a drop in the ocean

Trött och jävlig, orkar inte ta tag i nåt just nu. Om jag bara visste vad som hände med mina tankar och känslor hade det varit lättare, nu vill jag bara vakna upp ur den här skiten och inse att det inte finns något att tycka och känna. Jag hatar hur du får mig att tvivla på mig själv mer än nånsin. Och samtidigt som jag bara är arg och riktigt förbannad så ploppar ändå det där förbannade "tänk om" upp när jag som minst behöver det. Jag orkar inte, verkligen inte, med det här. Födelsedag snart och sen Italy, nu tack!


I'll be fine :)

scared of being alone

Vinkat av tjeckerna nu och jag måste säga att jag redan saknar dom! Så härliga människor träffar man inte på varje dag;) Ska försöka sova lite och sedan får vi se vad som händer.

Fascinerande hur mkt känslor en människa kan framkalla, både bra och dåliga. För tillfället är det lättast att låtsas som att allt bara var en dröm. Det är fortfarnde för tidigt för att ta det för vad det var.

sovgottt!


smile like you mean it

Jag har fått alldeles för lite sömn inatt så är grinig som tusan men är huvve dumt får kroppen lida;) Sötanki ligger och sover och jag ska snart gå och kasta in sista tvätten. Sen måste jag börja ta tag i packningen också men det var ett annat problem;p Det lär lösa sig! Ska väcka min kära vän nu, wish me luck:)

puessss

jag talar ut

haha, jag har inte mkt för mig vill jag lova!

1. Vad heter du? Lillemor

2. Ett ord på fyra bokstaver: Ljus

3. Flicknamn: Linnéa

4. Pojknamn: Linus

5. Yrke: Lärare

6. Färg: Lila <3

7. Klädesplagg: Linne

8. Mat: Lax

9: Sak i badrummet: Lampa

10. Plats/stad: Lund

11. En orsak att vara sen: Ligger och sover för länge

12. Något man skriker: Låt bli mig!

13. Film: Lejonkungen

14. Något man dricker: Loka

15: Band: Linkin Park

16. Djur: Lejon

17. Gatunamn: Lönnvägen (fuskade bara lite på hitta.se)

18. Bil: Lamborghini (stavas tydligen såhär...)

19: Sång: Love Me Tender

call me when you're sober

En gammal låt som återupptäckts (syftar självklart på rubriken). Texten är ganska så mitt i prick också. Blev melodifestivalen hos mamma, väldigt oväntat att operan sku gå och vinna men jag orkar inte vara bitter. Så hårt bryr jag mig faktiskt inte. Suttit och lyssnat på heats låt nyss, diggar den ganska så mkt faktiskt:) Tog bussen 22.20 från tomtebo och jag har nog aldrig åkt när det varit så fullt (både fullt som i mkt folk och fullt som i onyktert) nån annan gång.

Kom hem och hade tänkt tvinga bror att se en film med mig men nejrå, då har han smitit iväg till Alex. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag behöver väl inte ens berätta att det inte blev nå samhällskunskap gjort och det tänker jag INTE ta tag i nu. Ska läsa mig till sömns tror jag, det låter faktiskt  väldigt mysigt.

You never call me when you're sober.
You only want it cause it's over,
It's over.

How could I have burned paradise?
How could I - you were never mine.

Jävligt less, hostig och allmänt sjuk (både i hals och huvud ;p). Skulle vilja klaga på allt och alla men det orkar jag verkligen inte. Ni får ursäkta min grinighet, jag är bara på riiiiktigt dåligt humör. Egentligen inget spec, bara massa småsaker som tsm blir för mkt. Nu blire läsning och sen ska jag sova mig happy!

pusssas


solo i stockholm

Har legat i sängen hela morgonen/dagen. Jag är inte alldeles för kry;/ Nyss ätit nåra mackor och städat undan lite och nu har jag åter igen intagit liggande ställning. Ska iväg till mamma ikväll och se melodifestivalen med dom och bara tare lugnt. Antar att det blir övernattning där, pallar inte åka hem mitt i natten. Snacka (smsa) me Vj igår också, stor pojken hade ju sin debut på krogen. Kan ni förstå att snart är jag lika stor (eller åtminståne lika många år) som han!

Träffade sötbebis också igår som fortfarande inte har fått sig något namn. Kan säga att han var tusen gånger sötare i verkligheten:) Åt äppelpaj och bara myste. Sara kommer att bli bästa mamman nånsin!

Ska sluta anstränga min hjärna och vila en stund innan jag ska leta mig mot bussen. Ska försöka ta tag i sam-uppgiften (som fortfarande inte är klar!!!) hos mammas ikväll. Jag har mina aningar om hur det kommer att sluta... Nejdå, jag kommer göra bort den!

puss


like you'll never see me again

Jag är helt död i båda kropp och huvud, åker jag på Polen-förkylningen dödar jag någon. Tjecken kommer på måndag morgon och jag orkar inte vara sjuk, vi ska vara ute i snön och leka typ varje dag. FITTA.

Orkar inte ens skriva, ska se så ska det låta på internet nu och sen ska jag sooooova! Hela natten och hela dagen.... eller nåt. Funderar på att börja läsa min bok också som sömnpiller. Menar nu inte att boken inte är bra utan menar att man blir trött av att anstränga ögonen;) Har ju änteligen fått mig obamas bok som jag är väldigt sugen på att börja läsa.

Och vet ni nå kul, jag ska bju på bilder! Det är jag oftast väldigt dålig på så varför inte?;)

älsklingsnaglaaarna! Måste kapa för de börjar se häxiga ut.
Anki som målat, för er som inte vet så använder jag ALDRIG nagellack.
(Lägg märke till jacket i mitten på långfinger-nageln, antar att jag hamnat mellan nån dörr eller nåt?)


kurragömma;)


anki, angelica, ankan, ankipank, lillen, pluttskrutt, ankit, mini och retard.
kärt barn har många namn.... tsss.


haha, ser ut som att jag är flintis! Har uppsatt för de som är lite retarded!


Så ska det låta nurå! puss och gonatttt:)


fix you

Anki sov här i natt och jag förstår inte varför jag låter henne. Hon var uppe med tuppen och när jag bara ber om att få slumra några minuter till sliter hon av mig täcket. TAAACK! Jag tog mig ju iofs upp men...arg. Var på skolan några minuter i nio och då for jag, Friday och Ankan och handlade med Camilla (eng-lärare och ansvarig för projektet) på maxi. Skulle handla till avslutningsmiddag med gänget på fredag. Behöver jag säga mkt mer än 10 chipsåsar, 40l dricka, 12kg köttfärs, 8 tacosåser och 20 påsar microppopcorn? Vi fyllde iaf lätt två kundvagnar och det var lite kul. Lyckades då frakta in allt i bil/bussen sen och nu är det då avlastat på skolan. Ställde iordning några stolar och sedan var vi klara för dagen. Jag och Angelica åt lunch på catarina's, det var mkt mkt gott och mysigt. Nu ska Anki till Bjurholm och jag chillar bara hemma i väntan på att fara till mor. Sitter och lyssnar på EMDs melodifestival låt, den har satt sig på min hjärna! Efter mamma blir det mest troligt ett besök uppe på marieberg hos kusin vitamin. Myspys blir det.

Och jag kanske måste inse att alla inte går att fixa, laga. Eller åtminstone inse att JAG inte kan laga, hur mkt jag än skulle vilja. Det är svårt att göra nån nytta för någon som inte själv insett att denne behöver det. Men visst gör det ont i hjärtat att känna sig så hjälplös. Kanske bryr jag mig för mkt för hur nära är vi egentligen? Egentligen inte mkt alls för den tiden är långt förbi, jag är bara rädd att det ska gå käpprätt åt helvete och sen inse att jag hade kunnat göra något åt det. Om du inte tänker lyssna, kan jag bara få vara där?

Hann bli lite seriöst till och med, länge sen sist.
pusss

rejected love

Gjorde en massa fynd på expo, mest pappa. Men vi hittade lite vi med, blev skärbrädor och massa nya knivar. Pappa hade även med sig ett par tjocksockar som farmor gjort åt mig, nu kan jag mysa i dom! Chillat med Friday och Anki och sedan blev det pizza hos mamma. Nu är jag hemma och längtar till imorgon när det är dejt med min blivande man;) Sara och hennes mamma ska komma förbi med lillen som fortfarande inte fått något namn. Fått massa nya bilder av Sara och han är nog det sötaste som finns. (Jag vet att alla säger så om alla bebisar men han är nog tammefan det alltså!)

Nu ska jag spela mitt älsklingsspel och vänta på att Anki ska komma och störa;)
puss

baby goodbye

Nyss vaknat, det kommer bli kul att gå upp vid 8 imorgon. Jag som inte skulle vända dygnet dom här lediga dagarna, fast iofs vem hade trott att jag skulle klara det?

Igårkväll så blev det middag hos mamma, vi gjorde världens godaste tacolasagne och sedan blev det ananaspaj och glass till efterrätt, ännu godare;) Letade oss mot SF och sen var det "män som hatar kvinnor" som stod på schemat. Är helt salig för filmen var verkligen ännu bättre än vad jag hade trott. Funderar nästan på att läsa om 2an och 3an innan de kommer ut. De skulle ju tydligen komma som serier istället för filmer vilket jag först tyckte var tråkigt men sedan insåg hur bra det var. Det blir massa delar och mer "filmtid", de kommer kunna efterlikna böckerna ännnu mer:)

For till Anki sen och när jag står utanför hennes port och inser att klockan faktiskt är över nio och att den är låst och att jag inte har någon tele med mig blir jag less på livet. Försökte ta mig fram i snön på baksidan för att knacka på hennes fönster men då äre självklart en balkong precis över så att hennes fönster är helt oåtkomliga på grund av all denna förbannade snö som vi har här i norra jävla Sverige. TAAAACK! Stod utanför porten och tänkte att hon snart borde bli förbannad över att jag aldrig kom men tillslut gick jag hem så att jag kunde kontakta henne. Jag suger, verkligen.

Ska snart iväg och shoppa massa möbler med pappsen som i stort sett bor i ett tomt hus, det kan bli spännande.
puss

summerboy

Jag har vaknat och ätit lunch med min bror (frukost för min del) och fått reda på att rektor-Per är bäst i heeeela vida världen! :) CSN som numera sköter inackorderingsbidragen vill ta ifrån mig och Ankan våra för att de anser att samma linje finns i Vännäs. Så vi pratade med Per igår och han erbjöd sig att skriva ihop ett brev där det tyldligt framgick alla skillnader som finns mellan TBS business program och Liljas sam-ekonomi. Så om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att det går vägen;)

Jag ska spela ett jätteroligt spel nu, mest bara för att det numera fungerar att spela spel på min dator;) Happyface!

pusss

follow your heart

Kvällen har bestått av Anki:) Ätit gomatn och bakade en halvlyckad hallon/blåbärpaj. Den var väldigt god men den var väl inte den mest pajlika paj jag ätit i mitt liv;) Lyckades på något sätt också smeta blåbär på min tröja, fråga mig inte hur det gick till. Ingen vet.

Nu blir det att slappa framför datorn och sen ska man väl försöka somna i någorlunda vettig tid, orkar inte vända dygnet. Det var nog allt från mig så här på kvällskvisten, puss och godnatt alla söta!

bad influence

Jag knackade på Ankis dörr prick kvart i 10 imorse så det var ingen fara på taket där inte. Vi kom till skolan och planerade klart det sista, slutade vid ett och nu har jag ingen skola förrän på fredag då vi bara ska fixa det absolut sista inför tjeckerna och grekernas ankomst. Det känns som ett lov på lovet;) Ner på bibblan och hämtade bok, obamas bok som han slrev för nåra år sen, tror det är mkt intressant. Anki kallade mig både tråkig, gammal och dum. Söt hon är den flickan. Min dator är lagad också! Johan hakade på oss på skolan så jag och Anki som hade tänkt gå till Maxi för att handla fick skjuts istället:) Handlade och sen fukkade Johans tand upp sig så vi for upp till tandläkarn vid sjukhuet. Anki passade på att leta upp farfar och jag fick följa med som stöd för att hålla lillpojken i handen;) Han fick tid efter 5 så det var bara att pallra sig ut igen och sen dess har vi busat hemma hos mig. Johan for för nått tag sen till tandläkarn och ikväll ska han kika lägenhet!

Anki sover just nu bredvid mig, ska vara söt och väcka henne nu så vi kan se ett supernatural och sedan ska vi över till henne för middag, myspys! Imorgon blir det att chilla sönder och försöka ta tag i samhällsuppgiften som skulle vara inne innan lovet, ajabaja! Ska äta mat hos mammsen och sen blir det änteligen "män som hatar kvinnor" på bio med bror och fader. OCH JUST DET! Från och med torsdag så är det mitt gamla mobilnummer som gäller för får tillbaka sin på onsdag kväll så det vore ju onödigt att ni skickar alla era söta sms till honom, eller hur?;)


pusss


highway to hell

Tvätten är klar, Frida dök förbi med nycklarna och Anki hittade hem hel:) Det är väl ungefär det viktigaste som hänt idag eller nåt. Blev desperate och bedtime stories med Ankan innan det blev dags för henne att bege sig och för mig att gå DUBBLA vägar, ska inte klaga för jag gör det så gärna:) Lite friskluft har väl aldrig skadat och jag vill ju inte att lillplutten ska gå hem alldeles ensam, närå. Funderade faktiskt på att lägga in en kommentar som hämnd för den fina fek-pluggar-bilden som numera går att beskåda i hennes blogg men jag står över sånt....NEJ, självklart kommer jag att hämnas, jag måste bara komma på nåt bättre, ÄNNNU värre! ;] Simon fyller 18 också, tiden går fort och det får mig bara att inse att det alldeles strax är min tur, jag längtar bara liiiitegrann.

Jag ska sova nu för Anki kommer vara arg på mig när hon ser när detta inlägg är skrivet och kommer komma med någon mamma kommentar i stil med "inte konstigt att du var sen imorse, du fyller snart 18 har du inte lärt dig att man måste gå i säng" eller nåt sådant. För både hon och jag vet att jag kommer ha det jobbigt imorgonbitti och troligtvis kommer att komma nån minut för sent till henne imorgonbitti. Så nu ska jag sova och ställa alarmet några minuter tidigare så att jag kan överraska henne I TID imorgon;) Den ni, vi ser hur det går med den saken.

pusss

you make it real

Öppnade lägenhetsdörren vid 5 tiden igårnatt/morse och då var det bara att kasta sig i sängen för sömnen var efterlängtad. Har haft en vecka som överträffat mina föväntningar:) Blivit massvis med strosande omkring och bara sett och upplevt allt som landet har att erbjuda. Mycket nöjd med resan. Nu tar jag det mest bara lugnt, håller på att tvätta och har äntligen packat upp allt ur resväskan. Jag ska bjuda på bilder senare när pappa har lagt in alltihop på datorn.

Ser the apprentice nu och när det är slut ska pallra mig och hänga sista tvätten. Frida skulle komma förbi med Ankis nycklar också så ska gå och låsa upp dörren så att hon tar sig in;) Eller rättare sagt så jag slipper skynda mig ur sängen för att låsa upp när hon kommer;) Blir sveriges värsta bilförare med bror sen också, det brukar sluta med att jag skrattar tills jag gråter när jag ser på det programmet, hahah:) FAN, klockan är över "ringa-Anki-tid" så jag måste nog ringa henne nu annars är risken stor att hon blir lite smygarg på mig.

pusss

innocence

Tacos hos mamma blev det och sedan var pappa så söt så att han skjutsade hem oss så vi slapp gå HEEELA vägen till bussen i snöovädret. Är det 200m? Nja, knappt. Sprang till Anki i snöovädret när jag kom hem, ska inte överdriva där heller för det är inte många metrar mellan våra portar. Hon var söt och gjorde kladdis, ganska så gott. Såg ett supernatural hos henne och nu sitter vi hos mig och ska väl kanske ta och se ett till. For hem hit för att jag skulle ta tag i packningen men det har jag då inte gjort än så vi får väl se när jag tar mig för det. Tvätten är inte riktigt torr än så jag kan ju inte packa allt nu så då är det lika bra att vänta. Det är ju dryga 10h kvar innan vi far, nog hinner jag det alltid;)

Det jobbigaste är ju som vanligt det här med skor, vill ha nåra me klackar, vill ha nåra som man kan promenixa i och helst nåra "vanliga" tennisskor. Lutar åt att det blir ett par klackar och mina vanliga adidas som får duga som promenix-skor också. Ni ser vad allvarliga problem jag faktiskt har! Hahaha. Egentligen skulle jag inte behöva ha klackar heller men jag vill ju kunna ha leggings och jag klarar inte av att ha nåt annat än klackar till det för det ser inte klokt ut! Så är det bara:)

Precis kollat på smhi och vi får iaf plusgrader nere i Polen men inte mycket mer. Ska tydligen vara runt 7 grader imorgon och kommer man från kalla Sverige så får man inte klaga. Det är ju trots allt inte värmen vi åker till Polen för;p Ska bli hur kul som helst att träffa farbror och Susann och att få komma bort ett tag.

Nu ska jag tvinga Anki att se nästa supernatural med mig:) puss och gonatts

my life would suck without you

Angelican kommer att vara saknad den närmsta veckan vill jag lova, insett det mer och mer. Det var jobbigt att inte bara kunna springa över imorse när jag vaknade av det sjukaste sms:et NÅNSIN! Förhoppningsvis så kommer hon och äter middag med mig hos mammsen. Hon är min sån person, så fort nånting out of the ordinary händer äre hon jag bara måste få berätta för! Hon är bra, faktiskt;)

Kökslampan är på plats, mamma hade tydligen köpt fel kabel av nå slag så pappa ska fara och köpa rätt. Det är rätt najs med en pappa som har lite koll;) Lunchade hela familjen på avenyn tsm me Kicki och Shlomi + barn. Det var mysigt och det finns nog inget bättre än att mamma och pappa faktiskt kommer överens.

Jag trodde att jag skulle sakna henne. Hon skulle aldrig blivit nån extra-mamma men jag hade verkligen accepterat henne som en vuxen i "vårt" hem. Jag kunde prata med henne och jag tyckte om henne, massvis till och med. Nu vill jag helst bara gråta, jag kunde inte bry mig mindre. Och även om jag vet att jag inte ska och borde ta åt mig så är det svårt. Det sticker rätt fint i hjärtat, hoppas du uppnått det du ville? My life wouldN'T suck without you! Hur kan man behandla någon man säger sig älska så fruktansvärt illa? Det är något jag aldrig kommer att förstå.

Ska fortsätta jobba nu, hämta tvätten och snöra in nästa;)
pussa



sötnosn <3

far away

Tjatar på Anki och försöker få henne att skriva i sin blogg, det är lättare sagt än gjort vill jag lova:) Snart är det dags för aplott och sedan är det väl nästan så att man ska ta och leta sig i säng snart så att man tar sig upp imorrn. Mamma och pappa + vår kära lillasyster kommer hit imorgon och det blir arbete för hela slanten. Ska upp med kökslampan, dra lite ström, upp med fönsterlamporna, fixa min&brors delade lysknapp och sen tror jag att det var allt. Tacos hos mamma imorgonkväll lät det som iaf, myspys:) Känns bra att få nya kökslampan på plats, änteeligen. Måste ta tag i disk också och sen ska jag försöka tvinga bror att dammsuga så att det är fint när vi komer hem på söndag natt. Läste nyss inne på progress att vi är lediga på måndag så då hinner jag sova ut en dag innan skolan börjar igen. Inte för att det är så mkt skola, mer bara planering så det kommer nog inte att ta allt för mkt på krafterna:)

Ska springa och boka tvättid så jag hinner tvätta innan vi far på tisdag, ska göra det nu innan jag får börja skrapa. Jag är nörd, javet:) puusss och gonattt

call me when you're sober

Men hallojsan, dagen har varit lugn. Blev promenad med Anki, vågade oss till och med ut på isen och mysigt var det. Ankan tog lite kort och sen blev det hem för att ta en massa tattoo-kort, ja ni kommer att få ett alldeles strax:) Middag hos morbror, så ska det låta och parlamentet. Myspys bara:) Sedan en sväng till mamma innan morbror skjutsade hem oss. Hur som helst så är det ändrade planer för imorgon. Blir inget Bjurholm alls. Jag vet inte vad jag ska säga, har slutat bli förvånad och orkar inte ens försöka förklara. Jag är van, så är det bara. Tragiskt men sant, det löser sig I guess.

Nu ska jag inte hålla er på sträckbänken längre, foto och sen pusshej :)


9103270644 för de som är blinda ;)

i'll always have you

Fortfarande ingen bild som duger för att publiceras, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, eller hur?:) Ska iväg med morbror nu och sedan blir det promenix med Anki vare sig hon vill eller inte. Ska upp och klä på mig nu så jag är klar när han dyker upp, hejsvejs!

pusss

RSS 2.0