tidsfördriv

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? yesbox;)
2. Är du lycklig? ja, tillräckligt!
3. Är du uttråkad? annars skulle jag väl inte göra den här skiten
4. Är du ledsen? neråå
5. Är du italienare? nje
6. Är du cool? höhö
7. Är du från irland? inte det heller
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? njet

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? vet jag väl inte, inte kärlek sådär hokuspokus direkt
2. Har du någon gång blivit sårad? har hänt, we've all been there 
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? troligtvis
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? guess so
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? jao ;]
6. Har du haft en hemlig beundrare? hemlig = den andra vet inte om det
7. Är du kär? nepp, lika glad är jag för det;)
8. Vill du gifta dej när du blir stor? alltid varit emot men vem vet, mysigt skulle det vara

10 TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? inget av dom
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katter eller hundar? hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? några få bästa vänner
6. Coca-Cola eller Pepsi? cola
7. Utekväll eller hemmakväll? det beror på sällskap och humör
8. Pengar eller lycka? lycka, varje dag
9. Dag eller natt? natt
10. Msn eller mobil? mobil!

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? m ;] 
2. Brutit ett ben? nej, inte lyckats med det än så länge
3. Gjort nåt du ångrar? det har jag
4. Hoppat Bungee Jump? nej, men vill!
5. Ljugit för någon du tycker om? aa
6. Ätit en hel tårta? faktiskt inte
7. Gjort bort dig offentligt? det kan jag nog lova
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? det har hänt
9. Gråtit när ett husdjur dog? faktiskt inte
10. Velat försvinna? jarå

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: lillebror
2. Telefonsamtalet du fick: mamma
3. Personen du var med: Ankan (sitter bredvid mig nu till och med)
4. Roligaste grejen som hänt: att vi inte har nån matte imorgon
5. Personen du smsade: tommy


we made you

Nu händer allt på samma gång. Varnar redan nu för att det här inlägget mest troligt kommer att bli väldigt rörigt då jag för tillfället känner mig totalt förvirrad och borta. Börjar med att säga att om inte Anki fanns skulle jag försova mig 99% av alla mornar, kanske procentsatsen till och med skulle vara högre, det är inte alls omöjligt. UF-mötet imorse var faktiskt värt då det gjorde mig taggad till tusen, har däremot panik på att hitta på en idé. Vill inte stressa in i nån idé utan vill verkligen komma på nåt som känns super! Förstår ni hur roligt det här kommer att bli? :D

Gjorde undan lite religion på långhålet sedan och sen blev det matteC, mitt huvud hade gärna gått och lagt sig ungefär där. Helt död, slutade halv4 och då var det bara att pallra sig direkt till jobbet! Gick bra att jobba, 600kr rikare:) Halsen tar stryk som bara den men mja, det funkar.

Har varit på väg att skriva klart religionen ända sedan jag kom hem men det har två timmar senare fortfarande inte resulterar i ett enda ord i dokumentet. BRA JOBBAT! Har massa maC som jag borde göra, två religionsuppg jag borde arbeta med och en sv-bok jag borde läsa. Har bokat in tre kvällspass nästa vecka och sen är det den obligatoriska middagen hos mamma som jg dessutom slagit ihop med skola. Ska skriva ett arbete om judendomen så ska "intervjua" faster. Klockrent, så allt nöje nästa vecka är förenat med nytta. Bara fre-kväll som jag inte har några planer för ännu! Det kommer att bli tungt nog att fixa både skola&jobb fram tills lovet då vi byter schema men det får så lov att funka. Det gäller bara att prioritera. Men det känns aldrig bra att prioritera skola&arbete före vänner och familj men jag lovar ni kommer snart att glömma att ni ens hunnit sakna mig!

Åker till Bjur imorgon efter skolan och chillar med fader. Klockan 9 på lördagmorgon tar jag och Mimmi mopederna ut till Backfors och påbörjar helgens intensivkurs! Ridning, jag saknar det så att det är fruktasvärt. Fortfarande lite orolig över vad jag gett mig in på, träningsvärken kommer att vara sanslös. Jag har inte ridit på ÅR, nu ska jag rida två pass/dag. Alltså 4 pass på två dagar. Jag måste tycka om att plåga mig själv, eller så är ridningen så värd det. Jag röstar för alternativ nummer två! När jag har gått ut skolan och har fixat ihop en någorlunda "trygg" ekonomi ska det skaffas häst. Kan inte se mig själv som "vuxen" utan en gnägg-gnägg.

Det är jävligt mycket som händer överallt nu och samtidigt som jag är orolig&stressad över det mesta så har jag en bra känsla i magen. Jag är väldigt nöjd med livet, folk som älskar mig trots mina brister och att jag faktiskt inte har tid att umgås så mkt som jag skulle vilja. Anki blir inte av med mig eftersom att hon 1. går i samma klass. 2. bor granne med mig! Vi kan ses 10 min på kvällen utan att man måste planera och trixa. Tur att jag har henne annars hade jag nog gått mig själv på nerverna totalt! Simon är det väl snart 2v sedan jag ens såg. Säkert en månad sedan vi umgicks. Elin har jag inte träffat sedan jag var onykter förra helgen och det gills inte som kvalitetstid. Mimmi var läng sen, en snabbprom för några veckor sedan men henne ser jag ju iaf i helgen. Eller, lördag. Johan var senast i helgen men det var inte heller på riktigt, flera veckor sedan vi snackade och umgicks. Jag gör så gott jag kan och just nu går det bara inte. För jag måste jobba för jag måste ha pengar och eftersom att jag måste jobba så blir det mkt mindre tid till skolan och det är sista året så jag vägrar att hamna efter och missa. Det är min förbannade förkylning som sabbat mit liv! Ska försöka hitta lugneeet och plugga bort massa i Bjur så att jag slipper börja nästa skolvecka med att ligga efter. Det här kommer lösa sig finfint:) Jag är positiv, pussar på mina bästa!

it's all your fault

Min hosta vill inte ge med sig men så länge jag inte är helt död i kropp&kopp så får det fungera. Redovisning och beskattning idag, jag kan nog inte förklara för någon som inte är lika nörd i bokföring hur förbannat kul jag tycker att det är :D Så det var värt att sitta i klassrummet redan 8.30, LÄTT! MatteC gick bättre än vad jag hade trott, visst vi håller på med det lättaste just nu men hade förväntat mig att det skulle vara värre;p Fick låna Ankans cykel så jag tog mig faktiskt till jobbet i god tid. Satt själv, Simon fick hålla mig sällskap i telefonen medan jag åt middag. Det är nog hemskt att äta ensam hemma och då att sitta på jobbet! Det var lite småläskigt. Sålde så att jag var nöjd och for hem och sparade på rösten. Så blir jobb efter skolan imorgon också. Och vad är det för tattare som lagt uf-möte klockan 8.30 när vi egentligen ska ha sovmorgon till 12!? Tack så hemskt mycket för det.

Låter som att det lutar mot utomlands där runt jul-nyår. Jag skulle då verkligen inte tacka nej! Måste ta mig i kragen och fixa praktikplats så att det inte blir som ALLA tidigare år, det har ju alltid löst sig och jag har haft de bästa praktikplatserna nånsin men det skadar ju inte att vara ute i god tid.

Nu ska jag kasta mig i sängen så att jag inte somnar under uf-mötet imorrnbitti, puusss

RSS 2.0