party like a rockstar

blev 18års kalas hos Merran ikväll ändå, jag som bara skulle chilla hemma. Så det kan gå. Hade trevligt som bara den iaf!

puss på livet :)

dare you to move

Läste precis att Foppa är tillbaka i modo, hur roligt är inte det? Sen är väl frågan hur mkt speltid det kommer att bli för hans del, börjar ju ha ett par år på nacken och är ganska skadeskjuten men förjävla kul för modo. Förhoppningsvis precis det lyft som de behöver!

Jag ska lyfta på arslet nu och pallra mig ut i friska luften en liten stund:)

pusss

losing touch

Det var absolut värt att kliva upp tidigt för föreläsningen imorse. Var sjukt bra och trodde allvarligt att jag skulle börja grina där en stund. Huvva, otroligt starkt att de lyckats ta sig ur det. Gjorde planering inför tjeck/grek-besöket. Jag och Linnet snackade med Rasken (idrottsläraren) och har bokat ishall. Ska bli lite småkul att se grekerna åka skridskor;) Undrar om dom har is i Bjurholm? Blev lite småsugen på att åka, det var ju inte igår direkt. Saknar att bara kunna gå och åka när man vill för det är förbannat kul. Minns när vi bruka köra me tennisboll, gamla goda tider det:)

Gjorde nåt som det var länge sen sist också innan jag gick hem, köpte lösviktsgodis. Var så förbannat sugen så sitter och smygäter, fick precis hem private practice så ska se det nu:) Såg också nyss att jag bara var 0,5(!!) poäng ifrån full pott på matteprovet. Det känns väldans bra vill jag lova. Blir hellugnt ikväll, let´s dance och en löprunda. Har varit upp i folk så mkt på sistone så ikväll vill jag helst slippa se nån annan än bror. Så skönt att bara få vara hemma och göra precis ingenting. Just nu är det höjden av lycka:)

Godis och pp nu.


no regrets

Sitter och pratar med min mamma och funderar lite smått över livet:) Känns inte alls taggat att kliva upp imorgonbitti. Föreläsningen är som jag tidigare informerat klockan halv nio och jag har sparat duschningen till imorgonbitti. Grattis Lillemor, bra val! Så alarmet är ställt på 06.45, 06.58, 07.03 och 07.10 kan jag klara av att ta mig ur sängen? Jag borde, annars får jag tammefan skämmas. Har till och med ställt in så att jag har ljud. Nu kommer alla att säga, det spelar ingen roll om man har på ludlöst alarmet lever om iaf. NEJ! På alla normala mobiler så fungerar det så men inte på fanskapet som jag fått låna av min far. HELVETTE, ska aldrig mer tro att Erik ljuger när han skyller på att han är sen för att alarmet inte ringer. (Han har likadan tele) Ber om ursäkt till honom:)

Italien resan är flyttad. Vi far den 30:e. Så jag har hela helgen på mig att fira min 18års dag. WIIIIHEY! Kommit fram till att det blir utgång fre (27e) och sen blir det fest 28e så att de som inte hunnit fylla arton också kan få vara med på ett hörn, småpluttar. Kommer vara en sliten krigare som sitter på planet tidigt på måndagmorgon men man fyller bara arton en gång så lite får man väl bju på.

Klockan är kvart över elva, jag borde verkligen sova känner jag. Mina sovrutiner är inte alls lika finfina som då Anki låg och sparkade på mig om nätterna. DAVID är ju för fan duktigare på att ta sig upp än mig och det säger inte liiite. Jag skäms, på riktigt, riktigt mycket.


Ska natta mammsen och sen släcks lampan och datorn.
pusspusss


i hear you calling

Var tungt att ta sig ur sängen imorse, huvvaligen:) Spelade cluedo på tyskan (spelet var självklart på tyska alltså) det var sjukt kul:) Hann inte spela klart så ingen vann men galet roligt hade vi då iaf. Gjorde klart grammatik-häftena på eng och gick igenom en massa nytt inför nk-provet. Inget som jag ser fram emot. Fika med Linnéa, galet så gott det var och så förbannat mkt det var. Var nästan så att jag nte kunde knäppa jackan när vi gick därifrån, men bara nästan;) Ska se vänner med lillebror nu och chilla.

Är föreläsning halv nio imorgonbitti så måste upp ovanligt tidigt för en fredag så det känns lite motigt men det får funka.

pusss

do what your told

Vaknade av att Jessica skickade ett sms klockan 8.33 imorse. Förbannad som bara den, vaknar inte längre av min väckerklocka. Grattis! Så ikväll blir det att ställa larm till tusen. Hann klart med uppgifterna till caféet och jag och Jess gjorde klart allt till sam/svenskan:) Nu känns det väldigt bra, hann dock inte göra feken hos mor eftersom att far ringde och frågade om jag skulle med på hockey. Självklart ville jag det:) Pappa åt middag med oss hos mamma. Om nån sagt för ett år sedan att vi skulle sitta hela "familjen" tsm och äta middag i lugn och sansad ton hade jag nog skrattat högt och väldigt länge. Det är skönt att det funkar, det är skönt att slippa skrik och bråk.

Pappa och jag smet bort på teg och fick oss mkt mkt bra platser. Är egentligen inget lövenfan men är man umebo så måste man älska dem! Så najs att se livehockey, nu har det blivit länge sedan sist. Löven vann iaf med 4-1 vilket kändes gott. När man väl sitter där och ser så kan man ju inte annat än bli överlycklig när det blir mål. Känslan är obeskrivlig. Var mys med lite tid med pappa också. Blir alldeles för sällan. Jag måste få säga att jag förstår inte folk som orkar vara på match DYNGFULLA, vad är nöjet? Visst om man super till efter för att fira vinsten men kul att sitta där packad och inte hänga med vart pucken är. Jag förstår det då inte.

Ska leta mig i säng alldeles strax, blir upp i ottan imorrn och pallra mig till gymmet innan tyskan. Det blir bra:) Packat allt så det är bara att vakna och vandra i sömnen till skolan. Det funkar. Fika med Linnéa imorgon, myspys.

puss (rangers vann, henke vilar)

alive

Och vart vill ni rita korset? Jag är vaken, vad händer?;) Kanske för att jag snart är vuxen. Exakt 2 månader kvar idag, blir snart nedräkning. Nu när jag ändå är vaken så har jag tänkt försöka hålla mig vaken till 00.00 så att jag får skrapa min aplott. Faktiskt varit riktig duktig på slutet två st 5p, det är inte några futtiga bananer inte! Har sett AA och mästarnas mästare. Det är bra. Sett båda på internet, tv är överskattat. Henke spelar klockan ett så ska försöka komma ihåg att kolla upp hur det gick vägen imorrnbitti också, det känns som att jag kan hinna glömma det även fast det handlar om henkbenk. David sover redan och han börjar inte förrän tio imorgon, jag känner mig busig. Kommer säkert vara jättetrevlig imorgon, stackars Jess som ska jobba med mig hela dagen. Kom fram till det idag när vi väntade på Malte på bibblan att vi jobbar med varandra mest hela tiden nu. På projekt och företagande driver vi samma café (med Emmy, Vicks och Linnet också) Sen har vi ledarskapsuppgiften tillsammans, Sam&Sv uppgiften, projektplaneringen (med Linnéa och Vickan) Plus att vi alltid jobbar tsm på tyskan eftersom vi är enda flickorna där. Inte för att Erik, Johan och Viktor inte duger men det blir oftast att jag och Jess jobbar med varandra och dom med varandra:) Nio minuter kvar till klockan är tolv nu. Har iaf projekt&företagande 8.30-10.30, lunch och sedan sam (=djurrätt) i typ 2h sedan sv(=djurrätt) i 2h. Det värsta är att vi har massvis att göra så det gäller att ta reda på varenda minut utav lektionerna. Inget slappande här inte! Kändes som att vi låg så bra till med sam/svenskan men det blir stressigt imorrn. Ska skriva ihop pm:et, göra powerpointen, källkritiken och sammanställa intervjun. Kommer kännas bra när jag far hem imorrn (om vi nu hunnit med allt), ska äta middag hos mamma vilket känns skönt. Ska ta med mig fek-böckerna (måste komma ihåg att ta med mig dom!) så att jag gör uppgifterna hos mamma så att hon kan hjälpa mig om det är något jag inte förstår. Har lovat att jag ska kuna feken på måndag för Jessica har fått mig att lova att jag ska förklara det för henne då. Gullade mig ju till att få slippa feken den här veckan så det är bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det nu ist. Det är inte så farligt mycket som det låter. Fyra minuter kvar, känner på mig att jag kommer få en nit. Kan ju göra någon nytta medans jag väntar, som att ställa alarm och släcka lampan kanske. Jag kan faktiskt göra två saker samtidigt. Lampan är släckt och alarmet är ställt.

Skrapade bananer, fukken. Fick också ett meddelande att min supporter går ut 30:e, surt sa räven. Stänger datorn och fäller igen ögonlocken.

pusss

take my hand

Sitter och växlar mellan hästar och sista minuten resor. Jag vill, jag vill. Får flytta till mormor och pendla till Umeå varje dag, inser mer och mer för varje dag som går att jag helt enkelt kommer bli med häst. Förr eller senare, helst förr. Någon som är rik som känner för att gifta sig eller åtminstone sponsra?;) hahaha, har ändå inte tid med häst medans jag går skola men sen, då jävlar! Vill nånstans varmare NU. Jag tycker om snö och Sverige men just nu äre kallt. Är så förbannat avundsjuk på Johan som far om bara några dagar (jag ska ner i hans resväska).

Har fått mig glass nu så är faktiskt på riktigt bra humör! Blev ett eli avsnitt med bror också. Min bror som egentligen inte äter glass, väldigt väldigt sällan. Han tyckte ju självklart om glassen vi hade hemma så jag var tvungen att dela med mig. Den kommer ju vara slut snart! Det var lite dumt, måste se till att köpa nåt som han inte tycker om nästa gång:) haha

Blir helg i stan ändå, fått bättre förslag här:) Galet bra.

puss

right now

Chill dag bara, mötet med Malte gick finfint och han var en trevlig prick. Tror både jag och Jess fick lite dåligt samvete för att vi äter kött men va fan! Ska hur som helst äta korv och makaroner ikväll så det så.

Linnéa "lurade" ju i mig glass igår så nu är beroendet återuppväckt. Råkade se att vi har i frysen, kan hända att det blir glass till efterrätt;) Inge oth idag heller, Frida var så snäll och upplyste mig om den saken. Man ska inte bli arg på brevbäraren! Ska ut en sväng innan det blir alldeles för mörkt och sen ser vi vad kvällen har att erbjuda. Lät som att det sku bli lite bilkörning. Kan ju vara trevligt, så länge det är trevligt folk så duger allt!


Nu ska jag påbörja matlagning, har storhandlat med bror min idag. Han har ju börjat jobba idag också, verkar som att han hade haft det bra iaf. Linnéa är söt, märker att jag är förbannad så hon skickar ros till mig på msn, söt flicka det där! OCH JA! Jag är förbannad. Orkar inte med människor som bara tar och tar och aldrig ger något tbx. Skulle inte skada att få någonting tbx NÅNGÅNG. Är egentligen inte arg, bara less. Har huvudvärk som jag vet inte vad, är egentligen gla! Alla som känner mig vet att det ofta går över väldigt fort när jag är förbannad. Behöver bara få ur mig det! Jag är glad för att jag har skickat in tyskan och jag är glad för att det snöade imorse när jag gick till skolan och det var mysigt. Jag är glad för att det var go'maten till lunch. Jag är glad för att Johan gjorde min dag genom att bara finnas till. Jag är glad för att Emmy köpte en macka till mig. Jag är glad för att vi har massor med mat i kylen. Jag är glad för att...

Ja, ni ser:) Jag är egentligen glad. Nu blinkar Jessica orange så jag ska se vad hon vill. Tror att det handlar om caféet och då ska svara henne nu och ta tag i det:)

pusss


fake

Blivit massor med inlägg idag, huvvaligen. Har sett mitt csi NY nu och ska släcka ner datorn så att jag samlar på mig tillräckligt med sömtimmar så att jag tar mig upp och iväg till gymmet imorrnbitti. Det känns lite tungt nu men när jag väl är där vet jag att det kommer kännas najs;) Så länge man vet att resultatet blir plus så står man ut med minusena på vägen dit.

Kikat resor idag också, skulle bara vilja dra till nåt varmare och njuta av livet! Är inte så brydd om vart jag hamnar så länge det är varmt. Ska fixa passen på fredag, jag och bror. Låter som att det blir utrikes på sportlovet. Inget fancy alls, hälsa på paps storebror i Polen. Var väldigt länge sen sist nu så det kommer säkert att bli trevligt:) Men som vanligt (jag har lärt mig genom åren) så har jag inga förväntningar. Vet hur det är när pappa säger att nåt ska göras, spelar ingen roll om han lovar 110%, i de flesta fallen så slutar det med att det inte blir av och man står där besviken med massa förväntningar som bara raseras. Det suger, big time.

Har mycket att se fram emot de närmsta veckorna och månaderna! Spår att det kommer att bli en ljus framtid, jag tror det på riktigt. Haha, nu vart jag på bra humör och sitter och smygler för mig själv! Italien, födelsedag, tjeckienbesöket, sport- och påsklov! Massa 18års kalas. Snart sommarlov! Första mc-träffen närmar sig också. Saras bebis! ;D Just de, när jag tänker på Sara. Måste förbi och prata med Tina hur det blir med jobb i sommar, ska också höra om påsklovet. Det skulle inte vara fel med några extra kronor i spargrisen.

Huvva, klockan har hunnit bli över 11. Får mig inte mina 8h nu, hur ska det sluta? Sängeeeen nu:)
pusss

you're beautiful

Jag älskar Peter! Fick gå från feken, puss på han:) Är hemma med bror min nu, varit duktig och skrivit in alla veckans planer i kalender, har typ ingen kväll ledig;/ Bara roliga saker men känns ändå stressigt och jag undrar när jag ska få tid till att andas. Linnéa känner mig iaf, helt random frågade hon mig om vi inte skulle gå och köpa glass. Det tog inte många sekunder innan jag var med på noterna! Och vet ni? Det var gott som bara den:)

Sitter och pratar med Viktor om Shan the man, sett att han ska vara i Ume och jag vet ju att Viktor älskar honom så snäll som jag är så frågade jag om han sku dit och han visste inte ens om det. Han blev glad och jag blev glad för att jag fick göra någon glad. Tråkigt att vi inte höll det vi sa och fortsatte vara vänner för pojken är nog den snällaste på jorden. Haha, bilden när han bär Anki och vi allihopa ligger i min säng och mår apa kommer tillbaka igen, skrattar så att jag nästan vill gråta.

Nu ska jag ta tag i tyskan och feken. Tyskan ska vara inne innan imorrn så borde ta tag i den men känner mig mkt mer peppad på fek. Bara att bita i det sura äpplet och skriva om ötzi(?) JIPPPIE! Glömt att fixa desperate också, det måste göras. Då hinner jag göra tyskan innan det är färdigt eller så råkar jag se istället ;] Kan inget lova. NEJ, sluta fuska nu. Tyska blire nu, känner mig dutti.

pusssas

happieness

min mamma är bäst och jag har saknat skolan lite smått. Snart klar med ledarskapsuppgiften med Jess, känns förjävla bra. Träffade merr nyss, hon är bra, bäst, bättre:) Blir träning ikv, taggad som fan. Överskottsenergi gånger tusn. Ska komma ihåg att ringa kusin ikväll också, planering.

Chill nu till två då det är fek, najs dag.

puusss

let me go

Hemma, så förbanna skönt! For upp till mamma direkt jag kom till Umeå. Fick fika och har sett kärleksdravel, inga tårar för ovanlighetens skull;) Ska sova strax, matteprov imorgonbitti känns inte alltför taggat. Måste styra upp med älsklings-linus i veckan också, läääänge sen nu!

En liten fågel viskade i mitt öra om att det kanske blir skoter i helgen, undrar vart jag har gömt undan mina täckbyxor? lghtn, mamms eller papps? Det är en mycket bra fråga. Skoter, korvgrillning och en öl hade ju inte vart fel. Inte heller helt otroligt att det blir en riddag med mims. Det är inte ens måndag än men helgen ser bra ut!

Tandborstning nu och sen ska jag bädda ner mig i soffan, sovgott:)

pusss
(i'm fine)

I'll go wherever you will go

Och ni kan ju bara gissa vart jag är. Har nog inte förstått det själv än. Sitter i Vilhelmina. Kom hit vid nio igårkväll:) Blev lugnt igår, lite let's dance och började se arn. Somnade rätt tidigt, badandet + bastandet tog på. Sov gott vill jag lova, med sötplutt bredvid tänker jag inte klaga. Vaknade tidigt imorse och nu har Simon letat sig ut med skotern, är han glad är jag glad och jag kan lova att han var som ett litet barn på julafton innan han for:) Jag har sett anja, knät såg inge bra ut men har inte hört nå mer. Skidskytte nu och sedan ska jag ut och promenera med mims! Tacka vet jag halebop, vi är ganska så finurliga. Antar att det blir lugnt ikväll, Simon har sagt att han ska laga mat så det blir spännande. Jag gissar på att det slutar på en pizzeria!;)

skidskyttet nu, puusss

it's not worth it

Sitter i bjur, blev simning imorse med Linnet! Härligt som bara den, kommer sova gott i natt. Funderar på en powernap men det har jag inte tid med. Ska se criminal och sedan är snart mimsan här. Och förhoppningsvis så är Simon också här snart!:) Blir ingen poker för min del, har ingen som helst lust.

Jag är bara förbannat less på mig själv, vad hade jag trott? Jag hade rätt igårnatt när Anki så förståndigt lugnade mig, jag hade rätt. Och det suger, det suger bigtime. Orkar inte skriva och än mindre tänka, vad har jag gett mig in i?

blir grey's istället, nuuuu!

never back down

Smygsov imorse vilket var förbaskat skönt, hade ju tänkt vara duttig och träna men så blev det inte. Letade mig till skolan och åt lunch. Nå kycklingklägg som var riktigt gott även om det såg mindre aptitligt ut. Hade engelska och jobba grammatik, prepositioner. Gjorde massa häften, jag och Linnet jobbade som bara den. Fick min tjeck-pojke också och fick veta vem jag ska bo hos i Italien! Kommer bli mkt bra det här:) Naturkunskap sen, såg film om nervsystem. Jätttekul;) Sedan massa instuderingsfrågor. Staden med Linnet, Jess och Emil också. Köpte ingenting, det är alltid lika tråkigt. Ska kanske gå en sväng imorrn också, om tiden räcker till. Ska träffa Linnéa vid Östra kl 8 för att gå till simhallen. Blir simning fram till lunch. Lunch på skolan och sedan projekt-tid där det blir planering inför ankomsten av tjecker och greker. Slutar vid halv1 och då blir det kanske stan en snabbis och sedan hem och packa inför bjur och vänta på att far ska komma och plocka upp mig.  Söt Mimmi skulle nog gulla med sin svenska lärare så att hon fick gå lite tidigare så att hon hinner med den tidigare bussen till bjur, hoppas:) Blir iaf criminal och grey's medan jag väntar på henne och sen kommer Simon! Veckan har ändå gått sjukt fort och det känns bra.

Efter middagen blev det promenad med Mimsan, letade oss till tomtebo för att lämna biokorten till mamma samt hämta Ankis busskort och mitt diadem som jag råkade lämna där efter min tupplur i Julias säng igår. Fick lite fika och sedan traskade vi tillbaka igen. Blev några timmar ute, gud så skönt! Älskar att det inte är 194 minus grader hela tiden längre:) Ska leta mig in i duschen nu och sedan blir det nog sängen ganska snart skulle jag gissa på!

pusss

i'm only fooling myself

Dagen har varit tuff! Projekt-lektionen imorse var rätt chill, planerade projektregler och fördelade arbetsuppgifterna till caféet osv. Sedan vare sam-sv uppgiften från halv 12 till kvart i FYRA. Jag och Jess jobbade bra ett tag sen ville jag helst av allt bara gå och dö. Var så less på h-vetet men bra blir det iaf, slitit som djur. Och fixat dejt med ordförande för djurrättsaktivisterna i ume, gav förslag på en dag och han kunde! Det här kommer att bli bäst, så på tisdag träffar vi honom för ett alllvarligt snack;) Har även blivit bestämt att det blir en tjeck-pojke, vem sov får äran att bo i mitt hus har jag fortfarande inte bestämt. Måste kolla deras presentationer klart först så jag vet vem jag släpper in i huset;) Tror att det kommer att bli bra.

Blev middag hos mamma, var så förbannat hungrig när jag kom till mamms och frös som jag vet inte vad. Slutade iaf i Julias säng under hennes täcke och ett extra täcke halvsovandes medan Julia läste minihopp för mig. Min syster är fan bättre än mig på att läsa, nemen allvarligt nästan. Hon läser så som man ska läsa, alltså ändrar röstläge beroende på personen som säger nåt är glad/ledsen/arg, ja ni fattar. Älskar min syster mest av allt iaf, spelade självklart wii också och sen fick jag kamma det lilla trollet. Hon är ju håröm som jag vet inte vad, är ju själv hårömmare än satan så jag brukar vara försiktig när jag kammar henne så fick äran.

Hittat mig hem och nu ligger jag och halvsover, ska bara byta om och borsta tänderna sen blire sänggång. Anki ligger bredvid mig och ser på första harry potter, småsöttt. Och just ja, var ju hos Elin och Robban igår. Det var jättefint och kommer bli hur bra som helst när det är helt klart. Älskade köket, skulle gärna byta det mot vårat skrutt! Fick åka bil med Johan för första gången också, jäkligt najs bil iaf:) Drog en ragg och dunka musik, mkt mysigt! Blev mys med Elin till andra avenyn sen, pratade sönder. Det får inte bli såhär länge mellan våra träffar för vi kan ju aldrig sluta prata! Kusin äre bästa som finns! Gick hem i snöstormen sen mitt i natten och pratade med mamms så att jag inte behövde vara så rädd i mörkret, jag är lite mes. Klockan var ju elva, det var mörkt!

Skulle egentligen träffat Lajnus imorrn men ingen av oss har egentligen tid så vi skjuter på det lite till, saknar pojken så inåt h-vete. Får bli efter helgen eller nåt, Robban ville leka med mig i helgen för han var ledig så det sög ju. För nu kommer han jobba mina Umeå-helger. Aja, that's life. Robban och Elin firade tre år igår!!!! TRE FÖRBANNADE HELA JÄVLA ÅR! Förstår ni hur länge dom stått ut med varandra? Väntar bara på bebben och bröllopet. Är det nåra som kommer hålla föralltid så äre dom!

Helvete vad mycket det blev, JUST JA! Är förbannnad också, men jag vände ryggen och sket i det. Vet att Jess blev stolt över mig iaf även fast det tog emot. Ville helst bara svära och skrika men icket. Så jävla dålig stil och jag är så förbannat less på dig! Visst, det har varit mycket skit mellan oss men sluta blanda in ALLLA andra. Orkar inte bry mig, behöver du vända "våra" vänner emot mig så varsågod, dom är dina vänner. du vann? Vad vill du att jag ska säga? Vet att du läser det här så TÄNK lite. Är det för mkt begärt, har absolut inget emot dig alls. Du vet lika väl som jag att det här inte bara är mitt fel och tror du det så tänk om. Du ville att vi skulle vara vänner, glöm! Du har då ett jävligt konstigt sätt att visa det på! Lämna mig bara ifred, tack.

love lockdown

Ibland räcker det att någon säger precis vad du vill höra, jag kommer kunna sova gott i natt. Mamma har fixat mobilen, Linus har lika värdelös humor som jag och bestämt att det blir bio i veckan (om vi kan enas om en film tsm, har jag tur låter han mig välja bara för att slippa bråka!), Mimmi är snart i stan igen och Simon är bara Simon (vilket jag inte skulle byta mot något)

Ska leta mig i säng nu, matte klockan halv 9 som sagt! Verkligen jättekul, jippie!
puuss

love song

Jag är på bra humör ikväll. Har duschat för ett tag sedan och ligger nu i pyjamas och bara myser och tittar på datorn. Har sett bride wars (bröllopsduellen), kärleksdravel som var lite humor. Jag är lättroad och kräver inte särskilt mkt. Ska gå och borsta gaddarna och hämta ett vattenglas och sedan ska jag se på något mer, har inte bestämt vad det blir riktigt än bara. Ser fram emot basketen på idrotten imorrn som bara den, ringrostig men kul skare bli. Nästan så att jag funderar på att kapa ner naglarna litegrann men det är ett heltidsjobb så då kommer det inte bli mkt sömn inatt. För om jag börjar måste jag ju göra klart allihopa!

Veckorna går oerhört fort och nu är det inte länge kvar till födelsedag, inte så jättelänge iaf;) Känns jättekul men samtidigt lite jobbigt med alla 18års-fester som det kommer att bli detta år, sen när klagade jag på mkt fester? Jag har blivit gammal och tråkig, nästan! Nemen, ska lugna mig, så hemskt är det faktiskt inte. Känns som att jag på senare tid fått lite ordning och det känns rent ut sagt förjävligt bra! Sen kan jag väl inte påstå att jag är nån nykterist för det:)

Helgen har som vanligt gått för fort men men, skola imorgon och det känns faktiskt inte så motigt. Klassen är störtskön och lärarna är grejt och vi läser nästan bara bra ämnen i det här blocket så jag ska inte klaga. Eller jo, måste få klaga på 2h ma B imorgon direkt på morgonen, den kommer vara tung! Ska börja med löner på feken, ser fram emot!:) (pluuggghest) Dagen imorrn blir nog bra, veckan med. Förra veckan gick fort,  Hoppas att den här veckan också går fort, för just nu ser jag bara fram emot fredag! Hm.. jag förstår inte varför?;)

puusss

same mistake

Julia har tjatat sen klockan 7 imorse att jag skulle kliva upp, klev väl upp där runt tio när jag inte längre orkade lyssna på tjatet. Spelat sims me henne och sen ringde mitt favoritfyllo och beklagade sig för att han var bakis:) Åt frukost med mamma och nu har dom smitit på bio och jag har sett skidskyttet. Ska snart bege mig hemåt och se om lägenheten fortfarande står kvar:) Ska se klart fnl först bara, pussss

say

Marie och barnen for precis och snart skulle jag gissa på att det blir körslaget på tv;n. Jag, mamma och Marie har haft väldigt intressanta diskussioner och det är mycket man aldrig kommer att kunna förstå sig på. Insåg också att det inte är så förbannat konstigt att jag blitt som jag blitt. Jag skyller inte ifrån mig men det känns bra att kunna förstå varför och hur mkt de som är närmast påverkar. Och egentligen är ju inte det särskilt märkligt för det är ju när de som man älskar mest gör bra saker som man uppskattar det mest och tvärt om, det är ner de sårar en som det gör ondast.

Jag hoppas inte längre, jag förväntar mig ingenting. Jag vet att jag mest troligt kommer att bli besviken. Och det är fel att känna så för man ska inte sluta hoppas men just nu känns det väldigt naivt och bara dumt att tro på sån skit. Så snälla, gör mig en tjänst och lova inget som du inte med 110% procents säkerhet kommer att hålla. Orkar inte bygga upp hopp och förväntningar för att se allt rasera. Jag är så less på det och tänker inte ta mer.

Har också insett att jag plågar mig själv och inte riktigt förstår varför, eller jag vet varför. Jag tror (vet) att han är värd det. Långdistansförhållande? Vad är oddsen på det? Hade jag frågat mig själv för några veckor sedan hade jag skrattat åt bara tanken på det. Men samtidigt så är ingenting längre som tidigare. Jag har hunnit överraska mig själv många gånger under det nya året, förhoppningsvis till det bättre. Jag tror verkligen det, det känns som att är det nåt jag skulle våga satsa på så är det det här. För går det vägen kan jag inte tänka mig något annat som skulle kunna vara bättre.

Vet inte om nån förstår mina trassliga tankar men jag behövde få läsa själv vad jag tänker. Nu ska jag faktiskt äta chips (välförtjänt efter en tuff träningsdag) och tjuvkika på (min) snyggerik.

pusss

goodmorning sunshine

Syster väckte mig för ett litet tag sedan vilket faktiskt inte gjorde mig så mkt. Segade mig ett tag men nu är jag uppe och påklädd. Ska ta oss nån frukost och sen skulle jag gissa på att det blir lekning för hela slanten. Har även nya criminal minds som jag snart inte längre kan hålla mig ifrån så skulle gissa på att det kommer att bli sett innan dagen är slut:)

puusss

fields of gold

Kunde inte bett om en bättre kväll (skulle vart Simon också isåfall). Ser på let's dance och bara myser, jag och syster spelar wii som bara den och skrattar åt massa intern skämt. Lovat att sova med plutten i natt också, måste säga att det finns ingen människa som rör sig så mkt som den ungen alltså men det är mysigt. Jag är sjukt bortskämd med att slippa sova själv iaf, när Anki flyttar blire tufft. Får lägga in en madrass i brors rum och ligga på golvet där;p haha.

Nu ska jag tydligen jogga med syster (wii självklart) så det är väl bäst att jag lyder order och leter mig ditåt innan hon blir arg.

pusss på nosen

chasing cars

Klev upp tidigt och mötte Jess och Linnet för simning klockan 8. Förstår fortfarande inte hur jag kunde gå med på något så dumt:) Det var iaf skönt att få simma, kan lova att jag kände av träningen från igår men det är bara att bita ihop. 1h planering för projektet, tror att det här kommer att bli hur bra som helst, ser verkligen fram emot det! Vet fortfarande inte om det blir en tjeck-pojke eller grek-flicka som ska bo hos mig, blir nog bra hur som helst. Vet inte vad jag ska välja heller, hade varit lätt om grekerna varit lika gamla men de är typ 15 så vet inte om det är roligare med någon i samma ålder även om han då råkar vara en pojke. Tror att det där blir bra. Blev sedan staden med Linnéa och måste väl ändå få säga att det blev lyckad shopping. Mina jeans som jag dregglade efter för några veckor sen men inte blev mina eftersom att de kostade 1299, vilket jag inte alls hade någon lust att lägga ut. De jeansen hittade Linnéa för 600 idag! Det gjorde lätt min dag! Provade och jag är redan kär! Sedan blidde det två linnen och en bh. Blev alltså egentligen inget utav det jag hade tänkt köpa men det kommer ju fler dagar;) Letade skor också och hittade nåra skapliga men då äre ju nåt fel på alla så dom dug int. Hittade ett par som jag skulle kunna tänka mig köpa men då fanns dom självklart inte kvar i min storlek, tack! Hatar att köpa skor!

Sitter hos mamma nu med henne och syster. Har spelat wii fit för ovanlighetens skull och jag som satt som mål att gå upp verkar bara vilja gå ner. Förstår inte hur det kan vara möjligt. Ska snart äta middag och sedan lär det bli mer wii eller sims me sötsystser. Julia har röstat för let's dance ikväll också så jag tänker sitta snällt i soffan och titta på det utan att klaga. (kommer antagligen inte klara av att inte klaga på deltagarna men programvalet vågar jag inte klaga på för då får jag väl aldrig mer spela systers wii, gäller att passa sig.)

puuusss


stand by me

Vaknade och pallrade mig till gymmet i kylan. Gick bra och förväntar mig träningsvärk imorgonbitti. Tyska sedan som var chill. Gjorde nå diagnos på eng sen vare inte så mkt mer. Såg klart rainman på nk;n. For till mor min och spelade wii fit och middag hos kusin. Papp hämtade på tomtebo och vi for och såg wallander - hämnden. Var mkt bra, tycker om wallander som bara den (filmerna alltså, inte krister henriksson) Pappa var ganska (MYCKET!) förbannad också, man ser ju iaf vart jag fått mitt underbara humör ifrån. Denna gång var det dock befogat att få vara förbannad för jag blev till och med förbannad över att höra vad som hänt. Sedan ville fader att jag skulle joina honom till sthlm nästa helg. Min pappa planerar inte saker särskilt långt i för väg (där är vi inte alls lika lika) Vet inte om ett besök i huvudstaden skulle kunna ställa allt till rätta. Eller rättare sagt, jag vet att det inte skulle kunna det. Kommer ta sin tid innan jag släpper in igen.

Bara en lektion imorgon. projekt vid typ halv12. Ska iaf upp tidigt ändå. Simning klockan 8, wihey. Känner mig otroligt nog riktgigt peppad. Träningsnarkomanen i mig har åter igen fått liv, det är så förbannat mysigt att träna:) Lunch på skolan efter vattenplasket och lektion. Blir staden sedan och införhandla nödvändigheter, mor har väldigt sött nog fyllt på mitt H&M-presentkort förråd så blir sminkhandling som aldrig förr. Sedan blir det tomtebo och mamsen på kvällen. Lär ju spela sönder systers wii och leka med henne. Säkert någon bra film med mamma också, myspys. Tydligen ska bror och kusin lana hemma hos oss så jag tar det säkra före det osäkra och flyr fältet. Min dator sover över hos mamma inatt så att ni inte tror att jag är död för att jag inte är inne på msn;) Ska packa badkläder så att jag inte får blackout imorgonbitti i tröttheten och glömmer nåt!

pussss






fairytale gone bad

Är bara less på det mesta för tillfället. Kan det vara så att jag vet att dagen imorgon kommer vara jobbigare än jobbigast, eller att jag städat så att jag helst bara vill sova, eller att jag aldrig kommer få hit köksstolar, eller att jag snubblade till med mitt nyårslöfte, eller att jag fortfarande har ont sen vurpan, eller att min mamma lovade att ringa mig men fortfarande inte ringt, eller att jag fortfarande inte köpt träning, eller att jag bara är förbannad?

jag ska duscha nu, sen blire sängen och sömn (nästan) direkt.

every step of the way

Tittade på oth och var ännu en gång först till tyskan. Det är lika roligt varje gång att se hur förvånad Sylvia är när jag sitter i klassrummet då hon kommer;) Sedan blev det projekt och företagande som jag tror kommer att bli skojigt. Är grupper i klassen och varje grupp ska starta ett café från grunden och redovisa alla steg. Är med Jess och Linnéa, Vickan också men hon var inte där idag. Tror att det kommer att bli bra, kursen är bara 50p så slutar i slutet av februari så känns lite stressigt men det blir nog bra:)

Slutade halv två och gick och träffade Mimmi på vasa för att bege oss ut på promenix:) Kom hem för en liten stund sedan och ska snart påbörja middagen, vill någon gissa? Korv och makaroner:) Ska se gossip och desperate också om Anki nån gång kan se klart oth. Hon har nyss läst ut sin twilight-bok och försöker övertala mig att börja. Jag vet att jag kommer fastna så därför låter jag bli;)

Nu vill jag att pojke ska ta och komma hem, för jag vill prata med honom! <3


pusss

dreams don't come true

Ligger i sängen och väntar på att oth ska vara färdigt:) Vaknade kockan 7 idag med och jag börjar inte förrän om 2h. Jag är pigg och glad (!!!!) och lysssnar på Anki som berättar om sina väldigt söta drömmar. Hunnit skrapa aplott, behöver jag ens berätta att det blev nit. Är fan det enda jag lyckas med nu för tiden. JÄTTEKUL.

Förstår fortfarande inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag är inte alls sur och grinig utan skulle lätt kunna dra en löprunda eller jobba matte just nu (kanske var lite att ta i, men nästan) Mer peppad på oth iaf, sen har jag ju gott om tid att göra mig iordning innan tyskan. Tycker faktiskt att jag är ganska så duktig, somnade väl kanske där vid halv11 igår och gu så skönt det är. Det är tur att Anki fortfarande har lite fel dygnsrytm sen resan för hon är trött tidigt och går hon och lägger sig blir det så tyst så då kan lika gärna jag också sova. Smart där:)

oth nu, pusss

nothing's gonna stop me now

Vaknade klockan 7 imorse då Ankan hade ställt alarmet. Hon klev upp och duschade och jag låg och slumrade i sängen, klev upp halv8!! Åt frukost!! Vet inte vad som tagit åt mig, stolt är jag iaf:) Gick med bror och Ankit till skolan och lillpluttan tyckte det var halkigt så hon stödde sig på mig. Jag som är stor å stabil. Slutade med att jag landade på min dator och Anki landade på mig. Kan säga att min kropp inte mår bra, känner mig som minst 75 år. Träningsvärken är ju helt otroligt sanslös och nu har jag två stora blåmärken på höger knä och höger höft. Puss på plusgrader.

Första maB lektionen imorse, gick bra och hann med alla uppg så ingen stress över det. Valde bara veckor för ledarskapsuppg. på idrotten. Ska vara med Jess, vilket kommer bli perfa. Känner att idrotten nog kommer bli bra den här terminen då 99% av lektionerna kommer att vara elevledda:) Sedan så blev det fekB, kollade bara proven från innan lovet. Sjukt nöjd med 78/78 på g-delen och 77/78 på mvg-delen. Jag skulle kunna sitta och göra fek-uppg. på min fritid, nästan helt seriöst. Det är fan förbannat roligt. Jag är nörd, jag vet och jag står för det:)

Veckans bästa skoldag imorgon, förutom fredag då. Har tyska kvart i tio, lunch och sedan ska vi tydligen börja med någon ny kurs; projekt företagande(?) typ. Låter halvspännande, har det med italienska läraren vilket låter ännu mera spännande. Det blir säkert bra, slutar iaf halv två så jag har inte alls tänkt att klaga. Ska kolla igenom de få glosorna vi fått till imorgon och sedan blir det DH när Anki klarar av att lägga ifrån sig hennes förbannade twilight-bok.

Och det känns som att jag börjat lära mig att inte sakna, det känns bättre men samtidigt hemskt. Självklart saknar jag lika mycket men jag känner nog bara inte efter lika mycket längre och det är jag glad över för annars skulle jag nog börjat klättra på väggarna för länge sedan. Det är värt det:)

pusss

be yourself

Har inte haft tid alls att uppdatera er här. Varit Mimmi mest hela tiden, ridningen blev så mkt bättreän förväntat. Länge sedan jag hade så förbannat kul så det gjorde verkligen hela helgen. Sen att Mimmi är underbar gör ju inte saken sämre, och Simon är förbannat bra också vilket plussar på allt ännu mer:)

Nu kommer Anki, ska vara social. puuusss

missing you

Har hittat till bjurholm nu, sitter och chillar vid datorn. Gjorde klart engelskan innan jag for från stan och nu ska jag försöka göra min pp-presentation till projektet. Har ingen aning vad jag ska ta för bilder men det blir nog bra, får bli som det blir. Angelica har hittat hem nu också, blir att träffa henne och få höra alla varma, soliga historier från hennes resa. Kommer frysa lite extra mkt här i kalla Sverige. Ska promenixa med Mim också, det är standard. Nu vill tydligen morbror prata förstånd med mig! Låter mindre bra;) puss

i'm a believer

Ska ta tag i engelskan nu så att jag har det ur världen och sen ska jag snart bege mig mot Bjurholm. Känns som att det kommer vara skönt, uppskattar Bjur så himla mycket mer när jag inte bor där på heltid eller vad man ska säga. Engelskan direkt innan jag hittar på nåt annat dumt.

puss

i'm yours

Ligger i sängen och ska snart låta john blund komma och hälsa på. Sitter (läs:ligger) och småler för mig själv och är bara så där sött glad. Jag och mamma har alltid skämtat om att Elin hittat Robban som är den bästa pojke som finns och att jag kommer måste nöja mig med det näst bästa. Vet ni? Jag behöver inte det, för att min (ja, läs igen. min) pojke är bättre! Inget illa menat mot Robban. Jag är lycklig och vet att jag kommer att bli lyckligare.


pusss

the man who can't be moved

Och vet inte varför jag helt plötsligt blivit så förbannat ärlig, kanske är det du som gör att jag måste säga precis vad jag känner/tänker. Eller så har jag insett att det i längden blir värre om man inte gör det, kanske äntligen lärt mig nånting från tidigare misstag. Jag är tom, helt tom på allt. Och även om det nog var dumt att dela med sig av mina tankar så står jag för vartenda ord, it's just the truth.

Känner själv hur det alltid börjar spåra på kvällarna. På dagen är det så mycket annat i mitt huvud att jag liksom klarar av att stöta bort alla jobbiga och tråkiga tankar, då tänker jag på roligare saker som typ skola. För skolan är jättekul, nämen har iaf massa saker som händer hela tiden och tänker på allt sånt i stället. Måste börja göra jättemkt på dagarna så att jag stupar i säng när jag kommer hem så att det inte blir en massa dötid i väntan på att sömnen ska infinna sig.

Kan berätta att jag var en millimeter från att bryta mitt 4v och 2 dagars långa uppehåll också, gjorde det däremot inte men hade gärna velat. Orkar inte med fler misstag just nu. Jag ställer till det tilräckligt som det är.

Ska se nån komedi som får mig på bättre humör och sen skulle jag inte bli ledsen om nån go och glad människa ringde och pratade strunt med mig. Ska då gå härifrån innan jag har dragit hela mitt liv. puss!


Going back to the corner where I first saw you,
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move,
Got some words on cardboard got your picture in my hand,
Saying if you see this girl can you tell her where I am,
Some try to hand me money they don't understand,
I'm not...broke I'm just a broken hearted man,
I know it makes no sense, but what else can I do,
How can I move on when I'm still in love with you...

Cuz if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.

So I'm not moving...
I'm not moving.

<3


kiss

Allt går upp och ner och hit och dit mest hela tiden. Jag har Mimmi som just nu är det bästa i hela världen! Blir bjur imorgon = promenixer, prat och poker. lördag = ridning och rockbandkväll med tillbehör. Tror att det kommer bli förbannat bra, känner mig inte längre lika sugen på att hoppa från en bro!

Marie kom precis hit, så blir fika och mys. Julia slet tag i henne direkt och tvingar nu henna att spela wii fit med henne:) Haha, ska försöka att inte leta mig hem allt för sent, borde egentligen göra klart engelskan men jag har ingen ork för det just nu. Ska vara inlämnat idag så har ju några timmar till på mig. Känns ju bra att man är i tid.

pusss


maybe love

Nyss sett klart nå kärleksdravel, har självklart grinat som bara den. Börjar kvart i tio imorgon så ska väl snart börja fundera på sänggång. Har verkligen en gessle "alla känslor på en och samma gång" upplevelse för tillfället. Men vet ni vad, jag tror att det kan sluta lyckligt. Jag tror att jag kan bli lycklig, på riktigt.

puss

please please please

Fått ösa ur mig varenda liten tanke i mitt huvud och mims lyssnar snällt och kommer med kommentarer då jag börjar prata strunt eller helt enkelt har fel. Hon är så himla mkt bra! Blir hon i bjur i helgen också, massa prat och myspromenader. Mina fingrar vill inte riktigt vara med, de är fortfarande helt stelfrusna. Ska pallra mig mot duschen alldeles strax, måste bara få tina upp litegrann först så inte värmeskillnaden blir allt för stor.

Kommer inte fram till särskilt mycket alls, antar att jag bara har mig själv att skylla för allt. Tillslut kanske man lär sig? Får hoppas på det. Och visst är det märkligt, det man allra helst vill ha är oftast det som man vet är helt omöjligt. Jag önskar att det hade funnits någon sorts lösning men det blir inte bättre än såhär. Det är bara att inse det, hur jävligt det än känns.

Nä, nu känner jag mig tillräckligt upptinad för en lång och varm dusch! Blir nog film senare, måste få i mig middag också. Det blir braaa! puss

don't go

så förbannat sugen på låten, var ju inte igår om jag säger så.
det är nästan så att vi ska grina lite, men bara nästan.

It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
 You touched my heart you touched my soul.
 You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover. Goodbye my friend.
You have been the one. You have been the one for me.

And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be


Myser i min säng, fixat tvätten. Nu blir det b&s ;) puss

goodbye my lover

Klev upp efter första alarmet imorse. Stod i duschen 07.08! Det är inte alls dåligt. Åt till och med frukost med bror min:) Pallrade oss ut i kylan och hittade till skolan! Har fått hur bra schema som helst också. Hade sv på morgonen och skrev ett referat från en bamse-tidning, rätt humor faktiskt:) Sedan efter lunch vare sam där vi såg 2008 nyhetsår typ. Diskuterade sista minuterna och sedan slutade vi klockan ett! Happyface! jag är inte alls lika grinig och less som igår. Det är bra nu. Fått ny sovrumskompis också, Fabregas sitter på min vägg och håller mig sällskap. Henke har också hittat upp! Pojkar så att det räcker och blir över.

Håller på att tvätta för fullt och har diskat:) Ska gå och kasta in nästa tvätt nu och sen blir det att se brothers and sisters, kan hända att jag somnar för jag är förbannat trött vill jag lova. Somnade väl runt halv 5 imorse, tack så mkt för det. Ska promenixa med mims efter middagen och sen blir det bara att ta det lugnt. Måste verkligen få mig sömn inatt, börjar inte förrän kvart i tio imorgon så det känns bra. Ska fylla på pappsens mobil också så att jag får gratis sms, har slösat en massa av hans pengar. Någon som vet om det är 200 eller 300 för att få gratis sms? :) Nu väntar tvätten, pusss!

fuck it

Det suger, jag är trött och less men sömnen vill inte infinna sig. Sett gg och nu tänker jag ligga och titta på mitt tak tills jag somnar. puss på alla bra

people always leave

Kan inte sova, är inte trött bara allmänt förbannat less. Vet inte, skola imorrn. Väckaren är ställd på 7, känner redan hur jobbigt det kommer att vara. Brukar alltid längta lite halvt till skolan efter lov, sakna alla klassisar. Jag gör inte det, om jag kunde välja att aldrig mer sätta min fot i skolan skulle jag göra det. Är mer less nu än vad jag var innan jul. Orkar inte ens försöka förstå. Vill nog helst inte ens förstå.

Ska ta tag i allt, kommer att vara på skolan halv9 imorgon och le och bara göra det bästa av dagen även fast det suger. När jag kommer hem kommer jag att diska och städa, även fast det suger. Jag ska ut en sväng imorrn, inte för att jag måste utan för att jag vill. Musik i öronen och bara rensa ut allt ur huvudet, trodde jag allvarligt att det här skulle bli lätt och totalt utan något negativt? Jag är förjävla blond och naiv allt för ofta! Ordet onödigt är fortfarande det första som kommer upp i huvudet, saknad gånger tusen.

Ska fixa gymkort igen, kommer ihåg hur förbannat skönt det var att träna på mornar och håltimmar, ett måste! Varför slutade jag med det egentligen? Ska också se till att ta mig tid för folk, känns som att jag mer och mer helst struntar i det för att det är jobbigt att planera, förflytta sig mellan orter osv osv. Tänker också sluta ha sån förbannad skolpress på mig själv, även om jag inte tycker att jag har det så blir jag alltid så förbannat besviken om jag inte får brabra betyg. Det finns  så förbannat mkt viktigare saker än plugg! Jag har nyårslöften! Lite sent kanske men why not?

dagens oth-avsnitt och skratt åt simps otroligt braiga humor är dagens största plus.
ska försöka få mig nån sömn nu, puss

everything changes

Har inte mycket att säga, första stunden på länge ensam i lägenheten. Simon äter på stan med kusin sen buss hem, ska ta samma buss till bjur. Blir bjur till tis-kväll om jag inte ska vara så pigg att jag åker in på onsdag morgon. Det kändes väldigt överambitiöst. Den som lever lär se.

Ska packa klart så att jag inte behöver stressa allt för mkt till bussen. Förhoppningsvis mimsan ikväll och  sen bara slappa med pappa och Ingela. Inga småbarn, känns elakt att säga skönt men det är vare är, skönt utan dom alltså;)

1 månad imorgon;) wiheeeey!

pusss

sweet home alabama

Sitter hemma i lägenheten nu, var jättelänge sedan jag var här sist! Blivit så mkt mormor, pappa och mamma nu under lovet. Sitter i min säng och mår bara bra:) Emanuel är här så han och David leker, jag ska se ännu ett satc-avsnitt och sedan ska jag leta mig ut i kylan för att möta upp sajmon och får även träffa Madde;D Två flugor i en smäll. Hoppas också att det är något som är öppet för insåg nyss att annars har vi ingen frukost, vore ju galet:) Ska inte alls se nåt satc, det är ju parlamentet om bara några minuter på 4;an. Ett sånt där extra långt, extra många, extra bra avsnitt:) Det kan jag ju inte missa, måste köra bort småpojkarna från tv;n nu.


puss


all by myself

Vaknade mycket sent imorse, sov som en stock. Kanske för att jag pratade med en liten fyllebengt fram till morgonen men jag klagar inte, var ju ändå vaken så! Fick mig några skratt så myspys vare. Låter som att lillfyllot letar sig hit redan ikväll också, kan inte bli så mkt bättre. Hur som helst, mamma fick väl upp mig vid TRE eller nåt. Snabbfrukost och sedan ut i det "varma" vädret. Kom in för ett tag sedan och har hunnit duscha också. Blir middag hos mor min och sedan hem till lägenheten. Har inte varit där på jättelänge så det ska bli mysigt. Saknar den lite smått, eller det är min säng som jag saknar mest.

Nu ska jag se ett satc och sedan ska jag och mamma äta mat och resterna av ananaspajen från igår:) Mycket bra kväll!

pusss

wind of change

Minns inte hur långt jag hann i förra inlägget, borde kanske kollat det innan nu orkar jag inte. Vaknade iaf vid typ 2 och letade mig ut på promenad runt nydala:) Var kallt men skönt som bara den. Kom hem och kastade mig i duschen innan alla gäster, släkten får dom bara kallas, skulle dyka upp. Åt massa mat och Elin och Robban kom förbi en snabbis, var jättelänge sedan jag såg dem så det var roligt. Hörde att Johan köpt bil, det har han tydligen glömt att berätta för mig! Hrmfp, det ska han få veta om!;) Har blivit en hel del spelande som avslutades med poker alldeles nyss. Holmbergfinal där broder som satt med nästan allt slutade som segrare, kändes lite surt men han var väl bra eller nåt.

Söt mimmi har då gjort min kväll väldans bra:) Spridit lite extra glädje, "du tycker väl inte att jag är störande nu?" Sötnosn. Har faktiskt fått mig en sån där glitter specialcider, inte mkt till fylla men lite alkohol har kroppen fått känna på iaf. Har varit en mycket bra nyår och jag tänker berätta för alla att man kan ha kul även fast man inte är full. Nu äre Lillmor-san som pratar:) Mamma har paxat mig för morgonpromenad imorgon så kanske borde ta och leta mig i säng så att jag inte är helt död när hon stormar in här imorgonbitti;) Och just, nu ligger lillasyster i magsjukan. Att det alltid ska vara så mkt runt högtider, ganska jobbigt faktiskt.

En bra sak är iaf att nu är vi iaf på rätt år som min 18års-dag den taggas vill jag lova:) 2 månader och 26 dagar (ja, jag vet. närmare 27 men ändå) Det blir också bara ljusare och ljusare nu vilket uppskattas! Snart är det sommar igen;) haha. Nej, har babblat alldeles tillräckligt. Sängen nästa!

nyårspussar

RSS 2.0