all in my head

Första natten på en  hel vecka som jag sover själv, eller ja ni ser ju att jag inte sover. Känns lite halvtungt faktiskt, blitt rätt bortskämd med trygghet. Bror sover hos kusin dessutom så det är alldeles för tomt och tyst här hemma.

Nationella (eng skriftligt) imorse tror jag gick bra, inge ig iaf och talet är jag bara lycklig över att ha gjort bort! Så nu är det "bara" sv-uppgiften, feta sam-arbetet och grupparbetet på nk;n som ligger och väntar på mig. Just det, tyska också men det är med Jess och om jag inte missminner mig helt så ska vi göra klart den uppgiften på lektionen på tors.

Nu tänker jag försöka få mig några timmars sömn, dröm sött!

wish you were here

Vet att jag vart kass på uppdatera. Veckan har till 110% bestått av a och det känns bara najs. Han är väldigt bra den pojken. Blev äntligen bio igår, fast and furious, mkt mkt bra. Robinson hos Simon i lördags var också mkt bra. Barnvakt åt syster i lördags också, mjukglass på stan och a fick köpa sina älskade skor så han blev också nöjd. Jullan blev iaf besviken idag när jag kom upp till tomtebo själv. "Är det bara du?" Jag frågade vem annars hon tyckte skulle ha följt med. "André, kanske" Hon är ganska söt, oftast. Försöker skriva klart mitt tal och dessutom lära mig det och dessutom se till att det är 5 min långt. Kan inte påstå att det går bra alls men jag kämpar tappert. Hockeyn är lite mer intressant om jag säger så.

Henkes rangers som varit så bra, nu blir det 7e avgörande. 3-3 i matcher och jag vet inte vad jag hoppas på heller. Chansen finns ju att Henke pallrar sig till Schweiss(?) om dom åker ur men vore ju kul om dom tog sig vidare i nhl. Mja, det är ett stort problem det där;)

Jag är som vanligt väldigt mes, allt känns så jäkla bra just nu så jag går bara runt och väntar på att nånting ska gå riktigt käpprätt åt helvete, det är så det brukar gå. Hatar mig själv för att jag bara går och väntar på det också, risken blir ju bara större att det faktiskt fukkar upp sig. Äsch, ska engagera mig lite mer i talet och hockeyn nu:)

pusshej

love story

Det går tungt att få nån sömn. Pratat med världens bästa mamma och allt känns genast lättare. Sen gör det ju inget att jag har världens bästa kusin och bästavän som granne. Sen kan jag ju erkänna för världen att jag kärat ner mig som bara den i pojken. Lite scary, mkt smile.

Ska tvinga mig själv att sova nu! pussss

losing you

Tandläkarn idag, inga hål iaf:) Ska tbx 8maj och checka käken, antar att det inte kommer göra mig mkt klokare. Vet inte hur många år de kollat den och fortfarande inte kommit fram till nå vettigt. Så förväntar mig inte några framsteg denna gång heller.

Sjukling som bara den iaf, var ju bara halsen och helveteshostan tidigare men nu när jag trodde det sku börja gå över så har näsan börjat säga ifrån och ögonen är inte heller helt hundra, läcker tårar som tusan så fort det är ljust. Jippie! Tror jag fått ihop kanske 3h sömn inatt och då äre i intervaller på ungefär 30-40min sovtid och sedan nå timmar vaket innan jag lyckas somna om igen. Så både kropp och huvud är väldigt less på livet just nu.

Och jag måste ju ha något seriöst fel i huvudet, på riktigt. Kan jag inte bara släppa efter och lita på? Kommer på mig själv med att anta att påståenden är lögner och överanalyserar ALLT. Kanske är det för bra för att vara sant, så jag måste hitta på fel för att det ska kännas "normalt". Jag vet faktiskt inte, knäpp är jag iaf.

Ska invänta Angelica (oj, inte många gånger hela namnet används) nu och kanske får jag äntligen se mitt älskade super! På tal om super måste få med sötaste igår. a frågar vad jag gör på msn och jag svarar ; snackar super med westis och får till svar; super du och westis? Sen efter jag förklarat att jag menar serien supernatural så skrattas det och konstateras att jag måste lära mig att säga SN istället för super. Det var ganska kul igårkväll, inte lika roligt nu kände jag.


nje, inge mer. pusss

you'll be my prince and i'll be your princess

Börjar med att besvara a här i bloggen, det går finemang! Hur går det själv? :*

Lever och mår bra här ute i skogen. Sover inte mkt om nätterna på grund av min förbannade hosta som aldrig verkar vilja ge med sig. Sen är jag ju ute och kut lite väl mkt enligt mormor men jag pallar inte sitta inne och tycka synd om mig själv. Så jag får nog skylla mig själv för att det tar tid att bli av med eländet. I vanliga fall har jag ju sällskap utav nåt av mina a;n så gott som varje dag så måste erkänna att det känns lite tungt här borta i ingenstans. Fast jag har min alldeles underbara släkt här så jag ska faktiskt inte klaga. Väntar på samtal från kvinnliga a;et och nu blire att äta kaka som morbror precis bakat. Han har sina ljusa stunder;)

Lutar åt att det blir miniheroesmarathon ikväll med bror, upptäckte att vi har tre osedda avsnitt så det ska vi ta och göra något åt ikv. Älskar när man har så man kan se flera i rad. I vanliga fall ser jag ju alltid allt direkt men det har varit dåligt med tid på sistone. Födelsedagsveckan och Italienveckan inehöll så mkt viktigare saker och nu är det alldeles för fint väder för att kunna sitta och se på dagen. Nä, ikväll blire :)

Nu blir morbror snart förbannad säger han, pusshej

i wont disagree

lately you make me weaker in the knees


blir arg på mig själv för att jag är så girlie och saknar sönder.
men pojken är det absolut bästa på vääldigt länge, än så länge.


tycker det är väldigt jobbigt att vara ifrån ankan också, men det får la funka.

the fear

Jag ska sova nu alldeles strax för jag ska pallra mig upp och duscha innan tyskan imorgon. Bara att bita ihop för sen är det påsklov som jag längtat efter länge. Ska komma ihåg att låta Jon ta en titt på min dator också, inget allvarligt fel men "bakåt" knappen strular som bara den så ska be han fixa det. Han brukar aldrig vara omöjlig;) Blir o'learys med mysfolket imorgon också, kan inte bli så mkt bättre.

Får inte glömma dagens största PLUS, köpt fransk dressing och frensh hotdog bröd så jag har fyllekäk imorrnnatt när jag kommer hem, bror har lovat att det är klappat och klart när jag stapplar in genom dörren imorrn där vid 3 snåret. Det är lycka.

Tycker inte om att jag saknar, det känns bara jobbigt. För egentligen vill jag inte sakna, det betyder att jag bryr mig och det vill jag egentligen inte. Klart det är sött att bry sig men jag orkar inte bli besviken nå mer, had enough. För att sammanfatta babblet, jag vill bry mig men inte end up getting hurt. Ja, ni fatttar.

Sömn på det här nu så blir allt bra, puusss

beautiful

Full av hopp, jag är en optimist rakt igenom. Det kan ju ingen säga något om men sen är jag nog lite väl naiv och tror för bra och mkt av folk. ett happy ending skulle inte sitta fel alls.

Påsklovet är väldigt efterlängtat och jag ska börja pallra mig i säng nu, alldeles strax.


the boy does nothing

Är bara väldigt less för tillfället, ska kasta mig i duschen och packa upp det sista så att jag börjar känna mig helt hemma igen. Det jobbigaste med att vara hemma är att jag varit borta. Det är så mkt nu när man kommer hem, vill helst hinna träffa alla varje dag men det håller ju inte riktigt. Middag hos morbror ikväll och middag hos mamma imorrn. Skönt att iaf slippa komma hem och laga mat vare dag och lägenheten sen ser ju ut som jag vet inte vad. Och jag har verkligen inte orken att varken skälla på bror eller börja städa och diska själv. Skulle egentligen på banken med mor också innan middagen ikv men vet inte hur det blir med det, mor hade ont som bara den så vi får väl se hur det blir med den saken.

duschen nu iaf :)

t-shirt

Känner att bloggen prioriteras inte alls just nu, födelsedagsveckan var najs och italienveckan med. Alldeles för mkt som snurrar runt i huvudet så egentligen hade jag nog behövt skriva men orkar inte ta mig tid till det just nu. Det finns viktigare saker, puss på alla!

RSS 2.0