sexy bitch

Helgen har bjudit på mycket spännade, jag är nöjd och glad. Fredagen började sent för min del, var uppe på marieberg vid halv tio och tog snabbt ikapp. Blev mkt mer folk än det var tänkt men det var bara trevligt. Skulle gissa på att huvudet mötte kudden ungefär vid halv sex, länge sedan man höll igång så länge men roligt hade jag:) Lördagen blev pizza med Elin, Robban och Johan. Letade oss till hemmakväll och skulle välja film. Överlät det till pojkarna då det annars bara brukar kunna bli tjafs. Men karlar och film, på riktigt! Spenderade nog mer tid att välja filmen än vad det sedan tog att se filmhelvetet. Självklart var den helt värdelös också. Inte mkt dom klarar av! ;)

Idag har jag bara varit förbannad. Klev upp nio för att gå till jobbet. Regningt och jävligt men jag pallrade mig dit. När jag sen komemr fram så tror du inte på fan att dörrjäveln är låst. Hann blir förbannad mer än en gång, satan så less jag var. Inga nummer har jag ju på mammas telefon heller så jag satte mig ner på golvet och tjurade innan jag tillslut pallrade mig ut igen i regnet och gick hem. SATAAAAN! Känner att jag blir förbannad igen när jag tänker på det, åååååh.

Nu kommer snart ankan så då blire väl bara chill sku jag gissa på. Jag har lov och det är bra, dock jobbar jag tills på onsdag och har TVÅ skolarbeten som måste bli klara men det är ett annat problem. Ikväll har jag bara lov:)

done with you

fortfarande skakis, världens sämsta dag! guess imorrn bara kan bli bättre


is it true

Gym imorse, härligt värre:) Bara religion sedan och sen blev det jobb. Började jobba vid halv 2 istället för fyra så jag kunde smita hem när ajg gjort bort mina timmar:) Satt med Johnny idag och vet inte riktigt vart han är ifrån men långt norrut äre iaf, jag älskar hans dialekt! Senare när det övergick från dagspass till kvällspass kom Gustav med sitt dalmål och fick mig att skratta så att jag nästan grät. Planerar redan nästa personalfest, härligare gäng får man leta efter:)

Nu ska jag se gossip, först måste jag bara få leka. Snodde den av Jossan;)

Jag har insett att min senaste kyss: var onödig
Jag pratar: oftast
Jag avskyr när folk: ljuger
Min bästa vän är: bäst
Kärlek är: något som borde vara bra men oftast bara gör ont
Jag tänder på: charm med muskler
Jag är rädd för: att praktiken fuckar sig
Den värsta känslan är: att förlora någon man älskar
Den bästa känslan är: obeskrivlig lycka
Min mobiltelefon är: tuktad
När jag vaknar på morgonen: vill jag bara somna om
Bebisar är: underbart söta (..om några år)
Hårfärg: jag vill säga brunett men blir alltid kallad blond så säger väl mörkblond då!
Favoritfärg: lila <3
Har du varit kär: har hänt
Favoritrestaurang: subway (geeek)
Ögonfärg: blå/grön typ
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: typ beiga och en lila
Favoritland: Egypten
Favoritdjur: häst
Vad gör du i sommar: firar att jag gått ut skolan
Senaste pojkvännen/flickvännen: han den där
Vad är det vackraste som finns: ojs
Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Australien

i'm not dead, just a little bit less alive

Det har varit mycket med allt på sistone, tänkte smita in här och iaf berätta att jag fortfarande är vid liv. Skolan och jobb rullar på som vanligt även träning nu med så det blir inte så mkt tid över till den här dumburken.

Min dag har bestått av gym med brudarna imorse och sen var det bara hem och duscha så lurade linus över mig till honom. Vi chillade mest bara sönder, hans pappa kom förbi på kaffe så fick träffa han med. Var ett tag sen och han är då alltid lika trevlig:) Linus var biosugen så får se om vi kan lyckas passa ihop våra liv och pallra oss och se flickan som lekte med elden, vore awesome! 


Så oerhört splittrad, finns inget jag inte skulle göra om jag visste att det var till hjälp. Jag vill inte ge upp hoppet men hur ska jag kunna hoppas på någon som redan gett upp om sig själv? 
I just need you to be okay. Inte för mig, för dig.

Nu ska jag ringa världens bästa simon för jag vet att innan det samtalet slutar kommer jag vara på bättre humör igen! :)


RSS 2.0