wopsiedaisy

Detta måste kollas in, hittade det nyss och fungerar alldels utmärkt!
För alla som vill ha några extraslantar;)

http://www.woopa.se/signup.php?ref=lilll

we lost it

Just nu känns allt hopplöst, skulle vilja skriva allt och bara vara brutalt ärlig men det fixar jag inte. Det slog ner som en blixt och allt kom på en och samma gång och jag funderar över hur mkt det är tänkt att jag ska palla innan jag bryter sönder och samman. Vill bara stänga bort allt men det går inte längre, allt är för verkligt och jag kan inte längre stöta bort allt genom att vara förbannad. För jag är inte arg, eller klart jag är arg men det går inte att jämföra med hur hurt jag egentligen är. Jag önskar att jag kunde förstå, då kanske det iaf skulle kännas lite bättre. Men det går inte nu, inte imorgon och kanske kommer jag aldrig att förstå. Mest troligt aldrig. Jag vet att det kommer att bli bra, eller inte det men jag. I'll be fine tillslut.



du var allt, var jag nånsin nåt?

you don't know what you got until you missing it a lot

Jobb idag, halsen börjar ge upp lite smått men det fungerar. Blev mcdonalds med favorit morbröderna efter jobbet och lite handling. Sen hann jag bara hem och kasta mig i sängen så ringde Johan och störde;) Ville ha med mig till Brännland dom skulle till "vattnet som är i berget", har aldrig vart där så jag var på. Frågade om dom verkligen hade kollat vädret och tyckte att det var bra badväder men det slutade iaf med att jag var den som taggade bad mest;p Letade oss dit och sen dök Robban och Elin också upp. Carro och jag var iaf dom enda som vågade oss i vattnet, kallt nåt så mkt förjävligt var det. Jag brukar inte vara den som bangar men nog fan var det nära alltid.

Nu är jag hemma och ska mysa och se på the hangover, kan inte bli mkt bättre. Har frukostdag imorrn på jobbet också. Skitmysigt, varje onsdag så fixar Johan frukost och så äter vi innan vi börjar jobba! Älskar mina arbetskamrater vill jag lova, synd bara att Robin gått och brutit handleden, han är verkligen the shit! Härligare grabb får ni leta länge efter;) Ska börja kika nu så att jag tar mig i säng nån gång;p pussas

i do not hook up

Oh, sweetheart, put the bottle down
You've got too much talent
I see you through those bloodshot eyes
There's a cure, you've found it
Slow motion, sparks
You've caught that chill
Now don't deny it

But boys will be boys

Oh, yes, they will

They don't wanna define it

Just give up the game and get into me

If you're looking for thrills then get cold feet


-


Mådde verkligen apa igår, är huvudet dumt får kroppen lida stämde in så att det nästan
var jobbigt att höra. Tog mig upp imorse till jobbet iaf och det gick bra att jobba
dessutom, najs:) Blir bara dagspass i veckan men det duger bra, mer cash!
Fortet med Elin, Elle och Carro ikv! Var mkt mkt trevligt, skratt förlänger livet eller
nåt annat lame. Höhö, ska sova så jag är redo att sälja imorrn, gnatt på er! <3












i'm not dead

Kvällen hos Johan igår var över all förväntan, länge sedan jag hade så galet kul! Blev nog alldeles för mkt "jag har aldrig" men sheisse så vi skrattade :) Spenderade natten hos Johan, den pojken är bra. Han fixade fruksot imorse och matade mig med vätskeersättning innan vi letade oss i säng igår så jag trodde jag skulle må bra när jag vaknade. Tji fick jag för jag tror inte att jag nånsin varit så bakis och isf vare länge sen för tungt var det! Pizza till middag med Elin och Robban och sedan blev det film hemma hos Johan. Ingen höjdare men de dög. Fick åka finbilen hem och nu har jag ställt alarmet så jag tar mig upp till jobbet imorgon. Ska försöka få mig sömn nu, det behöver jag allt för mkt vill jag lova! ;)

PUSSS

a thousand miles

Jobbet gick kanoners idag! Jag, Mathias, Robin och Lill kan aldrig nånsin gå fel:) Inte skrattat så mkt på väldigt länge iaf, fick också höra skvaller om att bossen planerar personalfest! Den ser vi fram emot. Kom hem och hann bara chilla en halv sekund så övertalade Johan mig till bad. Så så blev det, for först vid umelagun men slutade vid kärleksviken (förra sommaren var det the place, vet inte hur många nattbad det blev där) och inte bangade jag inte. Jag och Johan simma ut en bra bit, shit va härligt det var. Jag hade inte tänkt bada med ursäkten att jag inte kan sabba halsen då rösten just nu är det som försörjer mig men jag kunde inte stå emot och sen var Johan rätt duktig på att övertala också ;p Slutade med en french på statoil efter badet innan Johan var så sneel och skjutsade mig ändå till dörren. Nu chillar jag och drar hem några weeds som jag ska kika på innan jag somnar sött. Morgondagen bjuder på en himla massa mysigheter också. Lär bli chill med Elin och sen bär det iväg upp till Johans fin lägenhet för inflyttningsfest, Johan tror att han är smart och att jag inte förstår men jag vet att vattenpipan kommer stå på bordet under kvällen och bara det gör att jag vet att kvällen kommer bli lyckad!

Fått hem weeds nu, gonatt på alla fina:) pusss

scream

Jobbat kväll nu två dagar i rad, funkar bra. Ikväll var det bara jag och Mathias. Robin kom och hälsade på och förgyllde våran kväll också, myspys:) Igår blev det chill och film hos Simon, mkt trevligt även om jag råkade somna så jag missade slutet av filmen;p HAHA, sånt man får ta. Det enda jag verkar klara av för tillfället är att somna till filmer, lagom sliten skulle jag väl ursäkta mig med. Imorgon är det jobb 9-4 som gäller, money money money! Inflyttningsfest på lördag som jag taggar ganska så hårt till;) Alltså inget jobb på söndag, skööönt med lite ledighet. Bara varit ledig 1 dag sen jag började jobba, arbetsnarkomanen. Jag går mest runt som en levande zombie, kanske skulle låtit Sajmoon välja zombiefilmen igår ändå. Humorn är verkligen i botten just nu, alldeles för trött men jaa. Sömn är en bristvara för tillfället, det kommer väl det också så småningom.




Och svårt att sova är det, då jag vet att du alltid dyker upp vare sig jag vill eller inte. Jag vet redan innan vad nattens dröm kommer inehålla, precis samma som alla tidigare. Jag orkar inte alls med längre. Jag vill bara få sova en hel natt utan dig! Hur svårt kan det va?

untouched

Det är nu jag skulle kunna jump of a bridge utan att ens tänka efter innan. Det går inte ens att börja förklara hur fuckat ALLTING är för tillfället, har iaf släppt allt jag tänker på för nu har jag tiotusen nya saker att oroa mig över. Sleepless night in seattle, eller ume för min del dårå. Tur att det är sista dagspasset imorrn före kväll både ons och tors så så länge jag överlever morgondagen får jag sova sen;) Det finns alltid något positivt att se i det negativa!

Känner hur äckligt glatt det där lät, bara skitsnack.

entertainment

Taggar faktiskt jobb imorgonbitti, ska jobba 10-16 men bossen snacka om att vi sku få smita vid 14 om vi lyckats uppnå dagsmålet då redan så det blir att sälja sönder på morgonen! :) Mest bara tagit det lugnt idag, chillning och storhandling. Så nu har jag mat så att jag klarar mig både hemma och på jobbet! Bror smet iväg till vännäs, var lite halvtaggad själv men som sagt nu går jobbet före allt. Pengarna kommer sitta så förbannat fint när de börjar rulla in! Sen har jag mest bara chillat med A och spelat Mafia wars som är mitt nya beroende, helvetet så geek jag är.

Ankan sover lite smått nu så hon är pigg och kry för att jobba natt sedan och jag lär väl leta mig i säng när hon letar sig iväg till jobbet. Vi går mest bara om varandra men vi hinner mkt på timmarna där emellan. Börjat kika på privileged också, det är då hittills riktigt riktigt najs. Skulle behövt utgång till helgen som kommer, så länge jag är ledig iaf lördag så har jag ju fredagnatten på mig att släppa lös men frågan är ju hur mkt energi som finns kvar sådär på fredagsnatten när man slitit hela veckan, den som lever får se!

puusss

violet hill

Sålt som bara den på jobbet, tjänat nästan 900 kronor bara idag. Wiheeey! Tommy kom förbi efter jobbet, blev lite prat och pizza till middag;) Sedan blev det ice age med broder och morbror. Var dock alldeles för sliten så även fast filmen var bra slutade det i sömn. Kunde itne hålla upp ögonen hur mkt jag än försökte. Ska leta mig i säng nu för imorrn är jag ledig och sedan är det jobb som gäller sön-fre. Pengar är inte allt men nog fan är det mkt alltid!

Är bara less, arg och jävligt besviken. Linnet och Simon får ta lite av all min ilska men jag vet att de vet att det inte är dom jag är arg på. Dom är brrrraa, till och med bäst. Sömn på det här så jag är heelt utvilad till söndag och resterande veckas arbete. pussss!

you can't break a broken heart

Tror inte att jag med ord kan beskriva det på något annat sätt. Splittrad i 159 bitar och vet inte alls vart jag ska ta vägen. Jag har tömt mig själv på varenda känsla och tanke bara för att försöka få dig att förstå och inte har jag fått varken en enda tanke eller känsla tillbaka. Hur ska jag veta hur jag ska känna längre? Hur ska jag kunna tro dig när du säger att du tänker prata med mig "senare"? Jag ska alltså bara sitta och vänta, kanske helt i onödan dessutom. Jag förstår inte hur du inte kan se vad det är du gör genom att vägra prata med mig. Jag trodde att jag var mer för dig, hade jag verkligen så fel? Jag tror inte det, måste nog bara inse att jag alltid kommer att komma 2a. Det är inget jag tänker nöja mig med, du övertygade mig om att det inte var så och vet du jag trodde dig och tror dig faktiskt fortfarande. För vet du? Jag tror att du innerst inne tror att det är sant, öppna dina ögon och titta på verkligheten. Jag kanske till och med hamnat på 3e plats.

Kan inte sätta ord på vad jag känner för dig och hur enormt mycket du betyder för mig. Allt vi har gått igenom och fixat tillsammans, don't need no words. Antar att jag i allt elände ändå kan se det bra, jag vet att jag kan bli kär och kanske kan jag tillslut lyckas utan att behöva gå igenom all denna pain on the way. Förstår inte att du inte kan se det jag ser, det skulle inte sluta så här. Jag kan inte göra mycket mer, jag tror att det är det som gör ondast.

fix me, fix you
fix us




__
So don't waste your time,
Your time has come and gone,
What are you here for,
You can't hurt me anymore,
So try your best now baby,
Try your best to break me,
You can't break the broken heart,
No damage you can do now,
I'm immune to you now,
You can't break what broke apart,
There's nothing you can do to me no more,
You can't break a broken heart.

somtimes just little is enough

Dagen idag har varit bra:) Först att dom ringde från jobbet och var glada och sedan middagen med moder var behövlig. Väldigt god mat men också väldigt bra tankar. Letade mig till bjuret och Jens taggade igång mig på bad. Så vi packade bilen och letade oss till lillarmsjö;) Bara jag, Jens och Emanuel som vågade leta oss i vattnet. Trodde det skulle vara svinkallt men det var ju banne mig sjukt härligt:) Badade och lekte massor innan vi letade oss hemåt. Måste få berätta dagens humor också, var brandmiddag för alla brandmän med familjer idag. Precis när de ska sätta sig ner och äta så går larmet! Hur tippat är inte det? ;O Pappa har inte letat sig hem ännu iaf, nå skogsbrand. Inte alltför otippat i denna värme.

You come home in the evening with whiskey on your breath.
I dream about leaving, but I wake up with regrets.
The dinner that I made you is covered up in mold.
And you don't need to tell me that this is getting old.

It ain't enough, it ain't half of what you owe me.
It's just my luck to find someone like you.
It ain't enough, it ain't half of what you told me.
It ain't enough, it ain't enough.

Cutting to the chase now. I'll save us both some time.
Make it easier somehow to leave this all behind.
Now you said "Baby I'm not perfect, that's just the way it is."
Well anyone can see that, but I need more than this.

It ain't enough, it ain't half of what you owe me.
It's just my luck to find someone like you.
It ain't enough, it ain't half of what you told me.
It ain't enough, it ain't enough

still, hate that i love u

nothing else matters

JAG HAR ETT JOBB :D Lillemor Anna Holmberg börjar jobba på måndag och nog känns det förbaskat underbart bra. Nu skiter jag i allt annat och lever på den här lyckan bra länge.

when it was good

och så åker vi utför igen, självklart kan det bli värre.


sorry, my wife made a mistake

Så mkt som går att misstolkas på msn, jag vet inte vart världen är på väg just nu. face to face sen ser vi vart världen tar vägen. Har ingen aning om nånting längre, sheisseee.


RSS 2.0