu så jag antar att han dyker upp någon gång imorgon. Som vanligt så går hjärnan på högvarv så här sent. Less på att tänka och har bestämt mig för att inte ens försöka förstå. Det spelar ändå ingen roll. Äh, vem försöker jag lura. Det är klart att det spelar roll, allt spelar roll. Det är lätt att i efterhand önska att man inte visste.

stay the night

Blev en riktigt bra lördagskväll också även om gårdagen är svår att toppa. Elin kom, såg oth och käkade middag. Bror smet iväg till kusin och om jag känner henom rätt så kommer han att spendera natten där. Linnéa kom när vi städat undan middagen och det blev hsm3 som jag och Elin tjatat om det senaste åren känns det som! ;) Kan säga att cocacola satt som en smäck i magen. Robban plockade upp Elin efter jobbet och jag och Linnéa chillade och såg melodifestival, bara besviken. Kan inte påstå att jag tyckte särskilt bra om någon utav låtarna. Sedan såg vi Paris Hilton filmen, the hottie and the nottie. HAHA, det var bara humor, filmen i säg var väl inte värd många ören. Följde Linnéa halvvägs till bussen och på vägen hem mötte jag en tjej som skrek i mobilen, lagom packad och hade inte en aning om var hon var. Stannade och pratade med henne och pekade riktning så jag hoppas att hon hittade! Dagens goda gärning, absolut:)

Blir fika med mammsen imorgon då jag inte kände mig alltför pigg och kry imorse. Nu ska jag vara lite social på msn och sedan blir det väl att leta sig i säng. Insett att jag nog inte skulle klara av att bo helt själv, jag klarar inte av att det är så tyst. Visst, jag spelar musik dygnet runt men att inte kunna få konversera med någon, äta tillsammans osv. Nej, huvva! Jag skulle bli galen efter mindre än en vecka. Tur att jag har lillebror! Nu ska jag leta mig till min säng och bära med mig båda mina täcken, dator med laddare och mobilen. Önska mig lycka till! :) För alla som känner mig vet att jag inte kommer orka gå två vändor;p Tror att cykelturen igår förfrös hela mig totalt. Elin klagade också på att hon frusit sen dess. Blir till att packa på sig kläder och krypa långt under båda täckena! puss och gonatt :)

(Smygplanerat alla<3dag också, tror att det kommer att bli hur bra som helst!)


just for tonight

Kvällen igår var väldigt händelserik och jag måste väl säga att alla är hur bra som helst, länge sen jag hade så roligt. Riktigt länge sedan. Ska stiga upp och få i mig nå mat nu, dagen idag blir lugn. Kusin är på väg och sen kommer Linnet ikväll:) Finfint!

puss


we come alive

Sliten krigare har hittat sig hem, mycket trevligt kväll med mycket trevliga människor. Fick reda på mer än jag behövde veta men vat att allt kommer att bli bra! Vattenglaset behöver påfyllning och sen blir det sömn! puuusss

Och jag hade fel, du är inte värd min tid.

shake that ass


1. Har du rökt? - Jao
2. Har du snusat? - Jao
3. Har du varit full? - Jao
4. Har du legat i sängen brevid en kille? - Arå
5. Har du blivit dumpad? - Jepp
6. Har du blivit slagen allvarligt? - Näe, eller ewwe råkade slå mig med ett badmintonracket i magen en gång.
7. Tar du droger? - NÄJ
8. Har du strulat med en tjej? - Haha, tror faktiskt inte det.
9. Har du pussat en tjej? - Aråå
10. Hatar du någon? - Att hata någon är inge bra, men jo. Det gör jag.
11. Älskar du någon? - JA!
12. Har några av dina vänner svikit dig? - Joo
13. Har du ljugit för nån? - Ja, det tror jag alla gjort nån gång?
14. Har du legat brevid en tjej i sängen? - Absolut
15. Hatar du dig själv? - Det händer
16. Gillar du orange? - Nej, inte speciellt
17. Har du haft oskyddat sex? - Mm, inga bebisar.
18. Har du nån sjukdom? - Ne 
19. Har du skämt ut dig för nån du gillar? - Hahah, kan jag lova
20. Har du en gris? - Njee
21. Äger du en plattång? - Nepps
22. Har du en bror? - Jarå, sambon min
23. Har du sjukt bra humor? - Hah, nej! alla som känner mig vet att den suger. Skrattar åt allt.
24. Är du brunett? - Ja, men nä. Är väl mellanblond även om jag hellre säger brun.
25. Gillar du att stå i duschen flera timmar? - Jag skulle kunna duscha hela mitt liv.
26. Tycker du om hästar? - Ja, vill ha i framtiden.
27. Har du en hund? - Nepp, inga djur
28. Har du skilda föräldrar? - Japp
29. Har du gått på simskola? - Nej, det tror jag inte.
30. Har du sagt bög till en kille? - Ja
31. Har du sagt fitta till en tjej? - Ja
32. Har du fuskat? - Jorå, det har hänt.
33. Har du en tv på ditt rum? - Nix
34. Har du lunar? - Ja, men sen var det väl säkert fem år sen jag var inne på den.
35. Har du MSN? - Det har väl alla?
36. Gillar du att festa? - Haha, var det där en fråga? Självklart!
37. Har du bruna ögon? - Nepp, inte de.
38. Gillar du att fota? - Inte speciellt
39. Har du sett dig själv brinna? - Japp, har lyckats bränna bort några hårstrån när jag tänt cigg i fyllan.
40. Hjälper du dina vänner? - Ja, så gott jag kan!
41. Gillar du tacos? - JAAAA
42. Tycker du att du är söt? - Haha, verkligen inte
43. Har du dansat? - har jag väl men inget nån mår dåligt över att slippa se
44. Har du spelat fotboll? - Det har väl hänt! 
45. Äger du en lacoste-tröja? - Näppp
46. Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Nej, huvva.
47. Har du ätit sniglar? - NEJ!
48. Äger du en locktång? - Neppp
49. Gillar du att tugga tuggummi? - Ja, tuggummsmissbrukare
50. Borstar du tänderna varje morgon och kväll? - Japps, ibland är jag lat.
51. Gillar du kläder? - Jorå, det är kallt att vara utan.
52. Hatar du falska vänner? - Ja, tror alla gör det? 
53. Gillar du räkna matte? - Gillar gör jag väl inte men det duger.
54. Är Måns Zelmerlöv snygg? - Ja, det tycker jag väl.
55. Har du gråtit inför en vän? - Jarå
56. Kan du sjunga? - Kan, kan väl alla sen är väl frågan hur fint det låter.
57. Har du sett nån dö? - Ja:(
58. Säger du vad du vill? - Ja, det gör jag!
59. Är du stor? - Ja.
60. Väger du mer än 50? - näe, men snart!
61. Är du längre än 1.70? - Neppp
62. Är du kortare än 1.60? - Neppp
63. Älskar du sommaren? - JA!
64. Älskar du vintern? - NEJ!
65. Har du mer än 6 par skor? - Haha, jaa ;]
66. Brukar du sjunga när du är i duschen? - Ibland
67. Har du hoppat ut ifrån ett fönster? - Hihi, aarå
68. Har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Jepps
69. Gillar du att städa? - Gillar inte städningen men gillar när det är fint efterår.
70. Gillar du att sova länge? - Ja, det gör jaaag
71. Har du varit med om en olycka? - Har jag säkert, kommer inte på nån exakt nu men.
72. Är du förvirrad? - HAHA, det händer;)
73. Har du mer än 6 par byxor? - Ja
74. Har du förlorat en vän? - Har hänt.
75. Gillar du att shoppa? - Ja! Har jag inte svarat på den här frågan redan?
76. Har du varit i Paris? - Japp, disneyland när jag var plutt. (sex år)
77. Gillar du spindlar? - Huvvaligen
78. Klarar du dig själv? - Ja!
79. Har du lagat mat? - Ja
80. Är du klantig? - Haha, absolut.
81. Har du foppatofflor? - Har fejkisar
82. Har du mer än 20 låtar på din dator? - Ja, antagligen.
83. Sminkar du dig innan skolan? - Ja, ska vara väldigt trött för att jag ska strunta i det.
84. Har du träffat en kändis? - Det har hänt.
85. Har du mer än 7 par nagellack? - Nej, använder aldrig nagellack, tråkmåns.
86. Har du busringt? - Jo, det har jag:)
87. Har du skällt på din bror? - Haha, jarå.
88. Har du en vän som skiter i dig? - Ja, det har jag.
89. Har du velat göra saker men vågar inte? - Ja, självklart.
90. Sover du med något gosedjur? - Nepps
91. Har du åkt nånstans utan att du får? - Det har jag.
92. Vill du bara bort ibland? - Jaaa
93. Har du tältat? - Jarå, gillar att tälta. Var dock mindre mysigt på trästock.
94. Har du bränt dig? - Jepp
95. Har du lekt med levandeljus? - Jarå, min favorit sysselsättning. Far hatar det, "det kan börja brinna och då måste jag till brandstationen innan jag kan släcka det" Fyllo.
96. Har du en katt? - Inga djur här.
97. Skäms du? - Det händer väl ibland.
99. Tycker du om gurka? - Gurka är gott.
100. Är det här sista frågan? - Äntligen!


Jag har verkligen inget liv! ;) haha, ska sminka mig och klä på mig (är påklädd men ska byta om) och sedan bär det iväg till Marieberg, tror på en trevlig kväll i dimman. Trevlig helg gott folk,  pussas.

human

Vakade klockan åtta och insåg att jag skulle måsta packa hur mkt som helst, vanliga kläderna + badkläderna + andra skor + hårtorken. Det kändes jobbigt och Linnéa skrev att hon skulle ta andra bussen så inge gymning för min del. Ska snart kliva upp och duscha och sedan blir det till att bege sig mot skolan. Simning blir det iaf:)

puuss

losing touch

Har sett klart heroes med bror och det blev även ett satc innan jag insåg att jag måste sova. Alarmet är ställt på 8, satsar på att vara på skolan innan klockan halv9. Det tycker jag att jag borde hinna. Ska sova, måste sova. Blir för lite timmar ikväll också, skärpning Lillemor. Blev mkt tankar, passerar klockan tolv så är det allt som finns kvar i min trötta hjärna. Då har kroppen gått på helvarv hela dagen och orkar inte längre stöta undan det mindre positiva. Eller det är inte dåligt på något sätt, bara krångligt och då blir det jobbigt och det är negativt. Hänger ni med i svängarna?;)  Så vad säger vi? Jag letar mig i säng så ni slipper massa dravel och sedan taggar vi morgondagen. Måste samla lite krafter så att jag orkar med, puuss och gonattt!


Du får mig att le och en varm känsla smyger sig mot hjärtat.
Jag vill att det här ska fungera, på riktigt. Vänner?


mean

Har äntligen skrivit klart mitt cv och personliga brev. Jag har jobbat mer än jag kan minnas, det är bra. Vet vad jag ska ha för kläder imorgon också. Anki är den ni ska slå om det inte duger;) Tror att det kommer att bli mycket bra, känner mig minst tio år äldre iaf. Har inte kunnat bestämma vilka leggings jag ska ha dock så har packat ner tre par som flickorna får rösta mellan imorgon;) Sliter på mig träningskläderna när jag vaknar och sen blir det dusch och ombyte på skolan. Har till och med gått så långt så att jag har packat ner hårtorken. Det tar emot lite, för jag har och kommer aldrig att vara den där äckligt ytliga människan. Det är verkligen inte jag men imorrn är en stor dag och jag ställer upp för sakens skull. Inte varje dag man ska söka jobb så det är bara bita ihop och stajla upp sig;)

Nu ska jag prata med Vikor, han är bra.
pusss


no air

Vaknade imorse och var trött, lat och allmänt less så det blidde ingen träning alls. Letade mig till tyskan och ade glosförhör vilket innebar att vi tsm gick igenom orden. Väldigt najs då jag inte hade tränat;) Sen spelade vi spel på internet, nå sherlock holmes fall vi skulle lösa, på tyska dårå. Var riktigt kul och jag satt och löste klart det på nk;n. HAHA! Folket försökte lura med mig och äta pizza men det slutade med att flickorna stannade och åt fisk med mig. Ovanligt god för att vara skol-fisk! Hade eng där vi gjorde grammatik häften IGEN, prov nästa lektion, danke. Hade nk och såg nån film om hur man skulle kunna göra för att få människor att leva längre, halv intressant. Slutade tidigare, Bysse måste ha blivit utbytt eller nåt. Snäll är han då iaf och det tackar vi för. Men det är ju som han säger, ni är här för er egen skull inte min.


Hoppas att Anki kommer över ikväll så att jag kan få hjälp med klädval inför morgondagen, det är jobbigt nu. Måste även smyga över till henne och se hur hon har det!:) Morgondagen blir tuff, gym på morgonen, skola till 1-2, simning med Linnet, hem och hinna få i sig nå middag och göra sig iordning och sedan blir det "inflyttningsmys" hos kusin och pojkvän. Känner redan hur stressad jag är men tror att dagen/kvällen/natten kommer bjuda på många skratt och mkt nöje, så jag ska inte klaga. Frågan är ju bara hur jag ska lyckas hålla mig vaken längre än till efter middagen. Den som lever får se. Lördagen blir lugn, ska fika på stan med mor min och Linnéa kommer efter middagen för att mysa, äta gott, se hemskfilmer och prata skit! Perfa :)

Nu ska jag se lost och chilla innan jag ska ge mig ut i snöstormen för en walk. Det är sanslöst hur mkt snö det har kommit idag!! Det snöade galet mkt när jag gick till skolan imorse och nu snöar det om möjligt ÄNNU mer. Sheisse säger jag bara, vill ha sommar! PUSSS


How the hell did we wind up like this
Why weren't we able
To see the signs that we missed
And try to turn the tables

I wish you'd unclench your fists
And unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
Dont think its too late

Nothin's wrong
just as long as
you know that someday I will

Someday, somehow
gonna make it allright but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)

you found me

Vart ska jag börja. Vaknade och åt frukost med lillasyster, gick mot bussen och inser att mina resor tog slut igår och att börsen är snustorr på kontanter. Då hinner man tänka helvete en hel massa gånger vill  jag lova. Hoppades nån stans innerst inne att jag hade fel och faktiskt hade en resa kvar. Kliver på bussen och trycker kortet, piper rött. FAN, börjar tänka hur jag ska smöra men busschauffören sa bara fyll på det efter skolan bara:) Sånt uppskattas, jag ska aldrig klaga på att buschaufförer är sura, aldrig nånsin.

Gjorde klart caféet nästan helt, powerpointen är snitsig och jag skulle få göra planritningen i paint men Jess tog rätt fort över, alla som känner mig vet hur grymma mina tecknar- skills är. Sedan blev det debatt, det var riktigt roligt. Var en moderat och en vänsterpartist som debatterade och det hettade fan till flera gånger. Var både kul och givande. Redovisning om terrorgrejset sedan, djurrätten alltså. Jag och Jess hann skrämma upp varandra. Började med att jag började presentera och så dog min dator. JIPPIE! Började om med Jessicas dator som var mer samarbetsvillig. Var galet nervös och det kändes som att jag bara svamlade medan Jess verkade ha total koll på laget vilket vi sedan insåg att vi båda tyskte. Att den andra snackade bra och att man själv sög. Så förhoppningsvis så har vi rätt om varandra;) Nemen, tror ändå att det gick bra. Camillas kommentar om att jag lyckats med mitt mål värmde gott i hjärtat och nu är det noll tolerans, inte en enda inandning.

Har sett oth och gossip så nu kan jag somna med ett rent samvete;) Ska smygprata med kusin och göra mig klar för läggdags. Blir träning imorrn innan tyskan! Ska komma ihåg att packa ner allt nu ikv så att jag inte behöver tänka så mkt så tidigt på morgonen;) Det brukar gå väldigt tungt. Kan hända att det slutar med att det blir nåt satc avsnitt innan sömnen infinner sig.

puss

someday

Jag har varit dålig på att vara här, förlåt. Igår var det matte som gick finfint, fotboll på idrotten som faktiskt var riktigt kul. Klassen gör allt, puss på dom! Fek med peter som jag var klar med så fick smita tidigare:) Till mamma och äta blev övernattning. Idag klev jag upp och följde Julia till skolan och tog sen bussen ner och gymmade. Förstår inte hur vek jag måste vara, har träningsvärk som bara den, nu får det ju bli skärpning. Nog för att det blev långpass och körde väl halvt död på mig men så farligt var det inte, huvvvaligen. Ändring på det, NU. Tyska sen, löste nå brott. Konstig lunch och projekt&företagande. Räknade ut vad vi skulle gå med för vinst osv. Vi slutade iaf på dryga 300 000 + per år förutom våra löner så det var rätt najs. Tror till och med att det var närmare 400 000, typ 380 kanske? Haha, otroligt rolig kurs ändå:) Sen valde vi föreläsningar inför fredagen. Vi ska tydligen ha jobbmässa. Alla fick välja två föreläsningar och sen ska man ha med sig cv och personligt brev och "söka jobb" hos nån av de tre bemanningsföretagen som är på skolan. Tror det kommer bli rätt så skojsigt. Blev iaf öhrling direkt, som alla redan vet så är jag ju en liten redovisnings-neerd så den ska jag defenitivt på (bokföringsbyrå, för de som inte vet) Sen blev det länsförsäkringar, Curt sa att han som snackade var bra och det lät iaf halvintressant:)

Varit hos farbror polisen idag också, det var en tant som var otrevlig men ändå. Tog pass och träffade Sebbe(!!). Blev ganska förvånad över att se honom där. Skulle tydligen kolla om sin stulna cykel. Fick panik när jag insåg att jag skulle måste skriva både cv och personligt brev och dessutom kunna våran terrorist-redovisning till imorgon så Mimmi hatar nog mig ungefär nu. Skulle ut med henne men det gick bara inte, skulle dött av stress eller nåt. For till mamma för att David skulle dit och hon är bra på skriva cv;n. Sen bestämmer bror sig för att sova hos Alex så Julia övertalade mig att sova här, IGEN. Känns som att jag typ bor hemma igen;) Och nu får jag höra av mamma att David for hem till oss ändå;S Jag blir då inte klok på den där pojken;) Helgen är fullspäckad och mycket ljus. Tror att jag ska överleva imorgon och torsdag i skolan fram tills dess också. VILL HA NYTT SCHEMA!

Ska sova nu, håller på bli galen. Ledsen över att Ara åkte ut och har inte sett AA än så nåde den som skvallrar.
puuss

figured you out

Har gjort feken och har fortfarande ingen aning om vad vi har för idrott imorgon. Det kan bli klurigt men antar att det är inomhus så skorna är packade:) Läste på vk också om yxmannen i bjur, man slutar då aldrig att förvånas.

Har hämtat tvätten och vikt in och gjort bort allt på en gång, framsteg:) Ska se sex and the city nu och försöka att somna relativt tidigt så att jag orkar 2 timmars matten imorgon. wish me luck.

puss å gonatt

where i stood

Precis varit och tagit ut sista tvätten:) Bara varit en typisk söndag idag, promenad och allmänt lugn. Tagit mig i kragen och sett de tre första lost avsnitten, alltså på säsong fem. Visst är det fem det är nu?

Ska ta mig en banan nu och ta tag i feken som jag sparat till allra sista sekund. Jaja, så kan det gå. Suttit och läst riktigt gamla inlägg också, inser hur mycket bättre allt är nu för tiden. Hade varit tuffare om jag tittat tillbaka och insett att allt var bättre förr, men inte det. Jag har fått ordning och det var nog länge sen jag sist kunde säga att det var så här bra. Det är ju bra:)


Kom på att vi har lite glass kvar i frysen också, det får bli belöningen när feken är gjord!

pusss på alla bra


believe it or not

Har äntligen tagit mig ur sängen (eller egentligen inte, är vaken men kvar i sängen). Fre-kväll blev lyckad och igår kom Elin förbi, blev en massa oth:) Mysigt värre. Ligger och samlar krafter för tvättningen. Har tid klockan två så funderar på om jag ska leta mig ut fram tills dess. Det är soligt och hur fint som helst, nästan så att lite vårkänslor börjar leta sig fram.  Det är redan februari, jag förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen. Helt sanslöst. Vill ha sommar, gärna nu.

Bestämt att det blir Polen på lovet, blir säkert trevligt.

Satt och spånade lite på min b-day igår också, jag vet att det är nästan två månader kvar men jag längtar liite smått:) Vet iaf att det kommer att bli hur bra som helst! happyface. Sitter och lyssna på Nickelbacks nyaste skiva och måste nog ändå säga att jag tycker förra var bättre eller så har jag bara inte lyssnat in mig tillräckligt på dom här nya låtarna. Är iaf kär i someday ;) Och just de, om anonym pojke är den jag tror så kan jag bju på en puss tbx ;)


pusss

RSS 2.0