before you know it

Bror har hittat hem, har legat i sängen typ hela dagen och bara tittat på csiNY:) Fick i oss middag och pallrade mig till duschen. Har rensat alla kvitton i plånboken också, dukti kicka! Sitter och lyssnar på tensta för fullt. Men det är lite tråkigt för även om det är bra så kommer det aldrig bli lika bra som live. Det är inte lättt alltid. Ska sätta mig med affärseng-glosorna nu, Emmy berättade snällt för mig att det är hela 102st! Jag har inte tagit mig tid att räkna, fyfaaan alltså! Lika bra att ta tag i det direkt så jag kommer mig i säng nån gång ikv.


pusss

dopeboy

Kvällen igår blev lyckad som fan. Emil kom hit efter jobbet, vi spelade rockband och bara hade det trevligt. Sedan kom Linnéa. Vi lyckades låsa ut oss (Emils fel) så det blev att hålla tummarna för att mamma var hemma och det var hon så hon kom med nycklar så att vi tog oss in. HAHA, det var lite humor. Sedan blev det pizza och att göra sig iordning för kvällen. Gick till folkets hus och lyssnade, J-son var överraskande bra och Tensta visste vi ju alla redan att han sku va grym! Stämning som fan och slut på röst idag;) Träffade J-son utanför när vi var på väg hem, snackade lite med dom. Lyckades få tag på deras skiva vid scenen så hade ju tänkt få den signerad men inte var det nån som sprang runt med en penna inte! Sedan kom vi oss hem iaf, upptäckte att jag hade en fet röd rand över hela magen utav "staketet" längst fram;) hhahha.  Blev sängen där vid 3 och nu har jag nyss vaknat. Emil smet medans vi sov och Linnéa väckte mig nyss när hon gick till bussen! Trött som fan vill jag lova, men så värt det!
do I look like, do I look like, do I look like I sell drugs?




crazy in love

Gårdagen blev poker och basket. Förstå hur kass man har blivit. Förut vare nästan så att det var piskstraff om man inte satte varendaste boll inanför straff (från alla håll då, om man drar en 3poängslinje vid straff osså ut till kortsidorna på varje sida.) Men skulle man räkna så nu hade jag ju fått komma hem död igår. Fick väl in känslan lite mer på slutet men fyyy, kändes iaf inget roligt alls. Måste spela meeer:)

Nu har jag ätit dunderfrukost, gott värre! Ska chilla och sen ge mig ut en sväng i kylan (minus 13) och sedan blir det att åka tbx till stan där vid två tiden. Ska hem och fixa och dona lite innan Linnéa och Emil dyker upp. Känner att kvällen kommer att bli trevlig.

puss

home alone

Dagen har varit bra, redovsningen gick bra och de andra grupperna hade intressanta saker att lyssna på. Sötaste var ändå att Camillas dotter var med och hon tyckte nog inte att våra redovisningar var så intressanta. Hon hade inte kul och standardfrasen var "mamma, kan vi inte gå nu?" Hahaha, sötnos var hon iaf:) Kastade i oss lunch sedan och vandrade mot simhallen. Jag och Linnea simmade en km och Jess, Emil och Astor lekte i "djupbassängen". Vi joinade dem sedan och lekte lite innan det blev bastu och ombyte. Pappa plockade upp oss på simhallen sen och nu sitter jag i bjur.

Ska lägga in alla affärseng-glosor i mitt alldeles superbra glosprogram och plugga lite. Känns som att man vill prestera bra på det här provet då kursen liksom är slut typ NU, känns som att vi haft typ 2 lektioner. Ibland är det märkligt vad fort tiden kan gå. Bäst att göra det direkt så det blir av!

pussss


leaving town alive

Nu tycker jag att jag kan power pointen tillräckligt bra. Orkar inte med den något mer, inte hunnit bli mkt nk heller;/ hmm. Har iaf tvättat, ska snart gå och hämta hem den. Hunnit se criminal minds också, kommer aldrig bli less på det men måste erkänna att jag ibland blir rädd nästan på riktigt. Kände inte för att gå till tvättstugan direkt efter jag sett det iaf! Halvmes;) Ska hämta tvätten nu iaf och sen ska jag försöka ta mig i säng i vettig tid. Redovisning, sen simning och bjur efter det. Det blir nog en bra fredag, en lugn fredag känns skönt.

pusss


feel this

Skulle träffa Hanna, Krille och Johan kvar över 9 imorse för att göra klart vårat sam-arbete (samarbete) HAHHA, halvhumor. Eller bara jag som har äckligt kass humor;) Klev upp med bror och gick så att jag var på skolan klockan halv9. Den var inte dålig. Var rädd att jag skulle försova mig annars. Satt och spelade Age of Empire med Astor och Emil. Det var halvmysigt. Minns att man spelade det massvis när man var mindre. Hanna och Krille kom och vi gjorde klart powerpointen, det blev mkt mkt bra. Det duuug. Sedan tyska som var slappast nånsin. Skulle läsa upp några frågor om årtal + 3 datum som alternativ och sen skulle Johan&Erik tsm gissa på mina och Jessicas och jag och Jessica skulle gissa på deras. Sedan blev det ett massa snack om Berlinmuren och Sylvan berätta massa om hur det var osv. Var faktiskt väldigt intressant att få det från en tysk som faktiskt upplevt det.

Sedan natur utan lärare. Jag och Jess slog ihop våra kloka hjärnor och gjorde klart ALLA (läs igen: ALLA) instuderingsfrågor. Så nu känns det jättebra, nu är det "bara" att plugga på provet 'suck'. Sedan var vi på väg hem, Jessica tog bussen och jag följde Linnéa till hennes sedan insåg jag att jag borde tagit hem nk-boken så jag bestämde mig för att pallra mig och hämta den och Linnéa som inte hade bråttom hem följde med. Gick och hämtade boken och slutade nere i ett grupprum med Emil, Sebbe och Benjamin. Linnéa insåg att hon skulle missa sin nästa buss så vi satt och chillade med pojkarna tills där vid 4(!) och letade oss sedan mot vasaplan. När vi gått till vasaplan inser Benjamin att han faktiskt cyklade till skolan imorse och har inget lås så det var bara att traska tillbaka, han fick faktiskt gå själv då Linnéa hade buss att passa och Emil hade jobb och jag bara helt enkelt inte ens tänkta på att jag kunde ha varit snäll. 

Nu håller jag på att tvätta, ska snart slänga i oss nån middag:) Sedan blir det nog mest bara chill och lite plugg inför NK-provet.  Ska även se criminal minds och private practice! Så nu har jag inte längre tid med det här!

puusss

she holds a key

Gjort bort alltihopa nu!:) Nästan tillochmed mycket stolt över mig själv. Abort grejen blev bra, blabbade på en massa där i slutet. Men tror att det var vettiga tankar iaf;) Tyskan tog allvarligt inte många minuter, bara lite problem med nån översättning men nu är den 99,9% klar, ska kolla en snabbis bara sen blir den inskickad. Skrev ihop lite snabbt ungefär det jag ville ta med från mina texter till powerpointen, tog inte heller så lång tid. Inte alltför avancerat. Nu ska jag leta mig i säng snart så att det inte blir så förbaskat sent, kanske hinner se ett csi. Om jag ser nu så hinner jag!:)

puuuss  å gonattt

jealous guy

Både jag och bror var ovanligt sega imorse så slutade väl med att vi var på skolan kvart i 9 men det kunde vart värre! Hann inte klart med filosofin på lektionen så ska ta och skriva det nu, bara nåra rader kvar av mina egna tankar om abort, känns som att det skulle kunna bli hur långt som helst. Sedan ska jag skriva mitt lebenslauf (typ cv) till tyskan men det tar max 10min. MAX. Så det är inga problem med det. Klockan är ju inte ens nio än, varför stressar jag?:) Såg frankenstein på svenskan, var lite smårolig men mycket märklig. Jag och Hanna stressade sedan sönder på sam för att hinna klart, huvva! Kände hur ont jag hade i huvudet när lektionen var slut, hade inte ens hunnit känna det medan vi arbetade. Galeet, och vi har stress som ämne. Goda föredömen, NOT!;) Ska till skolan tidigare imorgonbitti så att vi hinner göra klart powerpointen. Hejdå sovmorgon!;'( Det kunde varit värrre, kommer kännas så bra när det är slut. På tal om det ska fixa mina texter så att jag vet vad jag vill ha med på powerpointen också. Jag inser att jag inte har tid att babbla här nå mer. Blir kanske en snabbisinnan sängen så får jag väl redovisa för hur det gick med alla mina "läxor"!

puussss


I aint missing you at all

Dagen har varit småmysig. Redovisningen på affärseng gick riktigt bra och var inte så farlig som vi hade trott. Fixat framtidskonto till mig och fetat på frasses och sett på bio. Riktigt mysigt måste jag säga. Och det blir bio imorgon med;O Tydligen så är det en gratis förhandsvisning imorgon så vi fick biljetter till den när vi köpte till madagaskar idag, wiho!:) Ofta man ser bio två dagar i rad liksom? Tydligen är det så man gör nu för tiden. Sett oth som inte ens skulle komma ut idag, tackar frida för att hon upplyste mig om det trots allt så att jag inte hade behövt börja gråta!:) Ska pallra mig i säng så man är pigg och alert inför filosofin imorrnbitti. Ska fylla i hälsadagboksgrejsen till projektet, känns lite motigt att behöva skriva att man ätit kasst men aja, sånt är livet ibland. Sääängen väntar, pusss

not enough

Vaknade av stormen imorse, helvete vad det small och levde om!;O filosofi på morgonen, kom inte igång förrän på slutet då det bara ramlade in rader. Skriver om abort ur olika etiska synvinklar. Känns som att jg skrivit hundranittiotre olika uppsatser om abort men det går nog aldrig att skriva nog om. Läste nå artiklar om de på internet för at få inspiration men det enda jag fick inspiration till var att kräkas. Hade fek sen på virr-Peter men det gick. Alla var på banan som Peter själv skulle ha sagt! Bugg på idrottten, var jäkligt roligt alltså. Dansade ju med VJ och Amanda i bur för många många år sedan och var riktigt förvånad över att jag ändå kommer ihåg så mkt. Det var iaf jättekul och fick mig en jädra massa skratt. Älskar klasssssen, kommer aldrig komma ifrån det. Det är galet att så många egentligen okända människor kan få en att må så bra!:) Lite halvmysko att dansa med Rasken måste jag ju få säga men det gick det med. Johan letade upp mig på gammlia och följde med mig hem för att invänta starten på jobbet. Vi har suttit här och pratat om livet och sett på boston tea party. Det var väldigt trevligt, nu har han farit tilll jobbet för jag är inte så osocial att jag sitter och skriver medans han är här. Väntar på att bror ska hitta sig hem från optikern så jag får mig nån middag. Ska börja laga snart, gissa vad? KORV OCH MAKARONER:d Förvånad? Nä, jag trodde inte heller det.

mat nurå. pusss

red dress

Bara tar det lugnt hemma hos mamma. Världens sötaste kusin är här, Hannah! :) Har installerat sims åt Julia så småflickorna sitter och spelar för fullt nu. Jag har hunnit se lite serier och ska bara vara hos mor och ta det lugnt ikväll, känns väldigt skönt. Lär bli stjärnor på is med flickorna, har inte sett det nånting faktiskt så det kan väl inte skada? Funderar på om inte jag ska ta och spela lite sims också, det var ju ett tag sedan! Nåra dagar eller så;p hahah. Så blir det;)

puuss

ave mary a

Middagen hos morbror var mkt bra och sedan blev det vandring i mörkret upp på berghem, Johan mötte mig på gammlia så behövde inte gå så långt själv. Sedan blev det pepparkakshusbygge, det blev förjäva fint. Robban och Viktor byggde till dass, carport och en bil:) Såg idol också, kändes bra att Robin fick stanna men hade hellre sett Alice åka än Anna. JA, självklart hade ju Johan gärna fått åka men det verkar ju vara omöjligt. Var ju iaf nära den här gången! Sedan blev det att äta lite peppisar och sen for Elin för hon jobbar typ 8 idag. Sen for jag och Johan rätt snart, var hemma där vid kvart i 12. Johan följde mig hem så jag slapp gå själv, lätt världens bästa Johan! Sedan blev det sängen och nåra AA avsnitt;) Juste, Robban skickade ju med mig godis. Måste springa och hämta:) Ska se sista AA nu! Sedan blir det mamma, har fixat alla sims nu så ska installera åt syster. Blir middag och kvällsmys där skulle jag gissa på, antagligen även övernattning. Godis och sims nu!:)

puusss

sober

Så galet kär i låten, repeat i säkert över en timme så är väl snart äckligt less på den. Ska snart pallra oss iväg mot haga, inte orkat duscha så blir att tigga vatten hos morbror;) Är lite lätttare, allt löser sig för just nu orkar jag inte tänka negativt alls utan det får gå som det går! Och jag är inte ens rädd för att det ska göra alltför ont även om det går åt helvete. Är det hemskt att känna så? Tror jag gåttt och blitt totalt stenhjärtad. NEJ, så är det inte, orkar bara inte bry mig om precis allt som skulle kunna hända,  jag vet att jag överlever.







I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

the sun is blinding
I stayed up again
Oh, I'm finding
That's not the way I want my story to end

I'm safe up high,
Nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation
'Cause I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

 the night is calling
And it whispers to me softly, "come play"
I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame

I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?

Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
Looking for myself, Sober
Comin' down, comin' down, comin' down,
Spinnin' round, spinnin' round, spinnin' round
Looking for myself, Sober

When it's good, then it's good
It's all good 'till it goes bad
'Till you try to find the you that you once had
I have heard myself cry, never again!
Broken down in agony
Just trying to find a friend


I'm safe up high,
Nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
No pain inside
You're like perfection
But how do I feel this good sober?



I'm safe up high, nothing can touch me
Why do I feel this party's over?
Why do I feel this party's over?
No pain inside, you're like perfection
But how do I feel this good sober?
Why do I feel this party's over?

Will I ever feel this good sober?

what if tomorrow never comes

Ja, det var inte igår vill jag ju lova. Känns inte som att det hänt så mkt men det har det säkert. Inget som jag orkar ta upp och komma ihåg. Fika med Johan igår, är väl ungefär så mkt som jag fortfarande kommer ihåg. Blir pepparkaksbak ikväll, tror det blir hur mysigt som helst. Nån cider kan det ju hända att det slinker ner också men inte mer. Middag hos morbror, typ tacos fast me kebab plus supergoda såsen! Sedan är ju frågan om jag hinner hem till kl 6 så jag får sällskap av Johan till berghem. Han slutar nämligen då och han jobbar ju alldeles bredvid oss. Det löser sig! Ska gå och snöra in nästa tvätt nu och sen ska jag äta luch med bror och kika på eli stone! Såg gossip igår och fukkk vad bra det är, småkär eller rättare sagt ganska mycket kär. Nej, tvätten var det.

pusss

yesterday

Det var länge sedan jag haft internet och tid till att skriva av mig. Nu är jag här men har inte mkt alls att säga egentligen. Är i bjur, suttit och myst 9 pers runt middagsbordet, lillla familjeN! Tittat youtube me far och matte och skrattat sönder;) Nu ska vi kika nya batman och sen blire snart ug&poker. Ser nu att klockan bara är 6, trodde den var 7. Hinner se filmen innan då, om vi får ingång det här. David försöker koppla och dra sladdar så det här slutar nog bra. Såg Saw V igår med linus, den var bra så nu väntar man väl på en VI. Det lär nog bli så. Nu ska jag vara social med pojkarna i huse, hejsvejs.

the mixed tape

Har varit hos mamma största delen av dagen, spelat sims med syster mestadels. Det är galet så beroende man blir av det spelet, helt sanslöst. Skulle installera på min dator men sims2 (det första) fungerar inte. Testat FYRA gånger men sen gav jag upp och fick ta det som ett faktum att det inte skulle fungera om jag så provade fyra gånger till. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa mitt problem? Det kan väl inte vara datorn det är fel på? Måste hänt nåt me spelet. Var sugen ett tag att avinstallera från Julias dator för att sedan installera om och se om det fungerade där men så kunde jag faktiskt inte göra för tänk om det inte skulle fungera för henne sen. Hon hade ju grinat sönder!

Ska klura lite mer på mitt sims problem nu och kika på lite AA:)  pusss

missing you

Blev kvar hos mamma, börjar bli lite småtrött nu så ska krypa ner med syster och försöka somna. Det skulle vara förjävla skönt!:) Blir fortsättning på pluggandet imorgon, vill göra bort allt innan helgen för då vill jag helst bara sova och mja, sova. Kanske blir förbi morbror imorrrnkväll om jag mår någorlunda bra, han fyller ju faktiskt år. Sedan så saknar jag min allra bästa vän (Robban alltså för de som inte hänger med i svängarna) så skulle vara lite kul att få snacka med honom. Skulle väl egentligen behövt prata med den andra pojken också men är lite smårädd för att det bara kommer att bli jobbigt så vi får se hur det blir med det. Är han onykter så kan det ju glömmas, för det känner jag inte att jag orkar! Jag kan till en viss gräns acceptera att folk behöver lite alkohol i kroppen för att våga säga allt, jag själv tycker att det känns bättre. Sen är det ju inte alls rätt, nog fan ska man kunna snacka sanning och ärligt även om man är nykter. Har varit där så många gånger, tänkt att med lite alkohol i kroppen så går det bättre och sedan står man där stupfull och säger det man egentligen kunde sagt nykter och som man faktiskt verkligen menar. Men tar då personen man pratar med det man säger på alllvar? NEJ! Och det är bara så oerhört dumt, jag har iaf lärt av mina misstag (jag försöker iaf). För då blir helt plötsligt de där orden som skull kunna ha varit skillnaden mellan att vara och inte vara helt obetydliga. De har inte längre någon mening utan ses bara som tomt fylleprat. Det är så onödigt.

Det är mycket jag insett på sistone, mycket som hänt för länge sen som jag inte kan förstå varför jag inte bett om ursäkt för. Att jag inte insåg vad jag gjorde tidigare? Och nu går det ju inte att snöra iväg ett sms och be om ursäkt för år sedan, det är ju nästan läskigt stalker-aktigt. Blev mycket tankar helt plötsligt, skulle bara vara ett "hej och godnatt" - inlägg men nejdå. Jag tänker faktiskt se, eller iaf börja se private practice nu. Återkommer imorgon om jag klarade hålla mig vaken mer än 5min;)

puuss

bleeding love

Är fortfarande inte klar med eng, vafan händer? Tycker ändå att jag har jobbat på bra men tydligen inte tillräckligt. Nu är middagen alldeles strax klar och sen blire väl lite mer plugg, hatar att inte veta om internet funkar hos oss eller inte;/ Ska väl försöka ta mig hem där vid 8 iallafall för nu vill jag sova! Varit uppe länge idag, alltså i annat än liggande läge. Galet, jag kanske kan bli frisk snart! Håller tummarna:) Förstår inte heller vad det är för människor som läser min blogg, jo anki vet jag sen vet jag nog inte meer. Jag har som ändå försökt hålla den för mig själv, hittar man hit så hittar man hit. Inte direkt så att jag känner för att heta min bloggadress på msn och släppa in hela världen. Visst att hela världen kan få läsa om dom vill men vill inte att de ska känna sig inbjudna. Det där bliv mysko, nån kanske fattar hur jag menar?

aja, ska mata magen nu! puuss

don't look back

Sitter hos mamma nu, internet hemma hade självklart lagt av imorse och jag måste skriva klart eng-uppsatsen så då blev det att slita sig ur varma sköna sängen för att ta bussen upp till tomtelandet men de dug. Tänkte att det var lika bra att skriva av sig här innan så slipper jag göra ett break i pluggandet sedan. Jag är inte så dum jag! Mår faktiskt lite bättre idag, Elin frågade hur dåligt det var på en skala 1-10. Sa 7 och då fråga hon vad det varit dom tidigare dagarna då hon tyckte att 7 ändå var ganska mkt, jag sa 11 och hon skratta:) Nu ska jag ta tag i engelskan, hörde nåt om fika sen utifrån köket. Så bara jag kommer igång så kan jag väl få ta mig en liten fikapaus sen!

pusss

bad moon rising

Fortfarande sjuk och jävlig, vilning och hsm3 nu snart. Massa läxa imorrn! JIPPI:( Allt jag har för idag, flåt.


puss

hit me with your best shot

Halsen är inte riktigt med mig idag heller, har inte hittat igen nyaste oth heller så börjar bli lite småsur. Ska leta mig in i duschen för det sista jag är är fräsch! Jag förstår mig inte på min förkylning, aldrig haft så här förut. Det är typ igen täppt överallt så så fort jag ställer mig upp är det som att huvudet ska explodera;/ Hur blev det så? Jobbigt värre är det iaf, ska försöka få undan disken också! Får göra en kraftansträngning. Gjorde självklart ingen eng igårkväll. Ska göra litegrann efter duschen! Måste in på progress också och kolla vad jag missar för lektioner idag, pusshej!

love don't cost a thing

Skulle ju sova där tidigt men det gick åt skogen. Halsen vill inte alls vara med, inte nosen heller för den delen så nu kan jag inte sova alls. Ligger bara och tittar i taket och funderar över världen. Ska starta nå bra musik och hoppas att jag kan somna till den, ta mig en macka kanske också. Med o'boy! Det gör jag,  sov gott på er sen då!:)

only fooling myself

Ligger i sängen, fortfarande lika död som tidigare. Det här gillas inte. Fått anteckningarna från nk och idrotten kan jag inte göra så mkt åt och sedan fekB hade de bara gått igenom förra provet så det blev ju inte allt för farligt. Ska ta och läsa igenom anteckningarna och skriva litegrann på eng nu för snart blir det sängen. Fryser, hostar och snorar som bara den och mitt huvud skriker efter mörker. Så skönt att bara få sova. Imorgon kommer mamma vilket känns mkt braa! Hon och bror ska ner på stan till optikern igen och julia ska stanna och mysa med mig. Så mkt mys lär det ju iofs inte bli, vill ju inte smitta ner sötungen! Kanske lite rockband?;) Tiggt subway också så dagen blir nog bra även fast den kommer tillbringas till största del i sängen;/


Slits i båda armarna och jag vill helst bara stå still men förr eller senare måste jag gå antingen åt vänster eller höger. Det är så mycket enklare att inte säga något högt och bestämma. För är det sagt går det inte att ta tillbaka. Nej, nu ska jag inte tänka nå mer. Blir nog inte så mkt läsning, huvudet skriker säng!

pusss

i'm so sick

Bara legat i sängen heeela dagen. Klev upp när magen blev alldeles för hungrig och varit på toa annars är det sängläge som gäller. Ska försöka lura iväg bror till lillkiosken, aldrig någonsin i hela mitt liv velat ha en bit chokladkaka mer! Nu ska jag fortsätta titta lite på oth om jag lyckas hålla mig vaken.

pusshej

no women, no cry

Har skickat in naturkunskapen nu och skrivit klart praktikuppgiften. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva om praktiken men det blev nog bra. Eller ja, det får bara lov att duga. Har jag inte blivit bättre imorrn så tänker jag ligga under täcket hela dagen! Hostar, snorar, fryser och nyser mest hela tiden. Skulle inte förvåna mig om jag har feber också.

Nu tänker jag byta om till mjukisbyxor och tjocksockar och krypa ner under täcket till ett avsnitt av criminal minds. Ska ta och göra mig lite varm o'boy först också. Det blir myspys! Hoppas att ni mår bättre än mig, puusss! (ska inte pussa på förresten, vill inte smittta ner nån!)

what you're made of

Har hittat hem nu igen, trodde vi skulle ha is i lägenheten men här äre bara varmt och skönt! Var upp till mamma först för jag var lite rädd att internet inte skulle funka här hemma och jag var ju självklart inte klar med naturkunskapen. MEN NU ÄR JAG DET:D Aldrig varit så oerhört lättad i hela mitt liv tror jag;p Plus att internet funkade här hemma ju men fick oss nybakat fika och middag hos mamma så det var inte allt för fel. Spelade även sims med världens bästa syster och det var ganska så mysigt. Fixat musik och camp rock till henne också så hon skulle nog komma och hälsa på oss på tisdag.

Är galet sjuk, ligger och snorar och försöker andas men det lever om som bara den. Har ont i öron och bihålor och tycker att det är ganska så mkt synd om mig själv. Det värsta är att jag måste till skolan imorgon, fast det behöver jag ju inte längre. Eller det är klart att det vore bra men jag har ju faktiskt internet hemma så det skulle ju kunna fungera att vara hemma om jag mår ännu sämre imorgon. Kan ju iaf glömma att det blir något beep-test för min del. Rasken kommer vara lämpligt glad. Ska försöka ta mig i säng rätt snart så jag är pigg och kry (och GLAD) imorgon.

Har dubbel NK på morgonen, sedan idrotten och fekB. Nu ska jag göra klart det sista på tidslinjen och sen ska jag skicka in naturen och bara njuta av livet (+skriva slutet på praktikuppgiften)

puusss

someone that your with

Vaknade innan 10 imorse, vad hände?;O Klev upp och kände att min hals var totalt pajjad och ännu mera död. Slet mig ur sängen för en varm dusch och en filtallrik. Ingela letade rätt på tjocksockar åt mig så sen var jag väl rätt nöjd. Har hunnit skriva ½ sida på NK nu såhär på morgonkvisten också. Huvvvva vad jag är duktig! Kan säga att Jessica ska bli överöst med chokladbollar så fort skolan börjar igen. Hon har fixat inloggning på NE.se så jag fick låna hennes lösen och kan lova att jag inte hade klarat av det har skolarbetet utan den hemsidan så tusen tack till Jess:) Ska egentligen fortsätta med NK;n nu när jag ändå kommit igång. Vet inte hur jag ska lösa det där med tidslinjen men det blir ett senare problem. Back to work NUUU!

pusss


i was made for loving you

Nu känns allt bra, Kirra kom precis och levde om utanför min dörr så jag släppte in henne och nu ligger hon och jag och myser i min säng. Ska leta mig till john blund nu också innan jag tappar allt förstånd. Trött som attan är jag! Och även om det tar emot så lyckades jag få fram det jag tänker och känner. Har nog blivit bättre på det även om jag fortfarande sugeer big time. Det blir bra (standarsfrasen ikväll, sagt så till alla) Sängen nu, precis nu! puusss

sober

Har mest bara pluggat hela dagen men känns ändå inte som att jag fått särskilt mkt gjort, hrm. Var och tittade på bäbbevalpar också, är iaf helt såld. Sa till pappa att jag flyttar hem om dom skaffar sig en, kärlek vid första ögonkastet, jag tror på! Mys med Anki och Merrr nu ikv. Var en sväng på kyrkogården också, kollade morfars och farfars gravar. Trodde aldrig att jag skulle använda ordet mysigt för att beskriva en kyrkogård men det vare. Ljus på nästan varenda grav:)

Dagens ros går iaf till mig för att jag lyckades vara trevlig mot en person som absolut inte förtjänar det från mig. Morbror skulle ha blivit stolt. Så som han brukar predika om att bara för att andra beter sig illa behöver man inte göra det själv. Kanske har lärt mig nåt förutom svordomar av honom trots allt.


Och snart smäller det, ett telefonsamtal som jag bävar lite för. Jag vet nog varken vad jag vill eller känner. Så förhoppningsvis vet jag det efteråt.

Elin kommer att älska mig också, för jag har fixat så att vi kan se high school musical 3 nu:) Hon kommer stå i skuld till mig i många år efter det här! Nu ska jag plugga lite pyttegrannlite och sedan försöka sova så att jag kan få tillbaka nån sorts sovrutin innan skolan på måndag för nu äre slut på alla mina underbara sovmornar. Halv 9 mest varenda dag blir det nu.


pusss

something in the way

Fortfarande grämen över hur pokern slutade. Kommer ta veckor att komma över det dära. Det är verkligen snart vinter nu, fy så kallt det är ute och kallare kommer det att bli. Huvvaligen! Såg nya heroes med bror men var nära att somna mest hela tiden så letade mig upp till min säng och somnade på direkten. Har inte varit vaken särskilt länge, ska ut och vandra en sväng och få mig lite luft att rensa huvudet med. Sen måste jag ta mig i kragen och göra naturkunskapen, MÅSTE! Är väl lika bra att börja bee mig utåt nurå så att jag kommer tillbaka och kan börja plugga snart, can't wait!;p

puuss

RSS 2.0