this war is ours

Nämen, gomorron!


Filmkväll igårnatt/imorse och visst var väl det mys. Ska sova nu och upptäcka att det inte var en dröm när jag vaknar.


Hittat allt till nyår också, blev shopping till slut igår;) Hittade inget från början men sen växte påshögen rätt vackert! Nöjd som bara den, börjat tagga nyår och tänker ta det för vad det blir. Inga höga förväntningar bara roligt!

my time

Att människor fortfarande finner mina inlägg intressanta, stackars jävlar. Ni måste ha lite för er;)

Är så less på skola, jobb och alla måsten! Imorgon kl 12 har jag en ledig vecka att se fram emot, en heeel ledig vecka att se fram emot. Det känns galet efterlängtat. Två psykologiuppgifter som jag ska göra klart också så ska försöka sätta mig med det imorrn så att resten av "lovet" kan få vara fritt så att säga.

Frukost på jobbet imorrnbitti, jag och Ida ska då iaf vräka! Kanske kan få sig nå mer av hennes mammas supergoda kakor! Idas blogg består för tillfället bara av uppdateringar om hur många av dessa gudomliga kakor jag äter om dagen;) Hon är la rolig hon.

Nu ska jag ta mig en liten promenix och sedan ska jag försöka somna i någorlunda ordentlig tid så jag är pigg när väckarn ringer halv 8 imorgon! (som om att det skulle hända, pigg alltså)

natti

tik tok

Det var inte igår, jag är kass! Jag vet.

Jullov är mysigt, sällskap av J är mysigt, snö är mysigt och det ska bli mysigt att fara till mormor och bara få känna lugnet! Jobb känns lite mindre mysigt, men det är dock det enda mindre mysiga just nu så jag tänker inte klaga allt för mkt.

Blev som vanligt riktig spänning vid pärlplattsmonteringen ikväll, mitt hjärta kommer stanna allt för tidigt.

Om något verkar för bra för att vara sant så är det oftast så(?) Det är lätt att hitta ursäkter för att slippa utsätta sig för risken att bli sårad. Tänk om det är bra, på riktigt? Kan grubblas på i evigheter så lägger ner det fort innan jag fastnat i tankarna.

Måndag och tisdag består av jobb sedan åker jag till mormor på onsdag, där slutar planerna. Det enda jag vet är att nästa onsdag ska jag jobba så då är jag tillbaka i ume iaf. Kan bli tidigare, ingen vet!

Säger godnatt och letar mig i säng, staden med ankan 10 imorrn;)
pusss

i hate everything about you

Länge sen sist, äsch det blir så ibland. Jag är iaf inte (mörk)blond längre, brunett för hela slanten och vi like it!

Livet rullar på som vanligt annars, jobbat mkt i veckan och ska jobba imorgon men det klirrar fint i kassan sen iaf och samtidigt försöker jag göra så mkt som möjligt bara för att tiden ska gå. Dagar blir till veckor och snart är det jullov! Jag vill ha:) 

Ska ta tag i skola också, allt ska vara bortgjort innan jul så det slipper komma släpande efter jul. Det nya året ska börja nytt, utan allt old shit! Så jobb och skola får ta upp min tid, det gör inget. Jag vet att det kommer kännas bra sen. I helgen ska jag äntligen få leva lite iaf, behöver slappna av och släppa lös. Underbart folk och jag kan garantera mängder med skratt. Det är sånt som får det här pissiga vädret i Umeå att inte verka riktigt lika grått och kallt. Kylan kan jag ta men bara med kombinationen av snö. Kyla utan snö kan ta sig nånstans!

Jag borde sova, matte&jobb imorgon!
Pussar på alla söta :)

RSS 2.0