losing you

Omtumlande helg. Trodde verkligen att allt skulle bli som förut men ack vad fel man kan ha ibland. Kan inte ens vara arg även fast det är vad jag borde vara, jag visste att det (läs:du) var för bra för att vara sant. Hur kan man vara så naiv (läs:blond)?

Simon och Linnéa är det bästa och jag var så jäkulskt lugn när jag pratade med dom, hade väl inte riktigt insett vad som faktiskt var borta. Mamma hann inte mer än säga hej så brast det, ska försöka sova nu och så hoppas jag på ett positivt besked av jobbet imorgon så att jag kan fördriva sommaren i arbete. Blir iaf fältning på lördag, på fredag tänker jag låta alkoholen flöda fritt.

Tänker inte ens försöka spela obrydd, i'm gonna miss this. Har varit många smällar från alla håll men du har alltid varit värd det, trodde aldrig att det skulle sluta såhär.

that's what friends are for

Midsommar var bra även om jag under vissa delar av kvällen hade kunnat strypa min kära pojkvän, han är dock fortfarande det absolut bästa jag vet! Grillningen blev inte så lyckad men mätta blev vi iaf till slut, rabarberpaj och sen på natten blev det jordgubbar. Sen slet vi fram chpspåsen till chicago där mitt i natten nån gång. Blev "med andra ord" där jag och Linnet utklassade pojkarna, lite rockband och bara allmänt mys. Sov länge lördagmorgon och jag och Linnéa blev avlämnade på bussen och pojkarna letade sig till sf för att sedan hitta hem till h-sund igen. Blev drickning hos jonssons och sen bar det av till örträsk, massa folk i bilen och mkt bra stämning. Kvällen hade gärna fått innehålla mer värme och mindre mygg men annars tänker jag nog inte klaga. Träffade så gott som alla från gamla klassen vilket var hur kul som helst, saknar de flesta allt för mkt. Taggad ännu mer på klassfesten nu:) Tog Robins nummer också och lovade att jag sku ringa när jag är i abb hos mormor så att vi kan träffas. Det ska jag se till att göra! Pappa hämtade oss runt halv2 och då vare party ändå fram till uppfarten, sen stapplade jag i säng och somnade på direkten!

Imorse kom pappa in och frågade om jag ville klippa gräset, det enda jag tänkte var pengar och sa ja. Sedan när jag började ställa mig upp kände jag att det kanske var lite dumt att ta på sig men jag klippte i hettan och överlevde otroligt nog. Åkte bil med fader till staden sedan och åt grillmiddag hos mamma med faster och hennes familj. De far till Israel 3veckor snart, lite avundsjuk vill jag lova. Danne har iaf lovat att sola och bada åt mig med:)

Har gått och blivit jätteförkyld så ska försöka sova nu så jag är pigg och kry för målning klockan halv9 imorgonbitti, YES! Pappa har matat mig med hostmedicin så förhoppningsvis kan jag sova ordentligt i natt iaf. puss&gonattt :)

pusher

Det händer inte mkt som är av något större intresse för någon just nu. Jag springer mest runt och oroar mig för allt men jag lever trots allt. Imorgon är det midsommarfirande som blir som ett avskedskalas för Linnet. Ska äta gomat och bara mysa med våra holmsundspojkar. Hoppas på bra väder! Sedan åker jag in till Bjuret på lördag för att snålåka med A-L till örträsk och kalasa. Tror på en riktigt trevlig kväll med massa gamla godingar. Stannar nog kvar i Bjurholm sen för på måndag ska vi börja måla paps hus, min för närvarande enda inkomst denna sommar så det är bara bita ihop och se glad ut. Hoppas på fint väder då med så att man kan steka lite samtidigt;) Robban fyller 20 på torsdag så då är det kalasdags igen, kommer även det bli en mkt trevlig dag/kväll! Tro mig, jag vet. Länge sedan jag spenderade någon qualitytime med den delen av umgängeskretsen så det känns välbehövligt. Risken är väl att det finns alldeles för mkt att snacka ikapp om. Sen måste jag ta mig  kragen och leta mig till Johan snart också, han har ju bott i sin lägenhet i snart tre veckor utan att jag lyckats pallra mig dit, skämmes tamme fan!

Nu ska jag leta mig mot sömn så att jag är pigg när Linnet dyker upp imorgonbitti och så att jag orkar hålla mig vaken hela midsommar;) puss


wonderwall

dagens;

+Sims3
+Bästa kycklingssallanden på länge idag
+Chips till frukost
+Film med Elin
+Tvättat


-Återföreningen
-Linnet far snart
-André är saknad
-Pengar skulle inte skada
-Tvättat

it's my life

Vaknade sent är man ledig så är man:) Håller på att tvätta och sen måste jag ta tag i lägenheten. Har varit död sen helgen och tisdag blev ju vännäs och sedan igår var det middag hos mor. Så nu när jag tvingas spendera tid hemma måste jag fan ta och ta tag i det här. Ska ner på sf också och hoppas på att jag kan lyckas få gratisbiljetter till "the hangover", det kommer ge många pluspoäng hos både pojkvän och Simon.

Fick med oss kött från mamma också plus att Peder ju lämnat potatissallad här så blir riktig go middag ikväll igen. Jag och André (läs:  99% André) stod för största delen av grillningen igår vilket betyder att det är gott! Alex tog över när vi gick in och åt och kom sedan in med nåt väldigt svart som man bara kunde gissa var kött så efter det blev vi utskickade så fort vi ätit klart;)

Helgen är rätt oplanerad, blir helnyktert iaf vilket känns riktigt skönt. André på fre låter det som och sen kan det hända att jag letar mig till Bjur. Det kan hända, chansen är inte alls särskilt stor. Justja, lär som att vi skulle dra kubb på skolavslutningen också. Alla andra slutar onsdag så vi tänkte vänta med festandet och bara chilla på vår avslutningsdag. Det skulle kunna bli riktigt trevligt tror jag:) Nu ska jag leta mig till tvättstugan igen och sen blir det att ta tag i disk, tror inte det är så mycket faktiskt men lika bra att göra bort det innan det börjat bli berg!

pussar

when you got nothing else on your mind

MSN;
Hur många har du online? 32
Vad heter du på msn? [email protected]
Vem är snyggast på din msn som är online? andré, självklart!
Vem är töntigast på hela din msn? oj, ingen aning
Vem skrev du senast till? ankan

MOBIL;
Hur många kontakter har du? du tror jag tänker räkna?
Beskriv den sjunde kontakten? Elias, pojkväns lillebror
Vad står det på ditt senast sms? Ok. Jag ska logga in och kolla. Ringer på davids mobil när jag läst
Vad är ditt mobil nummer? tjolahoppsan
Vad har du för mobil kort? tre
Vilket språk är det på din mobil? svenska mest troligt

DIG;
Hur gammal är du? 18 hela år
Lång eller kort? halvlång
Brunett eller blondin? mörkblond
Är du singel? nee
Gillar du någon? lite smått :]

JA/NEJ;
Kär: absolut
Ful: alltid
Hungrig: nej
Snackar på msn: japp
Har druckit något på den sista timme: näe
Smsat så du har fått ont i tummarna: har hänt
Ringt någon och sagt att du har känslor för han/hon: nån gång probably
Kan annat språk än svenska: eng och typ tyska
Har sagt till någon som du inte känner att han/hon är ful: haha, yees

no regrets

Jag är löjlig och borde bara skärpa mig och lita på det jag faktiskt har. Hålla mig till fakta och sluta låta tankarna sväva iväg och ha sitt eget liv. Allting vände upp och ner så jäkla fort att jag nog bara inte hann med. Jag håller mig till det som är stabilt, det jag vet vart jag har. Det som jag vet aldrig kommer förändras. Och när jag tänker efter på riktigt så vad vet jag om det? Vad som förändras och vad som består. Ska jag vara äckligt ärlig så vet jag inte. Mycket jag trott varit hugget i sten som ändrats fortare än jag hunnit blinka. 

Jag vill inte be dig ta emot mig, jag vill att du ska hålla mig innan jag ens själv hinner känna att jag är på väg att falla.

not you again



ännu en "innan utgång" bild på mig och Linnet. Insett hur förbaskat långt mitt hår faktiskt är ;O




Tagit årets första dopp med Ankan idag, myspys kan jag lova att det var. Ska försöka sova nu så att jag är fit for fight inför morgondagen. Ska pallra mig till skolan och förhoppningsvis så blir det vännäs sedan också. Det kan väl inte bli mkt annat än perfa;) pusss på allihop

RSS 2.0