i don't believe you

Go'kväll, eller natt börjar det väl bli. Jag ska kliva upp 07.50 imorgon Hanna, jag vet! Att Hanna inte dödat mig ännu är ett under, så många mornar jag lämnat henne alldeles ensam (i stora vida världen höll jag på skriva). Imorgon kommer jag att (senast) kvart över åtta bege mig mot skolan. Har till och med bett mamma ringa och väcka mig, men det vet man aldrig om hon kommer ihåg. Hur som helst, har ställt alla 5 alarm på mobilen också, jag ska banne mig klara detta;)

Har sett senaste cm! Säger bara att the reaper is back och självklart så grät jag. Angelica, om du inte sett det, se det inte själv! Faktiskt gjort både resultat- och likviditetsbudgeten också, det känns bra för nu kommer affärsplanen in imorgon. Helt enligt planerna. UF-bloggen går framåt och det känns som att läget är under kontroll. Vi är helt enkelt på banan som vår älskade och saknade Peter skulle ha sagt!


Slår på FNL nu och somnar förhoppningsvis till det, gonattpuss!

18 and life

Hej hopp! Har bara bytt säng sen senast;) Sitter numera i min säng, ligger för att vara mer korrekt. God middag i magen och trevligt sällskap. Byggt klart Henk och slötittat tv, rätt så skönt faktiskt. Känns som att klockan är minst 12, tokigt det kan bli.


Träningsvärk sen igår, kanske måste lyssna på Frida och lära mig att stretcha. Ryggen skulle mer än gärna vilja bli erbjuden massage. Lillasyster erbjöd sig (kan hända att jag tvingade henne lite smått, tror jag mutade henne med min dator om jag inte minns helt fel) att massera. Det blev inte mkt bättre om jag säger så, men hon försökte iaf. Det brukar ju vara tanken som räknas?


Bara matte imorrn, jag klagar inte alls! :)

jag erkänner, jag hade fel!

Hallåå! Sittter för tillfället i mors säng. Har gjort klart och klistrat pärlplatts-Maria och nu håller mamma på med middagen och jag hamnade här. Blir julmiddag med syskonen, Elin, Robban och Johan. Myspys :)

Har blitt sjuk IGEN, min hals verkar aldrig riktigt vilja samma sak som mig. Börjar bli ordentligt less men det är bara att bita ihop eller nåt sånt tjafs ;p



Ska hämta lillasyster på skolan nu, puuss


first of all, you don't know me

(Har blivit tvingad till att skriva något "långt och roligt" som tidsfördriv till anonym. Jag ska göra mitt bästa! Så ni som redan nu känner att "långt" inte verkar så roligt, sluta redan här)

Monster-låten som spelats sönder som reklam på spotify (ja ni måste veta vilken)! Har alltid blivit så irriterad på den, bara för att den liksom har stört mig i min fina iordning gjorda spellista. Nu hörde jag låten för första gången inte som reklam och jag är fan lite småkär i den. Så tokigt det kan bli! ;)

Känns som att jag levt i en dimma hela veckan. Nyp mig så jag vet att jag inte drömmer. Inget har blivit som det var tänkt och kanske är det bra? Jag har inte bestämt mig för vad jag tycker riktigt än. För det första, krogen på en onsdag. Inte varje dag man gör det men trevligt var det. Bakis på ett matteprov, inte varje dag man gör det och mindre trevligt. Torsdagkväll skulle bestå av plugg men slutade med middag på eurasia och en tur till holmsund, oväntad kombination. Fredagen blev iaf som tänkt, bara chill i bjuret. Idol och bara allmänt chill. (Tove är bäst!) Blivit sjuk IGEN, min hals vill inte alls längre. Igårkväll blev det subway med fader och sedan slog jag mig ner framför tv;n och kikade på robinson. J dök förbi efter jobbet och fick trots sitt påstådda hat mot robinson snällt sitta och se det med mig. Slog över på transformers men det blev inte långvarit, ögonen föll igen på flera håll. Alarmet  ställt på 6.50 = en inte allt för överlycklig lillemor, men vad gör man?

L; 6.50 blir bra?
J; sex offentligt?

Jag skulle ju egentligen jobba kl 10 men fick ledigt! Vaknade dock självklart av alla alarm!  Hade tänkt kliva upp när jag ändå var vaken men innan jag hade hunnit pallra mig ur sängen så hade jag inte allt för oväntat hunnit somna om. Dagen idag tillägnades istället pärlplattsbygge och "vem vet mest", inte fyskam. Har även sett klart "city of god", frågorna tar vi imorgon. Dumt att överanstränga sig!;) Nu ska jag ta mig en kvällsmacka med broder och sen ska jag leta mig i säng.


hollywood whore

Ville skriva allt och inget men tror det redan slutar med att det blir mindre allt och lite mer inget. Helgen har varit underbar och hemsk på en och samma gång. Vet inte om jag vågar summera, vill inte gräva ner mig allt för djupt i det här. Det har varit en bra helg och sen sätter jag punkt där.

Börjar 13;45 imorgon så känner ingen stress över att somna precis just nu, ska mata mina fiskar och slå på ett how i met your mother och se mig till sömns.

RSS 2.0