your song

blir bjur imorrn, trots allt. behöver komma ifrån och få lite perspektiv. så blir att bo hos mimz, hon är det bästa. mysa med sötvalpen, se OTH. långa waalks och bara få snacka sönder. om precis allt och alla! känns väldigt behövligt.

suttit och hjälpt john me matten, pluggat lite grann själv. pallar inte nå mer nu. vet inte när jag ska få tid till företagsekonomin. vill verkligen inte plugga hos mimz. äsch, det får ge sig.


pussn

all for one

jag är bara allmänt less på alla människor. förstår mig inte alls på folk, jag orkar int! för hur fan ska jag förstå vad du menar när allt du säger är så inlindat och kan ha minst 3 olika betydelser. klart som fan att det blir fel lite nu och då! blir så less när du begär att jag ska förstå alla dolda budskap.

och sen finns det folk som jag faktiskt ärligt trodde att jag kände men som är så uppe i sitt att dom inte ser nåt annat. åh, jag blir så less. slutat försöka snacka med vissa, det ger ju ändå ingt. jobbigt, jag har varit överglad hela dagen åså slutar det så jävla kassst. näfan, hoppas imorrn bli bättre! hatar attt låta så negativ! ser det braiga nu, ska sova!

tycker iaf väldigt mkt om största delen av klasssen, mina bruds är iaf bäst i världen!
mimz imorrrn<3 saknar henne mkt och ofta.

no one

känns som att skolan är som vanligt redan. lektionerna flyter på och det känns som att vi gör nåt vettigt iaf. måste komma ihåg och betala gymkort så man kan börja träna också, lär jag ju aldrig komma ihåg. och nåt smartskaft har lagt schemat så att vi börjar åtta imorrn, whoot? suger kuk kan jag lova, lär inte vara vaken förrän vi slutar där kvart över 12. crazy shit. vet inte hur jag ska göra till helgen, vill mer än allt dra och träffa mimz men pallar inte bjuur. ahfan, vi får se vad som händer.


puss på alla!

RSS 2.0