watching the stars

Smygplanerar flytten lite grann. Går länge imorrn, brukar ju bara ha svenska men affärsengelskan börjar imorgon så den hamnar efter. Så börjar vid 12 och lär väl sluta närmare 16.30;S Men ser fram emot AE, kan bli skoj. Läraren verkar iaf hur bra som helst, hade en föreläsning med han när vi gick ettan och då var han grym! Efter skolan ska jag och bror äta på stan och sedan bege oss till lägenheten. Dom innan oss har redan flyttat ut, skulle bara göra bort städningen imorgon på dagen! Jipppie:) Och sedan går vi därifrån direkt till bion! Blir nog en bra dag! Känns som att det kmr bli mycket skräpmat ett tag men det får gå. Lovat flytthjälpen pizza i lägenheten på torsdag när vi flyttat alla grejer och sen blire nog subway med mim på lördag (lite tradition där ju) innan det blir björn<3 Kommer bli bättre än bäst.

Nu ska jag se ett SATC och sedan ska jag sussa sött i min säng, gonatt gottt folk:)
puss

bridge over troubled water

Dagen har gått fort, på tyskan ahde Sylvia glömt bort läxan så det slapp vi. Gick igenom perfekt inför provet på torsdag, kan det väl något sånär, ett G ska jag väl kunna fixa tycker jag. fekB gick finfint:) börjat med massa moms! ingående och utgående moms, momsredovisning och momsdeklaration men det flyter på braa:) På nk så fortsatte jag bara med examinationsuppgiften och jobbade för fullt.


Hunnit se oth, prison och heroes redan;) Allt är braaa! Ska se klart idol nu och sen blire DH och gossip! Imorgon blire skola, hämta nycklarna på ingelas jobb, kanske fara förbi lägenheten, sen bio. Huvva så stressigt allt börjar kännas, flytt på torsdag sen men det känns bara bra. Ska in på handelsbanken och fixa med mitt kort också! Sen äre bara en lektion på fredag och sen ska jag bara vara i lägenheten och fixa i helgen så att vi är hemmastadda innan nästa skolvecka. Det känns jättebra!

Måste ta tag i praktiken på riktigt nu, orkar inte gå och fundera över det. Känns jobbigt och stressigt värre! Men vart fan ska jag vara? Det är ju det som är frågan! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Tillbaka till idol nu, tyckte faktiskt om johans framträdande. Kommer aldrig börja tycka om han men det var inte så dåligt som jag trodde att det skulle bli. Älskar självklart fortfarande min, eller båda robin till och med. Lars är grym han me!:) Saknar ändå Nils fotfarande! Kevin va ju också bra, äsch, jag orkar inte! De flesta är ju braa!

PUSSS

i will survive

Och vem hade rätt! Victoria åkte hem. Hejdå, dig kommer jag inte att sakna! Ska se ett SATC avsnitt nu och sen blire sängen! Egentligen ett helt värdelöst inlägg men ville bara få vara stolt över att jag förutspådde vem som sku åka!


PUUSS

fuck it

Sitter och ser på i ditt ansikte nu och det är min humor:) Såg idol tidigare och tycker inte alls att anna var så dålig som det lät på juryn. Men hon, ja vad hon nu hette, hennes syrra åkte iaf ut. Hon var ju grym. Sjöng I will survive. Det var najs värre! :)  Tror att en utav blondinerna åker ut, hon som är lik jessica simpson! Victoria, Veronica eller nåt liknande?

Jag försöker fixa desperate housewives men det går inte alls nå bra, internet bara fukkar ihop sig! Är så sjukt sugen på att se det så blir bara SUR när det inte alls fungerar. Imorgon är det ju dags för alla mina favoriter på en och samma gång. Insett att det måste vara något fel på mig! Jag kan inte börja se en serie och sluta. Jag ser andra avenyn som egentligen bara är svensk B-skit men jag kan inte sluta se, måste ju se vad som händer osv osv. Jag ser ju fan hur mkt serier som helst, det kan ju inte vara bra? Jag kommer snart sitta klistrad framför datorn och inte hinna med varken läxor eller vänner. andra avenyn, desperate housewives, prison break, gossip girl, eli stone, one tree hill, grey's anatomy, friday night lights, criminal minds, csi, csi NY, private practise, brother & sisters, my name is earl, lost, weeds! Har säkert glömt något också, det är bara tragiskt! Måste ta och skaffa mig ett liv, men jag kommer helt ärligt inte kunna fortsätta leva om jag inte vet att det blir lyckliga slut i alla serier! Kom påatt sex and the city ser jag med, men där finns det ju iaf ett slut. Har självklart sett alla friends och oc också. Heroes har jag också glömt bort helt, det som är så bra! Nu får jag ju nästan skämmas en stund! Sen hoppas jag på att det inte är nå mer, hur mkt kom jag upp i? Ska räkna... 18st. FUCK! Jag får hoppas att serier börjar ta slut och jag får fan inte börja se något mer. Huvvaligen!



nu ska jag se betnér igen, pussss!

(update, glömde kyle xy och ugly betty! kom upp till 20 där då!)


sorry seams to be the hardest word

Har gjort mat till familjen, det blidde gott. Makaroner och köttbullar, någon som är förvånad?;) Sedan kliade det i fingrarna att få titta lite på nya kapitlet så har läst det och gjort typ alla uppgifter till det kapitlet! JAG ÄLSKAR FEKB! Det värsta är att jag är allvarlig, tycker att det är skitkul!

Snart är det idol vilket jag taggar till tusen. Sen är det även "i ditt ansikte" har jag sett, och sist visade dom ju att det skulle vara om aftonbladet denna gång så det måste jag bara se. Älskar betnér. OCH till något som jag fullständigt glömt bort, jag och mimsan ska ju på björn på lördag! Det kommer att bli sjukt kul, taggade typ sönder när vi nyss beställt biljetterna men sen har vi som glömt bort det. NU kommer jag iaf ihåg.

Flytten närmar sig med stormsteg, lycka, lycka och ännu mera lycka!:) Nu ska jag spela tv-spel med världens bästa bror. Är nåt mobbningsspel;P Man går på nån typ privatskola, känns lite grann som ondskan. Man springer iaf runt och slår ner dom som är dumma osv. Det kanske inte låter så kul men det äre faktiskt. Bror väntar så ska bege mig!

puusss

what's left of me

Vart inge springning imorse, var alldeles för trött. Sov lite längre ist och hann duscha och göra mig iordning för skolan. Lyssnade tyskungen på väg till skolan och nu har jag bara slutet kvar, måste höra klart ikväll. Har även fixat nästa bok nu, sjöjungfrun så det blir bara att börja med den då så fort den här är slut;)

Fick som väntat igen fek provet och det hade gått bra. Var bara ett G-prov och jag klarade det med marginal så det var najs!:) Hade sjukt kul på idrotten faktiskt. Var som vanligt nästan inga flickor, jag, Jess, Frida och Marreh bara. Tycker det är jättetråkigt att det är så många som inte är med? Det är ju mest bara för att man ska röra sig, ingen som förväntar sig att alla ska vara überbra men men, det är upp till var och en. Hoppade iaf häck vilket var så sjukt roligt, måste däremot ha vridit mig i landningen för höften fukkade ihop sig. Hoppade en till gång efter det, och det gick hur bra som helst. Fick beröm av Rask men efter den gången gjorde det fruktansvärt äckligt ont. Vilade en stund och sedan tränade vi stafetteknik,  växling alltså. Sedan körde vi stafett. 4x100m. Vårat lag vann faktiskt:) Frida på första sträckan som växlade till mig sedan växlade jag till Tim (en kille från 3an som har idrott med oss) och han växlade till Johan som sprang över mållinjen först:) Efter idrotten så letade jag mig mot bussen, klev på på Ö. norrlandsgatan som vanligt så jag slipper gå längre än vad jag måste.

Väl hemma så har jag skrivit tyskan till imorrn, väldigt hafsigt men jag har iaf gjort det så Sylvia kan då banne mig inte klaga! Ska ta och röra mig mot köket snart och göra lite mat! Senare hade jag tänkt börja med nya kapitlet på fekB, jag tycker att det är roligt:)

Nej, mat nu:) hejhej

breakfast at tiffanys

Blev en långpromenad runt nydalasjön, skulle väl gissa på att det åtminstone nästan är en mil. Har bara slutet kvar nu på ljudboken så jag får väl pallra mig ut och springa imorrn. Fick världens idé om att jag skulle gå upp typ nio, fara ut direkt och springa till typ kvart i tio. Sen duscha och så och ta bussen tio i elva ner på stan. Det skulle kunna gå, får se hur pigg jag är imorgonbitti;p

Har bara två lektioner imorrn, just ja! Har idrott imorrn, kanske är lite väl överkurs att springa på morgonen också? Det skulle ändå kännas skönt. Hoppas på att vi får tibx fek-provet imorrn! Tror att det gick bra men man vet aldrig, vill se svart på vitt.

Flyttar på torsdag, det blev så ändå. Robban är numera den bästa som finns. Vi kör dit det viktigaste, proppar ett släp rättare sagt. Min säng, soffa, tv och sådär:) Davids säng är i Bjur så han får bo i soffan tills pappa har tid att komma ner med den och vårt köksbord+stolar. Så blir väl att äta på golvet tills dess;p HAHAH, nerå det löser sig. Är så oerhört taggad nu, vet att det inte kommer bli en dans på röda rosor men bra kommer det att bli. Det positiva överväger! LYCKLIG NÅNTING!:)


pusss!


heartbreak hotel

Julia har skrikt hela morgonen att jag ska kliva upp och ut ur hennes rum. Tänk vad skönt när vi äntligen flyttar!:) Har fått i mig lite frukost och ska spela xbox med lillebror nu en stund. Ganska fint väder ute så blir nog en promenix så att jag kan få höra klart Läckberg. Det börjar bli spännande nu, har nog 2h kvar kanske. Nu har lillebror också ätit klart så nublire tv-spel för hela slanten!

pusss

life

Hade ju löst mitt klädbekymmer och tog på mig jeans men sen när jag är klar och på väg till bussen ser jag ju att kappan hänger i hallen, tar den ist och hinner tänka att jag kunde haft leggings trots allt men då är jag så stressad till bussen så jeansen fick duga. Hade som väntat fått min lön, blev en stickad lång brun kofta som jag är kär i:) Har typ letat efter den där perfekta hur länge som helst. LIte nöjd jag var + en vanlig hoodie typ, LILA!:) Det roligaste var att jag köpte båda på bikbok som jag egentligen inte gillar, har typ aldrig köpt ngt där tidigare. Fördomar;p Pappa ville ha med mig på tatueringsmässan och erbjöd sig att betala för mig och elin men jag kände att det inte var värt det så vi drog tbx till stan ist. Lillebror sa då att vi inte missade nåt.

Myste bara runt med kusin och sedan blev det 8an till tomteland för att få i oss lite mat, mina syskon hade även hittat hem. Elin for till sin kära fästman och jag for ut och... HÅLLL I ER.... sprang!  Huvva så slitigt det var men efteråt mådde jag som en prinsessa. Kröp in i duschen och hamnade sedan framför tv:n med en chipspåse i handen. Så det kan gå, jag var ju iaf dutti en stund;)

Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och bara lyssna på nå bra musik och sooova länge. Inget jobb imorrn!!!:) Det går inte att förklara hur underbart bra det känns! Var ju tänkt att det skulle bli bjur och bio men det sket sig. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Äsch, det var inte hela världen. Hade tänkt snöra in de mest seriösa bilderna på mig som finns också, hade tråkigt när jag väntade på bussen! (Det var ingen annan i min busskur, självklart)

      
(ångrade mig och snörde bara in en bild, nästa kommer imorrn;)
                                                                                   

PUSSS


i kissed a girl

Letade mig ur sängen ganska tidigt för en gång skull, har redan hunnit äta frukost!:) Måste bara få säga att grey's var VÄLDIGT bra även om det blidde nåra tårar men that's life.

Ska snart kliva ur sängen som jag än en gång hamnade i och göra mig helt klar för att släpa mig ner på stan och umgås med kusin. Kändes inte så taggat först men nu är jag sugen på att shoppa sönder för om jag inte har helt fel så har jag fått min LÖÖÖÖÖN! Skulle gissa på att det är runt 5000 (efter skatt) Ja, jag är duktig och skattar! (iofs bara för att jag måste men jag kan ju leka att jag bara är duktig) Vill ha en lång stickad kofta, gärna brun men har inte hittat den där perfekta än så kanske idag är den dagen? Jag hoppas på det.

Hade tänkt att jag bara skulle snöra på mig mjukisarna och sneakers men nu blev jag lite halvsugen på att ha mina älskade klickisar. Det blir nog så, fötterna kommer göra ont med det äre värt. Men då kom ju nästa problem, leggings eller stuprör? Då kom nästa fråga, vill jag ha leggings kan jag inte ha min stora bruna jacka för då ser det uckat ut. Så då måste jag ha min grå kappa men då är frågan, vart fan är den? Den är nedpackad nån stans inför flytten så då blev det plötsligt lättare. Det blir jeans och brunjackan:) HAHA, velarn!

Nu vill meron att jag ska ta samma buss som henne så då äre bäst att jag pallrar mig härifrån. puspusss


love hurts

Måste bara få klaga lite, eller klaga är det inte. Jag vill bara släppa ut lite tankar.
Jag blir lika förvånad varenda gång något sånt där sött par som hållit ihop 2-3år gör slut. Och då menar jag inte att jag är förvånad över att de gör slut, har de varit tillsammans så länge så går man ju nästan bara och funderar på hur länge till dom ska stå ut med varandra, det som gör mig förvånad är hur fort man blir tsm med en ny. Det är för mig fullständigt ofattbart, tycker att det är respektlöst. Men vad vet jag, egentligen. Det är upp till var och en.

Sett singing bee nu och nu närmar sig grey's anatomy mer och mer. Och jag har kärat sönder mig i "nothing else matters", nu sitter jag bara och lyssnar re-play hela tiden. Vad hände liksom?;p Den är iaf sjukt underbar, lätt en låt jag vill somna till varje kväll resten av mitt liv. Men nu ska jag försöka förmå mig att trycka på paus på mediaspelaren och trycka play på vlc och grey's för nu klarar jag inte längre av att hålla mig! Ska berätta varenda liten detalj sen och hoppas på att Angelica läser här innan hon ser avsnitten, MOAHAHAH. Nej, så elak skulle jag aldrig i hela mitt liv vara. Nästa ämne jag måste få klaga på: Folk som gör så, och skriver ut vad som händer i avsnitt osv så att man inte kan undgå att läsa det, liksom döljer det i texten och sen helt plötsligt står det "meredith och derek gifte sig" Så länge man förvarnar så äre väl lugnt men inte sånt där gömt bara för att jävlas. Minns att det var nån jävel som sa att dumledore skulle dö också när jag höll på att läsa boken. Sånt förstör liv, på riktigt!


pusss på alla som inte skvallrar

wind of change

Syskonen har farit till Bjurholm och jag sitter bara och myser med min älskade mor:) Ser för tillfället på dobidoo och senare blir det singing bee! Ska bara försöka ta det lugnt i helgen och vila upp mig. Varit en väldigt stressig vecka. Kan ju säga att jag somnade innan middagen idag, OOPS;p Skönt värre var det men känner mig ju som nån liten barnunge som måste sova middagslur men jag är ju inte alltför stor än så det kan jag väl ta.


Har grey's nu men har inte hunnit se det än, sparar det bästa till sist!



+ Gjort bort eng-redovsisningen och eng-häftet.
+ Får sova hur länge jag vill imorrnbitti
+ INGEN reklam i helgen!:)
+ grey's anatomy<3

- NK-uppgiften stressar sönder mig.
- Har inte fixat prakitplats än.
- Flytten blir sen

alltså är livet +1, det duger gott och väl för mig!


Börjar bli stressad angående praktiken. Vill vara på nåt bokföringsgrejs helst av allt men samtidigt skulle det vara najs att bara vara på vilken butik som helst där det finns mkr större chans för att få extra jobb. Har verkligen ingen aning om hur jag ska göra och vart och när jag ska börja höra mig för. Känns ändå som att det lutar mer mot nåt redovisningsjobb så ska nog börja höra mig för och hålla tummarna för att de har tid och ork att ta emot mig;) Det blir nog bra det här!

küsse

curly sue

Blev en sjukt stressig morgon och det känns som att jag inte riktigt har hunnit vakna än. Gjorde bort engelskan och åt lunch på skolan. Skulle träffa morbror vid nattöppet för att han skulle köpa lunch där och sedan skulle vi en sväng på öb och sedan hade han lovat att han skulle skjutsa hem mig. När jag gick från skolan mot nattöppet så ser jag pappa på andra sidan vännäsvägen där han står och betalar parkering. Går över ena vägen så att jag står dom nå fån mitt mellan vägarna på refugen där. Lite halvkul. Sedan står det någon utanför alle16 och vinkar, jag vinkar bara tillbaka och tror att det är nån som typ hånar mig. Springer tillbaka över vägen igen och ser sen att det är Ingela som står och vinkar. Haha, hon sliter i mina byxor och ser att det  är hennes och skrattar en massa:) Det var lite halvkul. Dom skulle gå och äta lunch på nattöppet så gick med dom dit och sedan såg jag morbror. For förbi öb, blidde en glass också köpte jag axe åt bror min och en LILA deo åt mig själv. Var ju bara tvungeen!

Blir kvar i Umeå ikväll men kan hända att jag beger mig mot Bjur imorrn. Jag orkar inte tänka just nu hur jag vill göra. Känns bara drygt att vara i Bjur när varken Ank eller Merr är där, men vi får se. Förstår inte varför inte grey's har kommit ut;S Kollade imorse och då hade det då inte kommit ut, måste kanske ta och kolla igen. HITTADE DET NU:) Det var till och med ett dubbelt. JIPPIE:) Nu ska jag säga hejdå till syskonen mina och sedan blire greys för fullt!

pusshej


love me tender

Sett idol och saknar redan sötNils;) Förstår verkligen inte vad Johan gör kvar men men, jag orkar inte klaga. Filip och Fredrik vann igen vilket jag inte alls är förvånad över.

Har suttit och skrivit jobbansökningar med lillebror så förhoppningsvis kan vi få oss nå jobb så att vi kan dryga ut våran ekonomi ännu mer:) Det vore ju inte alltför fel! Så nu väntar jag bara spänt på svar, lite nervös till och med. Nu ska jag fika med bror min och packa lite inför flytten. JUST JA! David var och hämtade nyckeln till lägenheten idag så jag har hållt den i min hand nu, det känns mkt mkt braa:)

Har gjort engelskan, vart inte mycket och inte heller särskilt välgjort men det får fan duga för jag orkar inte anstränga mig nå mer. Nu måste jag fika innan jag svälter ihjäl och försöka pallra mig i säng så jag orkar med morgondagen. Har bara en lektion eng iofs så det ska jag nog orka, annars får jag ju skämmas tammefan!

PUUSSS

don't let me get me

Nyäten och nöjd. Speplat lite yatzy men blev sist så det tänker jag inte berätta. Taggar idol för fulla muggar och vill helst se nu. Nya criminal minds har kommit ut och jag har börjat se de första minutrarna så jag ska snart bege mig för att se fortsättningen, ganska mkt spännande! tv-nörd, OH JA:)

Började med engelskan men pallade inte mer, ska försöka göra klart det sen ikv annars så fåre fan vara! Blir mest troligt bjur i helgen och bara chilla, jag får se. Kanske stannar här imorrn och far till bjur på lördag. Ja, jag vet faktiskt inte än. har inte orkat tänka så långt in i framtiden;p

Orkar inte vänta lägre, nu blire cm:)

pusssas


don't worry, be happy

Tjoo, vaknade tidigt imorse för att hinna duscha. Blev alltså inte alltför många timmars sömn inatt men jag mår rätt bra ändå!:) Var bara jag och Jess på tyskan så det var rätt chill, ännu ett mvg på förhör. Najsnajs! Sedan sam som jag äntligen kom igång med på riktigt. Har nästan skrivit 2 HELA a4 på datorn. Och gissa vem som fick mvg på orienteringen? Jag och Natasha sprang som bara den osså när vi kom till Rask så var 9an fel (vilket vi visste för vi hittade inte den) Vi var helt döda, flåsade som att vi sprungit maran men Rask bara "Ni hinner ta den om ni springer nu" Så vi kutade och lyckades fixa bokstaven. Så nu känns livet bara braaa! Ska snart börja ta mig an engelskan och sedan så blire tacos till middag. MUMS! puusss

forgive me

Fått min dagliga ranson av idol och filip och fredrik. Så nu mår jag fint! Förstår inte varför jag fortfarande är vaken, ställde precis alarmet på 8. Kommer bli en tung morgondag men det är bara bita ihop, har bara tyska och sam. Sen blire hem och plugga, bror min har lovat att hämta biljetter åt mig så jag behöver inte springa runt på staden hela dagen. Sköööönt! KOm precis på att jag skojade tidigare om att jag bara hade två lektioner, ORIENTERINGEN med ettorna vare ju också, woopsi;p FAN!

Måste fan gå och lägga mig nu, ajabaja!

pussn

sound of a drum

Morbror och David kom hem med mat från max och vi åt och mumsade. Börjat med samhällen också så det känns inte lika tungt längre. Inte gjort mkt alls men iaf kommit igång så att jag kan var lite effektiv på lektionen. Det känns sjukt bra:) Har sett andra heroes också och det var mkt mkt bra, längtar till nästa! Snart är det idoool, ÅH HÅ HÅ!

Kom precis på att imorrn så ska jag och bror hämta ut gratisbiljetter till stepbrothers. Will Ferrell är lätt min favvoskådis, kärlek! + att med C Riley så är han äännnu bättre. Frågan är ju vem som ska få den stora äran att bli medbjuden, får se vem som lyckas muta mig bäst:p Ska hämta något mer imorgon också.... våran nyckel till LÄGENHETEN! En liten fråga bara? Hur lycklig troru att jag är? Överspeedad och bara allmänt happy. Visst, vi får fortfarande inte flytta in förrän i oktober men att hålla nyckeln till MIN (vår) egna lägenhet i handen kommer kännas grejt! Åh, nu kan fan inget förstöra min lycka. Eller, det skulle vara att nån av mina älsklingar åker ut från idol men dom är så bra så dom stannnar, annars jävlar!

Nu orkar jag inte skriva nå mer svammel, måste spela lite dx-ball för snorungen till lillebror har slagit mitt rekord och det kan han glömma! Måste ju visa vem som bestämmer, jag är ju för faaan äldst;) älskar min bror!

puusss


nothing else matters

Klev inte ur sägen förrän där vid halv 11 imorse och det var skönt värre. Letade mig till bussen och skolan för en lektion svenskaB, gick smidigt och blev klar med uppgiften så nu är den ur världen. Skickade till och med in direkt så jag inte hinner glömma bort det. Kom hem för lite mindre än en timme sedan, har hunnit fika nå mackor och ska snart ta tag i samhällsuppgiften. Kände mig ganska så otaggad men jag måste börja få bort lite, annars går man bara runt och är stressad över det hela tiden och det tar död på mig.

Jag tar och gör det direkt helt enkelt, inge mer skjuta det framför sig. Jag går...... NU!


pusss


your love is a lie

Tänker förvarna att det här kommer bli ett skitinlägg så sluta läs om du ändå kommer klaga.

Besvikelsen är galet stor och jag förstår verkligen inte hur du kan göra så här mot mig, efter allt. Det värsta är att jag verkligen försökt lägga allt bakom mig, bearbeta och förlåta. Försökt vara vuxen och tro på att alla förtjänar en andra chans. Men du ställer aldrig upp, du är aldrig där, du kan aldrig hålla vad du lovar. För du vet lika väl som mig om inte bättre att det här är min högsta önskan i hela världen men ändå förstår du inte vad det är du gör? Hur många förhoppningar som du bara stampar sönder? Du tänker bara på dig själv, mer nu än då. Jag trodde att du lärt dig av dina misstag, att du lärt dig vad det är som räknas i slutändan. Jag antar att jag hade fel, jag antar att jag ville tro det bästa om dig. Ack, vad jag bedrog mig. Jag tänker inte hänga upp mig på det här, jag tänker inte backa mitt liv för att du står ivägen. Jag ställer dig åt sidan, för jag orkar inte ner på botten igen just nu. Men jag känner mig själv, du kommer att få nya chanser (som du antagligen också kommer fukka upp) för jag kan inte leva med att jag aldrig gav dig chansen att göttgöra allt. Jag kommer fortsätta hoppas, hoppas på att du blir den du lovat mig att du blivit men som jag aldrig sett en skymt av. Jag har inte förtjänat det här,  I just want my happy ending.

Sängen nu, sovmorron imorrn. Behövligt! <3

i believe i can fly

Sett idol, gillar anna och är lite småkär i robin och lars är braa. Filip och Fredrik var självklart ett måste sedan också. Hejar egentligen på dom men nog skulle man kunna unna den där jessica 1½ mille plus bilen. Lite najs det skulle va, ge mig?:) Ska se gossip och prison nu, vart inge innan idol. Sjukt sugen och längtar nästan sönder, jag är faktiskt riktigt störd, det kan jag erkänna. Hade ju tänkt hinna med lite plugg också men inte har det blivit något av det heller! Har bara en lektion imorrn så det får väl tas då om jag inte ska ta igen orienteringen då, ÅH! Nu blev jag bara opepp på allt. Nu ska jag tänka på mina söta serier istället för orienteringen. Johan skriver på msn och vill prata om idol, han har räddat min kväll! Nu slipper jag tänka på allt annat h-vete! Pojken är bland de bättre:)

and I guess I'm happy, älskar alla underbara människor i min närhet!
Vet att jag inte säger det tillräckligt ofta, men så äre! :) puss på nosn

black cloud

Jag har ätit middag, pappa kom förbi med motorcykeln och stannade och åt. Sötmoa åt också här;) Sett OTh med bror min och även första heroes då jag upptäckte att det kommit ut två heroes idag så nu håller jag på att fixa det andra med. Ska se gossip och prison också. Det blir en lång natt det här. Idol kl 8 taggar jag som bara den, huvvaligen så bra!

Somnade nästan i slutet på heroes, tur att det var spännande. Känner att jag sovit alldeles för lite massa nätter, lör, sön och mån så inatt ska jag försöka ge mig själv åtminstone en riktig sovmorgon för före 12 kommer jag aldrig komma isäng. Börjar 12.05 så måste fara hamifrån där vid 11.20! Så kliver jag upp 10 så hinner jag ju lätt. Härligt, härligt.

Nu ska jag börja titta gossip innan idol!


pusSS

violet hill

Jag vet att jag varit kass på skriva, missade hela dagen igår. Ska berätta varför alldeles strax, nu.

Vaknade vid 9 och klev upp och duschade, morbror ringde som planerat, följde honom och mormor för att handla, hade sett ett par klicketiklackisar (läs: klackeskor) som jag självklart blev alldeles förälskad i! Så skulle fara dit och kolla på skorna innan mormor for hem till abborrr igen. Därför jag klev upp tidigar epå en sovmorgon, för det skulle jag inte gjort frivilligt annars. Ja, ni kan tänka er hur mkt jag älskade skora. Mormor hittade iaf ett par skor och så köpte jag ett par till Julia, sedan fickjag skjuts till skolan av min kära morbror. Hade fek, tränade bara på provet och sedan hade vi idrott. Kastade spjut och diskus och stötte även kula. Det var lite småkul men inte alltför enkelt. Har fått reda på att jag måste göra orienteringen med ettorna eftersom att jag inte pallade den förra måndagen annars för jag IG på heeeela kursen. Jag vet att det är galet men orientering och simningen är tydligen obligatoriskt så bara att pallra sig till gammlia på torsdag när jag egentligen slutar tidigt. Där fick man för att man skolk, FAN också!

Efter skolan blev det staden med min älskade kusin och sedan bio med morbröderna, lillebror och Alex. Såg på Tropic Thunder som jag verkligen trodde skulle vara bättre. Säger inte att den var dålig men den var bara bra. Inte super eller jättebra, bara bra. Ni fattar:) Tiggde skjuts ut till grisbacka och myste med angelica. Tittade första OTH avsnitten och jag mådde bara bäst:) Efter tredje avsnittet när bara jag fortfrande var vaken och klockan var två minuter över ett så stängde jag av tv:n och sa åt mig själv att sova, och det gjorde jag:)

Vaknade vid sju imorse och båda lyckades hinna duscha, otrooligt. Tog bussen till skolan för anki började halv9 men jag började inte förrän 10 i 10 så jag satt i matsalen all by myself. Nej, så mobbad var jag faktiskt inte. Johan kom och höll mig sällskap där vid 10 i 9 då han trodde att vi började men senare insåg att han visst var en hel timme för tidig. Det var lite dråpligt, stackarn. Hade tyska vilket bara var tråkigt och vi fick massa skäll. Jag älskar tyskagruppen, dom är typ min familj. Ärligt:) Fek-prov som kändes väldigt bra, sedan skolfoto och nk. Jag och Linnéa lånade böcker på bibblan och satt sedan där och pluggade massa innan vi till slut gav upp och letade oss hemåt.

Nu ska jag se OTH med min älskade bror:) puss hej!


the reason

Jag har sett alla andra avenyn nu och är besviken som bara den på att hon är död men vad ska jag göra åt saken? Lite mysko att Adam kommit tillbaka också men jaaa. Kan ju inte säga att den serien är bra på något sätt men jag kan ju inte sluta se, måste ju se vad som händer!:) Funderar på att kika på ett csi innan det blir gonatt. Börjar ändå inte förrän halv12 imorrn så jag hinner ju sova ut ganska så länge imorrrnbitti.

Blir troligast bio imorgonkväll. Ska fara och se Tropic Thunder med morbror, bror och kusin. Tror att det kan bli mkt bra, filmen verkar hur som helst vara grymt rolig! Bara att hoppas på att den lever upp till förväntningarna då. Massa bra skådisar iaf, gillar både stiller och jack black;)

Vad tror vi? Ska nog börja se det där csi-avsnittet om jag ska ta mig i säng nån gång!

tschüss

friday i'm in love

Ja, jag vet att det inte är fredag men det är ju AA sången;) Såg det inte på tv:n utan ska titta på alla tre avsnitt på datorn nu ist. Såg hål i väggen och det var väl småkul, inte lika bra som förra gången men. Gick bara bra med reklamen och nu är det ute ur världen, borta:) Får lön den här månaden och nästa så det känns ganska så najs. Nej, nu orkar jag inte vänta längre på att se.

pusss

i love you till the end

Oj, nu var det längesedan. Igår så tog jag bussen från Bjur till staden för att gratta världens bästa Johan. Spelade laserdome, satt han i rondellen, åt middag och drack:) Lekte en massa trevliga lekar också, hade verkligen hur kul som helst men som så många gånger förr blev det lite för mkt av det goda och jag slutade på toaletten. Vart jobbigt och ville bara hem så fick skjuts hem och ranglade upp för trappen och ner i soffan. Sov gott vill jag lova och blev nedkallad på stan för att prata vett med lätt en av världens bästa. Hade hur mys som helst, åt lite bakismat och pratade igenom allt från alla håll och kanter. Sen om vi blev så mkt klokare är ju en helt annan sak.

Har min sista reklamdag idag vilket känns väldigt skönt och ännu skönare känns det att mamma och mormor nästan har gjort bort allt åt mig:) Hur glad som helst, massa kärlek till dom. Så snart ska jag ut och göra det som är kvar vilket jag skulle gissa tar max 45min så det är lycka. Mitt huvud gör fortfarande ganska ont och kroppen vill inte annat att sova så det kändes väldigt välbehövligt med deras hjälp!

Har för mig att andra avenyn börjar ikväll, måste ta och kolla upp vilken tid och så så att jag inte lyckas missa det. Dör Angelica så kan dom ju ta sig nån stans. Då kommer jag iaf börja grina och jag känner att jag inte orkar med det. Jag hade rätt, kl 8 ikväll så börjar det:) tagggar!

I Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
And nothing else matters
pusssar massvis på låten

wherever you will go

Blev ug med ankipank som planerat. Lite kort osså badminton:) Det var kul men vi måste ju börja sluta förlora för den dåliga förloraren som bor inne i mig blir lika ledsen varje gång!;p Hunnit hem sen också och pluggat lite fek, det gick faktiskt väldigt smidigt. Fastnade i soffan med pappa och Ingela och diskuterade allt möjligt, det var riktigt mysigt. Följdes en bit på vägen sen och blev en masa surr. Inte särskilt ovanligt och jag har svar nu! Det kommer lite senare i inlägget. Måste fundera ut en bra formulering först. Nu lyssnar jag på mysmusik och ska snart kika på ett csi avsnitt innan john blund kommer och hälsar på.

Taggar massor inför morgondagen, trots lite förändring så orkar jag inte deppa ihop. Det är sånt som händer och det är bara att försöka göra det bästa av saken. Jag försöker trots allt att vara positiv för inget annat hjälper just nu, tyvärr.

Jag kanske behöver bevis på att det inte längre är vad jag vill ha, för att jag ska kunna sopa rent. Men tänk om, tänk om det fortfarande är precis det jag hade, det som gjorde mig lycklig. Jag orkar inte den känslan så jag tänker inte chansa och hoppas på det förstnämnda. Bättre att bara stoppa bort och hoppas att det aldrig smiter fram igen, nånsin. Hellre feg än dum.



pusss


smack that

För ovanlighetens skull så försov jag mig imorse. Det var nästan så att jag sprang till duschen. Hann iaf duscha, torka håret och äta frukost. Förstår faktiskt inte hur jag kunde hinna med alltihopa men det gjorde jag:) Lite måstolt över mig själv. En lektion idag bara, jag och linnea fortsatta att skriva om våran engelska författare, emily brontë, och det ledde till en massa skratt och missförstånd. Efter skolan så blev det stan med angelica och sedan joinade kära kusin oss. Hittade en stickad kofta precis som jag tjatat om på wear it, blir in och prova nån gång nästa vecka:) Hade verkligen inte orken idag att ställa mig i en provhytt och börja byta om. Tog den tidigare bussen till bjur och där var det massa gamla godingar. Fick värsta chocken när jag såg Sara. Sa typ till ankaan 100gg, "såg du, SAAARA!" Hon blev less och sa bara, MEN JA! Eller ungefär så var det. Köpte lite gotta på konsum och seda letade jag mig mot fars hus.

Blev kycklingklegg till middag, gott klegg:) Sen har vi suttit hela familjen på varsin dator och spelat brick ball som det tydkligen heter. Man kör runt med en liten "stav" osså ska man skjuta ner typ brickor i olika mönster med en boll oså faller det ner olika saker om gör så att mn blir bättre/sämre. Asroligt. Jag, David och pappa har börjat tävla så nu är det ingen som vill ge med sig;p Har iaf lyckats slita mig ifrån spelet nu, suttit alldeles för länge och har nästan börjat få ont i axlarna så det kanske inte är alltför bra. Sitter väl inte i nån direkt ergonomisk ställning som rask skulle ha sagt;p HAHAH.

Ikväll blir det chill med en utav de bättre och lite fettning här hemma. Ingela har laddat med hur många chipssorter som helst och massa dip + godis:) Är lite småsugen men kommer må dåligt efter helgen. Blir hårdträning då annars lär jag väl inte få på mig kläderna längre. All dricka och gomat och snacks imorrn på kalaset lär ju inte göra nånting direkt bättre. Huvvaligen men man lever bara en gång, får hålla igen lite sen:) Nu ska jag spela och utöka mitt rekord ännu lite till:) NÖRD, javet.

pusss


don't hate on me

Shopping på maxi, skulle ju egentligen gå till ok men tiggde skjuts av min älskade morbror och självklart så skjutsade han mig. (Han och mormor skulle ändå fara hem så det blev ju halvt på vägen) Handlade allt vi skulle, tror vi fick med oss allt iaf. Sedan hoppade jag och kusin av här på tomtebo och har mest suttit framför tv;n ikväll. idol, filip och fredrik och så slutade det med hells kitchen. En ny säsong till och med? Jag måste ha missat de sista avsnitten av förra säsongen. Vet ju vilka två som var i final men har missat finalen? Gaaaalet. Är det någon som vet vem som vann? Nu pratar jag alltså om förra säsongen som sändes på svensk tv. Jag måste ju få veeta.

När jag och elin för en liten stund besökte balkongen så tittade vi på bror som satt innanför och såg på tv. Då säger elin "vad arg han ser ut". Jag börjar skratta "Nej, han är inte arg bara blind". Min lillebror har jätttedålig syn, verkligen! Jag förstår inte hur han klarade syntestet. Han får köra bil som han är(?) Han ser inte texten när man ser på tv med honom. Det är nästan som med småbarn att man ska behöva läsa för han, tur att han kan engelska:) Så han kisar massvis när han ser på tv, därav att Elin tyckte att han såg så arg ut. Sötnosar är dom bägge två:)

Jag ska upp klockan halv7 och är hur pigg som helst så jag vet inte hur det här ska sluta. Vill sova men kan verkligen inte, det är jobbigt sånt där. Så istället för att stänga datorn och lägga mig på kudden och försöka sova så kan jag ju lika gärna se ett csi avsnitt tex. Jag menar, för jag kan ju ändå inte somna eftersom att jag inte är trött? Jag låtsas att jag tror på att det är en bra lösning på mitt problem. sovgottt:)


pusss

when the stars go blue

Ber om ursäkt för mitt tidigare inlägg, var bara less på allt. Har ätit nyss, mormor och morbröderna är här och hälsar på. Myspys:) Ska snart börja bege mig mot okq8 för att bli upphämtad av robban och resten. Ska handla det sista inför lördagen och sedan äre bara att peppa sönder.

Bjur med angeliiica imorgon, det kan bli bra:) Eller det kommer att bli bra! Vi har planerat allt in i minsta detalj, eller hur sickan?;) Packa ihop det sista och tagga flytt lite extra mycket.

 
Näe ni, nu ska jag gå och vara social med min älskade mormor och sedan ta på mig jackan för att gå ut i kylan:)

pusss

miss independent

Är bara fittsur just nu, jag vill egentligen bara bli förbannad men jag orkar inte för det löser inget. Sitter fortfarande på skolan, och här ska jag sitta till halv4. Ska höra om nasra vill med ut, och det ville hon. Otippat;p

puss,

fix you

Jag är egentligen jättetrött men kan inte sova, lyssnar på gammusik och är bara lycklig. Ska ut och hälsa på balkongen också sen ska jag kasta mig i sängen:) Sett två csi NY avsnitt och det var mkt mkt bra:) Syster sover sött redan bredvid mig så ska väl försöka att inte väcka henne när jag börjar röra på mig. Lillebror är fortfarande ute och ränner och han börjar före mig imorrnbitti. Aja, det är han som ska orka ta sig upp;p

Tyskaglosor imorgon och övningspapper grejs. Har faktiskt gjort pappret och kan väl glosorna sisådär. Tränade ju till i tisdags och då kunde jag dom iaf sen om jag fortfarande kommer ihåg är ju en helt annan sak!

tchüss

the way i are

Tremänning jenny skickade och utmanade så det är väl bara att göra annars blir hon nog inge gla! Har ändå inte så mkt bättre för mig. Sett pb nu och sluteeeet. Har ni inte sett så får ni skylla er själva för nu tänker jag berättta! Tar dom Sara igen så blir jag förbannad. Kan inte bara hon och scofield få vara nu? ÅÅÅH! Nej, nu till frågora:)



Röker du?
Ja, tyvärr. Lovat att sluta efter helgen och den här gången så kommer det bli så också.

Snusar du?
Nej, bara i brist på ciggaretter men jag tycker om snuns, så länge det är portion.

Skolkar du?
Det händer väl även den bästa ibland. Om det är en ovärd lektion kan det hända och ibland om jag verkligen inte bara orkar skola.

Gör du frukosten själv?
När jag väl äter frukost så brukar jag göra den själv, äter sällan frukost. I bjur är jag bortskämd och får den ofta serverad.

Har du suttit i rätten?
Nej, inte en enda gång. En ny punkt på "att göra innan jag dör" listan.

Har du slagit ner någon?
Nej, jag är för klen.

Har du pussat någon av samma kön?
Det har nog hänt.

Har du varit på strippklubb?
Nej, det känns lite perverst.

Vad gör du när du blöder näsblod?
Har aldrig i hela mitt 17 år långa liv blött näsblod så jag vet inte!

När grät du senast?
Igår när jag såg på grey's anatomy, det var faktiskt jättesorgligt och vackert.

Vem kan du prata om allt med?
Det var svårt, kan prata med flera men vettefan om det är nån som verkligen vet ALLT.

Har du solglasögon?
Jag hade ett par innan vi for på våran husvagnsemester i somras men Elin och Johan lekte med dom så dom är lite små trasiga. Tror faktiskt att dom egentligen gick sönder i väskan, ska inte skylla på mina kära vänner;)

Skriv en mening på engelska:
Write a sentence on english.

Vem pussade du senast?
Nån random, annars lillasyster på kinden imorse:)
Vem kramade du senast?
Det var nog Merrran.

Vad är din högsta önskan just nu?
Oj, tung fråga. Leva lycklig i alla mina dagar?

Vad heter ditt hårspray du använder?
Använder aaaaldrig hårspray mitt hår bli bara fukkat av det.

Vem gillar du?
Jag gillar dig!

Vilken färg har du på tröjan du har på dig?
Helsvart.

Är du blyg?
Kan man väl inte direkt säga.

Vad tänker du på just nu?
Jag funderar på om jag ska gå och äta en bulle och det tänker jag också göra!


Lite halvknasiga frågor, hoppas att älsklings-jenny är nöjd:) Nu blire bullätning och sen blir det balkongen. Idol klockan 8:) Ett måste, har aldrig följt idol så slaviskt som i år. Nu är jag iaf fast och jag tycker massvis om nya juryn!

pusss


i can't hate you anymore

An empty room can be so deafening,
The silence makes you wanna scream,
It drives you crazy.
I chased away the shadows of your name,
And burned the picture in a frame,
But it couldn't save me.

And how could we quit something we never even tried,
Well you still can't tell me why.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.
...I can't hate you anymore.

You're not the person that you used to be,
The one I want who wanted me,
And that's a shame but,
There's only so many tears that you can cry.
Before it drains the light right from your eyes,
And I can't go on that way.
And so I'm letting go of everything we were,
It doesn't mean it doesn't hurt.

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore.

Sometimes you hold so tight,
It slips right through your hands.
Will I ever understand?

We built it up,
To watch it fall.
Like we meant nothing at all.
I gave and gave the best of me,
But couldn't give you what you need.
You walked away,
You stole my life,
Just to find what you're looking for.
But no matter how I try,
I can't hate you anymore

Har inte lyssnat på den här på hur länge som helst, vart i alla fall på nytt kär i den:)



Och om jag oroade er med förra inlägget, det låter ju som att jag är helt förstörd. läste igenom det och blev nästan rädd för mig själv. Sälvklart känns det, men det är mest bara jobbigt och drygt att inte kunna slippa det. Inte ont. Jag lever och mår bra men det hade kännts bättre om jag inte tänkte på det alls, för det blir jobbigt att tänka för mkt.


såhär glad är jag:)

empty rooms

Letat mig hem från skolan. Jag och naasra jobbade ikapp svenskan så nu är vi precis där vi ska vara:) Ska äntligen få se prison break också, har typ gått och längtat efter det hela dagen.

Fått reda på information som försvunnit i fyllan också. Tog väl emot ganska, eller jävligt mycket. Jag blir bara förbannad på mig själv och funderar på att hoppa från en bro. Fast riktigt så farligt äre inte, nu ska vi inte sitta här och driva om att ta självmord. Det känns bara fukkat, skulle vilja kunna ha en allvarlig konversation med mig själv när jag är full så att mitt fulla jag (mer sanningsenliga jag) kan berätta för mig vad som händer i mitt huvud och hjärta för jag vet ärligt inte. Jag sitter fast i det förflutna och vette fan hur jag ska kunna släppa det helt, för jag vill inget hellre. Har alltid bara väntat på att tiden ska få läka alla sår såsom alla säger att den gör men det funkar inte. För jag har väntat länge nog nu. Försökt supa mig igenom det, prata mig igenom det, sett det från den ljusa sidan och jag inser att efter alla dessa försök så har jag bara gömt det, inte glömt. När jag flyttade kändes det som att allt det där bara var borta, det hörde till Bjur och det var inte längre en del av mitt liv. Nu när man hela tiden blir påmind av saker, människor och tankar från den tiden börjar allt bara om från början. Det känns nästan som att det vore igår. Jag hatar inte dig, jag hatar mig.

blev mkt, tom på ord nu. pb nästa. PUSS

moonshine

Borde egentligen inte sitta här för jag ska egentligen göra mig helt färdig för att gå till bussen men jag sitter så skönt i min säng:) Bara svenska idag och sen blire att ta ut massa pengar, känner att helgen kommer göra mig fattig men det är sånt man får ta. Man lever bara en gång eller hur?;) Tar ändå emot lite grann men.. Nej, fan vad jag är negativ. Helgen kommer bli kanoners:) Nä, nu ska jag börja packa ned datorn och bege mig mot busskuren.

Hann inte se pb igår så ikväll får jag fan lov att ta mig i kragen. Nu måste jag fan springa!

puss

fell in love with an alien

Hade en väldans diskussion på skolan idag om det verkligen var idol eller inte ikväll eftersom att det är tisdag och tidigare veckor så har idol varit ons&torsdagar. Men jag hade fel och fick ge med mig, det var idol och det är jag glad över:) Diggade killen som sjöng elvis också vare en annan kille innan som jag också tyckte om. Den blinda snubben var väl inget att hurra för, visst det var rörande men inte var han braa. Kändes som att dom skickade honom till sthlm bara för att, han kommer ju inte att gå vidare iaf. Filip pch Fredrik sen då som vanligt:) Det är bara humor!

Grinade till oth idag, såg grey's senare grinade även där. Vad händer? Det är ju så sjukt fint och sorligt och jag blir bara heelt galen. Saknar Q som bara den och slutet på grey's gör att jag bara vill gråta sönder. Tänk om det var sådär i den riktiga världen? Tänk om såndär filmkärlek existerade och kunde hända en själv. Jag skulle sväva på moln resten av mitt liv!:) Det går ju alltid att drömma...

Ska leta mig i säng nu, bara en lektion imorrn. Kan det bli mycket bättre?:)

shut up and drive

Och från och med nu så hatar jag bara alla som skriver anonymt! Min nyfikenhet tar död på mig, blir bara förbannad. Anki hittade till och med en sida åt mig som kunde kolla upp ip-nummer och grejer men det funkade inge bra. Det här mysteriet ska lösas! Och där med basta! AARGH.


puuss ändå


what's in it for me

Vaknade tidig tid imorse och hann till och med sleva ner lite fil i magen innan det bar iväg till bussen för min efterlängtade tyskalektion! (NOT) Det var inte så farligt drygt och glosoran som jag för en gångs skull kunde var inte förrän på torsdag, suck. Nu måste jag ju träna på dom igen för annars så har dom sedan länge lämnat min hjärna på torsdag. feken gick bara bra idag, hade ju gjort det mesta + att våran lärare lyckades låta oss sluta 40min tidigare:) Det är bara att tacka och ta emot!

Nu har jag hittat hem, har precis ätit och ska snart ta och kika på oth. Märkte precis att jag laddade hem FEL pb. Tänkte bara att oth och gossip är ju på 3e så laddade hem pb 3 också. MEN det var ju två avsnitt första veckan. ARRRRG! Så nu har jag börjat om med 4an denn gång. Jag suuuger verkligen. Fixade fel grey's igår också. Nu ska jag bara krypa ner under täcket och titta sönder!


pusss

white flag

Har precis sett "i ditt ansikte" tycker om Betnér massvis. Hade trott att han skulle vara för på och att det bara skulle bli för mkt men tyckte att det var riktigt braa:) Egentligen ska jag väl leta mig i säng men jag är så sugen på grey's så jag kan bara inte låta bli att kika! Lite lycka. Jag vet ju att det bli hon och mcDreamy i det här avsnittet så det ger mig lite hopp. Längtar sönder till oth imorrn, längtar efter påde gg och pb med men inte riktigt lika mycket. Hoppas på att Dan kan döda den där jädra nannyn också! Jag sitter uppe hela natten tills det finns att ladda ner oså hinner jag se det innan skolan. Deal:) nattinattti!

here without you

Hunnit äta middag och gjort bort fekB kap.6:) Jag är bäst i hela vääärlden. Nu kan jag slappa på lektionen imorrn och bara plugga satan inför provet nästa vecka. Känns bra att ha hunnit ikapp med skolarbetet, nu är det bara engelska häftet som är mer som en BOK! galeet, ska försöka börja läsa så att det inte blir så att jag måste stressläsa hela skiten typ dagen innnan. Nu håller mor och bror på att plocka iordning kvällsfika så ska snart leta mig mot köket för att få i mig lite i magen. David satt och visade mig vad dom håller på med på information och layout och det verkar ju "helfestligt". Kanske är en kurs som man måste se till att lägga till i 3an. För jag tror inte att vi har den obligatoriskt? Det verkar lite skumt.

Jag vill bara sova nu, är lessss. Har sjuukt ont i mina öron så ber till gud för att det inte är nåt jobbigt hals, öron fitttgrejs. Jag orkar verkeeeligen inte att bli sjuk. Jag vill inte. Jag vill inte! Ska fika nu, lite varm o'boy kändes väldigt lockande:)

puuuss

the reason

Klev upp imorse och duschade och bara tog det alldeles lugnt. För skulle inte behöva fara förrän med 10.50 bussen men då vare nån liten människa, liten, liten männsika som tyckte att jag skulle äta lunch på stan med henne (hon mutade mig) Så det slutade med att jag tog bussen en halvtimme tidigare och mötte upp ank och linnet på stan. Styrde raka vägen mot subway med bestäma steg och huvva så gott det var. En fekB lektion och sedan pallade jag inte att springa runt i skogen och leta efter kontroller så jag smet hem:) Har suttit och gjort bort en massa så känner mig väldans duktig faktiskt.

Svenskan, avklarad.
Tyska glosor + nån uppgift, avklarad
fekB, njaa
Eng, njaa

men hälften iaf;) Det är ju alltid något. Har iaf gjort det som var mest bråttom:) Lite smart är jag ju trots allt.


Och jag blir arg på mig själv när jag inte fattar varför du gör som du gör? För jag gör ju precis likadant själv, så vad är det jag inte förstår? Jag är bara helt uppfukkad i huvudet och vill inget hellre än att sluta tänka. Så precis just nu tänker jag gå ut och andas! OCH JUST JA! Måste berätta vad jag lyckades med i helgen. HaHa, det är nästan skamligt hur klumpig man kan bli. Skulle tända en cigg åt en anonym person och tänder och ser att lågan blåser mot mitt finger men jag känner inget. Sen tittar jag på min nagel och den är alldeles svart ytterst och jag kan lova att det inte luktade särskilt gott. Det såg ganska roligt ut, jag är sämst. Verkligen och på riktigt!

Förbannad igen. Trodde att internet hade slutat fukka men tydligen inte. + Att jag hatar, HATAR, ett visst X som har en förmåga att göra mig förbannnad bättre än nån annan. ÅÅÅÅH! Det är inte min dag idag, inte alls. Så nu ger jag bara upp, gonatt.


a moment like this

Har hittat tillbaka till Ume igen. Jag flyttar snart och det känns helt overkligt. Längtar verkligen hur mycket som helst. Börjat planera hur mitt rum ska se ut också. Det blir spännande. Känns som att det kommer sluta med en ljusare fondvägg. Nu är väggarna i mitt rum mörkbruna så kanske bara gör en ljusbrun vägg eller så målar jag tre väggar ljusbruna och lämnar en mörk kvar. Jag vet inte? Vad blir bäst?

Såg det nya roliga "hål i väggen" på sexan. Tyckte det var lite små humor, fast jag brukar ju skratta åt det mesta men ändå. Björn var ju med och honom måste jag få erkänna att jag är ganska kär i och Herngren är ju humorn han själv.

Packat ner ännu mera kläder nu så jag får väl gå naken i skolan fram tills det att jag flyttar. Nä, jag har faktiskt lämnat kvar lite kläder i garderoben så att jag inte fryser ihjäl. Det har ju börjat bli vinter. MINUS grader och jag bara skakar på huvudet. Inte än, snälla inte än. Nu är längtan utomlands större än nånsin. Jag hoppas verkligen att det blir av på lovet men jag känner ju min far. Det lovas mycket men det är inte allt för ofta som det faktiskt blir som han har sagt, håller tummarna iaf.

För tillfället lever jag på alla andras kärlek. Jag mår bra av att se folk äckligt kära och jag blir lycklig för deras skull men samtidigt så saknar jag det själv. Jag vill liksom bara få ha känslan, att springa runt och le sådär fånigt bara jämt. Jag har tyckt att det varit så inåt helvete skönt att vara singel och göra som jag vill, när jag vill. Men det kanske varit för länge nu? Nu är jag ju sugen på att springa och gifta mig, skaffa barn och köpa hus.... nästan. Om man bara kunde få blanda lite och få det bästa av två världar. Nej, jag ändrar mig nu och direkt. Jag vill inte vara bunden till nån, behöva tänka för två eller bråka om allt och inget. Jag vill inte vara kär, inte nu, inte imorrn. Sen, inte nu.

cold beer

Pappas lunch var iaf en sån där paj från reklamen. Man häller först ner äpplena och sen häller men bara på smuldegen och stoppar in hela alltet i ugnen. Han är en äkta kock min far. Jag och Ingela skrattade gott iaf och pajen var det inget som helst fel på:)

Blev Anki och Merr igår kväll, drev runt i B-holm city och spelade en hel del poker på ug. Kvällen slutade hemma hos mig med Anki upptagen i phone och jag och Meron tittandes på sunset beach. JA, vi är väldans massa gej. Och när jag och Meron följt Anki så ville ingen av oss gå hem själv så det slutade med att jag fick en övernattningskompis;)

Pappa väckte mig tidigt imorse så nu har vi varit och rensat ut en massa från gammhuset, Det är fortfarande mycket kvar men lite mindre grejor iaf. Bar ut lite möbler på altanen och en massa färgburkar. Hann även förbi återvinningen med en massa säckar. En sväng på konsum, det tar alltid sån tid att handla i Bjurholm för alla ska alltid stanna och prata så förbannat mycket men vi tog oss tillslut hem iaf. Nu så väntar jag på lunch och sedan blire väl att leka med flickorna. Trevligt värre. Pappa har lovat att skjutsa hem mig också för bussarna härifrån går ju cp-dåligt. Näst sista reklamhelgen nurå, det känns så sjukt bra. Är bara lycklig över att slippa h-vetet.

pueess


these words

Ligger och myser framför datorn i sängen. Ser på ännu mera criminal minds, jag är halvt beroende. Kirra ligger och tittar med mig, har man inga vänner så;p haha. Pappa ville övningsköra men jag är så otaggad som jag nånsin kan bli, kändes bara förjävla drygt. Så ligger kvar i sängen istället, nu smer Kirra iväg. Hon tyckte väl att jag blev tråkig när jag började skriva istället för att klia henne på magen.

Vill att grey's ska börja igen. Det känns som att det var hur länge sedan som helst som jag såg det. Kan lova att jag inte kommer ihåg vad som hände i sista avsnittet eller var det i sista som hon hade "ritat" upp planritningen på huset med ljus? Jag måste ta och fixa det. Vart sjukt sugen på att se! Det ska jag göra direkt medan jag kommer ihåg det.

Har ingen aning om hur jag ska hinna med annat än att sitta framför datorn när alla serier börjar komma ut igen nu i slutet på sept/början av okt. Det blir gaaalet. Eller jag har ju klarat det förut så nog ska det funka på nåt sätt. Man får väl stå ut med att inte hinna se dom direkt samma dag som dom kommit ut. Tålamod:)
Nu blir det åter tillbaka till JJ och gänget!;)

Pappa ska tydligen göra nå hemligt till lunch så jag och Ingela har blivit bannlysta från köket. Han sa att det skulle bli gott och efter ett tag kom det "men jag har aldrig gjort det förut" så det här blir nog spännande. Återkommer senare med resultatet. :)

pusss

over you

Somnade inte förrän där runt tre snåret igårkväll, det var ju lite dumt. Pappa väckte mig för ett tag sedan och sa att det fanns go'frukost. Trodde väl att det sku vara en limpa med smör och ost ungefär men Ingela hade gjort nå jättegott typ omelettaktigt. Fast goooodare. Satt och åt med dom och såg på myth busters. En bra morgon, oja. Sitter och skriver med snorungen till syster på msn och hon är faktiskt ganska söt, mjaaa. Nu ska jag börja röra mig mot badrummet och duschen. Sen hinner det nog bli ett criminal minds till också, såg det innnan jag sku lägga mig igår och var faktiskt lite rädd. Kirra sov med mig så det var mys. Nej, duschen var det jag sa. Hejs:)


puuuss

who knew

Letade mig ut med Anki och det blev en massa mys. Neger och president med VJ, badminton, poker, film och massa "frisk luft";) Har bara varit en alldeles bra kväll. Och jag röstar för kärlek, helt och fullt! För när det är som bäst så finns det inget i hela världen som är bättre! På den punkten tror jag inte att nån vill säga emot mig? (eller nån finns det alltid, nån bitter och heartbroken.) Jag var sån men jag tänker inte vara så längre. För du gräver bara ner dig själv mer och mer, give love a chance (låten heter ju egentligen "give peace a chance" men klaga inte!) Jag tänker iaf sluta vara så jävla negativ och bara se positiva saker med allt. För som Jonas så klokt sa ikväll, "nog fan hade det kunnat vara värre." Det har han jävligt rätt i så nu blire skärpning. Bara happyface från och med nu! :)

skönaste låten för tillfället är iaf Pinks "So what",

And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?


gammbild men happpy!:)


Nu ska jag pallra mig i säng så jag orkar med morgondagen!

pusss

suspicious minds

Blev criminal minds när csi inte vill vara på min sida. Det var väldigt hemskt men så braaa!:) Nu hoppas jag att Ingela snart kommer hem så att vi år snöra i oss nån middag snart. Hungrig som en varg. Sitter och lyssnar på elvis med far min. Det är faktiskt ganska så mysigt och även om jag egentligen aldrig kommer att erkänna det eftersom att jag alltid varit så emot elvis så är faktiskt väldigt många av hans låtar sjukt härliga. Kanske behövde bli några år äldre för att uppskatta dessa bara. Vad vet jag. Hittade nå utmaning i en annan blogg så varför inte, medan jag ändå väntar på maten. Här kommmer det:




1. Vad är klockan? 17:26
2. Ditt namn? Lillemor Anna Holmberg.
3. Smeknamn? Lill, Lillz, Lilliz, Lillan osv osv i typ år!
4. Piercings: naveln, oså ett hål i varje öra men det är nog rätt igenväxt;p
5. Ögonfärg: Blå/grön typ.
6. Födelseplats: Umeå BB.
7. Favoritmat: MAKARONER! 
8. Någonsin varit i Kalifornien? Nej, men vill gärna.
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? Nej, inte vad jag vet.
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? Ja!
11. Varit med i någon bilolycka? Nej;)
12. Krutonger eller baconbitar? Måste nog bli baconbitar .
13. Favoritdag på veckan? Hm, Fredag eller Lördag iaf.
14. Favoritrestaurang: Oj, gillar Eurasia
15.Favoritsport: Hockey, det måste bli hockey! ;D
16.Favoritdrink: Jag dricker inte sånt ;)
17. Favoritglass: Allt med choklad!
18. Walt Disney eller Warner Bros: Walt Disney
19. Favoritsnabbmatsrestaurang: Oj, måste nog säga Mc Donalds. (vad har hänt?) 
20. Vilken färg har din sovrumstapet? Nu vit, men den är brun i ny lägenhetn.
21. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet? Har inte gjort det.
22. Vem fick du ditt förra mail ifrån? Mamma.
23. I vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort i? Hade nog blivit H&M .
24. Vad gör du oftast när du är uttråkad? Svär? Jävlas?
25. När går du och lägger dig? Brukar bli runt 23-24.
26. Vem kommer att svara pá denna lista först? Det var en bra fråga.
27. Vem av dom du skickat detta e-mail till kommer inte att svara? Ofta jag orkar skicka vidare!
28. Vilket tv-program missar du inte? Ser det mesta på datorn om jag råkar missa, är serienörd!
29. Senaste person du gick ut och åt middag med? Det var nog pappa.
30. Ford eller Chevrolet: Ingee
31. Vad lyssnar du på just nu? Elvis Presley - Suspicious Minds
32. Vilken är din favoritfärg? Lila! <3
33. Hav eller flod? Hav!
34. Hur många tatueringar har du? Ingen, vill ha när jag vågar.
35. Har du någon gång kört slut på bensinen? Ja, en gång. Utanför Ankis hus;p
36. Katter eller hundar? Hundar egentligen men smulan är sötnosig!
37. Klockslag när du blev färdig med det här mailet: 17:34

Nu har Ingela kommit hem så jag ska ta och mata magen nu, pueeesss

las vegas

Upptäckte precis att säsong nio inte har kommit ut än! Jag blir galen! Så nu äre bara till att vänta till den 9onde oktober, tack för det då!

faaan

forever

Dagen började stressigt värre. Vaknade ca 15 minuter innan jag i vanliga fall brukar gå till bussen. Bara kastade på mig kläder och sminkade mig, stoppade ner det mest viktiga inför bjurholms vistelsen och sprang sedan. Jag hann i tid till bussen och även då till min enda lektion. Gratttis Lillemor!:) Pappa hämtade mig på skolan och nu är vi hemma. Tog en nachotallrik på jonte's, eller pappa åt och jag åt upp resterna;p Brukar ju vanligtvis vara föräldrarna som äter upp efter barnen men jag är mat antar jag;) Nu tar vi det bara lugnt framför en film på tv;n.

Idol igår var bra och jag tyckte så himla synd om han som var så himla nervös. Förhoppningsvis så släpper det till stockholm men hur ska det gå till? Söt var han då när han inte kunde säga nervositet;p Stackarn. Hon från vindeln var grym och henne hejar vi på! Filip och Fredrik lyckades vinna igår också, härlit! Finns det skönare människor? Jag tror ärligt inte det.

Ska leta reda på nästa säsong av csi nu, det är galet bra och nu är jag helt fast! är på säsong NIO, huvvaligen. Jag väntar på att ankipanki ska lite sig hit så jag får en utekompis. Vägrar att gå ut själv här i bjur och sitta och rutttna!

puuusss


all good things

Det blir Bjurholm i helgen. Pappa ska till stan imorrn för att skriva på kontraktet till vår lägenhet så då skulle han försöka passa in det med när jag slutar imorrn. Slutar faktiskt 10:40 men då hade jag tänkt äta lunch på skolan efter och sen plockar han upp mig. Hahaha, pappa ringde precis och sa att han skulle träffa hyresvärden klockan tolv så då plockar han upp mig på skolan innan också far vi och skriver och sedan blir det bjur hela långa helgen men det dug det med. Hoppas bara att det är nå folk hemma, brukar vara typiskt mig att hitta av bjur när alla andra stannat i ume. Nejrå, det där löser sig säkert:) Nu ska jag gå och plocka upp syster ur badet, hon tjatade och jag orkar inte bråka så då kan hon väl få bada en stund då. Det tar ju ingen skada av. Eller jo, badrumsgolvet! Var och tittade till henne för en stund sedan och ja.. golvet är blött. David smet över till Alex även fast han är barnvakt, ajabaja! Nej, det gjorde han inte, nu sitter jag och ljuger också. Han sa att han skulle gå och hämta xboxen men jag sa att han kunde gå dit och spela för jag är ju ändå hemma och håller koll på vårt vilddjur till syster. Så nu sitter jag här och hörde jag rätt? Jo, syster sitter och sjunger i badkaret. Ibland är hon ganska söt, men bara ibland.

Nu helt ur det blå kom det "Lilllll! Idag hade vi matte? Jag svarade bara "vad kul" och fick ett aah till svar sen blev det tyst igen. Ibland är hon rätt så underlig. Kom en liten pojke förbi nyss också och ville sälja pandagrejor. Jag sa att jag redan köpt och det har jag ju nästan. Jag har inte köpt men vet att lillkusin säljer så ska jag köpa så måste jag ju köpa utav honom!:) Det är ju nästan samma sak som redan köpt;p Nu skriker ungen igen bäst att gå och kolla så hon inte drunknar.

pusssen

walk the line

Bara en lektion idag också, fick självklart redovisa på samhällskunskapen men det gick bara bra. Disskuterade sedan i grupp med Jess, Nasra och Asma och vi hade bara en massa kloka tankar och det var faktiskt väldans intressant. Vill att Linnnnet ska ta och friska till sig, saknat henne hela veckan!

Och idag fyller världens bästa pojke år! EN massa grattis till Lajnus som numera är vuxen. 18 år, starkt jobbat. Kan lova att jag är ganska mycket så avundsjuk, ut skulle han ikv också. BLÄÄÄÄ! Vill också vara 18.

Och jag har precis insett att min snart blivna sambo är sjukt bra. Hade vi inte varit släkt hade jag nog varit dyngkär! HAHAH! Han är barnvakt ikv och nu sitter han (hör och häpna) och leker med lillasyster. Dom spelar "vem där" och jag blir nästan lite små avis för dom verkar ha riktigt kul tillochmed:) Mina syskon är iaf lätt dom bästa som finns.

Var och hadlade lite grejer till lägenheten idag också. Eller det blev inte så mkt, nya djuptallrikar! Två stycken, (gissa vilken fääärg?;) självklart så är dom lila. Sedan blev det två med typ kalle anka och musse pigg på! Jag tyckte dom va söta och det tyckte bror också när jag kom hem med dom så det blev dom. Även handlat annat småtjafs, blir inte till att handla de stora förrän det närmar sig flytten eftersom att det är trångt nog som det är hemma hos mamma just nu men vi trängs:) Finns det hjärterum så finns det stjärterum;)

Ikväll ska jag bara ta det fruktansvärt lugnt. Har lite tyska att göra om jag kommer mig för att göra det innan det börjar allt bra på tv. Klockan 8 blir det självklart IDOL och sedan klockan 9 så äre ju Filip och Fredrik och det måste vi ju bara se:) Kan hända att det blir nån film med lillebror efter också, sku inte sitta allt för fel!

puueess

little bit

Och vad har hänt idag? Mest bara lugnt, bara en lektion. Svarade på några frågor till filmen Odysseén och såg på nån tråkig faktafilm där dom sprang runt med löspenisar. Väldigt... annorlunda? Letade mig hem efter skolan för att sedan få gomatn av lillebror. (tänk er, han ska jag bo med sen. fatta hur mkt go mat jag kommer få!) Han hade iaf gjort makaroner och bacon med bea-sås. Var väldans gott! Sen blev det barnvaktande, mor skulle på föräldramöte. Syster är rätt lätt att ta hand om så inga större problem där. Skulle ta bussen ner på stan så bror fick komma över och passa henne de sista minutrarna innan mamma hade hittat hem igen.

Blev Mekka nere på stan med kusin & co. Blev bara en kopp varm choklad för mig, jag försöker ju faktiskt dra ner på onyttigheterna, men lyckades ändå bli 34kr fattigare. Aja, jag antar att det är sånt man bara får stå ut med för inte kommer det att bli nån ändring inte.

Borde egentligen redan ligga och snarka i min sköna säng. (ligger ju faktiskt redan i den! Fast med ögonen öppna och med fingrarna på tangentbordet som ni kanske listat ut?) Börjar inte förrän klockan 12, eller ja. Tror att det är tio över tolv tillochmed;) Lite små lycka där, man ska vara glad för det lilla. Jag måste ändå fara hemifrån samma tid så egentligen spelar det ingen roll men jag får lite extra tid för att kasta i mig lunchen. Det är ju aldrig fel!

Duktig som jag är så kom jag på, när jag satt och såg på So you think you can dance? att jag inte hade gjort klart källkritiken till samhällskunskapen så jag sprang och hämtade datorn för att sätta igång med det på momangen. Det tog inte så lång tid när jag väl kom igång och nu var det så länge sen jag gjorde det att jag nästan har hunnit glömma bort att jag gjort det! NUUU, blire sängen!!


puuusss

rock you like a hurricane

Ja, dagen idag har det väl inte varit något som alls fel på. Klev upp och duschade imorse och sedan blev det bussen ner på stan och jag kom alldeles lagom tid till tyskan. Lite kul var det att jag mötte Hanna på väg till skolan. Hon hade bara haft en lektion och var på väg hem! ;O Galet:) Hade för en gångs skull faktiskt pluggat på glosorna denna vecka och tyckte att det gick skapligt. Lunch med Jess sen, var den där slajm-pannkakan som smakar skumgummi. Hm.. Sylvia kom fram och bara "Vad doktiga ni var! 10 auv 10 påäng på profvet!" Hahah, både jag och Jess blev rätt överraskade men väääldigt stolta över oss själva!:)

Sen så svek vi ju Peters så stora förtroende för vår klass som han sa igår. Han skulle på nån utbildning så vi skulle få jobba själva. Jag och Jessica såg först klart oth som vi började se på lunchrasten, det var mkt mkt bra precis som vanligt. Sen jobbade vi, faktiskt väldit fort och gjorde klart det vi skulle så oss kan iaf Peter vara stolt över!:) En NK lektion sedan som kunde ha varit värre. Såg då en värdeeelös film om dinosaurier. SÖG! slutade iaf halv4 så det var ganska skönt!

Nu ska jag döda syster så jag hinner det innan jag ska se på "vem kan slå filip och fredrik". Ungen lever jävel här i MIN säng och sliter bort kuddarna jag har bakom ryggen och skriker "du får inte ha min kudde med ditt äckelhår". Visst är ungar för underbara!?



pusssn


all summer long

Jag mår braaaaa!:) Nu ska jag sätta (lägga) mig framför datorn och se ett csi avsnitt till innan jag letar mig i säng. Det är ju så förbaskat spännande! Börjar tio i tio imorrn vilket känns ganska så najs faktiskt. Taggar verkligen inte naturkunskap men det är bara att bita ihop och härda. Det som inte dödar en gör en starkare, eller nåt annat sånt där fånigt. OCH VET NI?! Jag kom precis på att det kommer ut ett nytt oth imorrn (även pb och gosssip) så nu är min kväll räddad. Ska tänka på oth imorrn då när nk;n känns som jobbigast, hahah!:) Nu måste jag sova så det snart blir nästa dag;) Känner mig som ett barn på julafton!

puusss


so what

Känns på nåt sätt bra men ändå jobbigt att allt gammalt slitits upp igen. Det är som att någon hällt salt i alla sår. Jag orkar inte deppa ihop utan går vidare och låtsas som att det aldrig hänt. Jag orkar inte tänka längree. Blev iaf en bra helg i bjur med mycket städning och jobbb. Tog igen tappad tid vilket kändes nästan overkligt bra, behövde få ur mig all skit och känna att jag inte är ensam. Nu sitter jag i min säng som jag och syster delar nu fram till att jag och bror flyttar ut ur det här fängelset! Det ser ut som fan och inte har det blivit någon ordning medans vi varit borta. Det är sånt här jag inte orkar, mår bara piss när allt ser ut som satan. Ska leta mig utåt, behöver luft! Och just ja, har ätit pizza 3ggr de senaste 5 dagarna så jag känner mig fetare än nånsin! Är nog egentligen mest därför som jag vill ut och röra på mig. Kan tyskaglosorna inför morgondagen och kännner mig nästan peppad på skola. Älskar fekB, tycker att det är så himla kul så jag antar att jag valt rätt linje!

Efter skolan idag så blev det till att göra hemligheter på stan (vågar inte berätta med tanke på att personen som ska få överraskningen kan hitta hit;p) Sedan plockade Robbebobb upp oss med nybiln och vi åkte till Johans statoil och köpte glass (Johan jobbade) och bara levde livet:) Sedan blev man tillochmed hemskjutsad, woho:) Nu ska jag ut och köpa ett liv.   

PUUSSS

(vart ett väldigt "hoppigt" inlägg. från pizza till tyska till fekB men vafan, jag skyller på att jag är trött)

dangerous

Hallojsan, det känns som att det var väldigt länge sedan som jag senast skrev. Känner att jag bara måste få skriva av mig. Flytten är iaf klar nu, det är inte uppackat oså men alla grejor är i nya lägenheten. Jag delar rum med syster nu fram tills dess att jag och bror flyttar till vår lägenhet 1okt. Det blir nog första helgen i Oktober eftersom att pappa inte kommer att ha möjlighet att hjälpa oss nån vardagskväll men det duger ändå. Jag sa till David igår att vi får väl ta med oss en madrass till skolan på onsdag (1okt) och bara snöra in den i lägenheten så att vi iaf får sova där. Hahah, vi får se hur det blir med den saken. Just nu så väntar jag på Ingela som ska skjutsa mig och syskonen till Bjurholm. Vi ska rensa ur på kyrkogatan och se om det finns nåt roligt vi vill ha som inte pappa och Ingela ska ha kvar. Dom har en jäkla massa överblivna möbler som bara skriker efter att få flytta in med osss:) Så det blir nog alldeles perfa. Träffade Meron på skolan och fick höra att den svikarn inte ens ska vara i Bjurholm i helgen. Blev lite ledsen i ögat men jag lär väl överleva ändå, hoppas jag;p Ska ju ändå mest bara städa och packa så det kanske är lika bra att hon inte tar upp min tid;p Det där lät väldigt fel men ja, jag tror ni fattar hur jag menade. Håller på att tanka hem nyaste pb. Så spännande, kan inte vänta nääästan! ÅÅH, vill se nu! Äntligen börjat lyssna på tyskungen nu också. Älskar Läckberg och jag har inte tid att läsa så att lyssna på ljudboken på bussen och när jag är ute och går blir alldeles perfekt! Har lagt över den på mobilen nu så jag behöver inte tänka på att jag måste komma ihåg att ha med mig mp3n överallt, ganska smart av mig för ovanlihetens skull. Nuuuu, ska jag se pb!

pussss

can't help falling in love

Jag är bara överlycklig. Lägenheten är vår om vi vill ha den. Ska ner och titta på den på lunchen imorrn, är övertaggad. Kommer inte sova mycket inatt. GUUUUUUD! Och jag är medveten om att det inte är nå lyx direkt men vad som helst duger och jag och lillebror har suttit och tittat lite på ekonomin och jag vill lova er gott folk. Ni behöver inte vara oroliga för att vi ska svälta, osv osv. Får snart in nästa mycket väntade lön på 5k så det känns väl.... skönt?:) haha. Har fortfarande inte ens börjat kika på dom där 42 jobbiga tyskaglosorna. Det man inte ser finns inte eller hur det nu är? Jag tror inte att min lärare godkänner den ursäkten. Ska sätta mig och se på nyaste weeds nu och läsa lite glosor samtidigt, jag vet hur det kommer att sluta;p


pusss


no good

Skoldagen har varit slapp så jag tänker inte klaga! (eller jag tänker klaga på de 42 glosorna som vi har tills imorgon, I TYSKA!) Idrotten var skitkul och vi lekte som barn i sanden. Nu ska jag alldeles strax ställa mig och påbörja middagen och sen blir det att hoppa in i duschen, känner mig inte allför fräsch.

Kom otroligt nog ihåg att hoppa av på ålidhem och lämna igen filmen. Den var faktiskt riktigt bra, the bucketlist. Lite sådär smågrinfilm som jag tycker om! Den var även jäkligt kul emellanåt! Nu tycker mamma att hon är rolig. Hon sitter i sitt sovrum och skickar sms och frågar när maten är klar. Lite småsöt sådär. Så det är väl bäst att jag ställer mig vid spisen och börjar förbereda min specialité ;) Brukar ju alltid göra korv och makaroner så idag ska jag chocka familjen. Det blir köttbullar och makaroner! Hahaha, dom blir nog nöjda.


pussss

if everyone cared

vaknade av att solen spred sitt varma ljus på mitt täcke, det är inte riktiiiigt höst än! :) nu sitter man nyduschad vid datorn. ska alldeles strax börja bege mig mot bussen, hinnar slänga i mig nå lunch på skolan också innan fekB lektionen. slutar runt halv3 idag vilket känns ganska så mkt skönt! ska komma ihåg att hoppa av på åhc på vägen hem också. hyrde film där igår så vore ju bra om jag kommer ihåg att lämna igen den;p

nej nu blire att ila mot bussen, pusss


RSS 2.0